Altmuligt > Elektronik > Babyalarmer > Babymonitorer

Den bedste babymonitor i 2020

Alle babymonitorerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er den bedste babymonitor Niania Motorola MBP 48. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Niania Motorola MBP 48

Niania Motorola MBP 48

🥇 den bedste anmeldte babymonitor

4.24.5 stjerner baseret på 312 anmeldelser

1299 DKK hos Elgiganten
16479 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for babymonitor. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får fremragende anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 over de bedste babymonitorer.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men du skal også vælge en model der passer til dine behov, så derfor har vi også kigget på features for hver af modellerne og hvad modellerne koster i udvalgte butikker. På den måde kan du forhåbentlig spare penge på din nye babymonitor.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge babymonitor. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 290,- DKK for den billigste babymonitor til 1299,- DKK for den dyreste model.

Din nye babymonitor skal formodentlig i en stikkontakt, så husk at checke at stikket passer hvis du vælger at købe din babymonitor i en udenlandsk butik.

PS: Hvordan vi finder den bedste babymonitor

For at finde den bedste babymonitor har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 571 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte babymonitor.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange babymonitorer. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste babymonitor.

På den måde behøver du ikke vælge udfra hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedste babymonitor

Bedst anmeldt af babymonitorerne er Niania Motorola MBP 48. Lige nu står den til 1299 DKK hos Elgiganten. Selvom en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr babymonitor. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for babymonitorer.

Niania Motorola MBP 48

Niania Motorola MBP 48

🥇 den bedste anmeldte babymonitor

4.24.5 stjerner baseret på 312 anmeldelser

1299 DKK hos Elgiganten
16479 DKK hos Computersalg


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Motorola MBP161TIMER, DECT Babylefon, 2 Kanaler, 300 M, Flerfarvet, Batri, Batri. Lige nu står den til 290 DKK hos Amazon DE. Det må siges at være en noget andet pris end Niania Motorola MBP 48 ovenfor.

Motorola MBP161TIMER, DECT Babylefon, 2 Kanaler, 300 M, Flerfarvet, Batri, Batri

Motorola MBP161TIMER, DECT Babylefon, 2 Kanaler, 300 M, Flerfarvet, Batri, Batri

🥈 den bedst anmeldte billige babymonitor
🥉 den billigste babymonitor

3.13 stjerner baseret på 50 anmeldelser

290 DKK hos Amazon DE
499 DKK hos Elgiganten
671 DKK hos Computersalg


Den billige Motorola MBP161TIMER, DECT Babylefon, 2 Kanaler, 300 M, Flerfarvet, Batri, Batri koster 1009 DKK mindre end Niania Motorola MBP 48. I procenter svarer det til en besparelse på 78%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to babymonitorer ikke er samme model.

De 7 konkurrenter

Udover den bedste babymonitor herover, så findes der også en sjat andre gode babymonitorer. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Motorola MBP 482 Nanny

4.04 stjerner

Motorola MBP 482 Nanny har vi placeret lige uden for de bedste babymonitorer, da den får hele 4 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 689 DKK.Vch Video VC990

Vch Video VC990 får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 899 DKK.Motorola MBP11 DECT

Motorola MBP11 DECT får også ret gode anmeldelser. Den får nemlig 0 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 354 DKK.Philips Avent SCD50326

Med på siden her har vi også Philips Avent SCD50326, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 599 DKK.
Læs mere

Næsehårstrimmere

Næsehårstrimmere

De bedste næsehårstrimmere. Priserne starter på 36 DKK.

Overlockere

Overlockere

De bedste overlockere. Overlockere fra 1776 DKK.

Høretelefoner

Høretelefoner

De bedste høretelefoner. Priserne starter på 89 DKK.

Powerbanks

Powerbanks

De bedste powerbanks. Priserne starter på 163 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*