Altmuligt > Udstyr til børn > Barnevogne > Brugte barnevogne

Køb af brugt barnevogn vs. ny barnevogn

Mads Phikamphon

Alle barnevognene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke er vildt overskud i budgettet, så kan du tænke på at købe en brugt barnevogn. Der er dog nogle ting du skal overveje før du vælger at købe brugt.

Fx. hvor mange penge du reelt kan spare ved at gå efter brugt og hvorvidt du er klar på at mangle garanti..

Besparelse

Såfremt du overvejer at købe en brugt barnevogn, så må du først og fremmest tænke på præcis hvor mange penge du kan spare. Prisen på brugte barnevogne går ca. fra 1000 kr til 6000 kr. I gennemsnit ligger priserne på omkring 2500 kr.

De allerbilligste nye barnevogne der får gode anmeldelser befinder sig på omkring 700 kr.

Her har vi en af de billige nye barnevogne, der får gode anmeldelser👍

BABYZEN YOYO+til

En god og billig barnevogn

BABYZEN YOYO+til

4.64.5 stjerner baseret på 14 anmeldelser

699 DKK hos Lekmer

Hvis du vil overveje et større udvalg af barnevogne, så kan du checke alle de barnevogne vi har sammenlignet her.

Garanti

Såfremt du køber brugt, så har du ikke den samme garanti som når du vælger en ny barnevogn. Det er værd at huske på når du sammenligner hvor mange penge du reelt kan spare ved at købe brugt.

Overvej at der i Danmark typisk er to års garanti på nyindkøb, så præcis hvor meget garanti der er tilbage er afhængig af hvor gammel den brugt barnevogn er.

Det kan være du er heldig at der slet ikke er brug for nogen garanti, men det kan du selvfølgelig ikke være 100% sikker på.

Garantien gælder kun hvis du har en kvittering. I tilfælde af du ikke har din kvittering, så har du ingen garanti.

Valgmuligheder

Udover at du måske vil spare færre penge end du regner med når du køber brugt, så skal du også overveje at udvalget bliver begrænset hvis du køber brugt.

Når du vælger at købe en ny barnevogn, så er der en del modeller at vælge imellem, så du kan fokusere på de modeller der har de bedste anmeldelser.

Når du vælger at købe brugt, så bliver du med andre ord nødt til at nøjes med hvad der er til salg af brugte barnevogne netop nu. Det betyder at udvalget bliver en del begrænset når du køber brugt.

Hvis du vælger at købe nyt er det næsten altid ret nemt at få varen bragt hjem. Uanset det koster lidt. Det er sjældent sådan når du køber en brugt model. Der kommer du typisk til selv at være ansvarlig for at få varen afhentet.

Miljøet

Uanset om det viser sig at være en god ide for dig at købe brugt eller ej, så er der ihvertfald en ting det er virkeligt godt for at købe brugt. Det er selvfølgelig miljøet, hvor det stort set altid gælder at det er en bedre ide at købe en brugt model fremfor en ny.

Hvis det er miljøet som skal afgøre hvad du skal købe, så må du med andre ord helt sikkert købe brugt.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*