Altmuligt > Borde

De bedste borde i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket flere hundrede anmeldelser for 17 forskellige borde. Det bedste bord er Flexa Play Grå. Hvorfor det er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Leder du efter en bestemt type bord, så kigger vi nærmere på rulleborde, spiseborde, børneborde m.m. længere nede på denne side.

Flexa Play Grå

Flexa Play Grå

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

845 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for bord, så derfor har vi udvalgt en masse borde som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste borde.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste bord til en rigtig god pris.

Forskellige slags borde

Der findes flere forskellige typer borde, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer borde. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige bord.

Et par af de typer du kan se på er rulleborde, spiseborde, børneborde og arbejdsborde.

Typisk ligger prisen på rulleborde omkring 1300 DKK, spiseborde omkring 11200 DKK, børneborde omkring 900 DKK og arbejdsborde omkring 3500 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer borde, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 17 borde vi har valgt pga. deres fremragende anmeldelser på nettet.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste bord

For at kunne finde det bedste bord, så har vi udvalgt 17 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 468 anmeldelser, så vi har kunne finde det absolut bedst anmeldte bord.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi kigget på en del forskellige slags borde. Fra rulleborde over spiseborde til børneborde.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange borde. I stedet har vi haft som mål at samle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste bord.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er den bedste model.


Det bedst anmeldte bord

På tværs af de forskellige typer borde er det bedst anmeldte bord Flexa Play Grå. Lige nu står det til 845 DKK hos Coop.

Flexa Play Grå

Flexa Play Grå

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

845 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Flexa Play Grå ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.Det bedste bord stammer som nævnt fra Flexa. Dette mærke fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. borde og børneborde.

Det bedste rullebord

Af alle rullebordene er det bedst anmeldte Normann Copenhagen Block. Lige nu står det til 1699 DKK hos Coolshop.

Normann Copenhagen Block

Normann Copenhagen Block

4.95 stjerner baseret på 21 anmeldelser

1699 DKK hos Coolshop

Anmeldelserne af Normann Copenhagen Block ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Normann Copenhagen Block er ikke det eneste rullebord. Du kan se de andre rullebord modeller her.

Når du kigger på borde så glem ikke at rulleborde næsten altid ligger i den billige ende sammenlignet med andre borde. Hvis dit budget ikke er ret stort, så kan det derfor godt være værd at se på udvalget af rulleborde.

Det bedste spisebord

Af alle spisebordene er det bedst anmeldte Living&more Sif. Lige nu står det til 6499 DKK hos Coop.

Living&more Sif

Living&more Sif

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6499 DKK hos Coop

Kigger vi på Living&more Sif anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Living&more Sif er ikke det eneste spisebord. Du kan se de andre spisebord modeller her.

Hvis du drømmer om et spisebord, så bør du lige huske at spiseborde er en hel del dyrere end de fleste andre borde. Du skal med andre ord ikke gå i chok hvis du kigger på priserne på spisebordene.

Det bedste børnebord

Af alle børnebordene er det bedst anmeldte Flexa Play Grå. Lige nu står det til 845 DKK hos Coop.

Udover at være det bedste børnebord, så er Flexa Play Grå også det bedst anmeldte bord på tværs af alle typer borde.

Flexa Play Grå

Flexa Play Grå

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

845 DKK hos Coop

Flexa Play Grå anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Lækre 100% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner🤩Hvis du vil overveje et andet børnebord, så kan du se de forskellige modeller her.

Ligesom med rulleborde, så ligger børnebordene i den billige ende ifht. andre borde. Det betyder ligesom for rullebordene at du bør overveje et børnebord hvis budgettet ikke er voldsomt stort.


Læs mere

Rulleborde

Rulleborde

De bedst anmeldte rulleborde. Rulleborde fra 999 DKK.

Spiseborde

Spiseborde

Alle de bedste spiseborde. Fremragende spiseborde til priser fra 2999 DKK.

Børneborde

Børneborde

De bedste modeller. Børneborde fra 439 DKK.

Arbejdsborde

Arbejdsborde

De bedst anmeldte arbejdsborde. Arbejdsborde fra 1275 DKK.

Elevationssenge

Elevationssenge

Alle de bedste elevationssenge. Fremragende elevationssenge til priser fra 5999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*