Altmuligt > Borde

De bedste borde i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket flere hundrede anmeldelser for 23 forskellige borde. Det bedste bord er Living&more Cross Klart Glas/metal. Hvorfor det er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Leder du efter en bestemt type bord, så kigger vi nærmere på rulleborde, spiseborde, børneborde m.m. længere nede på denne side.

Living&more Cross Klart Glas/metal

Living&more Cross Klart Glas/metal

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for bord, så derfor har vi udvalgt en masse borde som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister med de bedste borde.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste bord til en rigtig god pris.

Forskellige slags borde

Der findes flere forskellige typer borde, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer borde. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at vælge den helt rigtige bord.

Et par af de typer du kan se på er rulleborde, spiseborde, børneborde og arbejdsborde.

Typisk ligger prisen på rulleborde omkring 1200 DKK, spiseborde omkring 10000 DKK, børneborde omkring 800 DKK og arbejdsborde omkring 3500 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer borde, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 23 borde vi har valgt pga. deres fremragende anmeldelser på nettet.

PS: Hvordan vi finder frem til det bedste bord

For at kunne finde det bedste bord, så har vi udvalgt 23 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 521 anmeldelser, så vi har kunne finde det absolut bedst anmeldte bord.

For at sikre vi dækker mange forskellige behov, så har vi kigget på en del forskellige slags borde. Fra rulleborde over spiseborde til børneborde.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange borde. I stedet har vi haft som mål at samle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste bord.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er den bedste model.


Det bedst anmeldte bord

På tværs af de forskellige typer borde er det bedst anmeldte bord Living&more Cross Klart Glas/metal. Lige nu står det til 1499 DKK hos Coop.

Living&more Cross Klart Glas/metal

Living&more Cross Klart Glas/metal

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1499 DKK hos Coop

Ser vi på Living&more Cross Klart Glas/metal anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Det bedste bord stammer som nævnt fra Living&more. Dette mærke fremstår ligeså godt indefor andre typer produkter som fx. borde, elevationssenge, kontinentalsenge og parasoler.

Det bedste rullebord

Af alle rullebordene er det bedst anmeldte Living&more Cross Klart Glas/metal. Lige nu står det til 1499 DKK hos Coop.

Udover at være det bedste rullebord, så er Living&more Cross Klart Glas/metal også det bedst anmeldte bord på tværs af alle typer borde.

Living&more Cross Klart Glas/metal

Living&more Cross Klart Glas/metal

🥇 det bedst anmeldte bord

5.05 stjerner baseret på 8 anmeldelser

1499 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af Living&more Cross Klart Glas/metal anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis du vil overveje et andet rullebord, så kan du se de forskellige modeller her.

Når du kigger på borde så husk på at rulleborde i de fleste tilfælde ligger i den billige ende hvis du sammenligner andre typer borde. Så det kan derfor godt være værd at se på udvalget af rulleborde hvis du har fokus på ikke at bruge for mange penge på dit nye bord.

Det bedste spisebord

Af alle spisebordene er det bedst anmeldte Living&more Sif. Lige nu står det til 6499 DKK hos Coop.

Living&more Sif

Living&more Sif

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

6499 DKK hos Coop

Kigger vi på Living&more Sif anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.Living&more Sif er ikke det eneste spisebord. Du kan se de andre spisebord modeller her.

Hvis du drømmer om et spisebord, så bør du lige huske at spiseborde er en hel del dyrere end de fleste andre borde. Du skal med andre ord ikke gå i chok hvis du kigger på priserne på spisebordene.

Det bedste børnebord

Af alle børnebordene er det bedst anmeldte Flexa Play Grå. Lige nu står det til 845 DKK hos Coop.

Flexa Play Grå

Flexa Play Grå

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

845 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Flexa Play Grå ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Flexa Play Grå er ikke det eneste børnebord. Du kan se de andre børnebord modeller her.

Ligesom med rulleborde, så har vi de fleste børneborde i den billige ende ifht. andre typer borde. Igen betyder det at du bør checke udvalget af børneborde hvis dit budget ikke er voldsomt stort.

Det bedste arbejdsbord

Af alle arbejdsbordene er det bedst anmeldte Festool MFT 3 Basic. Lige nu står det til 4800 DKK (før 5194) hos Toolster.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Festool MFT 3 Basic er på 4 eller 5 stjerner.Festool MFT 3 Basic er ikke det eneste arbejdsbord. Du kan se de andre arbejdsbord modeller her.

Borde materialer

En del folk mener det er ret vigtigt at deres nye bord er lavet af et bestemt materiale, så derfor har vi lavet en liste herunder med de bedste borde i forskellige materialer såsom træ.

Det bedste bord i træ

Det allerbedst anmeldte bord i træ vi har kunne finde er et Hoppekids Mads. Det står lige netop nu til 360 DKK hos Coop.

Hoppekids Mads

Hoppekids Mads

🥉 det billigste bord

4.75 stjerner baseret på 23 anmeldelser

360 DKK hos Coop
393 DKK hos Amazon DE

Hoppekids Mads anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.
Læs mere

Rulleborde

Rulleborde

De bedste modeller. Rulleborde fra 699 DKK.

Spiseborde

Spiseborde

De bedst anmeldte spiseborde. Spiseborde fra 2999 DKK.

Børneborde

Børneborde

Alle de bedste børneborde. Fremragende børneborde til priser fra 360 DKK.

Arbejdsborde

Arbejdsborde

De bedste modeller. Arbejdsborde fra 1275 DKK.

Elevationssenge

Elevationssenge

De bedst anmeldte elevationssenge. Elevationssenge fra 5999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*