Altmuligt > Elektronik > Bordgrills

De bedste bordgrills i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordgrillene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 39 forskellige bordgrills. Sage SmartPro er den bedste bordgrill. Hvorfor den er den bedste bordgrill kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Søger du en helt bestemt type bordgrill, så ser vi også nærmere på toastmaskiner og racletter herunder.

Sage SmartPro

Sage SmartPro

🥇 den bedst anmeldte bordgrill

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3498 DKK hos ProShop
3499 DKK hos Elgiganten
3499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for bordgrill. Vi har derfor valgt en hel del modeller der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange bordgrills har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedst anmeldte bordgrills👍

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en bordgrill der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste bordgrill til en god pris.

Flere forskellige typer bordgrills

Der findes flere forskellige typer bordgrills, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer bordgrills. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at finde den rigtige bordgrill.

Du kan fx. se på de mange forskellige toastmaskine og raclette modeller.

Gennemsnitligt ligger prisen på toastmaskiner omkring 300 DKK og racletter omkring 700 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer bordgrills er der naturligvis en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer bordgrills, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 39 bordgrills vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer bordgrills, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som OBH Nordica.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste bordgrill

For at kunne finde frem til den bedste bordgrill, så har vi udvalgt 39 forskellige bordgrills fra store mærker som OBH Nordica.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 26.245 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi set på en del slags bordgrills. Fx. har vi set på toastmaskiner og racletter.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste bordgrill.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge bordgrill udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Husk at bordgrills skal sættes i en stikkontakt. Hvis du køber din nye bordgrill i fx. en engelsk butik skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

Den bedst anmeldte bordgrill

På tværs af alle de forskellige typer bordgrills er den bedst anmeldte bordgrill Sage SmartPro. Lige nu står den til 3498 DKK hos ProShop. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr bordgrill. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte bordgrills.

Sage SmartPro

Sage SmartPro

🥇 den bedst anmeldte bordgrill

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3498 DKK hos ProShop
3499 DKK hos Elgiganten
3499 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Sage SmartPro ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini. Lige nu står den til 345 DKK hos ProShop. Helt sikkert en noget andet pris end Sage SmartPro bordgrillen som blev fremhævet lige før.

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

🥈 den bedst anmeldte billige bordgrill

4.85 stjerner baseret på 28 anmeldelser

345 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

Checker vi OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Beslutter du dig for at købe den billige OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini fremfor Sage SmartPro ovenfor, så sparer du lige nu 3153 DKK. Det betyder du kan spare 90%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to bordgrills ikke er de samme modeller.

Den bedste model kommer fra Sage. Dette mærke klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som multicookere.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra OBH Nordica. OBH Nordica fremstår også godt indefor produkter som multicookere.

Den bedste toastmaskine

Af alle toastmaskinerne er den bedst anmeldte Steba XXL SG40. Lige nu står den til 470 DKK hos ProShop.

Kigger vi på Steba XXL SG40 anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Steba XXL SG40 er selvfølgelig ikke den eneste toastmaskine. Du kan se de andre toastmaskiner her.

Når du overvejer en ny bordgrills så husk at toastmaskiner i de fleste tilfælde koster mindre hvis du sammenligner andre typer bordgrills. I tilfælde af dit budget ikke gror op i himlen, så kan det godt være værd at bruge tid på at checke udvalget af toastmaskiner ifht. andre bordgrill👍

Den bedste raclette

Af alle racletterne er den bedst anmeldte Gastroback Fondue+raclette 42561. Lige nu står den til 1453 DKK hos Computersalg.

Kigger vi på Gastroback Fondue+raclette 42561 anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Gastroback Fondue+raclette 42561 er selvfølgelig ikke den eneste raclette. Du kan se de andre racletter her.

Uanset hvad, så bør du være opmærksom på at racletter næsten altid er noget dyrere end de fleste andre typer bordgrills. Faktisk kan en en god raclette hurtigt koste 2-3 gange mere end andre bordgrills😓

Bordgrills fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at vælge en bordgrill fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedste bordgrills fra de store mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra OBH Nordica.

Den allerbedst anmeldte OBH Nordica bordgrill vi har fundet frem til er en OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini. ProShop har den netop nu til 345 DKK.

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

🥈 den bedst anmeldte billige bordgrill

4.85 stjerner baseret på 28 anmeldelser

345 DKK hos ProShop
699 DKK hos Coop

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Bordgrills med forskellige drivmidler

En del folk synes det er ret vigtigt at den nye bordgrill model drives af et bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet listen herunder med de bedste modeller med flere forskellige drivmidler som fx. elektrisk.

Det bedste bordgrill drivmiddel er afhængigt af dine behov og krav. Dvs. man kan ikke uden videre sige at en bestemt type bordgrills er bedre end de andre typer.

Den bedste elektrisk bordgrill

Den allerbedst anmeldte elektrisk bordgrill vi har fundet frem til finde er en OBH Nordica EasyKontaktgrill. Den står netop nu lige nu til 395 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af OBH Nordica EasyKontaktgrill ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Toastmaskiner

Toastmaskiner

Alle de allerbedste toastmaskine modeller. Fremragende toastmaskiner til priser fra 91 DKK.

Racletter

Racletter

De allerbedste modeller. Fremragende racletter fra 419 DKK.

Slow cookere

Slow cookere

Alle de bedst anmeldte slow cooker modeller. Fremragende slow cookere fra 202 DKK.

Riskogere

Riskogere

Alle de allerbedste riskoger modeller. Fremragende riskogere til priser fra 186 DKK.

Frituregryder

Frituregryder

De allerbedste modeller. Fremragende frituregryder fra 292 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*