Altmuligt > Elektronik > Blendere

De bedste blendere i 2020

Alle blenderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket tusindvis af anmeldelser for 410 forskellige blendere. Den bedste blender er My MS104. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på nedenfor.

Leder du efter en bestemt type blender, så ser vi nærmere på stavblendere længere nede på denne side.

My MS104

My MS104

🥇 den bedste anmeldte blender

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at se på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for blender, så derfor har vi udvalgt en del blendere som får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi vores robot til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste blendere.

Anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er. Derfor har vi også kigget på hvilke features modellerne har og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste blender til en rigtig god pris.

Valg af blender

Der findes flere forskellige typer blendere, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer blendere. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige blender.

En af de typer blendere du kan kigge på er stavblendere.

Typisk ligger prisen på stavblendere omkring 1900 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer er der naturligvis en del forskel fra den billigste til den dyreste model.

Er du åben for flere forskellige typer blendere, så kan du uden panik læse videre. Herunder ser vi nemlig nærmere på de allerbedste af de 410 blendere vi har valgt pga. de mange fremragende anmeldelser.

PS: Sådan har vi fundet den bedste blender

For at finde frem til den bedste blender har vi udvalgt 410 forskellige blendere.

Derefter har robotten fundet 39.277 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte blender.

For at dække folks forskellige behov, så har vi kigget på flere typer blendere.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi gået efter at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste blender.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Din nye blender skal ret sikkert en tur i en stikkontakt. Du bør derfor undersøge om stikket passer hvis du foretrækker at købe din blender i en webshop i udlandet.

Design af blendere

Udover anmeldelser og features, så skal du også skænke designet af din nye blender en tanke. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du bør tænke på om farve og materialer passer til dit køkken. Hvis den ikke passer, så bør du måske overveje en anden model.

Hvis designet betyder noget for dig, så skal du overveje om den valgte type blender passer ind i dit køkken. Afhængigt af hvor vigtigt designet er for dig og dit køkken, så kan det være du skal overveje en bestemt type blender.

Samtidigt kan det være en ide at tænke på størrelsen på de forskellige typer blendere. De forskellige typer og modeller varierer i størrelsen og det kan have betydning for hvordan de passer ind i dit køkken.

Endelig bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre din nye blender ren og pæn. Alt efter designet, så kan blenderen nemlig være mere eller mindre let at rengøre.

Den bedste blender

Bedst anmeldt af blenderne (uanset blender type) er My MS104. Den står lige nu til 999 DKK (før 1999) hos Coop.

My MS104

My MS104

🥇 den bedste anmeldte blender

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

999 DKK hos Coop

Ser vi på My MS104 anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner🤩Den bedst anmeldte stavblender

Af de modeller vi har set på, så er Braun MQ745 Cocktail den bedst anmeldte. Lige nu står den til 499 DKK (før 899) hos Coop.

Anmeldelserne af Braun MQ745 Cocktail ligger virkeligt godt. Hele 99% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil checke de andre stavblendere, så kan du se alle stavblenderne her.


Læs mere

Stavblendere

Stavblendere

Alle de bedste stavblender modeller. Fremragende stavblendere fra 62 DKK.

Brødristere

Brødristere

De allerbedste modeller. Priser fra 15 DKK.

Dehydratorer

Dehydratorer

De bedst anmeldte dehydratorer. Fremragende dehydratorer fra 238 DKK.

Elkedler

Elkedler

Alle de bedste elkedel modeller. Fremragende elkedler fra 54 DKK.

Kaffekværne

Kaffekværne

De allerbedste modeller. Priser fra 112 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*