Baner, borde, kost og kosttilskud for sportsfolk

Vi har lavet en masse diagrammer over forskellige sportsbaner og borde, så det er let at overskue mål og dimensioner:

Badmintonbane

Basketballbane

Basketballbane

Billardbord

Billiardbord

Bowlingbane

Ridebane

Fodboldbane

Håndboldbane

Ishockeybane

Petanquebane

Poolbord

Bordtennisbord

Tennisbane

Volleyballbane

Brug grafikken
Du er velkommen til at bruge tegningerne på din egen hjemmeside, i online forums, etc. Du skal bare huske kildeangivelse hvis du bruger grafikkerne (Find Hold).

Kost og kosttilskud

Udover at kigge nærmere på hver eneste bane og bord, så har vi også kigget lidt på hvad folk der dyrker de forskellige sportsgrene kan gøre ifht. at optimere deres kost og kosttilskud. Det viser sig nemlig, at man som spiller i den grad kan optimere sin performance ved at fokusere mere på kosten.

Hvis du læser med indefor de forskellige sportsgrene, så kan du se eksempler på spillere der pludselig er blevet meget bedre fordi de er begyndt at fokusere mere på deres kost.

Desværre er det kun indefor for enkelte sportsgrene at der er tradition for at fokusere på kosten – og indefor andre sportsgrene forholder det sig nærmest modsat, så der er tradition for at glemme alt om hvor vigtigt det er at spise sundt.

Der er også mange sportsfolk der i stedet for at fokusere på kosten forsøger at redde situationen ved at tage forskellige kosttilskud.

I min optik er kosttilskud dog kun en bonus, der kommer efter at ens kost er blevet optimeret. Dvs. at man ikke bare kan tage en masse proteinpulver hvis man samtidigt lever af colaer, fadbamser eller alt muligt andet usundt.