Altmuligt > Beauty sager > Aftersuns

Den bedste aftersun i 2020

Alle aftersuns'ene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er Australian Gold Moisture Lock 237 Ml. den bedste aftersun. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

🥇 den bedste anmeldte aftersun

4.75 stjerner baseret på 1.204 anmeldelser

90 DKK hos Amazon DE
125 DKK hos Med24
135 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for aftersun, så derfor har vi udvalgt en masse aftersuns som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 12 liste med de bedste aftersuns.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye aftersun til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge aftersun. I listen her går priserne fx. fra 45,- DKK for den billigste aftersun til 169,- DKK for den dyreste aftersun.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste aftersun

For at kunne finde den bedste aftersun, så har vi udvalgt 12 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 1.375 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte aftersun.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange aftersuns. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste aftersun.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste aftersun

Bedst anmeldt af aftersuns'ene er Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.. Lige nu står den til 90 DKK (før 105) hos Amazon DE.

Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

🥇 den bedste anmeldte aftersun

4.75 stjerner baseret på 1.204 anmeldelser

90 DKK hos Amazon DE
125 DKK hos Med24
135 DKK hos Coolshop

Kigger vi på anmeldelserne af Australian Gold Moisture Lock 237 Ml., så har vi usædvanligt høje 91% på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi sammenligner den bedste aftersun med de andre aftersuns, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Australian Gold Moisture Lock 237 Ml. en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Australian Gold Moisture Lock 237 Ml. er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.10 konkurrenter

Udover den bedste aftersun herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode aftersuns. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
Green People GreenPeople After Sun Lotion

4.44.5 stjerner

Lige udenfor de bedste aftersuns har vi Green People GreenPeople After Sun Lotion. I anmeldelserne får den hele 4.4 ud af 5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den på tilbud til 143 DKK.LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS200 Ml

3.94 stjerner

I anmeldelserne får LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS200 Ml 3.9 stjerner, så den er også super tæt på de bedste aftersuns

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 116 DKK.EVY Technology EvyMousse 150 Ml

3.63.5 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også EVY Technology EvyMousse 150 MlI anmeldelserne får den 3.6 ud 5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Mecindo. Der står den til 132 DKK.Piz Buin Lotion 200 Ml

0.81 stjerne

Tæt på de bedste modeller har vi også Piz Buin Lotion 200 Ml, der i anmeldelserne får 0.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Computersalg. Der står den til 67 DKK. Piz Buin Lotion 200 Ml er således den billigste aftersun på denne side.Active By Charlotte Cool DOWN150 Ml

Også ganske godt anmeldt er Active By Charlotte Cool DOWN150 Ml. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner👊

Lige nu er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 169 DKK.TIGI Bed Head Totally Beachin MellowConditioner 200 Ml

Også godt anmeldt er TIGI Bed Head Totally Beachin MellowConditioner 200 Ml. Den får 0 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 101 DKK.Cosmos Co ARGAN100 Ml

En af de resterende spændende aftersun er Cosmos Co ARGAN100 Ml, der i anmeldelserne får 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

For tiden er den billigst hos Nice Hair. Der er den på tilbud til 119 DKK.Juhldal Lotion 150 Ml

En af de sidste glimrende aftersun er Juhldal Lotion 150 Ml, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 45 DKK.

Juhldal Lotion 150 Ml er også den billigste model på denne side.Derma Aloe VeraGel 200 Ml

En af de sidste spændende aftersun er Derma Aloe VeraGel 200 Ml. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Med24. Der står den til 67 DKK.Vichy Ideal SoleilLotion 300 Ml

En af de sidste glimrende aftersun er Vichy Ideal SoleilLotion 300 Ml, der i anmeldelserne får 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 150 DKK.
Læs mere

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

De bedste modeller. Ansigtsbørster fra 143 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De bedst anmeldte ansigtscremer. Ansigtscremer fra 62 DKK.

Barberskrabere

Barberskrabere

Alle de bedste barberskrabere. Fremragende barberskrabere til priser fra 25 DKK.

Bodylotions

Bodylotions

De bedste modeller. Bodylotions fra 28 DKK.

Concealere

Concealere

De bedst anmeldte concealere. Concealere fra 7 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*