Altmuligt > Elektronik > Babyalarmer > Brugte babyalarmer

Køb af brugt babyalarm vs. ny babyalarm

Mads Phikamphon

Alle babyalarmerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke lige er så mange penge i dit budget, så skal du overveje at købe en brugt babyalarm - men der er et par ting du må tænke igennem inden du går efter at købe en brugt model.

Du skal tænke igennem præcis hvor mange penge du reelt kan spare når du køber en brugt model, samt præcis hvordan det forholder sig mht. fx. din garanti..

Køb brugt og spar penge

Det vigtigste ved at købe brugt er at tænke over præcis hvor mange penge du kan spare sammenlignet med at købe en ny model. Vi har kigget på forskellige annoncer for brugte babyalarmer. Normalt er prisen for en brugt model ca. 300 kr.

Hvis der må gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye modeller rent prismæssigt på omkring 500 kr. Du kan med derved regne med at spare ca. 200 kr ved at købe brugt.

Herunder har vi en af de billige nye babyalarmer med gode anmeldelser👍

Philips Avent Dect SCD502/00

En god og billig babyalarm

Philips Avent Dect SCD502/00

4.54.5 stjerner baseret på 216 anmeldelser

499 DKK hos Med24
599 DKK hos Coop
620 DKK hos ProShop

Du kan se mange af de bedst anmeldte nye babyalarmer her.

Garanti når du køber brugt

Garantien er slet ikke den samme hvis du køber brugt som hvis du vælger at købe en ny model. Det er derfor måske en ide at overveje hvorvidt du vil spare så mange penge på at gå efter en brugt model til at det modsvarer at du nok får slet ingen eller ihvertfald kortere garantiperiode.

Overvej at der i Danmark typisk er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget garanti der er i rest er afhængig af hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig at der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret forever.

Garantien virker kun hvis du har kvitteringen. Uden kvittering, ingen garanti.

Færre modeller

I tilfælde af du køber en brugt babyalarm, så er der næppe super mange forskellige modeller at overveje at vælge.

Når du vælger at købe en ny model, så er der en del forskellige modeller at vælge imellem, så du kan gå efter de modeller der har gode anmeldelser.

Når du vælger at købe en brugt model, så bliver du med andre ord nødt til blot at se på hvad der er til salg af brugte babyalarmer for tiden. Det betyder at udvalget bliver en del begrænset såfremt du køber brugt.

Hvis du vælger at købe en ny model er det næsten altid ret nemt at få varen leveret. Uanset det koster lidt i leveringsomkostninger. Det er sjældent sådan hvis du køber en brugt model. Hvis du køber brugt kommer du typisk til selv at være ansvarlig for at få din vare afhentet.

Brugt og miljø

Uanset om det er en ide for dig at købe en brugt babyalarm, så vil miljøet omkring os helt sikkert blive glad for dig hvis du køber en brugt model. For miljøets skyld, så er det altid bedst at købe en brugt babyalarm.

I tilfælde af det er miljøet som afgører hvad du skal købe, så må du næsten uden tvivl købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*