Altmuligt > Beauty sager > Bodywash

Den bedste bodywash i 2020

Alle bodywashene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser, så er Jack N´ Jill Jack N' Jill Sweetness& den bedste bodywash til begge køn.

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en rigtigt god at se på anmeldelser på nettet inden du vælger en model. Det gælder også for bodywash, så derfor har vi valgt en del bodywash som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 14 liste over de bedste bodywash.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste bodywash til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en bodywash. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 23,- DKK for den billigste bodywash til 176,- DKK for den dyreste model.

PS: Sådan har vi fundet den bedste bodywash

For at finde frem til den bedste bodywash har vi udvalgt 14 forskellige bodywash.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 868 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte bodywash.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste bodywash.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er bedst.


Den bedst anmeldte bodywash

Den bedst anmeldte bodywash er Jack N´ Jill Jack N' Jill Sweetness&. Lige nu står den til 99 DKK (før 110) hos Helsebixen.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Jack N´ Jill Jack N' Jill Sweetness& er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis vi sammenligner den bedste bodywash med de andre bodywash modeller, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Jack N´ Jill Jack N' Jill Sweetness& noget bedre end anmeldelserne af alle de andre bodywash. Jack N´ Jill Jack N' Jill Sweetness& er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer.Hvis du leder efter bodywash til mænd, så er den bedst anmeldte Meraki Hair & Body Wash Men 490 Ml. Den står netop nu til 124 DKK (før 165) hos Mosters Skur.

Du bør dog notere dig at den bedste bodywash herover ikke er beregnet specifikt til mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor sagtens kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Hvis du vil have en bodywash specifikt beregnet til mænd, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Helt usædvanlige 100% af Meraki Hair & Body Wash Men 490 Ml anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Leder du efter en bodywash til damer, så får Australian Bodycare Body Wash 500ML de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 112 DKK (før 149) hos Nice Hair.

Som med bodywashene til mænd herover, så bør du lige huske at den bedste bodywash herover ikke er specifikt til mænd eller damer. Du kan ret sikkert vælge denne fremfor en model specielt til damer.

Hvis du vil have en bodywash specielt til damer, så er det modellen lige herunder du bør gå efter.

Anmeldelserne af Australian Bodycare Body Wash 500ML ligger altså i den gode ende, da hele 86% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste bodywash lige herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre spændende bodywash. De modeller kigger vi lige lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rigtige valg for dig, hvis du ikke helt lide bodywashene herover.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
American Crew Classic Body Wash 450 Ml

4.75 stjerner

American Crew Classic Body Wash 450 Ml har vi placeret lige uden for de bedste bodywash, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 89 DKK.LA Bruket L:A Bruket 069 Hand &Lemongrass 450 Ml

4.75 stjerner

I anmeldelserne får LA Bruket L:A Bruket 069 Hand &Lemongrass 450 Ml 4.7 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud til 149 DKK hos Nice Hair.REN Clean Skincare REN Atlantic Kelp And Magnesium Body Wash 300 Ml

4.75 stjerner

REN Clean Skincare REN Atlantic Kelp And Magnesium Body Wash 300 Ml er også blandt de bedst anmeldte bodywash, da den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger usædvanligt godt, da glimrende 95% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 203 DKK hos Med24.Meraki Hair & Body Wash Men 490 Ml

4.54.5 stjerner

Meraki Hair & Body Wash Men 490 Ml er også blandt de bedst anmeldte bodywash, da den får 4.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 124 DKK hos Mosters Skur.Dermalogica Conditioning Body Wash 295 Ml

4.54.5 stjerner

Dermalogica Conditioning Body Wash 295 Ml på samme måde godt placeret i anmeldelserne.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 88% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 176 DKK.Australian Bodycare Body Wash 500ML

4.54.5 stjerner

Australian Bodycare Body Wash 500ML på samme måde godt placeret i anmeldelserne.

Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 86% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 112 DKK.Urtekram Men Hair & Body Wash 150 Ml

4.44.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi Urtekram Men Hair & Body Wash 150 Ml, der i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt. Glimrende 87% ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 23 DKK.

Urtekram Men Hair & Body Wash 150 Ml er også den billigste model på denne side.Davines SU Hair & Body Wash 250 Ml

4.44.5 stjerner

Med på listen har vi også Davines SU Hair & Body Wash 250 Ml. Den får i anmeldelserne 4.4 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 150 DKK hos Nice Hair.REN Moroccan Rose Otto Body Wash 200ML

4.34.5 stjerner

I slutningen af listen her har vi REN Moroccan Rose Otto Body Wash 200ML, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Den er til den billigste pris hos Helsebixen, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Helsebixen står den til 143 DKK.Meraki Body Wash Northern Dawn 490 Ml

4.14 stjerner

I slutningen af listen her har vi Meraki Body Wash Northern Dawn 490 Ml, der i anmeldelserne får 4.1 stjerner

Den er til den billigste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 109 DKK.Flere modeller

Udover de gode bodywash modeller herover, så har vi også samlet anmeldelser for nogle modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. Herunder er en liste med nogle af de andre bodywash modeller vi har samlet anmeldelser for.

4.0Escentric Molecules Escentric 02 Body Wash 200 Ml
4.0Meraki Body Wash Silky Mist 490 Ml
3.5John Masters Geranium & Grapefruit Body Wash 236 Ml

Læs mere

Dagcremer

Dagcremer

De allerbedste dagcreme modeller. Dagcremer fra 99 DKK.

øjenskygger

øjenskygger

Alle de allerbedste øjenskygge modeller. Fremragende øjenskygger fra 60 DKK.

Lipgloss

Lipgloss

De allerbedste lipgloss modeller. Lipgloss fra 58 DKK.

Showergels

Showergels

De allerbedste showergel modeller. Showergels fra 38 DKK.

Glattebørster

Glattebørster

Alle de allerbedste glattebørste modeller. Fremragende glattebørster fra 97 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*