Altmuligt > Beauty sager > Aftersuns

Den bedste aftersun i 2021

Mads Phikamphon

Alle aftersuns'ene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet mange hundrede anmeldelser af forskellige aftersuns, så er Piz Buin Lotion 200 Ml den bedste aftersun til både damer og mænd.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun
🥉 den billigste aftersun

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

116 DKK hos Med24
129 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for aftersun, så derfor har vi udvalgt en masse aftersuns som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedste aftersuns.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye aftersun til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge aftersun. I listen her går priserne fx. fra 45,- DKK for den billigste aftersun til 180,- DKK for den dyreste aftersun.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste aftersun

For at kunne finde den bedste aftersun, så har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 1.781 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte aftersun.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange aftersuns. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste aftersun.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste aftersun

Bedst anmeldt af aftersuns'ene er Piz Buin Lotion 200 Ml. Lige nu står den til 116 DKK hos Med24.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun
🥉 den billigste aftersun

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

116 DKK hos Med24
129 DKK hos Helsebixen

Piz Buin Lotion 200 Ml anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Såfremt vi sammenligner den bedste aftersun med de andre aftersuns, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Piz Buin Lotion 200 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Piz Buin Lotion 200 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Mærket Piz Buin som den bedste model kommer fra fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. aftersuns.

Som nævnt så kommer den bedste billige aftersun fra Avène.

Avène fremstår ligeså rigtig godt indefor kategorier som fx. aftersuns.

Den bedste økologiske aftersun

Jagter du en øko aftersun, så får Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 88 DKK hos Med24.

Anmeldelserne af Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Søger du efter en aftersun til damer, så får Avène Lotion 200 Ml de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 45 DKK (før 60) hos Apopro.

Du skal dog bemærke at den allerbedste aftersun ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne bruge denne selvom den ikke er beregnet specifikt til mænd.

Vil du have en aftersun specielt til damer, så er det modellen nedenfor du skal gå efter.

Avène Lotion 200 Ml

Avène Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun
🥉 den billigste aftersun

4.64.5 stjerner baseret på 98 anmeldelser

45 DKK hos Apopro
112 DKK hos Amazon DE
124 DKK hos Med24

Avène Lotion 200 Ml anmeldelserne ligger altså rigtigt godt. Lækre 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.7 konkurrenter

Udover den bedste aftersun herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode aftersuns. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
Green People Lotion 200 Ml

4.75 stjerner

Lige udenfor de bedste aftersuns har vi Green People Lotion 200 Ml. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den på tilbud til 143 DKK.Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Australian Gold Moisture Lock 237 Ml. 4.7 stjerner, så den er også super tæt på de bedste aftersuns. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 125 DKK.Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Green People GreenPeople After Sun Lotion HydratingI anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt. Glimrende 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Med24. Der står den til 88 DKK.

Vær opmærksom på at Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating er økologisk.A-DERMA Protect AHLotion 250 Ml

4.54.5 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi også A-DERMA Protect AHLotion 250 Ml, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den billigst hos Apopro. Der er den på tilbud til 114 DKK.Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion

4.54.5 stjerner

Også ganske godt anmeldt er Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 180 DKK.
Læs mere

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

De bedste modeller. Ansigtsbørster fra 147 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De bedst anmeldte ansigtscremer. Ansigtscremer fra 59 DKK.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Alle de bedste ansigtsmasker. Fremragende ansigtsmasker til priser fra 35 DKK.

Ansigtsrense

Ansigtsrense

De bedste modeller. Ansigtsrense fra 110 DKK.

Barberskrabere

Barberskrabere

De bedst anmeldte barberskrabere. Barberskrabere fra 116 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*