Altmuligt > Beauty sager > Body oils

Den bedste body oil i 2020

Alle body oilsene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet en hel del af anmeldelser så er Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml den bedste body oil. Hvorfor den er den bedste body oil kigger vi lidt nærmere på nedenfor.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for body oil, så derfor har vi udvalgt en hel del body oils som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange body oils satte vi vores robot til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 9 liste med de bedste body oils👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på din nye body oil.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nybody oil. Her i vores liste starter priserne på 74,- DKK for den billigste body oil til hele 304,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder den bedste body oil

For at finde frem til den allerbedste body oil har vi udvalgt 9 forskellige body oils.

Herefter har vores robot fundet 187 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste body oil.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge body oil udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste body oil

Bedst anmeldt af body oilsene er Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml. Lige nu står den til 172 DKK (før 229) hos Nice Hair.

Særdeles godt er kun 0% af Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml anmeldelserne i bunden med blot 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Karmameju HOPE01 50 Ml. Lige nu står den til 74 DKK (før 99) hos Nice Hair.

Karmameju HOPE01 50 Ml

Karmameju HOPE01 50 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige body oil
🥉 den billigste body oil

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

74 DKK hos Nice Hair

Vildt nok er kun 0% af Karmameju HOPE01 50 Ml anmeldelserne på triste 1-2 stjerner.Den billige Karmameju HOPE01 50 Ml koster netop nu 98 DKK mindre end Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 57%👍

Såfremt vi sammenligner den allerbedste body oil med de andre body oils, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml noget bedre end anmeldelserne af alle de andre body oil modeller. Active By Charlotte Feeling Good Face &150 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Karmameju HOPE01 50 Ml er ligeså en del bedre end gennemsnittet for alle body oilsene. Check bare diagrammet lidt længere nede. Karmameju HOPE01 50 Ml er her de øverste blå barer.De 9 konkurrenter til bedste body oil

Ved siden af den bedste body oil ovenfor, så findes der også andre fremragende body oils. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om body oilsene herover, for så kan det jo være en af de 9 modeller herunder er det bedste valg ifht. hvad du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
REN Skincare Atlantic Kelp And MICROALGAE100 Ml

5.05 stjerner

REN Skincare Atlantic Kelp And MICROALGAE100 Ml har vi placeret lige uden for de bedste body oils, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den er til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 253 DKK.REN Moroccan Rose Otto ULTRA-MOISTURE100ML

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får REN Moroccan Rose Otto ULTRA-MOISTURE100ML 4.6 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Usædvanligt høje 91% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 269 DKK.NUXE Reve De MielBalm 200 Ml

4.64.5 stjerner

NUXE Reve De MielBalm 200 Ml får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså særdeles godt. Lækre 92% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 141 DKK.Badeanstalten Kropsolie Agurk Og Mynte

4.54.5 stjerner

Badeanstalten Kropsolie Agurk Og Mynte får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og fantastisk nok er blot 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner👍

Den er til den bedste pris hos Mecindo. Hos Mecindo står den til 109 DKK.Moroccanoil Shimmering

4.24.5 stjerner

På listen har vi desuden Moroccanoil Shimmering, der i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 199 DKK.Dermalogica Phyto REPLENISH125 Ml

4.14 stjerner

Med i listen har vi også Dermalogica Phyto REPLENISH125 Ml, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner ud af 5

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 304 DKK.MADARA MÁDARA Infusion Vert Firming ANTIOXIDANT200ML

3.03 stjerner

Med på listen her har vi også MADARA MÁDARA Infusion Vert Firming ANTIOXIDANT200ML. Den får i anmeldelserne 3 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Helsebixen, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 173 DKK.
Læs mere

Bodywash

Bodywash

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 25 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

Alle de bedst anmeldte dagcremer. Fremragende dagcremer fra 99 DKK.

øjenskygger

øjenskygger

Alle de bedste modeller. Fremragende øjenskygger fra 60 DKK.

Lipgloss

Lipgloss

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 58 DKK.

Showergels

Showergels

Alle de bedst anmeldte showergels. Fremragende showergels fra 38 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*