Altmuligt > Elektronik > Batteriladere

Den bedste batterilader i 2021

Mads Phikamphon

Alle batteriladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser er Festool Lader MXC den bedste batterilader. Hvorfor den er den bedste batterilader ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Festool Lader MXC

Festool Lader MXC

🥇 den bedst anmeldte batterilader

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

485 DKK hos Toolster
505 DKK hos Dorch & Danola

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny batterilader, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny batterilader, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi lavet top 10 listen her over nogle af de bedst anmeldte batteriladere.

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en batterilader der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye batterilader til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nybatterilader. I listen her starter priserne på 50,- DKK for den billigste batterilader til hele 749,- DKK for den dyreste batterilader.

Opladere

Når du checker de forskellige modeller, så bør du huske på at der ret sikkert er et eller flere batterier som du skal holde opladt efter behov. Til de fleste batteriladere følger der en oplader med. Denne oplader skal du sætte i stikkontakten, så du skal sikre dig at opladerens stik passer med din danske stikkontakt såfremt du vælger at købe din nye batterilader i i en udenlandsk webshop.

Hvordan vi finder frem til den bedste batterilader

For at kunne finde frem til den allerbedste batterilader, så har vi udvalgt 10 forskellige batteriladere.

Herefter har Find Hold robotten fundet 73.059 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. Vi har i stedet haft som mål at indsamle data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste batterilader.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge batterilader udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte batterilader

Den bedst anmeldte batterilader er Festool Lader MXC. Lige nu står den til 485 DKK (før 544) hos Toolster. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr batterilader. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste batteriladere.

Festool Lader MXC

Festool Lader MXC

🥇 den bedst anmeldte batterilader

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

485 DKK hos Toolster
505 DKK hos Dorch & Danola

Anmeldelserne af Festool Lader MXC ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Duracell 45 Minutters Oplader. Den står lige nu til 160 DKK hos Amazon UK. Helt sikkert en bedre pris end Festool Lader MXC batteriladeren som blev fremhævet lige før.

Duracell 45 Minutters Oplader

Duracell 45 Minutters Oplader

🥈 den bedst anmeldte billige batterilader

4.75 stjerner baseret på 32.748 anmeldelser

160 DKK hos Amazon UK
164 DKK hos ProShop
209 DKK hos Engsig

Duracell 45 Minutters Oplader anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Lækre 92% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.Den billige Duracell 45 Minutters Oplader koster netop nu 325 DKK mindre end modellen herover. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 67%.

Uanset den store besparelse, så skal du lige minde dig selv om at der jo ikke er tale om samme batterilader.

Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den bedste batterilader med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du tydeligt kan se, så er de mange anmeldelser af Festool Lader MXC en del bedre end anmeldelserne af de andre batterilader modeller (Festool Lader MXC er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå).Den billigere model Duracell 45 Minutters Oplader er ligeså bedre end gennemsnittet for alle batteriladerne. Check blot diagrammet lidt længere nede (Duracell 45 Minutters Oplader er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor batteriladere at Festool fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som batteriladere, multiværktøj og arbejdsborde.

Som tidl. nævnt så kommer den allerbedste billige model fra Duracell.

Duracell klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som batteriladere, multiværktøj og arbejdsborde.

10 konkurrenter til bedste batterilader

Ved siden af den bedste batterilader ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende batteriladere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg. Fx. hvis du ikke helt lide batteriladerne herover🙂

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Festool AirstreamSCA 8

4.85 stjerner

Festool AirstreamSCA 8 har vi placeret lige uden for de allerbedste batteriladere, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Toolster. Der er den også på tilbud til 761 DKK.Duracell 15 Minutters Oplader

4.64.5 stjerner

Lige herefter har vi Duracell 15 Minutters Oplader. Den får i anmeldelserne 4.6 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 90% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den bedste pris hos Engsig, hvor den står til 449 DKK.Panasonic Aaa-pakke Eneloop BQ-CC51E

4.64.5 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Panasonic Aaa-pakke Eneloop BQ-CC51EI anmeldelserne får den 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 90% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos Lommelygte Salg. Der står den til 197 DKK.AL-KO Batterioplader EnergyFlex

4.44.5 stjerner

Ganske tæt på de bedste modeller har vi desuden AL-KO Batterioplader EnergyFlexI anmeldelserne får den 4.4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 280 DKK.VARTA Battery Charger 2 X AA Type NiMH

4.44.5 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er VARTA Battery Charger 2 X AA Type NiMH. Den får 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Computersalg. Der står den til 66 DKK.Duracell Universallader

4.44.5 stjerner

Duracell Universallader er med 4.4 stjerner også ganske godt placeret i mange anmeldelser, selvom den er lidt udenfor de bedste batteriladere

Den er netop nu til den bedste pris hos Computersalg, hvor den står til 213 DKK.Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader

4.44.5 stjerner

En af de resterende glimrende batteriladere er Ansmann Lithium 2 Li-Ion & Ni-MH Batterioplader. Den får i anmeldelserne 4.4 ud af 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Lommelygte Salg. Der står den til 110 DKK.XTAR Plus MC1

4.44.5 stjerner

En af de resterende interessante batteriladere er XTAR Plus MC1. Den får i anmeldelserne 4.4 ud af 5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den billigste pris hos Lommelygte Salg. Der står den til 72 DKK. XTAR Plus MC1 er således den billigste model her på siden.
Læs mere

Dampmopper

Dampmopper

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampmopper fra 564 DKK.

Forstærkere

Forstærkere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende forstærkere fra 2499 DKK.

Gaming headsets

Gaming headsets

Alle de bedst anmeldte gaming headset modeller. Fremragende gaming headsets til priser fra 126 DKK.

Gaming mus

Gaming mus

Alle de allerbedste modeller. Fremragende gaming mus fra 104 DKK.

Headsets

Headsets

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende headsets fra 42 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*