Altmuligt > Elektronik > Batteriladere

Den bedste batterilader i 2021

Mads Phikamphon

Alle batteriladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Festool Lader MXC den bedste batterilader. Hvorfor den er den bedste batterilader ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Festool Lader MXC

Festool Lader MXC

🥇 den bedst anmeldte batterilader

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

489 DKK hos Toolster
535 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne side



Anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny batterilader, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny batterilader, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 5 listen her over nogle af de bedst anmeldte batteriladere.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en batterilader der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye batterilader til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nybatterilader. I listen her starter priserne på 104,- DKK for den billigste batterilader til hele 489,- DKK for den dyreste batterilader.

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal holde opladt efter behov. Til de fleste batteriladere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du skal sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye batterilader i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder frem til den bedste batterilader

For at kunne finde frem til den allerbedste batterilader, så har vi udvalgt 5 forskellige batteriladere.

Herefter har Find Hold robotten fundet 36.421 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste batterilader.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge batterilader udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte batterilader

Den bedst anmeldte batterilader er Festool Lader MXC. Lige nu står den til 489 DKK (før 544) hos Toolster. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr batterilader. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste batteriladere.

Festool Lader MXC

Festool Lader MXC

🥇 den bedst anmeldte batterilader

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

489 DKK hos Toolster
535 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af Festool Lader MXC ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.



Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader. Den står lige nu til 104 DKK (før 126) hos Amazon DE. Helt sikkert en del bedre pris end Festool Lader MXC batteriladeren som blev fremhævet lige før.

Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader

Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader

🥈 den bedst anmeldte billige batterilader
🥉 den billigste batterilader

4.44.5 stjerner baseret på 886 anmeldelser

104 DKK hos Amazon DE
107 DKK hos Lommelygte Salg
107 DKK hos Outmore

Hele 87% af Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.



Den billige Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader koster netop nu 385 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 79%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om samme batterilader.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste batterilader med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Festool Lader MXC en del bedre end anmeldelserne af de andre batterilader modeller (Festool Lader MXC er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).



Den billigere model Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader er ligeså bedre end gennemsnittet for alle batteriladerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader er her de øverste blå barer).



Det er ikke kun indefor batteriladere at Festool fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Ansmann.

Ansmann klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som excenterslibere, batteriladere, overfræsere og rundsave.

5 konkurrenter til bedste batterilader

Ved siden af den bedste batterilader ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende batteriladere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide batteriladerne herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍




Duracell 15 Minutters Oplader

4.64.5 stjerner

Duracell 15 Minutters Oplader har vi placeret lige uden for de allerbedste batteriladere, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 91% ligger på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Engsig. Der står den til 449 DKK.



AL-KO Batterioplader EnergyFlex

4.54.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit AL-KO Batterioplader EnergyFlex 4.5 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩

Den er netop nu til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 283 DKK.



Duracell Universallader

4.44.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Duracell UniversalladerI anmeldelserne får den 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der er den også på tilbud til 178 DKK.




Læs mere

Dampmopper

Dampmopper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampmopper fra 595 DKK.

Forstærkere

Forstærkere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende forstærkere fra 3299 DKK.

Gaming headsets

Gaming headsets

Alle de bedst anmeldte gaming headset modeller. Fremragende gaming headsets til priser fra 145 DKK.

Gaming mus

Gaming mus

Alle de allerbedste modeller. Fremragende gaming mus fra 98 DKK.

Headsets

Headsets

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende headsets fra 58 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*