Altmuligt > Værktøj > Afstandsmålere

Den bedste afstandsmåler i 2021

Mads Phikamphon

Alle afstandsmålerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er 1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M den bedste afstandsmåler. Lidt længere nede på denne side går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M

1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1211 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god afstandsmåler. Vi har derfor fundet en masse modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk med at vælge en ny afstandsmåler, så har vores robot indsamlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 10 listen her over nogle af de bedste afstandsmålere.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en afstandsmåler der passer til hvad du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye afstandsmåler til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en afstandsmåler. I listen her starter priserne på 549,- DKK for den billigste afstandsmåler til 12499,- DKK for den dyreste afstandsmåler.

En del folk går efter en afstandsmåler fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Leica.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har langt de fleste afstandsmålere et batteri som du skal holde opladt inden du får noget ud af maskineriet. Derfor følger der sikkert en oplader med som skal sættes i stikkontakten, så hvis du har valgt at købe din ny afstandsmåler i udlandet , så skal du sikre dig at stikket matcher din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste afstandsmåler

For at kunne finde den allerbedste afstandsmåler, så har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra store mærker som Leica.

Efter vi har udvalgt afstandsmålerne har vores robot fundet 2.851 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste afstandsmåler.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge afstandsmåler udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte afstandsmåler

Den bedst anmeldte afstandsmåler er 1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M. Den står lige nu til 1211 DKK hos Toolster.

1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M

1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M

🥇 den bedst anmeldte afstandsmåler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1211 DKK hos Toolster

Ser vi på 1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M anmeldelserne, så ligger ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi tager og sammenligner den bedste afstandsmåler med de andre modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er 1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M virkelig en del bedre anmeldt end de andre afstandsmåler modeller. 1726 Laserliner DistanceMaster CompactPro Laserafstandsmåler Måleområde 50 M er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den bedste model stammer som nævnt fra 1726. Dette mærke fremstår også godt indefor andre typer produkter som afstandsmålere.

Afstandsmålere fra de store mærker

Mange går efter en afstandsmåler fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra de store mærker.

Der findes selvfølgelig adskillige store og populære mærker indefor afstandsmålere, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra Leica.

Den bedst anmeldte Leica afstandsmåler vi har fundet er en Leica Disto D2 New. Lige nu har vi den til 1149 DKK (før 1594) hos Toolster.

Anmeldelserne af Leica Disto D2 New ligger altså særdeles godt. Hele 93% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.10 konkurrenter til bedste afstandsmåler

Ved siden af den bedste afstandsmåler herover, så findes der selvfølgelig også andre gode afstandsmålere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide afstandsmålerne herover🙂

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet.
Vortex Optics Fury HD 5000M.

4.85 stjerner

Lige efter de allerbedste afstandsmålere har vi Vortex Optics Fury HD 5000M.. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.8 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 98% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 11499 DKK hos Grejfreak.Vortex Optics Ranger 1800

4.85 stjerner

Lige herefter kommer Vortex Optics Ranger 1800. Den får i anmeldelserne 4.8 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså virkeligt godt. Lækre 97% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner👍

Den står for tiden til 3799 DKK hos Grejfreak.Vortex Optics Razor HD 4000

4.85 stjerner

Vortex Optics Razor HD 4000 er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 97% er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 4499 DKK hos Grejfreak.Leica Disto D2 New

4.75 stjerner

Leica Disto D2 New er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså i den rigtigt gode ende, da glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 1149 DKK hos Toolster.Leica DISTO D110

4.54.5 stjerner

Leica DISTO D110 på samme måde godt placeret i anmeldelserne.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Hele 86% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Dorch & Danola, hvor den står til 875 DKK. Leica DISTO D110 er derved den billigste model.Leica DISTO D1

4.54.5 stjerner

Også ret godt anmeldt er Leica DISTO D1. Den får 4.5 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den billigste pris hos Dorch & Danola. Der står den til 549 DKK.

Leica DISTO D1 er den billigste model her på siden.Leica Geosystems AR806677

3.84 stjerner

I slutningen af listen har vi Leica Geosystems AR806677. I anmeldelserne får den 3.8 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Toolster, hvor den står til 12499 DKK.Leica Disto LASERD810 Touch

3.53.5 stjerner

I slutningen af listen har vi Leica Disto LASERD810 Touch. I anmeldelserne får den 3.5 stjerner

Den er netop nu til den bedste pris hos Dorch & Danola, hvor den står til 4795 DKK.Leica Geosystems 805080 AR805080

2.12 stjerner

I slutningen af listen har vi Leica Geosystems 805080 AR805080. I anmeldelserne får den 2.1 stjerner

Den er netop nu på tilbud og til den bedste pris hos Toolster, hvor den står til 11119 DKK.
Læs mere

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

De allerbedste modeller. Priser fra 1195 DKK.

Høreværn

Høreværn

Alle de bedst anmeldte høreværn. Fremragende høreværn fra 99 DKK.

Borehammere

Borehammere

Alle de bedste borehammer modeller. Fremragende borehammere til priser fra 1620 DKK.

Dyksave

Dyksave

De allerbedste modeller. Priser fra 3745 DKK.

Save

Save

Alle de bedst anmeldte save. Fremragende save fra 75 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*