Altmuligt > Elektronik > Højtalere > Bluetooth højtalere

Den bedste bluetooth højtaler i 2021

Mads Phikamphon

Alle bluetooth højtalerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser er Marshall Emberton Black den bedste bluetooth højtaler. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Marshall Emberton Black

Marshall Emberton Black

🥇 den bedst anmeldte bluetooth højtaler

4.85 stjerner baseret på 1.461 anmeldelser

1085 DKK hos Amazon UK
1099 DKK hos HiFi Klubben

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Når du har brug for en ny bluetooth højtaler, så er det en god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe noget bras.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny bluetooth højtaler, så har Find Hold robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige bluetooth højtalere og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 6 liste over de bedst anmeldte bluetooth højtalere.

Anmeldelser er en god start, men du skal også vælge en model der matcher dine behov. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få din nye bluetooth højtaler til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybluetooth højtaler. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 499,- DKK for den billigste bluetooth højtaler til hele 4189,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke har penge til din ny bluetooth højtaler kan du også kigge på en brugt model.

Opladning

Som du nok allerede er bevidst om, så har de fleste bluetooth højtalere et batteri som du bør holde opladt for at du får noget ud af dit nyindkøb. Der følger derfor sikkert en batterioplader med som skal i stik, så hvis du har valgt at købe din bluetooth højtaler i udlandet , så skal du lige sikre dig at stikket matcher din danske stikkontakt. Det er temmeligt ærgeligt at stå uden batterier når du har modtaget din bluetooth højtaler.

Hvordan vi finder den bedste bluetooth højtaler

For at finde den allerbedste bluetooth højtaler har vi udvalgt 6 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 7.524 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bluetooth højtaler.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte bluetooth højtaler

Den bedst anmeldte bluetooth højtaler er Marshall Emberton Black. Lige nu står den til 1085 DKK hos Amazon UK.

Marshall Emberton Black

Marshall Emberton Black

🥇 den bedst anmeldte bluetooth højtaler

4.85 stjerner baseret på 1.461 anmeldelser

1085 DKK hos Amazon UK
1099 DKK hos HiFi Klubben

Marshall Emberton Black anmeldelserne ligger virkeligt godt. Glimrende 95% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje SACKit MOVEit Bluetooth. Den står lige nu til 549 DKK hos Coolshop.

SACKit MOVEit Bluetooth

SACKit MOVEit Bluetooth

🥈 den bedst anmeldte billige bluetooth højtaler

4.54.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

549 DKK hos Coolshop
549 DKK hos ProShop
740 DKK hos Amazon UK


Beslutter du dig for at købe den billige SACKit MOVEit Bluetooth fremfor Marshall Emberton Black, så sparer du netop nu 536 DKK. Du kan med andre ord spare 49%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige huske at de to bluetooth højtalere ikke er samme model.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste bluetooth højtaler med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Det er nok ret tydeligt at Marshall Emberton Black er en del bedre anmeldt end de andre modeller. Marshall Emberton Black er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bluetooth højtalerne er gråt.Det billigere alternativ SACKit MOVEit Bluetooth er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (SACKit MOVEit Bluetooth er her de blå barer).Det er ikke blot indefor bluetooth højtalere at mærket Marshall klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som bluetooth højtalere.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra SACKit. SACKit klarer sig også særdeles godt indefor andre typer produkter som fx. bluetooth højtalere.

6 konkurrenter

Udover den bedste bluetooth højtaler herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode bluetooth højtalere. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bluetooth højtalerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Marshall Stockwell II

4.75 stjerner

Marshall Stockwell II har vi placeret lige uden for de bedste bluetooth højtalere, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍

Lige nu er den billigst hos HiFi Klubben. Der står den til 1495 DKK.DALI KATCH

4.54.5 stjerner

DALI KATCH får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos HiFi Klubben. Der står den til 2899 DKK.Halo Design LED Sound Jar Gold

4.04 stjerner

Ret tæt på toppen har vi også Halo Design LED Sound Jar GoldI anmeldelserne får den 4 ud 5 stjerner

Lige nu er den billigst hos Coop. Der står den til 499 DKK.

Halo Design LED Sound Jar Gold er den billigste bluetooth højtaler i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Trådløse højtalere

Trådløse højtalere

De bedste modeller. Priserne starter på 252 DKK.

Soundbars

Soundbars

De bedst anmeldte soundbars. Priserne starter på 5055 DKK.

Subwoofers

Subwoofers

Alle de bedste subwoofers. Fremragende subwoofers fra 2945 DKK.

Kompakte højtalere

Kompakte højtalere

De bedste modeller. Priserne starter på 1398 DKK.

Labelprintere

Labelprintere

De bedst anmeldte labelprintere. Priserne starter på 219 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*