Altmuligt > Udstyr til børn > Badebassiner

Det bedste badebassin i 2021

Mads Phikamphon

Alle badebassinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have kigget på hundredevis af anmeldelser, så er det bedste badebassin Intex Mini Frame 342 Liter. Lidt længere nede på denne side kigger vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre modeller.

Intex Mini Frame 342 Liter

Intex Mini Frame 342 Liter

🥇 det bedst anmeldte badebassin

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

307 DKK hos ProShop
349 DKK hos Coolshop
350 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for et nyt badebassin, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 9 over de bedst anmeldte badebassiner👍

De mange anmeldelser er en god start, men du skal også vælge et badebassin der modsvarer dine behov. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få dit nye badebassin til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge et nybadebassin. Her i vores liste starter priserne på 130,- DKK for det billigste badebassin til hele 1299,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter et badebassin fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi et på de bedst anmeldte modeller fra Bestway og Intex.

Hvordan vi finder det bedste badebassin

For at finde frem til det allerbedste badebassin har vi udvalgt 9 forskellige badebassiner fra store mærker som Bestway og Intex.

Derefter har Find Hold robotten fundet 903 anmeldelser, så vi har kunne finde det bedst anmeldte badebassin.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange badebassiner. Vi har i stedet gået efter at samle data om hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste badebassin.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er bedst.


Det bedste badebassin

Bedst anmeldt af badebassinerne er Intex Mini Frame 342 Liter. Det står lige nu til 307 DKK hos ProShop.

Intex Mini Frame 342 Liter

Intex Mini Frame 342 Liter

🥇 det bedst anmeldte badebassin

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

307 DKK hos ProShop
349 DKK hos Coolshop
350 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Intex Mini Frame 342 Liter er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter. Lige nu står det til 130 DKK hos Coop.

Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter

Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter

🥈 det bedst anmeldte billige badebassin
🥉 det billigste badebassin

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter er på 4+ stjerner ud af 5🤩Det billige Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter koster netop nu 177 DKK mindre end Intex Mini Frame 342 Liter ovenfor. Du kan med andre ord spare 58%👍

Hvis vi sammenligner det allerbedste badebassin med de andre badebassiner, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er klart at Intex Mini Frame 342 Liter er væsentligt bedre anmeldt end alle de andre badebassin modeller. Intex Mini Frame 342 Liter er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter er også en del bedre end gennemsnittet for alle badebassinerne. Se bare diagrammet lidt længere nede. Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter er her de øverste blå barer.Mærket Intex som det bedste badebassin stammer fra fremstår også fremragende indefor kategorier som badebassiner.

Som tidl. nævnt, så kommer det allerbedste billige model fra Bestway. Bestway klarer sig ligeså virkeligt godt indefor andre typer produkter som badebassiner.

Badebassiner fra de store mærker

Mange går efter et badebassin fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store badebassin mærker vi har valgt at kigge nærmere på er Bestway og Intex. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Ser vi på Bestway badebassinerne, så får Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter flest stjerner i anmeldelserne. Coop har det netop nu til 130 DKK.

Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter

Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter

🥈 det bedst anmeldte billige badebassin
🥉 det billigste badebassin

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

130 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Bestway Sundae Funday Kiddie Pool 390 Liter er på 4+ stjerner ud af 5🤩Ser vi på Intex badebassiner modellerne, så er det bedst anmeldte Intex Mini Frame 342 Liter. For tiden har vi det til 307 DKK hos ProShop.

Intex Mini Frame 342 Liter

Intex Mini Frame 342 Liter

🥇 det bedst anmeldte badebassin

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

307 DKK hos ProShop
349 DKK hos Coolshop
350 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Intex Mini Frame 342 Liter er på 4 eller 5 stjerner.Alle 9 konkurrenter

Udover det bedste badebassin ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende badebassiner. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide badebassinerne herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Intex Hav Og Fisk 182 Liter

5.05 stjerner

Intex Hav Og Fisk 182 Liter har vi placeret lige uden for de allerbedste badebassiner, da det får ret gode 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er det til den bedste pris hos ProShop. Der står det til 429 DKK.Intex Seashore Pool 572 Liter

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Intex Seashore Pool 572 Liter 5 stjerner ud af 5, så det er også tæt på de allerbedste modeller. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Det er netop nu billigst hos ProShop, hvor det står til 380 DKK.Intex Easy Set Pool 9.792 Liter

4.85 stjerner

Tæt på de bedste modeller har vi desuden Intex Easy Set Pool 9.792 Liter, der i anmeldelserne får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Det er til den bedste pris hos Eurotoys. Hos Eurotoys står det til 1299 DKK.Intex Gator Play Center 180 Liter

4.75 stjerner

Intex Gator Play Center 180 Liter får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Det får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Det er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står det til 499 DKK.Bestway Deep Dive Pool 480 Liter

4.34.5 stjerner

På listen har vi desuden Bestway Deep Dive Pool 480 Liter, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Lige nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 200 DKK.Bestway Sunnyland Splash Play Pool 59 Liter

4.14 stjerner

På listen har vi desuden Bestway Sunnyland Splash Play Pool 59 Liter, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Lige nu er det til den bedste pris hos Coop. Der står det til 300 DKK.Bestway Fast Set Pool Sæt 244 X 66CM M/filter Pumpe

4.04 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Bestway Fast Set Pool Sæt 244 X 66CM M/filter Pumpe, da det i anmeldelserne får 4 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Lige nu er det til den bedste pris hos Legetøjseksperten. Der står det til 497 DKK.
Læs mere

Rulleskøjter

Rulleskøjter

Alle de bedste modeller. Fremragende rulleskøjter fra 279 DKK.

Fjernstyrede biler

Fjernstyrede biler

De bedst anmeldte fjernstyret bil modeller. Priser fra 229 DKK.

Pusleborde

Pusleborde

Alle de allerbedste pusleborde. Fremragende pusleborde til priser fra 359 DKK.

Babynests

Babynests

Alle de bedste modeller. Fremragende babynests fra 400 DKK.

Sandkasser

Sandkasser

De bedst anmeldte sandkasse modeller. Priser fra 189 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*