Altmuligt > Beauty sager > Bodylotions

Den bedste bodylotion i 2021

Mads Phikamphon

Alle bodylotionene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet mange hundrede anmeldelser for 26 forskellige bodylotions. Ecooking 300 Ml er den bedste bodylotion. Hvorfor den er den bedste bodylotion ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Ecooking 300 Ml

Ecooking 300 Ml

🥇 den bedst anmeldte bodylotion

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

179 DKK hos Med24
195 DKK hos Apopro
199 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at sammenligne anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder selvfølgelig også for bodylotion, så derfor har vi fundet en hel del bodylotions der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange bodylotions satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 26 liste med de bedst anmeldte bodylotions👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en bodylotion der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste bodylotion til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nybodylotion. I listen her svinger priserne fra fornuftige 53,- DKK for den billigste bodylotion til hele 314,- DKK for den dyreste bodylotion.

Hvordan vi har fundet den bedste bodylotion

For at kunne finde frem til den allerbedste bodylotion, så har vi udvalgt 26 forskellige bodylotions.

Herefter har Find Hold robotten fundet 1.311 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste bodylotion.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge bodylotion udfra hvad mange hundrede anmeldere tænker er den bedste model.


Den bedst anmeldte bodylotion

Den bedst anmeldte bodylotion er Ecooking 300 Ml. Lige nu står den til 179 DKK hos Med24.

Ecooking 300 Ml

Ecooking 300 Ml

🥇 den bedst anmeldte bodylotion

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

179 DKK hos Med24
195 DKK hos Apopro
199 DKK hos Nice Hair

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Ecooking 300 Ml i den triste ende med 1-2 stjerner.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml. Den står lige nu til 69 DKK (før 99) hos Nice Hair.

Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml

Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml

🥈 den bedst anmeldte billige bodylotion

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

69 DKK hos Nice Hair
89 DKK hos Med24

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml i bunden med blot 1-2 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml i stedet for modellen herover, så sparer du netop nu 110 DKK. I kolde procenter er det ensbetydende med at du sparer 61%👍

Såfremt vi tager og sammenligner den allerbedste bodylotion med de andre modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er Ecooking 300 Ml noget bedre anmeldt end de andre bodylotion modeller. Ecooking 300 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle bodylotionene er de grå.Den billigere model Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml er ligeså noget bedre end gennemsnittet for alle bodylotionene. Check blot diagrammet lidt længere nede. Rnsbl Rønsbøl Body Lotion 200 Ml er her de øverste blå barer.Det er ikke blot indefor bodylotions at Ecooking fremstår særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som bodylotions, håndcremer og natcremer.

Som nævnt ovenfor så kommer den allerbedste billige model fra Rnsbl.

Rnsbl fremstår også særdeles godt indefor kategorier som bodylotions, håndcremer og natcremer.

Økologisk bodylotions

I tilfælde af du søger efter en øko bodylotion, så er den bedst anmeldte Lavera Wild Rose 200 Ml. Den står nu til 72 DKK (før 85) hos Helsebixen.De 10 bobler

Ved siden af den bedste bodylotion ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende bodylotions. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide bodylotionene herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Marc Jacobs Perfect Body Lotion 150ML

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste bodylotions har vi Marc Jacobs Perfect Body Lotion 150ML. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner og vildt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Nice Hair. Der står den til 310 DKK.Jean Paul Gaultier Classique Body Lotion

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Jean Paul Gaultier Classique Body Lotion 5 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de allerbedste modeller og fantastisk nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👍

Den står for tiden til 196 DKK hos ProShop.Hugo Boss The Scent For Her Perfumed Body Lotion 200 Ml

4.85 stjerner

Hugo Boss The Scent For Her Perfumed Body Lotion 200 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.8 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 295 DKK hos Nice Hair.Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200 Ml

4.75 stjerner

Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200 Ml er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 359 DKK hos Nice Hair.Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 245 Ml

4.64.5 stjerner

Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 245 Ml på samme måde ret godt placeret i mange anmeldelser.

Den får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Helsebixen. Der er den også på tilbud til 53 DKK. Urtekram Body Care Urtekram Morning Haze 245 Ml er derved den billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.Weleda Pomegranate Body Lotion 200ML

4.64.5 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Weleda Pomegranate Body Lotion 200ML. Den får 4.6 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 148 DKK.Urtekram Kokos

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Urtekram Kokos. I anmeldelserne får den 4.5 stjerner. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 53 DKK.Narciso Rodriguez {TemplateFieldNameSafe}

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Narciso Rodriguez TemplateFieldNameSafe. I anmeldelserne får den 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Hele 89% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 274 DKK hos ProShop.Calvin Klein {TemplateFieldNameSafe}

4.54.5 stjerner

I slutningen af listen over de bedste bodylotions har vi Calvin Klein TemplateFieldNameSafe. I anmeldelserne får den 4.5 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 180 DKK hos Nice Hair.Endnu flere bodylotion modeller

Ved siden af de spændende modeller ovenfor, så har vi sammenlignet anmeldelser for modeller som viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser.

Lige herunder har vi en liste med 14 af de andre bodylotions vi har sammenlignet anmeldelser for.

4.5Lowengrip Balance My Skin Body Lotion 200 Ml
4.5Hugo Boss Alive Perfumed Hand & Body Lotion 200 Ml
4.5Burberry Her Body Lotion 200 Ml
4.4Lavera Wild Rose 200 Ml
4.4Urtekram No Perfume BabyØ
4.4Caudalie Vinosculpt Body Lotion 250 Ml
4.3REN Moroccan Rose Otto Body Lotion 200ML
4.3Caudalie Nourishing Body Lotion 200ML
4.2Burt S Bees Burts Bees 170 G
4.0Australian Bodycare Body Lotion 200ML
4.0Muhle Shaving Mühle Organic
4.0Clarins Extra Firming Body Lotion 200ML
4.0Clarins Moisture-Rich Body Lotion 200ML
3.7Jane Iredale Golden Shimmer 50 Ml

Læs mere

Concealere

Concealere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende concealere fra 34 DKK.

Cremer

Cremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende cremer fra 35 DKK.

Deodoranter

Deodoranter

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende deodoranter fra 35 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende fodcremer fra 35 DKK.

Foundations

Foundations

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende foundations fra 35 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*