Altmuligt > Boligudstyr > Affaldsspande

Den bedste affaldsspand i 2021

Mads Phikamphon

Alle affaldsspandene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er den bedste affaldsspand STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

🥇 den bedst anmeldte affaldsspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

201 DKK hos Barlife
229 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for affaldsspand. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 over de bedste affaldsspande.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye affaldsspand til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge affaldsspand. Her i vores liste går priserne fx. fra 126,- DKK for den billigste affaldsspand til 1299,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en affaldsspand fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Brabantia.

Det med pladsen

Som du måske har bemærket, så er alle modellerne ikke lige store. Nogen er større end andre, så husk at checke at du har pladsen til din nye affaldsspand.

PS: Sådan har vi fundet den bedste affaldsspand

For at finde den bedste affaldsspand har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra mærker som Brabantia.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 62.691 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte affaldsspand.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste affaldsspand.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte affaldsspand

Den bedst anmeldte affaldsspand er STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret. Lige nu står den til 201 DKK hos Barlife.

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

🥇 den bedst anmeldte affaldsspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

201 DKK hos Barlife
229 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L. Den står lige nu til 126 DKK (før 143) hos Amazon UK.

Brabantia Papirkurv

Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L

🥈 den bedst anmeldte billige affaldsspand
🥉 den billigste affaldsspand

4.85 stjerner baseret på 27.492 anmeldelser

126 DKK hos Amazon UK
164 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Kitchentime

Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 95% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.Køber du den billige Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L fremfor STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret, så kan du spare 75 DKK. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 37%.

Hvis vi sammenligner den bedste affaldsspand med alle de andre affaldsspande, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Det er tydeligt at STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret er en del bedre anmeldt end alle de andre affaldsspande. STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L er her de blå barer).Den bedste affaldsspand kommer som nævnt fra STAINLESS. Dette mærke fremstår ligeså fremragende indefor andre typer produkter som fx. affaldsspande.

Modsat den bedste affaldsspand, så kommer den bedste billige model fra mærket Brabantia. Fuldstændig ligesom med STAINLESS, så klarer Brabantia sig også rigtig godt indefor produkter som fx. affaldsspande.

Affaldsspande fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en affaldsspand fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Brabantia.

Kigger vi på Brabantia affaldsspandene, så får Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L de bedst anmeldelser. Amazon UK har den lige nu til 126 DKK (før 143).

Brabantia Papirkurv

Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L

🥈 den bedst anmeldte billige affaldsspand
🥉 den billigste affaldsspand

4.85 stjerner baseret på 27.492 anmeldelser

126 DKK hos Amazon UK
164 DKK hos Amazon DE
169 DKK hos Kitchentime

Lidt vilde 95% af Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.9 konkurrenter

Udover den bedste affaldsspand herover, så findes der også en sjat andre gode affaldsspande. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide affaldsspandene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Brabantia & Go Grøn

4.75 stjerner

Lige efter de bedste affaldsspande har vi Brabantia & Go Grøn. Den får hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 129 DKK hos Kitchentime.Brabantia Affaldsspand& Go 3 L Mint

4.75 stjerner

Herefter kommer Brabantia Affaldsspand& Go 3 L Mint, der i anmeldelserne får 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 94% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu på tilbud til 129 DKK hos Kitchentime.Hailo Multi-Box Hvid/Grå

4.64.5 stjerner

Hailo Multi-Box Hvid/Grå er blandt de bedst anmeldte affaldsspande, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende. Glimrende 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 699 DKK hos Coop.Brabantia Bo Touch Bin

4.64.5 stjerner

Brabantia Bo Touch Bin er blandt de bedst anmeldte affaldsspande, da den får 4.6 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 1299 DKK hos Kitchentime.Brabantia Bo Touch Bin

4.64.5 stjerner

Brabantia Bo Touch Bin ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 1299 DKK.STAINLESS 30L. Autolåg

4.54.5 stjerner

STAINLESS 30L. Autolåg ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den billigst hos Barlife. Der står den til 519 DKK.STAINLESS 12L Autolåg

4.44.5 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi STAINLESS 12L Autolåg, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Barlife. Der er den på tilbud til 399 DKK.
Læs mere

Alarmsystemer

Alarmsystemer

De bedste alarmsystemer. Alarmsystemer fra 999 DKK.

Dobbeltdyner

Dobbeltdyner

De bedste dobbeltdyne modeller. Priser fra 1999 DKK.

Faconlagner

Faconlagner

De allerbedste faconlagner. Faconlagner fra 130 DKK.

Håndklæder

Håndklæder

De bedste håndklæder. Håndklæder fra 37 DKK.

Juletræer

Juletræer

De bedste juletræ modeller. Priser fra 189 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*