Altmuligt > Værktøj > Afstandsmålere

Den bedste afstandsmåler i 2021

Mads Phikamphon

Alle afstandsmålerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er Vortex Optics Fury HD 5000M. den bedste afstandsmåler. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

4.85 stjerner baseret på 97 anmeldelser

10999 DKK hos Grejfreak

Indholdet på denne side



Anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god afstandsmåler. Vi har derfor fundet en masse modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk med at vælge en ny afstandsmåler, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 6 listen her over nogle af de bedste afstandsmålere.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en afstandsmåler der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye afstandsmåler til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en afstandsmåler. I listen her starter priserne på 1373,- DKK for den billigste afstandsmåler til 15619,- DKK for den dyreste afstandsmåler.

En del folk går efter en afstandsmåler fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Leica.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har langt de fleste afstandsmålere et batteri som du skal holde opladt inden du får noget ud af maskineriet. Derfor følger der sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten, så hvis du har valgt at købe din ny afstandsmåler i udlandet , så skal du sikre dig at stikket matcher din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste afstandsmåler

For at kunne finde den allerbedste afstandsmåler, så har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra store mærker som Leica.

Efter vi har udvalgt afstandsmålerne har vores robot fundet 1.223 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste afstandsmåler.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge afstandsmåler udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte afstandsmåler

Den bedst anmeldte afstandsmåler er Vortex Optics Fury HD 5000M.. Den står lige nu til 10999 DKK hos Grejfreak. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr afstandsmåler. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for afstandsmålere.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

Vortex Optics Fury HD 5000M.

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

4.85 stjerner baseret på 97 anmeldelser

10999 DKK hos Grejfreak

Anmeldelserne af Vortex Optics Fury HD 5000M. ligger usædvanligt godt, da hele 98% er på 4+ ud af 5 stjerner.



Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Vortex Optics Impact 1000. Den står lige nu til 2299 DKK hos Grejfreak. Helt sikkert en noget andet pris end Vortex Optics Fury HD 5000M. afstandsmåleren som blev fremhævet lige før.

Vortex Optics Impact 1000

Vortex Optics Impact 1000

🥈 den bedst anmeldte billige afstandsmåler

4.85 stjerner baseret på 253 anmeldelser

2299 DKK hos Grejfreak
2299 DKK hos Outmore

Anmeldelserne af Vortex Optics Impact 1000 ligger altså usædvanligt godt. Hele 97% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.



Beslutter du dig for at købe den billige Vortex Optics Impact 1000 fremfor Vortex Optics Fury HD 5000M. ovenfor, så sparer du lige nu 8700 DKK. Du kan med andre ord spare 79%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om samme afstandsmåler.

Tager vi og sammenligner anmeldelserne af den bedste afstandsmåler med gennemsnittet for de andre afstandsmålere, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Det er ret klart at Vortex Optics Fury HD 5000M. er en del bedre anmeldt end de andre afstandsmåler modeller (Vortex Optics Fury HD 5000M. er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).



Den billigere model Vortex Optics Impact 1000 er også bedre end gennemsnittet for alle afstandsmålerne. Se blot diagrammet lidt længere nede (Vortex Optics Impact 1000 er her de blå barer).



Mærket Vortex Optics som den bedste model stammer fra klarer sig også virkeligt godt indefor kategorier som fx. afstandsmålere.

Afstandsmålere fra de store mærker

Mange går efter en afstandsmåler fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor afstandsmålere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Leica.

Den bedst anmeldte Leica afstandsmåler vi har fundet er en Leica Disto D2 New. Lige nu har vi den til 1373 DKK (før 1744) hos Toolster.

Leica Disto D2 New

Leica Disto D2 New

🥉 den billigste afstandsmåler

4.75 stjerner baseret på 751 anmeldelser

1373 DKK hos Toolster
1411 DKK hos Computersalg
1595 DKK hos Dorch & Danola

Anmeldelserne af Leica Disto D2 New ligger usædvanligt godt, da hele 95% er på 4+ ud af 5 stjerner.



6 konkurrenter til bedste afstandsmåler

Ved siden af den bedste afstandsmåler herover, så findes der selvfølgelig også andre gode afstandsmålere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide afstandsmålerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.




Vortex Optics Razor HD 4000

4.85 stjerner

Lige efter de allerbedste afstandsmålere har vi Vortex Optics Razor HD 4000. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 97% er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 4499 DKK hos Grejfreak.



Leica Disto D2 New

4.75 stjerner

Lige herefter kommer Leica Disto D2 New. Den får i anmeldelserne 4.7 stjerner. Utrolige 95% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 1373 DKK hos Toolster. Leica Disto D2 New er derved den billigste model.



Leica DISTO S910 Profipaket

3.84 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Leica DISTO S910 Profipaket, der i anmeldelserne får 3.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Toolster, hvor den står til 15619 DKK.



Leica DISTO S910

2.12 stjerner

Leica DISTO S910 er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 2.1 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 11869 DKK hos Toolster.




Læs mere

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

De allerbedste modeller. Priser fra 2249 DKK.

Høreværn

Høreværn

Alle de bedst anmeldte høreværn. Fremragende høreværn fra 99 DKK.

Borehammere

Borehammere

Alle de bedste borehammer modeller. Fremragende borehammere til priser fra 1695 DKK.

Dyksave

Dyksave

De allerbedste modeller. Priser fra 5994 DKK.

Save

Save

Alle de bedst anmeldte save. Fremragende save fra 179 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*