Altmuligt > Beauty sager > Bodylotions

Den bedste bodylotion i 2021

Mads Phikamphon

Alle bodylotionene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra tusindvis af anmeldelser, så er Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml den allerbedste bodylotion til både kvinder og mænd.

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

🥇 den bedst anmeldte bodylotion
🥉 den billigste bodylotion

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

54 DKK hos Med24
93 DKK hos Amazon UK

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for bodylotion, så derfor har vi fundet en hel del bodylotions der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange bodylotions satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 73 liste med de bedst anmeldte bodylotions👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en bodylotion der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste bodylotion til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nybodylotion. I listen her svinger priserne fra fornuftige 54,- DKK for den billigste bodylotion til hele 309,- DKK for den dyreste bodylotion.

En del folk går efter en bodylotion fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Clarins.

Hvordan vi har fundet den bedste bodylotion

For at kunne finde frem til den allerbedste bodylotion, så har vi udvalgt 73 forskellige bodylotions fra populære mærker som Clarins.

Herefter har Find Hold robotten fundet 8.928 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste bodylotion.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge bodylotion udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte bodylotion

Den bedst anmeldte bodylotion er Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml. Lige nu står den til 54 DKK hos Med24.

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

🥇 den bedst anmeldte bodylotion
🥉 den billigste bodylotion

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

54 DKK hos Med24
93 DKK hos Amazon UK

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste bodylotion med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml noget bedre end anmeldelserne af de andre bodylotion modeller. Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle bodylotionene er de grå.Mærket Urtekram Body Care som den bedste model stammer fra fremstår også særdeles godt indefor kategorier som bodylotions.

Økologisk bodylotions

I tilfælde af du søger efter en øko bodylotion, så er den bedst anmeldte Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml. Den står nu til 54 DKK hos Med24.

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml

🥇 den bedst anmeldte bodylotion
🥉 den billigste bodylotion

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

54 DKK hos Med24
93 DKK hos Amazon UK

Helt usædvanlige 100% af Urtekram Body Care Urtekram No Perfume Baby 250 Ml anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Søger du efter herre bodylotion, så får Bulldog Skincare For Men Bulldog Original Body Lotion 250ML de bedste anmeldelser. Den står nu til 25 DKK (før 42) hos Amazon UK.

Inden du vælger modellen her, så bør du notere dig at den bedst anmeldte bodylotion ikke er beregnet specielt til enten mænd/damer. Mænd bør derfor i mange tilfælde uden problemer kunne vælge denne uanset den ikke er beregnet specielt til mænd.

Såfremt du vil have en bodylotion specielt beregnet til mænd, så er det Bulldog Skincare For Men Bulldog Original Body Lotion 250ML nedenfor du må vælge.

Kigger vi på Bulldog Skincare For Men Bulldog Original Body Lotion 250ML anmeldelserne, så har vi usædvanligt høje 90% på 4-5 stjerner.Søger du efter en bodylotion til damer, så får Viktor & Rolf Flowerbomb Perfumed Body Lotion 200ML de bedste anmeldelser. Den står nu til 286 DKK (før 336) hos Escentual.

Præcis ligesom med bodylotionene til mænd, så må du lige huske på at den bedst anmeldte bodylotion ikke er beregnet specielt til enten mænd/damer. Med andre ord, så kan du rimeligt sikkert gå efter denne i stedet for en model specielt beregnet til damer.

Såfremt du vil have en bodylotion specielt beregnet til damer, så er det Bulldog Skincare For Men Bulldog Original Body Lotion 250ML nedenfor du må vælge.

Kigger vi på anmeldelserne af Viktor & Rolf Flowerbomb Perfumed Body Lotion 200ML, så har vi usædvanligt høje 93% på 4-5 stjerner.Bodylotions fra de store mærker

Mange folk synes det er relativt vigtigt at gå efter en bodylotion fra et af de store og populære mærker, så lad os derfor se nærmere på et par af de bedst anmeldte bodylotions fra de store mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære bodylotion mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra Clarins.

Den allerbedst anmeldte Clarins bodylotion vi har fundet er en Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin 400 Ml. Amazon UK har den or tiden til 210 DKK.

Anmeldelserne af Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin 400 Ml ligger i den rigtigt gode ende. Hele 93% er på 4+ stjerner ud af 5.De 10 bobler

Ved siden af den bedste bodylotion ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende bodylotions. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide bodylotionene herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Ecooking 300 Ml

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste bodylotions har vi Ecooking 300 Ml. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 139 DKK.The Organic Pharmacy Rose Body Lotion 200 G

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit The Organic Pharmacy Rose Body Lotion 200 G 5 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 440 DKK hos Helsebixen.

Bemærk at denne model iøvrigt er økologisk.AHAVA {TemplateFieldNameSafe}

5.05 stjerner

AHAVA TemplateFieldNameSafe er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

For tiden er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 188 DKK.Nuxe {TemplateFieldNameSafe}

5.05 stjerner

Ret tæt på de bedste modeller har vi desuden Nuxe TemplateFieldNameSafeI anmeldelserne får den 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 109 DKK.Dr. Organic Moroccan Glowtan Extender

5.05 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Dr. Organic Moroccan Glowtan Extender. Den får 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner🤩

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den også på tilbud til 118 DKK.

