Altmuligt > Udstyr til børn > Bamser

Den bedste bamse i 2021

Mads Phikamphon

Alle bamserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på mange hundrede anmeldelser for 17 forskellige bamser. Snuggle Buddies Bamse Kanin er den bedste bamse. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

Snuggle Buddies Bamse Kanin

Snuggle Buddies Bamse Kanin

🥇 den bedst anmeldte bamse

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

100 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny bamse, så er det vigtigt at du går efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du undgå at købe en mindre god model.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 17 listen her over nogle af de bedst anmeldte bamser.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en bamse der matcher hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste bamse til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nybamse. I listen her starter priserne på 94,- DKK for den billigste bamse til hele 400,- DKK for den dyreste bamse.

Hvordan vi har fundet den bedste bamse

For at kunne finde frem til den allerbedste bamse, så har vi udvalgt 17 forskellige bamser.

Efter vi har udvalgt bamserne har Find Hold robotten fundet 1.221 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste bamse.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge bamse udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte bamse

Den bedst anmeldte bamse er Snuggle Buddies Bamse Kanin. Den står lige nu til 100 DKK hos Coop.

Snuggle Buddies Bamse Kanin

Snuggle Buddies Bamse Kanin

🥇 den bedst anmeldte bamse

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

100 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af Snuggle Buddies Bamse Kanin anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste bamse med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er nok ret klart at Snuggle Buddies Bamse Kanin er noget bedre anmeldt end de andre bamse modeller (Snuggle Buddies Bamse Kanin er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle bamserne er de grå).De 10 bobler

Ved siden af den bedste bamse ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende bamser. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide bamserne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Snuggle Buddies Bamse Bjørn

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste bamser har vi Snuggle Buddies Bamse Bjørn. Den får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 100 DKK hos Coop.WWF Mor & Barn Bamse Panda

5.05 stjerner

Lige herefter har vi WWF Mor & Barn Bamse Panda. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 400 DKK hos Coop.Pokémon Bamse Sleeping Pikachu

5.05 stjerner

Pokémon Bamse Sleeping Pikachu er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 350 DKK hos Coop.DR Beanbag Bamse Stor

4.95 stjerner

DR Beanbag Bamse Stor er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.9 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 100 DKK hos Computersalg.DR Bamse Med Tale

4.85 stjerner

DR Bamse Med Tale på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 94 DKK. DR Bamse Med Tale er således den billigste model her på siden.Gurli Gris I

4.75 stjerner

Gurli Gris I er med 4.7 stjerner også ganske godt placeret i mange anmeldelser, selvom den ikke er helt med blandt de bedste bamser. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos ProShop, hvor den står til 183 DKK.DR Dansende Bamse

4.75 stjerner

DR Dansende Bamse er placeret i bunden i listen over de bedste bamser, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god bamse.

DR Dansende Bamse får 4.7 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 90% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 168 DKK.Gurli Gris Bamse Gustav

4.75 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bamser har vi Gurli Gris Bamse Gustav. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Coop, hvor den står til 230 DKK.DR Tit Tit Bøh Bamse

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bamser har vi DR Tit Tit Bøh Bamse. I anmeldelserne får den 4.5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså i den rigtigt gode ende. Lækre 93% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 193 DKK.Endnu flere bamse modeller

De spændende modeller ovenfor er slet ikke de eneste modeller vores robot har sammenlignet anmeldelser for.

Lige herunder har vi listen med 6 af de andre bamser vi har sammenlignet anmeldelser for.

Som du kan se, så er der virkelig bamser modeller som får ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner i anmeldelserne😧

4.5Disney Frozen 2 Bamse Olaf
4.3Bamse & Kylling Spisesæt
4.2Gurli Gris Grin Med Gurli Gris Bamse
4.0Gurli Gris Bamse
3.5Tikiri Bamse Elefant
2.0WWF Bamse Chimpanse

Læs mere

Brystpumper

Brystpumper

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende brystpumper til priser fra 132 DKK.

Aktivitetstæpper

Aktivitetstæpper

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende aktivitetstæpper fra 298 DKK.

Ammeindlæg

Ammeindlæg

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende ammeindlæg til priser fra 29 DKK.

Ammepuder

Ammepuder

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende ammepuder til priser fra 379 DKK.

Autostole

Autostole

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende autostole fra 199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*