Altmuligt > Elektronik > Bordgrills

De bedste bordgrills i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordgrillene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på anmeldelser for 30 forskellige bordgrills. Sage SmartPro er den bedste bordgrill. Hvorfor den er den bedste bordgrill kigger vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

Søger du en helt bestemt type bordgrill, så ser vi også nærmere på toastmaskiner og racletter herunder.

Sage SmartPro

Sage SmartPro

🥇 den bedst anmeldte bordgrill

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
3499 DKK hos Coop
3499 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at sammenligne anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder selvfølgelig også for bordgrill. Vi har derfor valgt en hel del modeller der hver og en får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange bordgrills har vi sat sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedst anmeldte bordgrills👍

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en bordgrill der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste bordgrill til en god pris.

Flere forskellige typer bordgrills

Der findes flere forskellige typer bordgrills, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer bordgrills. Vi håber derved at kunne hjælpe dig med at finde den rigtige bordgrill.

Du kan fx. se på de mange forskellige toastmaskine og raclette modeller.

Gennemsnitligt ligger prisen på toastmaskiner omkring 1100 DKK og racletter omkring 600 DKK. De angivne priser er dog alle gennemsnitlige priser, så for alle typer bordgrills er der naturligvis en del forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer bordgrills, så kan du uden panik læse videre. Lige herunder ser vi nemlig nærmere på de bedste af de 30 bordgrills vi har valgt pga. de mange gode anmeldelser på nettet.

Ved siden af at kigge på de flere forskellige typer bordgrills, så har vi også taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra store, populære mærker som OBH Nordica.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste bordgrill

For at kunne finde frem til den bedste bordgrill, så har vi udvalgt 30 forskellige bordgrills fra store mærker som OBH Nordica.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 20.980 anmeldelser. Derved har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi set på en del slags bordgrills. Fx. har vi set på toastmaskiner og racletter.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet gået efter at indsamle data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste bordgrill.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge bordgrill udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er bedst.


Husk at bordgrills skal sættes i en stikkontakt. Hvis du køber din nye bordgrill i fx. en engelsk butik skal du huske at checke at der medfølger et stik som passer til en dansk stikkontakt.

Den bedst anmeldte bordgrill

På tværs af alle de forskellige typer bordgrills er den bedst anmeldte bordgrill Sage SmartPro. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en rigtig dyr bordgrill. Prisen ligger nemlig væsentligt over gennemsnitsprisen for de anmeldte bordgrills.

Sage SmartPro

Sage SmartPro

🥇 den bedst anmeldte bordgrill

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
3499 DKK hos Coop
3499 DKK hos ProShop

Anmeldelserne af Sage SmartPro ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini. Den står lige nu til 345 DKK hos ProShop. En klart bedre pris end Sage SmartPro bordgrillen herover.

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

🥈 den bedst anmeldte billige bordgrill

4.85 stjerner baseret på 28 anmeldelser

345 DKK hos ProShop
391 DKK hos Whiteaway
391 DKK hos Skousen

Checker vi OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4-5 stjerner🤩Vælger du at købe den billige OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini i stedet for modellen ovenfor, så vil du spare 3154 DKK. I kolde procenter er det ensbetydende med en besparelse på 90%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at der ikke er tale om samme bordgrill.

Det er ikke blot indefor bordgrills at mærket Sage fremstår godt. Det gør det også indefor produkter som bordgrills og multicookere.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra OBH Nordica. OBH Nordica fremstår også godt indefor produkter som bordgrills og multicookere.

Den bedste toastmaskine

Af alle toastmaskinerne er den bedst anmeldte Steba XXL SG40. Lige nu står den til 599 DKK hos Coop.

Steba XXL SG40

Steba XXL SG40

4.95 stjerner baseret på 12 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Kigger vi på Steba XXL SG40 anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner.Steba XXL SG40 er selvfølgelig ikke den eneste toastmaskine. Du kan se de andre toastmaskiner her.

Den bedste raclette

Af alle racletterne er den bedst anmeldte WMF KitchenMinis. Lige nu står den til 517 DKK hos ProShop.

WMF KitchenMinis

WMF KitchenMinis

4.85 stjerner baseret på 190 anmeldelser

517 DKK hos ProShop

Checker vi WMF KitchenMinis anmeldelserne, så ligger lidt vilde 96% på 4 eller 5 stjerner.WMF KitchenMinis er selvfølgelig ikke den eneste raclette. Du kan se de andre racletter her.

Bordgrills fra de store mærker

Mange folk synes det er vigtigt at vælge en bordgrill fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på et par af de bedste bordgrills fra de store mærker.

Der er naturligvis adskillige store mærker, men for nu nøjes vi med at se på modellerne fra OBH Nordica.

Den allerbedst anmeldte OBH Nordica bordgrill vi har fundet frem til er en OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini. ProShop har den netop nu til 345 DKK.

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini

🥈 den bedst anmeldte billige bordgrill

4.85 stjerner baseret på 28 anmeldelser

345 DKK hos ProShop
391 DKK hos Whiteaway
391 DKK hos Skousen

OBH Nordica Kontaktgrill Compact Panini anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Bordgrills med forskellige drivmidler

En del folk synes det er ret vigtigt at den nye bordgrill model drives af et bestemt drivmiddel. Vi har derfor lavet listen herunder med de bedste modeller med flere forskellige drivmidler som fx. elektrisk.

Det bedste bordgrill drivmiddel er afhængigt af dine behov og krav. Dvs. man kan ikke uden videre sige at en bestemt type bordgrills er bedre end de andre typer.

Den bedste elektrisk bordgrill

Den allerbedst anmeldte elektrisk bordgrill vi har fundet frem til finde er en OBH Nordica EasyKontaktgrill. Den står netop nu lige nu til 399 DKK hos Elgiganten.

Anmeldelserne af OBH Nordica EasyKontaktgrill ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.
Læs mere

Toastmaskiner

Toastmaskiner

Alle de allerbedste toastmaskine modeller. Fremragende toastmaskiner til priser fra 91 DKK.

Racletter

Racletter

De allerbedste modeller. Fremragende racletter fra 412 DKK.

Slow cookere

Slow cookere

Alle de bedst anmeldte slow cooker modeller. Fremragende slow cookere fra 240 DKK.

Riskogere

Riskogere

Alle de allerbedste riskoger modeller. Fremragende riskogere til priser fra 208 DKK.

Frituregryder

Frituregryder

De allerbedste modeller. Fremragende frituregryder fra 283 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*