Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Bluetooth højtalere > Brugte bluetooth højtalere

Køb af brugt bluetooth højtaler vs. ny bluetooth højtaler

Mads Phikamphon

Alle bluetooth højtalerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Hvis der ikke lige er vildt overskud i budgettet, så skal du tænke på at købe en brugt bluetooth højtaler. Der er nogle ting du skal tænke igennem før du vælger at købe en brugt model.

Fx. hvor mange penge du i virkeligheden vil spare ved at gå efter brugt, samt hvorvidt du er klar på at undvære garanti..

Besparelse

Allervigtigst ved at købe brugt er at se på præcis hvor mange penge du reelt kan spare ifht. at købe en ny model. Brugte modeller går typisk fra 300 kr til 1400 kr. Gennemsnitligt er priserne så på ca. 600 kr.

Hvis der må gode anmeldelser til, så ligger de billigste nye modeller rent prismæssigt på omkring 500 kr.

Herunder har vi en af de billige nye bluetooth højtalere med gode anmeldelser👍

Halo Design LED Sound Jar Gold

En god og billig bluetooth højtaler

Halo Design LED Sound Jar Gold

4.04 stjerner baseret på 10 anmeldelser

499 DKK hos Coop
499 DKK hos Lampemesteren

Hvis du gerne vil overveje et større udvalg af bluetooth højtalere, så kan du kigge på alle de bluetooth højtalere vi har sammenlignet her.

Garanti

Din garanti er ikke den samme hvis du vælger at købe brugt som når du vælger at købe en ny bluetooth højtaler. Det er en god ide at huske på når du sammenligner præcis hvor mange penge du reelt kan spare ved at vælge at købe brugt.

Overvej at der i Danmark typisk er to års garanti på nye varer, så præcis hvor meget garanti der er i rest er afhængig af hvor gammel den brugte model er.

Det kan være du er heldig at der aldrig bliver brug for nogen garanti, men det kan du selvfølgelig ikke være garanteret forever.

Garantien virker kun hvis du har kvitteringen. I tilfælde af du ikke har din kvittering, så har du ikke nogen garanti.

Valgmuligheder

I tilfælde af du vælger at købe brugt, så er der næppe mange modeller at overveje at vælge.

I modsætning til når du vælger at købe en ny model, hvor der typisk er en del forskellige modeller at vælge imellem.

Hvis du vælger at købe en ny model er det næsten altid ret nemt at få varen leveret. Uanset det koster lidt i leveringsomkostninger. Helt anderledes end hvis du køber en brugt model hvor du typisk selv må stå for at få vare afhentet uanset hvad du har købt.

Der findes et par andre højtalere. Måske vil det kunne betale sig at overveje udvalget af andre højtalere.

Miljøet

Uanset om det viser sig at være en god ide for dig at købe en brugt bluetooth højtaler eller ej, så vil miljøet helt sikkert blive gladere for dig hvis du vælger en brugt model. Hvis vores miljø bestemmer er det altid det bedste valg at købe brugt.

I tilfælde af det er vores miljø der afgører om du skal købe nyt eller brugt, så skal du næsten uden tvivl købe en brugt bluetooth højtaler.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*