Altmuligt > Elektronik > Affugtere

Den bedste affugter i 2021

Mads Phikamphon

Alle affugterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste affugter WILFA WDH-20. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

WILFA WDH-20

WILFA WDH-20

🥇 den bedst anmeldte affugter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Elgiganten
2172 DKK hos Kitchentime
2278 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for affugter. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange affugtere har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 7 liste over de bedste affugtere👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye affugter til en rigtig god pris.

Såfremt du ikke har så mange penge til din ny affugter, så kan du overveje en brugt model.

Opladere og plads nok

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste affugtere et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet.

I tilfælde af der ikke følger batterier med til den model du har valgt, så bør du også lige checke om du bør købe nogle batterier med når du køber din nye affugter. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din affugter.

Som du måske har set, så er alle affugtere ikke samme størrelse. Nogen er større end andre. Husk derfor at overveje om du har plads nok til din nye affugter!

Der er jo ingen som har lyst til at købe en affugter og så bagefter opdage at der ikke er plads til den.

PS: Hvordan vi finder den bedste affugter

For at finde frem til den bedste affugter har vi udvalgt 7 forskellige affugtere.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 63 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte affugter.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste affugter.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste affugter

Bedst anmeldt af affugterne er WILFA WDH-20. Lige nu står den til 1999 DKK hos Elgiganten.

WILFA WDH-20

WILFA WDH-20

🥇 den bedst anmeldte affugter

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1999 DKK hos Elgiganten
2172 DKK hos Kitchentime
2278 DKK hos Computersalg

Ser vi på anmeldelserne af WILFA WDH-20, så har vi ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Eeese Emil. Lige nu står den til 1180 DKK hos Legetøjseksperten.

Eeese Emil

Eeese Emil

🥈 den bedst anmeldte billige affugter
🥉 den billigste affugter

4.64.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

1180 DKK hos Legetøjseksperten
1199 DKK hos ProShop
1599 DKK hos Coop

Checker vi Eeese Emil anmeldelserne, så ligger helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner.Den billige Eeese Emil koster lige nu 819 DKK mindre end WILFA WDH-20. I procenter svarer det til en besparelse på 41%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to affugtere ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste affugter med de andre affugter modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Det er ret tydeligt at WILFA WDH-20 er noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. WILFA WDH-20 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Eeese Emil er ligeså bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Eeese Emil er her de øverste blå barer.Det er ikke kun indefor affugtere at mærket WILFA fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. vaffeljern, affugtere og airconditions.

Som tidl. nævnt, så kommer den allerbedste billige affugter fra eeese. eeese klarer sig ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som vaffeljern, affugtere og airconditions.

7 konkurrenter

Udover den bedste affugter ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende affugtere. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Alletiders såfremt du ikke kan lide affugterne lige herover, for så kan det være en af de 7 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken affugter du har brug for.

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Wood

4.95 stjerner

Lige efter de bedste affugtere har vi Wood's Woods AD20 Hybrid. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.9 ud af 5 stjerner. Vi har utrolige 101% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos El VVS. Der står den til 3290 DKK.Sandstrøm SDH20L19E

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Sandstrøm SDH20L19E 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste affugtere. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Lækre 93% er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Elgiganten. Der står den til 1799 DKK.Woods MDK11

4.44.5 stjerner

Woods MDK11 får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 88% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 1795 DKK.Electrolux EXD16DN4W

4.14 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi desuden Electrolux EXD16DN4W, der i anmeldelserne får 4.1 ud 5 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 1787 DKK.Wood

3.43.5 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Wood's M10. Den får nemlig 3.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Elgiganten. Der står den til 1349 DKK.
Læs mere

Luftbefugtere

Luftbefugtere

De bedst anmeldte luftbefugter modeller. Priserne starter på 292 DKK.

Varmeblæsere

Varmeblæsere

Alle de allerbedste varmeblæsere. Fremragende varmeblæsere til priser fra 393 DKK.

Varmepumper

Varmepumper

De bedste modeller. Varmepumper fra 5999 DKK.

Luftkølere

Luftkølere

De bedst anmeldte luftkøler modeller. Priserne starter på 632 DKK.

Ventilatore

Ventilatore

Alle de allerbedste ventilatore. Fremragende ventilatore til priser fra 319 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*