Altmuligt > Elektronik > Blendere

De bedste blendere i 2021

Mads Phikamphon

Alle blenderne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 142 forskellige blendere. MagicBullet Silver 11 Pcs. er den bedste blender. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Vil du helst have en helt bestemt type blender, så kigger vi nærmere på stavblendere længere nede.

MagicBullet Silver 11 Pcs.

MagicBullet Silver 11 Pcs.

🥇 den bedst anmeldte blender

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

469 DKK hos Whiteaway
469 DKK hos Skousen
999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for blender. Vi har derfor fundet en del modeller der får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte blendere.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge en blender der modsvarer dine behov. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. Derved kan du få det bedste blender til en god pris👍

De forskellige slags blendere

Der findes flere forskellige typer blendere, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer blendere. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at købe den helt rigtige blender.

En af de typer du kan overveje er stavblendere.

I gennemsnit ligger prisen på stavblendere omkring 800 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser. For enhver type blender er der naturligvis stor forskel i prisen fra den billigste til den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til din ny blender kan du også kigge på en brugt model.

Er du klar på flere forskellige typer blendere, så kan du roligt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 142 blendere vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser på nettet.

Udover at kigge på de flere forskellige typer blendere, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som KitchenAid, OBH Nordica, Vitamix og Wilfa.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste blender

For at kunne finde den bedste blender, så har vi udvalgt 142 forskellige modeller fra mærker som KitchenAid, OBH Nordica, Vitamix og Wilfa.

Efter vi har udvalgt blenderne har robotten indsamlet 46.544 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at kunne dække mange forskellige behov, så har vi checket flere forskellige slags blendere.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange blendere. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste blender.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Opladning

Når du kigger på en blender, så bør du huske på at der formodentlig er et batteri som du skal holde opladt i ny og næ.

Hvis der ikke medfølger nogle batterier med, så må du nok lige overveje om du skal købe batterier med samtidigt med at du køber din nye blender👍 Det er så ærgeligt at stå helt uden batterier når du modtager din nye blender.

Blender design

Udover anmeldelser og features, så skal du også skænke designet af din nye blender en tanke. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du skal tænke på om farve og materialer passer til dit køkken. Hvis den ikke passer, så bør du måske overveje en anden model.

Fordi der findes flere forskellige typer blendere, så bør du naturligvis overveje om den valgte type blender passer ind i dit køkken hvis designet er vigtigt for dig. Afhængigt præcis af hvor vigtigt designet er for dig, så bør du evt. overveje en bestemt type blender.

I samme forbindelse kan det meget vel være en ide at overveje størrelsen på de forskellige blendere. De forskellige typer varierer i størrelsen, hvilket kan måske have betydning for hvordan de passer ind.

Her til sidst bør du også overveje præcis hvordan det vil være at gøre din nye blender ren. Alt efter det valgte design, så kan blenderen være mere eller mindre omstændig at rengøre.

Den bedst anmeldte blender

På tværs af alle de forskellige typer blendere er den bedst anmeldte blender MagicBullet Silver 11 Pcs.. Lige nu står den til 469 DKK hos Whiteaway.

MagicBullet Silver 11 Pcs.

MagicBullet Silver 11 Pcs.

🥇 den bedst anmeldte blender

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

469 DKK hos Whiteaway
469 DKK hos Skousen
999 DKK hos Coop

Anmeldelserne af MagicBullet Silver 11 Pcs. ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.Den allerbedste blender kommer fra mærket MagicBullet. Dette mærke fremstår ligeså fremragende indefor kategorier som fx. blendere.

De bedst anmeldte stavblendere

Af alle stavblenderne er den bedst anmeldte Kenwood HDP302WH. Lige nu står den til 529 DKK hos Computersalg.

Kigger vi på Kenwood HDP302WH anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Kenwood HDP302WH er naturligvis ikke den eneste stavblender. Du kan se de andre modeller her.

Blendere fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter en blender fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste blendere fra disse mærker.

De store og populære mærker vi kigger nærmere på herunder er KitchenAid, OBH Nordica, Vitamix og Wilfa. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte blender fra hvert af mærkerne.

Af de forskellige KitchenAid modeller, så får KitchenAid 5KSB8270EMS Artisan Power Plus Medallion Silver 1800 W de bedst anmeldelser. Lige nu har vi KitchenAid 5KSB8270EMS Artisan Power Plus Medallion Silver 1800 W til 7417 DKK hos Skousen.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af KitchenAid 5KSB8270EMS Artisan Power Plus Medallion Silver 1800 W er på 4+ stjerner ud af 5.Af de forskellige OBH Nordica modeller, så får OBH Nordica Pro Mix de bedst anmeldelser. Lige nu har vi OBH Nordica Pro Mix til 499 DKK hos Kitchentime.

OBH Nordica Pro Mix anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Glimrende 94% er på 4 eller 5 stjerner.Af de forskellige Vitamix modeller, så får Vitamix Explorian 31066151 de bedst anmeldelser. Lige nu har vi Vitamix Explorian 31066151 til 2999 DKK hos Skousen.

Anmeldelserne af Vitamix Explorian 31066151 ligger godt, da hele 88% ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Af de forskellige Wilfa modeller, så får Wilfa BLS-1200S de bedst anmeldelser. Lige nu har vi Wilfa BLS-1200S til 533 DKK hos Whiteaway.

Wilfa BLS-1200S anmeldelserne ligger fantastisk godt. Glimrende 100% ligger på 4 eller 5 stjerner.
Læs mere

Stavblendere

Stavblendere

De bedste modeller. Stavblendere fra 125 DKK.

Brødristere

Brødristere

De bedst anmeldte brødrister modeller. Priserne starter på 52 DKK.

Dehydratorer

Dehydratorer

Alle de allerbedste dehydratorer. Fremragende dehydratorer fra 340 DKK.

Elkedler

Elkedler

De bedste modeller. Elkedler fra 74 DKK.

Kaffekværne

Kaffekværne

De bedst anmeldte kaffekværn modeller. Priserne starter på 151 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*