Altmuligt > Bestiksæt

Det bedste bestiksæt i 2020

Alle bestiksættene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet mange hundrede anmeldelser for 34 forskellige bestiksæt. Det bedste bestiksæt er Gense Fuga 16 Stk. Blank. Lige herunder ser vi på hvorfor det er det bedste valg ifht. de andre bestiksæt.

Gense Fuga 16 Stk. Blank

Gense Fuga 16 Stk. Blank

🥇 det bedste anmeldte bestiksæt

4.75 stjerner baseret på 90 anmeldelser

799 DKK hos Coop
799 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge et godt bestiksæt. Derfor har vi valgt en del modeller der får rigtig gode anmeldelser.

For hver eneste model har vores robot fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 34 over de bedst anmeldte bestiksæt.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også set på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få et af de bedste bestiksæt til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et bestiksæt. I listen her svinger priserne fra fornuftige 149,- DKK for det billigste bestiksæt til 995,- DKK for det dyreste bestiksæt.

En del folk går efter et bestiksæt fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor et på de bedste modeller fra mærker som Gense.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste bestiksæt

For at kunne finde frem til det bedste bestiksæt, så har vi udvalgt 34 forskellige bestiksæt fra store mærker som Gense.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 1.753 anmeldelser. Derved har vi kunne finde det absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er det bedste bestiksæt.

Det betyder du ikke behøver vælge model baseret på hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Det bedst anmeldte bestiksæt

Det bedst anmeldte bestiksæt er Gense Fuga 16 Stk. Blank. Det står lige nu til 799 DKK (før 1599) hos Coop.

Gense Fuga 16 Stk. Blank

Gense Fuga 16 Stk. Blank

🥇 det bedste anmeldte bestiksæt

4.75 stjerner baseret på 90 anmeldelser

799 DKK hos Coop
799 DKK hos Whiteaway

Utrolige 97% af Gense Fuga 16 Stk. Blank anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Zwilling Jessica. Det står lige nu til 399 DKK (før 899) hos Coop.

Zwilling Jessica

Zwilling Jessica

🥈 det bedst anmeldte billige bestiksæt

4.75 stjerner baseret på 95 anmeldelser

399 DKK hos Coop
719 DKK hos Kitchentime

Anmeldelserne af Zwilling Jessica ligger altså virkeligt godt, da hele 95% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner👍Beslutter du dig for at købe det billige Zwilling Jessica fremfor Gense Fuga 16 Stk. Blank ovenfor, så sparer du netop nu 400 DKK. Det betyder du kan spare 50%.

Uanset besparelsen, så skal du lige huske at der ikke er tale om samme bestiksæt.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af det bedste bestiksæt med gennemsnittet for de andre bestiksæt modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du tydeligt kan se, så er Gense Fuga 16 Stk. Blank noget bedre anmeldt end alle de andre bestiksæt (Gense Fuga 16 Stk. Blank er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Noget billigere Zwilling Jessica er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check bare diagrammet herunder (Zwilling Jessica er her de øverste blå barer).Bestiksæt fra de store mærker

Mange folk går efter et bestiksæt fra et af de store mærker. Lad os derfor kikke nærmere på de bedste bestiksæt fra disse mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra Gense.

Det allerbedst anmeldte Gense bestiksæt vi har fundet frem til er et Gense Fuga 16 Stk. Blank. Det står netop nu til 799 DKK (før 1599) hos Coop.

Gense Fuga 16 Stk. Blank

Gense Fuga 16 Stk. Blank

🥇 det bedste anmeldte bestiksæt

4.75 stjerner baseret på 90 anmeldelser

799 DKK hos Coop
799 DKK hos Whiteaway

Utrolige 97% af Gense Fuga 16 Stk. Blank anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Boblerne

Udover det bedste bestiksæt lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende bestiksæt. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det bedste valg for dig. Fx. hvis du slet ikke lide bestiksættene herover.

For de viste modeller viser vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Gense Pantry 16 Stk. Blank

4.75 stjerner

Lige udenfor de allerbedste bestiksæt har vi Gense Pantry 16 Stk. Blank. Det får hele 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har lidt vilde 95% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner👍

Det står netop nu til 649 DKK hos Whiteaway.Enkel Tuja

4.75 stjerner

Lige herefter har vi Enkel Tuja, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 93% af anmeldelserne ligger på 4+ stjerner ud af 5.

Det er netop nu på tilbud til 400 DKK hos Coop.Gense Steel Line 16 Stk. Mat

4.64.5 stjerner

Gense Steel Line 16 Stk. Mat er også blandt de rigtig godt anmeldte bestiksæt, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Det står netop nu til 899 DKK hos Whiteaway.Gense TWIST16 Dele

4.64.5 stjerner

Gense TWIST16 Dele er også blandt de rigtig godt anmeldte bestiksæt, da det får 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det står netop nu til 649 DKK hos Whiteaway.WMF Miami

4.64.5 stjerner

WMF Miami på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Det får 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Det står netop nu til 1298 DKK hos Computersalg.Aida ATELIER40 Dele

4.54.5 stjerner

Aida ATELIER40 Dele ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Det får 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Det står for tiden til 249 DKK hos Kitchentime.Bestiksæt Mat Sort

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Bestiksæt Mat Sort. I anmeldelserne får det 4.5 stjerner

Det er netop nu på tilbud til 149 DKK hos Coop.

Bestiksæt Mat Sort er også det billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.WMF Flame Blank

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi WMF Flame Blank. I anmeldelserne får det 4.5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Det er netop nu på tilbud til 1899 DKK hos Coop.WMF Philadelphia Mat

4.34.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bestiksæt har vi WMF Philadelphia Mat, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Det er netop nu på tilbud til 499 DKK hos Coop.Gense Dorotea

4.14 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Gense Dorotea. I anmeldelserne får det 4.1 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende. Glimrende 86% er på 4 eller 5 stjerner.

Det er for tiden på tilbud til 899 DKK hos Coop.Flere modeller

De gode bestiksæt modeller ovenfor er ikke de eneste modeller robotten har sammenlignet anmeldelser for. Herunder har vi en liste med nogle af de andre bestiksæt modeller vi har sammenlignet anmeldelser for.

Der findes virkelig bestiksæt som får helt ned til under virkeligt triste 2 stjerner i anmeldelserne.

4.0Gense Mambo 24 Dele
4.0Gense Jenka 24 Dele
4.0Aida Studio Blank
3.0Stelton Maya 200024 Dele
2.8Rosendahl GC Bestik
2.7Aida Atelier Guld
1.4Stelton Maya Bestiksæt
1.3Stelton MAYA24 Dele

Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*