Altmuligt > Beauty sager > Balsam

Den bedste balsam i 2021

Mads Phikamphon

Alle balsamene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket hundredevis af anmeldelser, så er den bedste balsam REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. andre balsam.

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

🥇 den bedst anmeldte balsam

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

229 DKK hos Hair Outlet

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god balsam, så derfor har vi fundet en masse modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedste balsam.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste balsam til en rigtig god pris.

Hvordan vi finder den bedste balsam

For at finde den allerbedste balsam har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt balsamene har vores robot indsamlet 970 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste balsam.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste balsam

Bedst anmeldt af balsamene er REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml. Den står lige nu til 229 DKK (før 339) hos Hair Outlet. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr balsam. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for balsam.

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

🥇 den bedst anmeldte balsam

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

229 DKK hos Hair Outlet

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Redken All Soft Conditioner. Lige nu står den til 135 DKK (før 199) hos Billig Parfume.

Redken All Soft Conditioner

Redken All Soft Conditioner

🥈 den bedst anmeldte billige balsam

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

135 DKK hos Billig Parfume

Anmeldelserne af Redken All Soft Conditioner ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩Den billige Redken All Soft Conditioner koster 94 DKK mindre end modellen ovenfor. Det svarer til du sparer 41%.

Såfremt vi sammenligner den bedste balsam med de andre balsam, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Redken All Soft Conditioner er ligeså en del bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram. Redken All Soft Conditioner er her de øverste blå barer.Den bedste balsam stammer som nævnt fra REF. Dette mærke fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. balsam.

Modsat den bedste model, så kommer den bedste billige model fra Redken. Ligesom med REF så klarer Redken sig også fremragende indefor andre typer produkter som balsam.

Alle 7 konkurrenter

Udover den bedste balsam herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode balsam. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide balsamene herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML

4.75 stjerner

Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML har vi placeret lige uden for de bedste balsam, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt. Glimrende 92% er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 119 DKK.

Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML er den billigste balsam her på siden.Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml

4.75 stjerner

Lige herefter kommer Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner og bestemt godt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 149 DKK hos Hair Outlet.Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner

4.64.5 stjerner

Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 149 DKK hos Hair Outlet.Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 119 DKK hos Hair Outlet.Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 129 DKK.
Læs mere

Body oils

Body oils

De bedste modeller. Priser fra 53 DKK.

Bodywash

Bodywash

De bedst anmeldte bodywash. Bodywash fra 127 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

Alle de bedste dagcremer. Fremragende dagcremer til priser fra 69 DKK.

øjenskygger

øjenskygger

De bedste modeller. Priser fra 79 DKK.

Lipgloss

Lipgloss

De bedst anmeldte lipgloss. Lipgloss fra 52 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*