Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Bluetooth højtalere

Den bedste bluetooth højtaler i 2020

Alle bluetooth højtalerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Marshall Emberton Black den bedste bluetooth højtaler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Marshall Emberton Black

Marshall Emberton Black

🥇 den bedste anmeldte bluetooth højtaler

4.85 stjerner baseret på 1.464 anmeldelser

1047 DKK hos Amazon DE
1099 DKK hos HiFi Klubben
12035 DKK hos Computersalg

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny bluetooth højtaler, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny bluetooth højtaler, så har Find Hold robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige bluetooth højtalere og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 13 liste over de bedst anmeldte bluetooth højtalere.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye bluetooth højtaler til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybluetooth højtaler. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 425,- DKK for den billigste bluetooth højtaler til hele 2888,- DKK for den dyreste model.

Opladere og batterier

Når du checker de forskellige modeller, så skal du huske på at der sikkert er et eller flere batterier som skal oplades. Til de fleste bluetooth højtalere følger der derfor en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så husk at sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din bluetooth højtaler i en udenlandsk butik. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din nye bluetooth højtaler.

Hvordan vi finder den bedste bluetooth højtaler

For at finde den allerbedste bluetooth højtaler har vi udvalgt 13 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 4.078 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bluetooth højtaler.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte bluetooth højtaler

Den bedst anmeldte bluetooth højtaler er Marshall Emberton Black. Lige nu står den til 1047 DKK (før 1114) hos Amazon DE.

Marshall Emberton Black

Marshall Emberton Black

🥇 den bedste anmeldte bluetooth højtaler

4.85 stjerner baseret på 1.464 anmeldelser

1047 DKK hos Amazon DE
1099 DKK hos HiFi Klubben
12035 DKK hos Computersalg

Marshall Emberton Black anmeldelserne ligger virkeligt godt. Glimrende 95% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Halo Design LED Sound Jar Gold. Den står lige nu til 425 DKK (før 499) hos Coop.

Halo Design LED Sound Jar Gold

Halo Design LED Sound Jar Gold

🥈 den bedst anmeldte billige bluetooth højtaler
🥉 den billigste bluetooth højtaler

3.63.5 stjerner baseret på 11 anmeldelser

425 DKK hos Coop
499 DKK hos Lampemesteren


Beslutter du dig for at købe den billige Halo Design LED Sound Jar Gold fremfor Marshall Emberton Black, så sparer du netop nu 622 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 59%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at de to bluetooth højtalere ikke er ens.

Sammenligner vi anmeldelserne af den allerbedste bluetooth højtaler med gennemsnittet for alle de andre bluetooth højtalere, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Marshall Emberton Black virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Marshall Emberton Black er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bluetooth højtalerne er gråt).Det billigere alternativ Halo Design LED Sound Jar Gold er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Halo Design LED Sound Jar Gold er her de blå barer).10 konkurrenter

Udover den bedste bluetooth højtaler herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode bluetooth højtalere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bluetooth højtalerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Marshall Stockwell II

4.85 stjerner

Marshall Stockwell II har vi placeret lige uden for de bedste bluetooth højtalere, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍

Lige nu er den billigst hos HiFi Klubben. Der står den til 1099 DKK.DALI KATCH

4.14 stjerner

DALI KATCH får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.1 ud 5 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos HiFi Klubben. Der står den til 2899 DKK.Bluetooth Højtaler

Ret tæt på toppen har vi også Bluetooth HøjtalerI anmeldelserne får den 0 ud 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos Kitchentime. Der står den til 589 DKK.Awei Bluetooth Højtaler 2X4,5W Indbygget Mikrofon Samt Kabler

Også ganske godt anmeldt er Awei Bluetooth Højtaler 2X4,5W Indbygget Mikrofon Samt Kabler. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på 1-2 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Toolster. Der står den til 499 DKK.Argon Audio OCTAVE BOX1

Argon Audio OCTAVE BOX1 er med 0 stjerner også ret godt placeret i anmeldelserne, selvom den ikke er helt med blandt de bedste bluetooth højtalere og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos HiFi Klubben, hvor den står til 1999 DKK.Argon Audio STYLE

En af de sidste spændende bluetooth højtaler er Argon Audio STYLE. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos HiFi Klubben. Der står den til 999 DKK.Marshall Stanmore II

En af de sidste glimrende bluetooth højtaler er Marshall Stanmore II, der i anmeldelserne får 0 stjerner og helt fantastisk er blot 0% er på triste 1-2 stjerner👊

Lige nu er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 2190 DKK.Marshall Tufton

Marshall Tufton er placeret til sidst her på siden, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende bluetooth højtaler.

Den får 0 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er blot 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er for tiden billigst hos Coolshop, hvor den står til 2495 DKK.Soundboks 2

En af de sidste spændende bluetooth højtaler er Soundboks 2. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Lige nu er den billigst hos HiFi Klubben. Der står den til 6299 DKK.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

Alle de bedste trådløse højtalere. Fremragende trådløse højtalere fra 699 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedste modeller. Priserne starter på 1999 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

De bedst anmeldte subwoofers. Priserne starter på 1999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

Alle de bedste kompakte højtalere. Fremragende kompakte højtalere fra 1198 DKK.

Termometere

Termometere

De bedste modeller. Priserne starter på 50 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*