Altmuligt > Værktøj > Save > Båndsave

Den bedste båndsav i 2021

Mads Phikamphon

Alle båndsavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have sammenlignet en hel del anmeldelser, så er den bedste båndsav Luna FEMItil Metal ABS NG 120. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på længere nede på denne side.

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

🥇 den bedst anmeldte båndsav

4.14 stjerner baseret på 24 anmeldelser

9375 DKK hos Dorch & Danola
11999 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for båndsav. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 2 over de bedst anmeldte båndsave.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare penge på din nye båndsav.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en båndsav. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 1599,- DKK for den billigste båndsav til 9375,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har så mange penge til din ny båndsav kan du overveje en brugt model.

Bemærk at båndsave skal sættes i en stikkontakt, så hvis du køber i en butik udenfor Danmark skal du huske at sikre dig at der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

Når du kigger på båndsave, så skal du også lige stresse over brugervenligheden. Ikke alle båndsave er nemlig lige brugervenlige, så husk at se på at den model du vælger er nemt at arbejde med.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste båndsav

For at kunne finde den bedste båndsav, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Derefter har robotten indsamlet 43 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte båndsav.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange båndsave. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste båndsav.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste båndsav

Bedst anmeldt af båndsavene er Luna FEMItil Metal ABS NG 120. Lige nu står den til 9375 DKK hos Dorch & Danola. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr båndsav. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for båndsave.

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

🥇 den bedst anmeldte båndsav

4.14 stjerner baseret på 24 anmeldelser

9375 DKK hos Dorch & Danola
11999 DKK hos Toolster


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox. Lige nu står den til 1599 DKK (før 2104) hos Toolster. En noget andet pris end Luna FEMItil Metal ABS NG 120 herover.

Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox

Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox

🥈 den bedst anmeldte billige båndsav
🥉 den billigste båndsav

3.84 stjerner baseret på 19 anmeldelser

1599 DKK hos Toolster


Den billige Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox koster lige nu 7776 DKK mindre end Luna FEMItil Metal ABS NG 120. Det svarer til du sparer 83%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to båndsave ikke er samme model.

Hvis vi sammenligner den bedste båndsav med de andre båndsave, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er Luna FEMItil Metal ABS NG 120 virkelig en del bedre anmeldt end de andre modeller. Luna FEMItil Metal ABS NG 120 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt.Det billigere alternativ Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox er også bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Fox F28 – 182 – SIERRA Band Senkrecht 85 MM Fox er her de blå barer.Det er ikke kun indefor båndsave at mærket Luna klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som båndsave.

Båndsave materialer

For mange folk er det afgørende at deres nye båndsav er i et ganske bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste med de bedste båndsav modeller i forskellige materialer.

Den bedst anmeldte metalbåndsav

Den bedst anmeldte båndsav i metal vi har kunne finde er en Luna FEMItil Metal ABS NG 120. Den står til 9375 DKK hos Dorch & Danola.

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

Luna FEMItil Metal ABS NG 120

🥇 den bedst anmeldte båndsav

4.14 stjerner baseret på 24 anmeldelser

9375 DKK hos Dorch & Danola
11999 DKK hos Toolster


Alle 2 konkurrenter

Udover den bedste båndsav herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode båndsave. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne lige herover, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik.

Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

De bedste bajonetsav modeller. Priser fra 1195 DKK.

Dyksave

Dyksave

De allerbedste dyksave. Priserne starter på 4089 DKK.

Håndsave

Håndsave

Alle de bedste håndsave. Fremragende håndsave fra 253 DKK.

Rundsave

Rundsave

De bedste rundsav modeller. Priser fra 222 DKK.

Stiksave

Stiksave

De allerbedste stiksave. Priserne starter på 175 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*