Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Bluetooth højtalere

Den bedste bluetooth højtaler i 2021

Mads Phikamphon

Alle bluetooth højtalerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Marshall Stockwell II den bedste bluetooth højtaler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Marshall Stockwell II

Marshall Stockwell II

🥇 den bedst anmeldte bluetooth højtaler

4.75 stjerner baseret på 3.683 anmeldelser

1495 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny bluetooth højtaler, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny bluetooth højtaler, så har Find Hold robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige bluetooth højtalere og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 3 liste over de bedst anmeldte bluetooth højtalere.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye bluetooth højtaler til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybluetooth højtaler. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 499,- DKK for den billigste bluetooth højtaler til hele 2899,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til din ny bluetooth højtaler kan du også kigge på en brugt model.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har de fleste bluetooth højtalere et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb. Der følger derfor sikkert en batterioplader med som skal i stik, så hvis du har valgt at købe din bluetooth højtaler i udlandet , så skal du lige sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din bluetooth højtaler.

Hvordan vi finder den bedste bluetooth højtaler

For at finde den allerbedste bluetooth højtaler har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 3.894 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bluetooth højtaler.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte bluetooth højtaler

Den bedst anmeldte bluetooth højtaler er Marshall Stockwell II. Lige nu står den til 1495 DKK hos HiFi Klubben.

Marshall Stockwell II

Marshall Stockwell II

🥇 den bedst anmeldte bluetooth højtaler

4.75 stjerner baseret på 3.683 anmeldelser

1495 DKK hos HiFi Klubben

Lidt vilde 95% af anmeldelserne af Marshall Stockwell II er på 4-5 stjerner👍Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Halo Design LED Sound Jar Gold. Den står lige nu til 499 DKK hos Coop. Det må siges at være en noget andet pris end Marshall Stockwell II bluetooth højtaleren ovenfor.

Halo Design LED Sound Jar Gold

Halo Design LED Sound Jar Gold

🥈 den bedst anmeldte billige bluetooth højtaler
🥉 den billigste bluetooth højtaler

4.04 stjerner baseret på 10 anmeldelser

499 DKK hos Coop
499 DKK hos Lampemesteren


Den billige Halo Design LED Sound Jar Gold koster 996 DKK mindre end Marshall Stockwell II. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 67%👍 Men uanset besparelsen, så bør du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme bluetooth højtaler.

Sammenligner vi anmeldelserne af den allerbedste bluetooth højtaler med gennemsnittet for alle de andre bluetooth højtalere, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Marshall Stockwell II virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Marshall Stockwell II er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bluetooth højtalerne er gråt).Det billigere alternativ Halo Design LED Sound Jar Gold er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Halo Design LED Sound Jar Gold er her de blå barer).Det er ikke blot indefor bluetooth højtalere at mærket Marshall klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som bluetooth højtalere.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra Halo Design. Halo Design klarer sig også særdeles godt indefor andre typer produkter som fx. bluetooth højtalere.

3 konkurrenter

Udover den bedste bluetooth højtaler herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode bluetooth højtalere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bluetooth højtalerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
DALI KATCH

4.64.5 stjerner

DALI KATCH har vi placeret lige uden for de bedste bluetooth højtalere, da den får ret gode 4.6 ud af 5 stjerner. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den billigst hos HiFi Klubben. Der står den til 2899 DKK.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

Alle de bedste trådløse højtalere. Fremragende trådløse højtalere fra 1899 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedste modeller. Priserne starter på 5499 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

De bedst anmeldte subwoofers. Priserne starter på 2999 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

Alle de bedste kompakte højtalere. Fremragende kompakte højtalere fra 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

De bedste modeller. Priserne starter på 219 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*