Altmuligt > Beauty sager > Aftershaves

Den bedste aftershave i 2021

Mads Phikamphon

Alle aftershavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på hundredevis af anmeldelser og derved fundet frem til at PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion er den bedste aftershave til både damer og mænd.

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny aftershave, så er det vigtigt at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. Derved kan du undgå at lave et fejlkøb.

Efter at have fundet de mange aftershaves satte vi sat vores robot🤖 til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 5 liste med de bedste aftershaves👍

Anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få en af de bedste aftershave til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en aftershave. I listen her starter priserne på 86,- DKK for den billigste aftershave til 320,- DKK for den dyreste aftershave.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste aftershave

For at kunne finde frem til den bedste aftershave, så har vi udvalgt 5 forskellige aftershaves.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten fundet 974 anmeldelser, så vi har kunne finde den bedst anmeldte aftershave.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange aftershaves. Vi har i stedet haft som mål at samle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste aftershave.

Derved behøver du ikke vælge baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedste aftershave

Bedst anmeldt af aftershavene er PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion. Lige nu står den til 320 DKK (før 381) hos Escentual. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lille smule dyr aftershave. Prisen er nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de viste aftershaves.

Alletiders er kun 0% af anmeldelserne af PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion på triste 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje The Gentleman Floris Balm 100 Ml. Lige nu står den til 86 DKK hos Med24. Helt sikkert en bedre pris end PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion som blev fremhævet lige før.

The Gentleman Floris Balm 100 Ml

The Gentleman Floris Balm 100 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige aftershave
🥉 den billigste aftershave

4.54.5 stjerner baseret på 953 anmeldelser

86 DKK hos Med24
95 DKK hos Made4Men
249 DKK hos Helsebixen

Ser vi på The Gentleman Floris Balm 100 Ml anmeldelserne, så ligger hele 86% på 4-5 stjerner.Den billige The Gentleman Floris Balm 100 Ml koster netop nu 234 DKK mindre end modellen ovenfor. Det svarer til du sparer 73%👍

Men uanset besparelsen, så bør du lige minde dig selv om at de to aftershaves ikke er samme model.

Såfremt vi tager og sammenligner den bedste aftershave med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion virkelig bedre anmeldt end de andre aftershave modeller. PACO RABANNE Invictus After Shave Lotion er de blå barer, mens gennemsnittet for alle aftershavene er de grå.Den billigere model The Gentleman Floris Balm 100 Ml er også noget bedre end gennemsnittet for alle aftershavene. Se blot diagrammet lidt længere nede. The Gentleman Floris Balm 100 Ml er her de blå barer.Det er ikke blot indefor aftershaves at PACO RABANNE klarer sig særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor andre typer produkter som aftershaves.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra The Gentleman Floris.

The Gentleman Floris fremstår ligeså særdeles godt indefor kategorier som fx. aftershaves.

Jagter du herre aftershave, så får The Gentleman Floris Balm 100 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 86 DKK hos Med24.

Inden du vælger The Gentleman Floris Balm 100 Ml, så bør du notere dig at den allerbedste aftershave ikke er beregnet specifikt til enten mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne vælge denne selvom den ikke er beregnet specielt til mænd.

Vil du have en aftershave specielt beregnet til mænd, så er det modellen nedenfor du må gå efter.

The Gentleman Floris Balm 100 Ml

The Gentleman Floris Balm 100 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige aftershave
🥉 den billigste aftershave

4.54.5 stjerner baseret på 953 anmeldelser

86 DKK hos Med24
95 DKK hos Made4Men
249 DKK hos Helsebixen

Ser vi på The Gentleman Floris Balm 100 Ml anmeldelserne, så ligger hele 86% på 4-5 stjerner.Alle 5 konkurrenter til bedste aftershave

Ved siden af den bedste aftershave herover, så findes der selvfølgelig også andre gode aftershaves. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Godt hvis du ikke helt synes om modellerne ovenfor, for så kan det jo være en af modellerne herunder vil være det bedste valg for dig.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik👍
Paco Rabanne After Shave 100ML

4.54.5 stjerner

Lige udenfor de allerbedste aftershaves har vi Paco Rabanne After Shave 100ML. I anmeldelserne får den hele 4.5 ud af 5 stjerner og meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Billig Parfume, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Billig Parfume står den til 299 DKK.Paco Rabanne 1 MILLION100 Ml

4.44.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Paco Rabanne 1 MILLION100 Ml 4.4 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de allerbedste modeller og lidt usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos ProShop, hvor den står til 324 DKK.Vichy HommeBalm 75 Ml

4.34.5 stjerner

Vichy HommeBalm 75 Ml får også gode anmeldelser. Den får 4.3 ud 5 stjerner og bestemt godt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Helsebixen, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 94 DKK.
Læs mere

Neglesakse

Neglesakse

Alle de bedste modeller. Fremragende neglesakse til priser fra 63 DKK.

Barberskum

Barberskum

De bedst anmeldte modeller. Barberskum fra 61 DKK.

Barberkoste

Barberkoste

Alle de bedst anmeldte barberkoste. Fremragende barberkoste fra 544 DKK.

Stofbind

Stofbind

Alle de bedste modeller. Fremragende stofbind til priser fra 108 DKK.

Eau de parfums

Eau de parfums

De bedst anmeldte modeller. Eau de parfums fra 235 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*