Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Bordlamper

Den bedste bordlampe i 2020

Alle bordlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er den bedste bordlampe Halo Design Baltimore. Hvorfor den er den bedste bordlampe kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Halo Design Baltimore

Halo Design Baltimore

🥇 den bedste anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1099 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for bordlampe. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 46 over de bedst anmeldte bordlamper.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye bordlampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybordlampe. Her i vores liste går priserne fx. fra 150,- DKK for den billigste bordlampe til hele 1299,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en bordlampe fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Philips og Philips Hue.

Opladere og batterier

Som du ret sikkert allerede ved, så har de fleste bordlamper modeller et batteri som du skal holde opladt for at du får noget brugbart ud af maskineriet. Der følger derfor ret sikkert en oplader med som skal i stik.

Hvis du har købt din bordlampe i en udenlandsk butik skal du lige sikre dig at opladerens stik passer i din danske stikkontakt.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste bordlampe

For at kunne finde den bedste bordlampe, så har vi udvalgt 46 forskellige modeller fra mærker som Philips og Philips Hue.

Efter vi har udvalgt bordlamperne har robotten indsamlet 749 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bordlampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge bordlampe udfra hvad hundredevis af anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste bordlampe

Bedst anmeldt af bordlamperne er Halo Design Baltimore. Lige nu står den til 1099 DKK (før 1299) hos Coop. Selvom en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr bordlampe. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte bordlamper.

Halo Design Baltimore

Halo Design Baltimore

🥇 den bedste anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1099 DKK hos Coop

Ret vilde 100% af anmeldelserne af Halo Design Baltimore er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Halo Design The World Globe Sort/hvid. Lige nu står den til 499 DKK (før 599) hos Coop.

Halo Design The World Globe Sort/hvid

Halo Design The World Globe Sort/hvid

🥈 den bedst anmeldte billige bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Halo Design The World Globe Sort/hvid ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Halo Design The World Globe Sort/hvid koster 600 DKK mindre end modellen ovenfor. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 55%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at der jo ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste bordlampe med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Halo Design Baltimore en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Halo Design Baltimore er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Halo Design The World Globe Sort/hvid er ligeså bedre end gennemsnittet. Check bare dette diagram (Halo Design The World Globe Sort/hvid er her de øverste blå barer).Jagter du en bordlampe til børn, så får Kids Concept Star Lyseblå de bedste anmeldelser. Den står nu til 200 DKK (før 450) hos Coop.

Kids Concept Star Lyseblå

Kids Concept Star Lyseblå

2.73 stjerner baseret på 3 anmeldelser

200 DKK hos Coop


Bordlamper fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter en bordlampe fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste bordlamper fra disse mærker.

De store og populære mærker vi kigger nærmere på herunder er Philips og Philips Hue. For hvert af mærkerne har vi fundet den bedst anmeldte bordlampe.

Af de forskellige Philips modeller, så får Philips Hue Wellner White Ambiance de bedst anmeldelser. Den står lige nu til 749 DKK hos Elgiganten.

Hele 85% af anmeldelserne af Philips Hue Wellner White Ambiance er på 4+ ud af 5 stjerner.Kigger vi på Philips Hue bordlamperne, så får Philips Hue Wellner White Ambiance flest stjerner i anmeldelserne. Elgiganten har den netop nu til 749 DKK.

Anmeldelserne af Philips Hue Wellner White Ambiance ligger i den gode ende, da hele 85% er på 4+ ud af 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste bordlampe

Ved siden af den bedste bordlampe lige herover, så findes der også andre spændende bordlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Halo Design Bronx

4.75 stjerner

Lige efter de allerbedste bordlamper har vi Halo Design Bronx. I anmeldelserne får den hele 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu på tilbud til 499 DKK hos Coop.Halo Design Rivoli Sort/mat Kobber

4.64.5 stjerner

Herefter kommer Halo Design Rivoli Sort/mat Kobber. Den får i anmeldelserne 4.6 ud af 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 849 DKK hos Coop.EGLO Banker Grøn/messing

4.54.5 stjerner

EGLO Banker Grøn/messing er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger bestemt godt, da glimrende 90% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 399 DKK hos Coop.Kartell Bourgie Krystal

4.54.5 stjerner

Kartell Bourgie Krystal er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Vi har hele 88% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 1299 DKK hos Coop.Philips Hue Wellner White Ambiance

4.44.5 stjerner

Philips Hue Wellner White Ambiance ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 85% er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 749 DKK.Halo Design Midi Safir Hvid/krom

4.34.5 stjerner

På listen har vi også Halo Design Midi Safir Hvid/krom, der i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der er den på tilbud til 499 DKK.Petite Nuit Kanin

4.24.5 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi Petite Nuit Kanin. I anmeldelserne får den 4.2 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 150 DKK.

Petite Nuit Kanin er også den billigste model på denne side.Leitmotiv Hobby LM1103 Kobber

4.14 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi Leitmotiv Hobby LM1103 Kobber. I anmeldelserne får den 4.1 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 199 DKK.Leitmotiv Hobby LM672

4.14 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi Leitmotiv Hobby LM672. I anmeldelserne får den 4.1 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 329 DKK.Halo Design Safir Hvid/metal

4.14 stjerner

Her i slutningen af listen her har vi Halo Design Safir Hvid/metal. I anmeldelserne får den 4.1 stjerner

Den er til den bedste pris hos Coop, hvor den også er på tilbud. Hos Coop står den til 499 DKK.Endnu flere modeller

De spændende bordlampe modeller herover er slet ikke de eneste modeller vi har checket anmeldelser for.

Nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Der findes virkelig bordlamper modeller der får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner.

4.1Philips HUE SIGNE4080148P9
3.7Philips Hue Felicity
3.4DybergLarsen Stockholm
2.9Leitmotiv Bonnet
2.9DybergLarsen DL31 Opal
2.7Kids Concept Star Lyseblå
2.6Leitmotiv Hood Gul
2.5EGLO Brenda
2.5Philips Hue Wellness Hue Bordlampe
2.0Halo Design Colors Mini Light House
1.7DybergLarsen Moon
1.4DybergLarsen DL20 Opal
1.3Philips Hue Wellner BT
1.3Dyberg-Larsen Dyberg Larsen ROMA Genopladelig
1.3DybergLarsen Ocean
0.5Herstal Viendamessing/hvid E14

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste lysterapilamper. Fremragende lysterapilamper til priser fra 223 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedste modeller. Arbejdslamper fra 239 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De bedst anmeldte gulvlampe modeller. Gulvlamper fra 499 DKK.

Væglamper

Væglamper

Alle de allerbedste væglamper. Fremragende væglamper til priser fra 119 DKK.

Skamler

Skamler

De bedste modeller. Skamler fra 799 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*