Altmuligt > Beauty sager > Aftersuns

Den bedste aftersun i 2021

Mads Phikamphon

Alle aftersuns'ene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet mange hundrede anmeldelser af forskellige aftersuns, så er Piz Buin Lotion 200 Ml den bedste aftersun til både damer og mænd.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

116 DKK hos Med24
129 DKK hos Helsebixen
141 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for aftersun, så derfor har vi udvalgt en masse aftersuns som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedste aftersuns.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye aftersun til en god pris.

PS: Sådan finder vi den bedste aftersun

For at finde frem til den bedste aftersun har vi udvalgt 7 forskellige aftersuns.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 1.781 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte aftersun.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange aftersuns. I stedet har vi haft som mål at samle data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste aftersun.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste aftersun

Bedst anmeldt af aftersuns'ene er Piz Buin Lotion 200 Ml. Lige nu står den til 116 DKK hos Med24.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

116 DKK hos Med24
129 DKK hos Helsebixen
141 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af Piz Buin Lotion 200 Ml ligger altså fantastisk godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating. Lige nu står den til 67 DKK hos Amazon DE.

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

🥈 den bedst anmeldte billige aftersun
🥉 den billigste aftersun

4.75 stjerner baseret på 124 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
93 DKK hos Helsebixen
97 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating koster netop nu 49 DKK mindre end Piz Buin Lotion 200 Ml herover. I iskolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 42%.

Såfremt vi sammenligner den bedste aftersun med de andre aftersuns, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Piz Buin Lotion 200 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Piz Buin Lotion 200 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating er her de øverste blå barer.Mærket Piz Buin som den bedste aftersun kommer fra klarer sig ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som aftersuns.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra Green People. Green People fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. aftersuns.

Den bedste økologiske aftersun

Jagter du en øko aftersun, så får Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 67 DKK hos Amazon DE.

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

🥈 den bedst anmeldte billige aftersun
🥉 den billigste aftersun

4.75 stjerner baseret på 124 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
93 DKK hos Helsebixen
97 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Søger du efter en aftersun til damer, så får Avène Lotion 200 Ml de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 123 DKK hos Med24.

Du skal dog bemærke at den allerbedste aftersun ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne bruge denne selvom den ikke er beregnet specifikt til mænd.

Vil du have en aftersun specielt til damer, så er det modellen nedenfor du skal gå efter.

Avène Lotion 200 Ml

Avène Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun

4.64.5 stjerner baseret på 98 anmeldelser

123 DKK hos Med24

Avène Lotion 200 Ml anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Lækre 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.7 konkurrenter

Udover den bedste aftersun herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode aftersuns. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
Green People Lotion 200 Ml

4.75 stjerner

Lige udenfor de bedste aftersuns har vi Green People Lotion 200 Ml. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den på tilbud til 143 DKK.Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Australian Gold Moisture Lock 237 Ml. 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste aftersuns. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 125 DKK.Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion

4.54.5 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Annemarie Börlind After Sun Soothing LotionI anmeldelserne får den 4.5 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Med24. Der står den til 180 DKK.
Læs mere

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

Alle de bedste ansigtsbørster. Fremragende ansigtsbørster til priser fra 141 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De bedste modeller. Ansigtscremer fra 56 DKK.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

De bedst anmeldte ansigtsmasker. Ansigtsmasker fra 34 DKK.

Ansigtsrense

Ansigtsrense

Alle de bedste ansigtsrense. Fremragende ansigtsrense til priser fra 89 DKK.

Barberskrabere

Barberskrabere

De bedste modeller. Barberskrabere fra 105 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*