Altmuligt > Værktøj > Afstandsmålere

Den bedste afstandsmåler i 2021

Mads Phikamphon

Alle afstandsmålerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er Vortex Optics Fury HD 5000M. den bedste afstandsmåler. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

4.85 stjerner baseret på 97 anmeldelser

11499 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god afstandsmåler. Vi har derfor fundet en masse modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk med at vælge en ny afstandsmåler, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 5 listen her over nogle af de bedste afstandsmålere.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en afstandsmåler der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye afstandsmåler til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en afstandsmåler. I listen her starter priserne på 1249,- DKK for den billigste afstandsmåler til 15189,- DKK for den dyreste afstandsmåler.

En del folk går efter en afstandsmåler fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Leica.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har langt de fleste afstandsmålere et batteri som du skal holde opladt inden du får noget ud af maskineriet. Derfor følger der sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten, så hvis du har valgt at købe din ny afstandsmåler i udlandet , så skal du sikre dig at stikket matcher din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste afstandsmåler

For at kunne finde den allerbedste afstandsmåler, så har vi udvalgt 5 forskellige modeller fra store mærker som Leica.

Efter vi har udvalgt afstandsmålerne har vores robot fundet 970 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste afstandsmåler.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge afstandsmåler udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte afstandsmåler

Den bedst anmeldte afstandsmåler er Vortex Optics Fury HD 5000M.. Den står lige nu til 11499 DKK hos Grejfreak. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr afstandsmåler. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for afstandsmålere.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

4.85 stjerner baseret på 97 anmeldelser

11499 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Vortex Optics Fury HD 5000M. ligger usædvanligt godt, da hele 98% er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Leica Disto D2 New. Den står lige nu til 1249 DKK (før 1744) hos Toolster. Helt sikkert en noget andet pris end Vortex Optics Fury HD 5000M. afstandsmåleren som blev fremhævet lige før.

Leica Disto D2 New

Leica Disto D2 New

🥈 den bedst anmeldte billige afstandsmåler
🥉 den billigste afstandsmåler

4.75 stjerner baseret på 751 anmeldelser

1249 DKK hos Toolster
1595 DKK hos Dorch & Danola
1627 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Leica Disto D2 New ligger usædvanligt godt. Lækre 95% er på 4-5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Leica Disto D2 New fremfor Vortex Optics Fury HD 5000M. ovenfor, så sparer du lige nu 10250 DKK. Du kan med andre ord spare 89%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om samme afstandsmåler.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste afstandsmåler med gennemsnittet for de andre afstandsmålere, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Vortex Optics Fury HD 5000M. er en del bedre anmeldt end de andre afstandsmåler modeller (Vortex Optics Fury HD 5000M. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Leica Disto D2 New er også bedre end gennemsnittet for alle afstandsmålerne. Se blot diagrammet lidt længere nede (Leica Disto D2 New er her de blå barer).Mærket Vortex Optics som den bedste model stammer fra klarer sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. afstandsmålere.

Som nævnt så kommer den allerbedste billige afstandsmåler fra Leica.

Leica klarer sig ligeså fremragende indefor produkter som afstandsmålere.

Afstandsmålere fra de store mærker

Mange går efter en afstandsmåler fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor afstandsmålere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Leica.

Den bedst anmeldte Leica afstandsmåler vi har fundet er en Leica Disto D2 New. Lige nu har vi den til 1249 DKK (før 1744) hos Toolster.

Leica Disto D2 New

Leica Disto D2 New

🥈 den bedst anmeldte billige afstandsmåler
🥉 den billigste afstandsmåler

4.75 stjerner baseret på 751 anmeldelser

1249 DKK hos Toolster
1595 DKK hos Dorch & Danola
1627 DKK hos ProShop

Utrolige 95% af anmeldelserne af Leica Disto D2 New er på 4-5 stjerner.5 konkurrenter til bedste afstandsmåler

Ved siden af den bedste afstandsmåler herover, så findes der selvfølgelig også andre gode afstandsmålere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide afstandsmålerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Vortex Optics Razor HD 4000

4.85 stjerner

Lige efter de allerbedste afstandsmålere har vi Vortex Optics Razor HD 4000. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 97% er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 4499 DKK hos Grejfreak.Leica DISTO S910 Profipaket

3.84 stjerner

Lige herefter kommer Leica DISTO S910 Profipaket. Den får i anmeldelserne 3.8 stjerner

Den er for tiden på tilbud til 15189 DKK hos Toolster.Leica DISTO S910

2.12 stjerner

Leica DISTO S910 er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 2.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 11809 DKK hos Toolster.
Læs mere

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

De allerbedste modeller. Priser fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

Alle de bedst anmeldte høreværn. Fremragende høreværn fra 99 DKK.

Borehammere

Borehammere

Alle de bedste borehammer modeller. Fremragende borehammere til priser fra 1695 DKK.

Dyksave

Dyksave

De allerbedste modeller. Priser fra 3998 DKK.

Save

Save

Alle de bedst anmeldte save. Fremragende save fra 143 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*