Altmuligt > Borde > Arbejdsborde

Det bedste arbejdsbord i 2021

Mads Phikamphon

Alle arbejdsbordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket en hel del anmeldelser så er det bedste arbejdsbord Festool MFT 3 Basic. Herunder går vi i dybden med hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre arbejdsborde.

Festool MFT 3 Basic

Festool MFT 3 Basic

🥇 det bedst anmeldte arbejdsbord

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

4800 DKK hos Toolster
4825 DKK hos Dorch & Danola

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et godt arbejdsbord. Vi har derfor udvalgt adskillige modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge et nyt arbejdsbord, så har robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi kunne lave denne top 3 liste over de bedste arbejdsborde.

Anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på dit nye arbejdsbord.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge arbejdsbord. Her i vores liste går priserne fx. fra 1275,- DKK for det billigste arbejdsbord til 4800,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er lidt begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe et brugt arbejdsbord.

Plads nok

Når du skal finde et arbejdsbord, så skal du lige være opmærksom på om du har plads nok. Ikke alle arbejdsborde er nemlig lige store.

Det vil være max. ærgeligt at stå med et nyt arbejdsbord som du så ikke har pladsen til.

PS: Sådan finder vi det bedste arbejdsbord

For at finde det bedste arbejdsbord har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 24 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte arbejdsbord.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er det bedste arbejdsbord.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Det bedste arbejdsbord

Bedst anmeldt af arbejdsbordene er Festool MFT 3 Basic. Det står lige nu til 4800 DKK (før 5194) hos Toolster. Uanset et er godt anmeldt, så må det siges at være et lidt dyrt arbejdsbord. Prisen er nemlig lidt over gennemsnittet for de anmeldte arbejdsborde.

Festool MFT 3 Basic

Festool MFT 3 Basic

🥇 det bedst anmeldte arbejdsbord

4.85 stjerner baseret på 12 anmeldelser

4800 DKK hos Toolster
4825 DKK hos Dorch & Danola

Helt utrolige 100% af Festool MFT 3 Basic anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje 'Femi FM-300PLUS Folding Bench"Jobby Femi. Lige nu står det til 1275 DKK (før 1578) hos Toolster. Det må siges at være en noget andet pris end Festool MFT 3 Basic ovenfor.

'Femi FM-300PLUS Folding Bench"Jobby Femi

🥈 det bedst anmeldte billige arbejdsbord
🥉 det billigste arbejdsbord

4.34.5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1275 DKK hos Toolster


Køber du det billige 'Femi FM-300PLUS Folding Bench"Jobby Femi fremfor Festool MFT 3 Basic herover, så sparer du 3525 DKK. Du kan med andre ord spare 73%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to arbejdsborde ikke er de samme modeller.

Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste arbejdsbord med gennemsnittet for alle de andre arbejdsborde, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er Festool MFT 3 Basic virkelig bedre anmeldt end alle de andre arbejdsborde (Festool MFT 3 Basic er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere 'Femi FM-300PLUS Folding Bench"Jobby Femi er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder ('Femi FM-300PLUS Folding Bench"Jobby Femi er her de blå barer).Det er ikke kun indefor arbejdsborde at mærket Festool klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. batteriladere, multiværktøj og arbejdsborde.

De 3 konkurrenter

Udover det bedste arbejdsbord lige herover, så findes der også en sjat andre spændende arbejdsborde. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide arbejdsbordene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.

Læs mere

Rulleborde

Rulleborde

De allerbedste rullebord modeller. Priser fra 699 DKK.

Spiseborde

Spiseborde

De allerbedste spiseborde. Spiseborde fra 2999 DKK.

Børneborde

Børneborde

De bedste børnebord modeller. Børneborde fra 360 DKK.

Gæstesenge

Gæstesenge

De allerbedste gæsteseng modeller. Priser fra 286 DKK.

Gamerstole

Gamerstole

De allerbedste gamerstole. Gamerstole fra 799 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*