Altmuligt > Boligudstyr > Affaldsspande

Den bedste affaldsspand i 2021

Mads Phikamphon

Alle affaldsspandene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er den bedste affaldsspand STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på herunder.

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

🥇 den bedst anmeldte affaldsspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

198 DKK hos Barlife
229 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for affaldsspand. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 over de bedste affaldsspande.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye affaldsspand til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge affaldsspand. Her i vores liste går priserne fx. fra 129,- DKK for den billigste affaldsspand til 1152,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en affaldsspand fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedste modeller fra Brabantia.

Det med pladsen

Som du måske har bemærket, så er alle modellerne ikke lige store. Nogen er større end andre, så husk at checke at du har pladsen til din nye affaldsspand.

PS: Sådan har vi fundet den bedste affaldsspand

For at finde den bedste affaldsspand har vi udvalgt 7 forskellige modeller fra mærker som Brabantia.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 1.160 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte affaldsspand.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste affaldsspand.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte affaldsspand

Den bedst anmeldte affaldsspand er STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret. Lige nu står den til 198 DKK hos Barlife.

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret

🥇 den bedst anmeldte affaldsspand

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

198 DKK hos Barlife
229 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret er på 4+ ud af 5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste affaldsspand med gennemsnittet for alle de andre affaldsspand modeller, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (STAINLESS 3 Lt. Vægmonteret er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Mærket STAINLESS som den bedste affaldsspand kommer fra fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. affaldsspande.

Affaldsspande fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en affaldsspand fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Brabantia.

Kigger vi på Brabantia affaldsspandene, så får Brabantia Bo Touch Bin de bedst anmeldelser. Amazon DE har den lige nu til 1152 DKK (før 1331).

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Brabantia Bo Touch Bin er på 4 eller 5 stjerner.7 konkurrenter

Udover den bedste affaldsspand herover, så findes der også en sjat andre gode affaldsspande. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide affaldsspandene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Brabantia Bo Touch Bin

5.05 stjerner

Lige efter de bedste affaldsspande har vi Brabantia Bo Touch Bin. Den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den står lige nu til 1399 DKK hos Coop.Hailo Multi-Box Hvid/Grå

4.75 stjerner

Herefter kommer Hailo Multi-Box Hvid/Grå, der i anmeldelserne får 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså usædvanligt godt. Glimrende 95% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 799 DKK hos Coop.Brabantia Papirkurv

4.75 stjerner

Brabantia Papirkurv 'SORT & GO' Mintgrøn 6 L er blandt de bedst anmeldte affaldsspande, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 93% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 169 DKK hos Coop.STAINLESS 30L. Autolåg

4.54.5 stjerner

STAINLESS 30L. Autolåg er blandt de bedst anmeldte affaldsspande, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 499 DKK hos Barlife.STAINLESS 12L Autolåg

4.44.5 stjerner

STAINLESS 12L Autolåg ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 4.4 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Barlife. Der står den til 389 DKK.Brabantia & Go Grøn

2.02 stjerner

Brabantia & Go Grøn ligeså godt placeret i anmeldelserne. Den får nemlig 2 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 100% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Coop. Der står den til 129 DKK.

Brabantia & Go Grøn er også den billigste affaldsspand på denne side.
Læs mere

Alarmsystemer

Alarmsystemer

De bedste alarmsystemer. Alarmsystemer fra 999 DKK.

Dobbeltdyner

Dobbeltdyner

De bedste dobbeltdyne modeller. Priser fra 2199 DKK.

Faconlagner

Faconlagner

De allerbedste faconlagner. Faconlagner fra 130 DKK.

Håndklæder

Håndklæder

De bedste håndklæder. Håndklæder fra 55 DKK.

Juletræer

Juletræer

De bedste juletræ modeller. Priser fra 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*