Altmuligt > Beauty sager > Balsam

Den bedste balsam i 2020

Alle balsamene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket tusindvis af af anmeldelser, så er den bedste balsam REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. andre balsam.

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

🥇 den bedste anmeldte balsam

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

292 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god balsam, så derfor har vi fundet en masse modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 18 liste med de bedste balsam.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste balsam til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en balsam. Her i vores liste starter priserne på 97,- DKK for den billigste balsam til 292,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste balsam

For at finde frem til den bedste balsam har vi udvalgt 18 forskellige balsam.

Derefter har vores robot fundet 2.428 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte balsam.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange balsam. I stedet har vi haft som mål at samle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste balsam.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste balsam

Bedst anmeldt af balsamene er REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml. Den står lige nu til 292 DKK hos Amazon DE. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr balsam. Prisen er nemlig væsentligt over gennemsnittet for balsam.

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml

🥇 den bedste anmeldte balsam

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

292 DKK hos Amazon DE

REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner. Den står lige nu til 97 DKK hos Amazon DE. Det må siges at være en noget andet pris end REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml balsamen ovenfor.

Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner

Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner

🥈 den bedst anmeldte billige balsam
🥉 den billigste balsam

4.75 stjerner baseret på 13 anmeldelser

97 DKK hos Amazon DE
149 DKK hos Hair Outlet
179 DKK hos Made4Men

Kigger vi på anmeldelserne af Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner, så ligger usædvanligt høje 90% på 4-5 stjerner.Den billige Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner koster 195 DKK mindre end REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml herover. I procenter svarer det til en besparelse på 67%👍

Sammenligner vi anmeldelserne af den allerbedste balsam med gennemsnittet for alle de andre balsam, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml virkelig bedre end anmeldelserne af de andre modeller (REF Ultimate Repair Conditioner 750 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet for alle balsamene er gråt).Det billigere alternativ Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner er her de blå barer).Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste balsam herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode balsam. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide balsamene herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Redken All Soft Conditioner

4.75 stjerner

Redken All Soft Conditioner har vi placeret lige uden for de bedste balsam, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er billigst hos Billig Parfume, hvor den også er på tilbud. Hos Billig Parfume står den til 135 DKK.Redken Color Extend Magnetics Conditioner 250 Ml

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Redken Color Extend Magnetics Conditioner 250 Ml 4.6 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller. Hele 89% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 119 DKK hos Nice Hair.Redken Color Extend Magnetics Conditioner 1000ML

4.64.5 stjerner

Redken Color Extend Magnetics Conditioner 1000ML er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 91% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 329 DKK hos Hair Outlet.Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML

4.64.5 stjerner

Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt. Glimrende 90% er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 119 DKK hos Nice Hair.Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 119 DKK.Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 149 DKK.Paul Mitchell Exra Body Conditioner 300ML

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen har vi Paul Mitchell Exra Body Conditioner 300ML, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 119 DKK.Paul Mitchell Paul Mithell Color Protect Conditioner 300ML

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen har vi Paul Mitchell Paul Mithell Color Protect Conditioner 300ML, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 119 DKK.Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml

4.34.5 stjerner

I slutningen af listen har vi Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 119 DKK.REF Intense Hydrate Conditioner 245ML

4.34.5 stjerner

I slutningen af listen har vi REF Intense Hydrate Conditioner 245ML, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 115 DKK.Et par balsam modeller mere

De fremragende modeller herover er ikke de eneste modeller vores robot har checket anmeldelser for. 5 af de andre modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

4.2Alterna Bamboo Abundant Volume Conditioner 250 Ml
4.2Alterna Bamboo Luminous Shine Conditioner
4.1Wella Professional Wella SP Repair Conditioner
3.9Milkshake Milk_shake Daily Frequent Conditioner 300 Ml
3.2Redken Beach Envy Conditioner

Læs mere

Body oils

Body oils

De bedste modeller. Priser fra 74 DKK.

Bodywash

Bodywash

De bedst anmeldte bodywash. Bodywash fra 23 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

Alle de bedste dagcremer. Fremragende dagcremer til priser fra 74 DKK.

øjenskygger

øjenskygger

De bedste modeller. Priser fra 60 DKK.

Lipgloss

Lipgloss

De bedst anmeldte lipgloss. Lipgloss fra 58 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*