Altmuligt > Elektronik > Blodtryksmålere

Den bedste blodtryksmåler i 2021

Mads Phikamphon

Alle blodtryksmålerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser så er Beurer BC28 den bedste blodtryksmåler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Beurer BC28

Beurer BC28

🥇 den bedst anmeldte blodtryksmåler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

239 DKK hos Whiteaway
239 DKK hos Coolshop
239 DKK hos Skousen

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for blodtryksmåler. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange blodtryksmålere har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 26 liste over de bedste blodtryksmålere👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher det du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare nogle penge på din nye blodtryksmåler.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en blodtryksmåler. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 150,- DKK for den billigste blodtryksmåler til 1100,- DKK for den dyreste model.

En del folk går efter en blodtryksmåler fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi et på de bedste modeller fra Beurer.

Opladere

Som du formodentlig allerede ved, så har langt de fleste blodtryksmålere et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet.

I tilfælde af der ikke følger batterier med til den blodtryksmåler du har valg, så bør du også lige checke om du bør købe nogle batterier med når du køber din nye blodtryksmåler. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din blodtryksmåler.

PS: Hvordan vi finder den bedste blodtryksmåler

For at finde frem til den bedste blodtryksmåler har vi udvalgt 26 forskellige blodtryksmålere fra store mærker som Beurer.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 19.592 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte blodtryksmåler.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange blodtryksmålere. Vi har i stedet gået efter at samle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste blodtryksmåler.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste blodtryksmåler

Bedst anmeldt af blodtryksmålerne er Beurer BC28. Lige nu står den til 239 DKK hos Whiteaway.

Beurer BC28

Beurer BC28

🥇 den bedst anmeldte blodtryksmåler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

239 DKK hos Whiteaway
239 DKK hos Coolshop
239 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Beurer BC28 i bunden med 1-2 stjerner.Hvis vi sammenligner den allerbedste blodtryksmåler med alle de andre blodtryksmålere, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Beurer BC28 virkelig bedre end anmeldelserne af alle de andre blodtryksmåler modeller. Beurer BC28 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Det er ikke kun indefor blodtryksmålere at mærket Beurer fremstår rigtig godt. Det gør det også indefor kategorier som fx. lysterapilamper, blodtryksmålere, pulsoximetere og sengevarmere.

Blodtryksmålere fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at de vælger en blodtryksmåler fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage og kikke nærmere på et par af de bedste modeller fra de store mærker.

Der er selvfølgelig adskillige store mærker indefor blodtryksmålere, men for nu nøjes vi med at kigge på modellerne fra Beurer.

Udfra de forskellige Beurer blodtryksmålere modeller, så er Beurer BC28 bedst anmeldt. Whiteaway har den or tiden til 239 DKK.

Beurer BC28

Beurer BC28

🥇 den bedst anmeldte blodtryksmåler

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

239 DKK hos Whiteaway
239 DKK hos Coolshop
239 DKK hos Skousen

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Beurer BC28 i bunden med 1-2 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste blodtryksmåler

Ved siden af den bedste blodtryksmåler lige herover, så findes der også andre spændende blodtryksmålere. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Medigroup ROSSMAXX5

4.64.5 stjerner

Medigroup ROSSMAXX5 har vi placeret lige uden for de bedste blodtryksmålere, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 809 DKK.Beurer Fuldautomatisk Selective Range BM2

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Beurer Fuldautomatisk Selective Range BM2 4.6 stjerner, så den er også super tæt på de bedste blodtryksmålere. Det betyder at anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Hele 95% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 699 DKK.Omron RS4

4.64.5 stjerner

Omron RS4 får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt, da glimrende 86% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Med24. Hos Med24 står den til 563 DKK.BOSO BO 120 Medicus Family 4

4.64.5 stjerner

BOSO BO 120 Medicus Family 4 får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt. Glimrende 92% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Apuls. Hos Apuls står den til 1100 DKK.Beurer BM 27

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Beurer BM 27, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 299 DKK. Beurer BM 27 er derved den billigste blodtryksmåler.Beurer BM45

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden Beurer BM45, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 93% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 455 DKK.Beurer BM54

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Beurer BM54. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Hele 88% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 499 DKK.Microlife BP B3 Comfort PC

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi også Microlife BP B3 Comfort PC, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 87% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Helsebixen. Hos Helsebixen står den til 450 DKK.Withings Connect SMARTWITBPM550068

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Withings Connect SMARTWITBPM550068, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 799 DKK.Braun ExactFit

4.54.5 stjerner

Med på listen har vi også Braun ExactFit. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Hele 87% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 378 DKK.Et par blodtryksmålere mere

Udover de fremragende modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 15 af de andre blodtryksmåler modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

Lidt skræmmende så er der blodtryksmålere modeller der får helt ned til under dårlige 3 stjerner.

4.5BOSO BO101 Medicus X
4.5Beurer BM58
4.4Beurer SR-BM1
4.4Microlife Soft Manchet Medium
4.3Beurer BM57
4.3Beurer BC57
4.3Boso Family 4
4.3Boso BO110
4.3Beurer BM26 Fuldautomatisk
4.1Beurer BM55 Fuldautomatisk
4.0Beurer BM40
4.0Beurer Manchet Til BM44
3.9Beurer BC 32
3.8Beurer BM77
2.6Beurer BC085

Læs mere

Pulsoximetere

Pulsoximetere

Alle de allerbedste pulsoximetere. Fremragende pulsoximetere fra 300 DKK.

Sengevarmere

Sengevarmere

De bedste modeller. Sengevarmere fra 300 DKK.

Varmetæpper

Varmetæpper

De bedst anmeldte varmetæppe modeller. Priserne starter på 400 DKK.

Varmepuder

Varmepuder

Alle de allerbedste varmepuder. Fremragende varmepuder fra 53 DKK.

Affugtere

Affugtere

De bedste modeller. Affugtere fra 1199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*