Altmuligt > Beauty sager > Aftersuns

Den bedste aftersun i 2021

Mads Phikamphon

Alle aftersuns'ene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Piz Buin Lotion 200 Ml den bedste aftersun. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun
🥉 den billigste aftersun

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

108 DKK hos Med24
120 DKK hos Amazon DE
129 DKK hos Helsebixen

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for aftersun, så derfor har vi udvalgt en masse aftersuns som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 11 liste med de bedste aftersuns.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få din nye aftersun til en god pris.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge aftersun. I listen her går priserne fx. fra 45,- DKK for den billigste aftersun til 142,- DKK for den dyreste aftersun.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste aftersun

For at kunne finde den bedste aftersun, så har vi udvalgt 11 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 3.231 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte aftersun.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange aftersuns. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste aftersun.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste aftersun

Bedst anmeldt af aftersuns'ene er Piz Buin Lotion 200 Ml. Lige nu står den til 108 DKK hos Med24.

Piz Buin Lotion 200 Ml

Piz Buin Lotion 200 Ml

🥇 den bedst anmeldte aftersun
🥉 den billigste aftersun

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

108 DKK hos Med24
120 DKK hos Amazon DE
129 DKK hos Helsebixen

Anmeldelserne af Piz Buin Lotion 200 Ml ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating. Lige nu står den til 67 DKK hos Amazon DE.

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

🥈 den bedst anmeldte billige aftersun

4.75 stjerner baseret på 137 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
81 DKK hos Helsebixen
88 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Den billige Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating koster netop nu 41 DKK mindre end Piz Buin Lotion 200 Ml herover. I iskolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 38%.

Såfremt vi sammenligner den bedste aftersun med de andre aftersuns, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Piz Buin Lotion 200 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Piz Buin Lotion 200 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating er her de øverste blå barer.Mærket Piz Buin som den bedste aftersun kommer fra klarer sig ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som aftersuns.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra Green People. Green People fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. aftersuns.

Den bedste økologiske aftersun

Jagter du en øko aftersun, så får Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 67 DKK hos Amazon DE.

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating

🥈 den bedst anmeldte billige aftersun

4.75 stjerner baseret på 137 anmeldelser

67 DKK hos Amazon DE
81 DKK hos Helsebixen
88 DKK hos Med24

Anmeldelserne af Green People GreenPeople After Sun Lotion Hydrating ligger altså særdeles godt, da hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste aftersun herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode aftersuns. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg for dig.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
EVY Technology 150 Ml

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste aftersuns har vi EVY Technology 150 Ml. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 142 DKK.Green People Lotion 200 Ml

4.75 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Green People Lotion 200 Ml 4.7 stjerner, så den er også tæt på de allerbedste aftersuns. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Helsebixen. Der er den også på tilbud til 124 DKK.Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.

4.75 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Australian Gold Moisture Lock 237 Ml.I anmeldelserne får den 4.7 ud 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Med24. Der står den til 125 DKK.LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS200 Ml

4.54.5 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi også LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS200 Ml, der i anmeldelserne får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Med24. Der står den til 116 DKK.Bioregena Organic After-Sun Velvety Milk 125ML

4.54.5 stjerner

Også godt anmeldt er Bioregena Organic After-Sun Velvety Milk 125ML. Den får 4.5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Lige nu er den billigst hos Helsebixen. Der står den til 129 DKK.

Vær opmærksom på at Bioregena Organic After-Sun Velvety Milk 125ML er økologisk.Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion

4.54.5 stjerner

Også ganske godt anmeldt er Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 180 DKK.A-DERMA Protect AHLotion 250 Ml

4.44.5 stjerner

En af de resterende spændende aftersuns er A-DERMA Protect AHLotion 250 Ml, der i anmeldelserne får 4.4 ud af 5 stjerner

For tiden er den billigst hos Apopro. Der er den på tilbud til 130 DKK.Annemarie Börlind SUN After Sun Gel 125 Ml

4.14 stjerner

En af de sidste glimrende aftersuns er Annemarie Börlind SUN After Sun Gel 125 Ml, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 135 DKK.
Læs mere

Ansigtsbørster

Ansigtsbørster

De bedste modeller. Ansigtsbørster fra 105 DKK.

Ansigtscremer

Ansigtscremer

De bedst anmeldte ansigtscremer. Ansigtscremer fra 52 DKK.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Alle de bedste ansigtsmasker. Fremragende ansigtsmasker til priser fra 16 DKK.

Ansigtsrense

Ansigtsrense

De bedste modeller. Ansigtsrense fra 82 DKK.

Barberskrabere

Barberskrabere

De bedst anmeldte barberskrabere. Barberskrabere fra 25 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*