Altmuligt > Værktøj > Save > Båndsave

Den bedste båndsav i 2021

Mads Phikamphon

Alle båndsavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet en hel del anmeldelser, så er den bedste båndsav FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for båndsav. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 5 over de bedst anmeldte båndsave.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye båndsav.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en båndsav. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 1348,- DKK for den billigste båndsav til 5291,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har så mange penge til din ny båndsav kan du overveje en brugt model.

Bemærk at båndsave skal sættes i en stikkontakt, så hvis du køber i en butik udenfor Danmark skal du huske at sikre dig at der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

Når du kigger på båndsave, så skal du også lige stresse over brugervenligheden. Ikke alle båndsave er nemlig lige brugervenlige, så husk at se på at den model du vælger er nemt at arbejde med.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste båndsav

For at kunne finde den bedste båndsav, så har vi udvalgt 5 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 110 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte båndsav.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange båndsave. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste båndsav.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste båndsav

Bedst anmeldt af båndsavene er FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W. Lige nu står den til 3825 DKK hos Amazon DE.

Helt utrolige 100% af FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje FOX F28-182 Band Saw. Lige nu står den til 1348 DKK hos Amazon UK.

FOX F28-182 Band Saw

FOX F28-182 Band Saw

🥈 den bedst anmeldte billige båndsav
🥉 den billigste båndsav

3.84 stjerner baseret på 36 anmeldelser

1348 DKK hos Amazon UK
1599 DKK hos Toolster
2130 DKK hos Amazon DE


Den billige FOX F28-182 Band Saw koster 2477 DKK mindre end FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W ovenfor. I procenter svarer det til at du sparer 65%. Uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om den samme model.

Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste båndsav med gennemsnittet for alle de andre båndsav modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W noget bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ FOX F28-182 Band Saw er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (FOX F28-182 Band Saw er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor båndsave at mærket FEMI fremstår fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. båndsave.

Båndsave materialer

For mange folk er det afgørende at deres nye båndsav er i et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste med de bedste båndsav modeller i forskellige materialer.

Den bedst anmeldte metalbåndsav

Den bedst anmeldte båndsav i metal vi har kunne finde er en FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W. Den står til 3825 DKK hos Amazon DE.

Helt utrolige 100% af FEMI Band Saw Machine 784XL 1200W anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Alle 5 konkurrenter

Udover den bedste båndsav herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode båndsave. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
FEMI Metal Band Saw Machine ABS 105

4.24.5 stjerner

FEMI Metal Band Saw Machine ABS 105 har vi placeret lige uden for de allerbedste båndsave, da den får hele 4.2 ud af 5 stjerner

Lige nu er den til den billigste pris hos Toolster. Der er den på tilbud til 6159 DKK.FEMI Band Saw Machine NG120 XL 1300W

4.24.5 stjerner

Herefter kommer FEMI Band Saw Machine NG120 XL 1300W. Den får i anmeldelserne 4.2 ud af 5 stjerner

Den er lige nu på tilbud og billigst hos Toolster, hvor den står til 9999 DKK.Luna FEMItil Metal ABS NG 120

4.14 stjerner

Luna FEMItil Metal ABS NG 120 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 4.1 ud 5 stjerner

Lige nu er den til den billigste pris hos Dorch & Danola. Der står den til 6850 DKK.
Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

De bedste bajonetsav modeller. Priser fra 750 DKK.

Dyksave

Dyksave

De allerbedste dyksave. Priserne starter på 3745 DKK.

Håndsave

Håndsave

Alle de bedste håndsave. Fremragende håndsave fra 75 DKK.

Rundsave

Rundsave

De bedste rundsav modeller. Priser fra 143 DKK.

Stiksave

Stiksave

De allerbedste stiksave. Priserne starter på 135 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*