Altmuligt > Beauty sager > Balsam

Den bedste balsam i 2021

Mads Phikamphon

Alle balsamene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have checket hundredevis af anmeldelser, så er den bedste balsam Redken All Soft Conditioner. Herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg ifht. andre balsam.

Redken All Soft Conditioner

Redken All Soft Conditioner

🥇 den bedst anmeldte balsam

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

125 DKK hos Hair Outlet
135 DKK hos Billig Parfume

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god balsam, så derfor har vi fundet en masse modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi vores robot til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedste balsam.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste balsam til en rigtig god pris.

Hvordan vi finder den bedste balsam

For at finde den allerbedste balsam har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt balsamene har vores robot indsamlet 990 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste balsam.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste balsam

Bedst anmeldt af balsamene er Redken All Soft Conditioner. Den står lige nu til 125 DKK (før 199) hos Hair Outlet.

Redken All Soft Conditioner

Redken All Soft Conditioner

🥇 den bedst anmeldte balsam

4.75 stjerner baseret på 8 anmeldelser

125 DKK hos Hair Outlet
135 DKK hos Billig Parfume

Anmeldelserne af Redken All Soft Conditioner ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis vi tager og sammenligner den bedste balsam med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du ret klart kan se, så er Redken All Soft Conditioner virkelig en del bedre anmeldt end alle de andre balsam modeller. Redken All Soft Conditioner er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den bedste balsam stammer som nævnt fra Redken. Dette mærke fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. balsam.

Alle 7 konkurrenter

Udover den bedste balsam herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode balsam. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide balsamene herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML

4.75 stjerner

Paul Mitchell SuperStrong Conditioner 300ML har vi placeret lige uden for de bedste balsam, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger rigtigt godt. Glimrende 92% er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 119 DKK.Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml

4.75 stjerner

I anmeldelserne får Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 Ml 4.7 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller og bestemt godt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 149 DKK hos Hair Outlet.Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner

4.64.5 stjerner

Sebastian Professional Sebastian Volupt Conditioner er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har hele 85% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden på tilbud til 149 DKK hos Hair Outlet.Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Super Skinny Conditioner 300 Ml er også blandt de bedst anmeldte balsam, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 119 DKK hos Hair Outlet.Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML

4.54.5 stjerner

Paul Mitchell Instant Moisture Conditioner 200ML på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 119 DKK.Redken Beach Envy Conditioner

3.53.5 stjerner

Redken Beach Envy Conditioner på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 3.5 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Hair Outlet, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Hair Outlet står den til 94 DKK.

Redken Beach Envy Conditioner er også den billigste model.
Læs mere

Body oils

Body oils

De bedst anmeldte body oils. Body oils fra 53 DKK.

Bodywash

Bodywash

Alle de bedste bodywash. Fremragende bodywash til priser fra 102 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

De bedste modeller. Priser fra 111 DKK.

øjenskygger

øjenskygger

De bedst anmeldte øjenskygger. øjenskygger fra 60 DKK.

Lipgloss

Lipgloss

Alle de bedste lipgloss. Fremragende lipgloss til priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*