Denne model er ligeså økologisk.Sophie The Giraffe Baby Body Lotion 150ML

5.05 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Sophie The Giraffe Baby Body Lotion 150ML. Den får 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Lekmer. Der står den til 139 DKK.MADARA Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion 200 Ml

5.05 stjerner

En af de resterende glimrende bodylotions er MADARA Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion 200 Ml. Den får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 163 DKK.Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml

5.05 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml. I anmeldelserne får den 5 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er på 1-2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 89 DKK.Marc Jacobs Perfect Body Lotion 150ML

5.05 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Marc Jacobs Perfect Body Lotion 150ML. I anmeldelserne får den 5 stjerner og vildt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der står den til 310 DKK.Lancome Nutrix Royal Body Lotion Dry Skin 200 Ml

5.05 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Lancome Nutrix Royal Body Lotion Dry Skin 200 Ml. I anmeldelserne får den 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

For tiden er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 309 DKK.Endnu flere bodylotion modeller

Ved siden af de spændende modeller ovenfor, så har vi sammenlignet anmeldelser for modeller som viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser.

Lige herunder har vi en liste med 60 af de andre bodylotions vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.9Green People 150 Ml
4.8Lavera Basis Body Lotion 200 Ml
4.8AHAVA {TemplateFieldNameSafe}
4.8Viktor & Rolf Flowerbomb Perfumed Body Lotion 200ML
4.8Hugo Boss The Scent For Her Perfumed Body Lotion 200 Ml
4.7DKNY Donna Karan Cashmere MIST200 Ml
4.7Weleda Wild Rose Body Lotion 200ML
4.7Sebamed 750 Ml
4.7Marc Jacobs Daisy Body Lotion 150 Ml
4.7Paco Rabanne Olympea Body Lotion 200 Ml
4.7Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin 400 Ml
4.7Clarins Moisture-Rich Body Lotion Dry Skin 400 Ml
4.7Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200 Ml
4.7Elizabeth Arden Eight Hour Body Lotion 200 Ml
4.6Jason Jasön Aloe Vera Hand And Body Lotion 227 G
4.6Urtekram Aloe Vera Body Lotion 245 Ml
4.6La Roche-Posay Lipikar Lait 400 Ml
4.6Lavera Orange Body & Wellness Care 200 Ml
4.6Elizabeth Arden {TemplateFieldNameSafe}
4.6Weleda Almond Body Lotion
4.6Weleda Pomegranate Body Lotion 200ML
4.6Bulldog Skincare For Men Bulldog Original Body Lotion 250ML
4.6Gucci Guilty AbsoluteBody Lotion 150 Ml
4.6Giorgio Armani Si Body Lotion 200 Ml
4.6A-DERMA Moisturising Body Lotion 400 Ml
4.5Urtekram Kokos
4.5Nuxe {TemplateFieldNameSafe}
4.5Narciso Rodriguez {TemplateFieldNameSafe}
4.5Calvin Klein {TemplateFieldNameSafe}
4.5Lowengrip Balance My Skin Body Lotion 200 Ml
4.5Marc Jacobs Daisy Love Body Lotion 150ML
4.5Burberry Her Body Lotion 200 Ml
4.5Avalon Organics Avalon Peppermint Hand And Body Lotion
4.4Australian Bodycare Body Lotion 200ML
4.4Australian Bodycare Body Lotion 500ML
4.4Urtekram No Perfume BabyØ
4.4Green People Quinoa Hand & 200 Ml
4.4Green People Hand &Neutral 150 Ml
4.4NordicHealth Magnesium Body Lotion 180 Ml
4.4Gucci GuiltyPerfumed Body Lotion 150 Ml
4.4Caudalie Vinosculpt Body Lotion 250 Ml
4.3Beauté Pacifique Body Lotion Tør Hud 200 Ml
4.3Lavera Wild Rose 200 Ml
4.3Muhle Shaving Mühle Organic
4.3Carolina Herrera 212 VIP Body Lotion 200 Ml
4.2Lavera Lavender Secrets Body & Wellness Care 200 Ml
4.2REN Moroccan Rose Otto Body Lotion 200ML
4.2Caudalie Nourishing Body Lotion 200ML
4.2Burt S Bees Burts Bees 170 G
4.2Jean Paul Gaultier Classique Body Lotion
4.1Lavera Honey Moments 200 Ml
4.1Lavera Jernurt/lime
4.0Ecovik Grenadine
4.0Weleda Calendula Body Cream Mamma & Baby
4.0Clarins Extra Firming Body Lotion 200ML
4.0Clarins Moisture-Rich Body Lotion 200ML
3.9Weleda Sea Buckthorn Body Lotion 200ML
3.9Aromatherapy Associates Revive Body Lotion 200 Ml
3.7Jane Iredale Golden Shimmer 50 Ml
3.0Sebamed 200 Ml

Læs mere

Concealere

Concealere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende concealere fra 31 DKK.

Cremer

Cremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende cremer fra 29 DKK.

Deodoranter

Deodoranter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende deodoranter fra 17 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende fodcremer fra 35 DKK.

Foundations

Foundations

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende foundations fra 17 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*