Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Bordlamper

Den bedste bordlampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på mange hundrede anmeldelser er den bedste bordlampe Herstal Vienda BORDE14. Hvorfor den er den bedste bordlampe kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

549 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for bordlampe. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 32 over de bedst anmeldte bordlamper.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye bordlampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybordlampe. Her i vores liste går priserne fx. fra 150,- DKK for den billigste bordlampe til hele 1649,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er i den lave ende, så kan du selvfølgelig også overveje at købe en brugt bordlampe.

En del folk går efter en bordlampe fra et bestemt mærke, så længere nede på denne side har vi et på de bedste modeller fra Philips Hue.

Opladere

Når du ser på bordlamper, så skal du huske på at der ret sikkert er et batteri som skal oplades efter behov. Til de fleste bordlamper følger der en oplader med. Opladeren skal du sætte i stik, så husk at sikre dig at opladerens stik matcher en dansk stikkontakt såfremt du køber din bordlampe i i en udenlandsk webshop.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste bordlampe

For at kunne finde den bedste bordlampe, så har vi udvalgt 32 forskellige modeller fra mærker som Philips Hue.

Efter vi har udvalgt bordlamperne har robotten indsamlet 1.314 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bordlampe.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge bordlampe udfra hvad mange hundrede anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedste bordlampe

Bedst anmeldt af bordlamperne er Herstal Vienda BORDE14. Lige nu står den til 549 DKK hos Coop.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

549 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Herstal Vienda BORDE14 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Petite Nuit Kanin. Lige nu står den til 150 DKK hos Coop. Helt sikkert en noget andet pris end Herstal Vienda BORDE14 som blev fremhævet lige før.

Petite Nuit Kanin

Petite Nuit Kanin

🥈 den bedst anmeldte billige bordlampe
🥉 den billigste bordlampe

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Petite Nuit Kanin, så ligger helt utrolige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Petite Nuit Kanin koster netop nu 399 DKK mindre end Herstal Vienda BORDE14 herover. Det svarer til du sparer 73%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to bordlamper ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste bordlampe med de andre bordlampe modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du tydeligt kan se, så er Herstal Vienda BORDE14 virkelig bedre anmeldt end de andre bordlamper. Herstal Vienda BORDE14 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bordlamperne er de grå barer.Noget billigere Petite Nuit Kanin er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. Petite Nuit Kanin er her de blå barer.Mærket Herstal som den bedste model kommer fra fremstår ligeså godt indefor produkter som fx. lamper og bordlamper.

Som nævnt så kommer den bedste billige bordlampe fra Petite Nuit.

Petite Nuit fremstår ligeså rigtig godt indefor kategorier som fx. lamper og bordlamper.

Hvis du søger efter en bordlampe til børn, så er den bedst anmeldte Kids Concept Barnkammaren. Den står netop nu til 359 DKK hos Lekmer.

Anmeldelserne af Kids Concept Barnkammaren ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.Bordlamper fra de store mærker

For mange folk er det vigtigt at gå efter en bordlampe fra et af de store mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste bordlamper fra disse mærker.

Der er klart nok flere store bordlampe mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Philips Hue.

Kigger vi på Philips Hue bordlamperne, så får Philips Hue Wellner Hue Bordlampe flest stjerner i anmeldelserne. ProShop har den netop nu til 608 DKK.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Philips Hue Wellner Hue Bordlampe er på 4 eller 5 stjerner🤩10 konkurrenter til bedste bordlampe

Ved siden af den bedste bordlampe lige herover, så findes der også andre spændende bordlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Halo Design Baltimore

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste bordlamper har vi Halo Design Baltimore. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 1299 DKK hos Coop.Belid Picasso

5.05 stjerner

Herefter kommer Belid Picasso. Den får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 1649 DKK hos Coop.Kids Concept Barnkammaren

5.05 stjerner

Kids Concept Barnkammaren er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 359 DKK hos Lekmer.

Vær dog opmærksom på at modellen her er beregnet til børnene.Halo Design The World Globe Sort/hvid

5.05 stjerner

Halo Design The World Globe Sort/hvid får ligeså temmeligt gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 599 DKK.DybergLarsen DL31 Opal

5.05 stjerner

På listen har vi også DybergLarsen DL31 Opal, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 1499 DKK.DybergLarsen Denver

5.05 stjerner

På listen har vi også DybergLarsen Denver, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 499 DKK.Dyberg-Larsen Dyberg Larsen ROMA Genopladelig

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Dyberg-Larsen Dyberg Larsen ROMA Genopladelig, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Trendy Living. Der står den til 698 DKK.DybergLarsen Moon

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også DybergLarsen Moon, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 399 DKK.Dyberg-Larsen Skagen

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Dyberg-Larsen Skagen, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 499 DKK.Philips Hue Wellner Hue Bordlampe

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Philips Hue Wellner Hue Bordlampe, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Lige nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 608 DKK.Endnu flere modeller

De spændende bordlampe modeller herover er slet ikke de eneste modeller vi har checket anmeldelser for.

Nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Der findes faktisk bordlamper modeller der får helt ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner.

5.0Spring Copenhagen LED-lampe Snowball
4.9FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U4
4.8Halo Design Bronx
4.7Leitmotiv Bonnet
4.6EGLO Banker Grøn/messing
4.6Halo Design Rivoli Sort/mat Kobber
4.6Philips Hue Wellner White Ambiance
4.6Leitmotiv Hood Gul
4.6Kartell Bourgie Krystal
4.5Philips Hue Wellness Hue Bordlampe
4.5Piffany Copenhagen Mr. Wattson MiniUSB Fashion Black
4.4Philips Hue Explore
4.4DybergLarsen Stockholm
4.4Philips HUE SIGNE4080148P9
4.3Halo Design Midi Safir Hvid/krom
4.1Halo Design Safir Hvid/metal
4.0DybergLarsen Ocean
3.7EGLO Brenda
3.3DybergLarsen DL20 Opal
2.0Herstal Viendamessing/hvid E14

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste lysterapilamper. Fremragende lysterapilamper til priser fra 359 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedste modeller. Arbejdslamper fra 623 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De bedst anmeldte gulvlampe modeller. Gulvlamper fra 579 DKK.

Væglamper

Væglamper

Alle de allerbedste væglamper. Fremragende væglamper til priser fra 139 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

De bedste modeller. Loftslamper fra 749 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*