Altmuligt > Boligudstyr > Lamper > Bordlamper

Den bedste bordlampe i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordlamperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på hundredevis af anmeldelser er den bedste bordlampe Herstal Vienda BORDE14. Hvorfor den er den bedste bordlampe kigger vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

549 DKK hos Coop
579 DKK hos Kitchentime

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at se på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for bordlampe. Vi har derfor fundet en del modeller der får gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 27 over de bedst anmeldte bordlamper.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i flere udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye bordlampe til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nybordlampe. Her i vores liste går priserne fx. fra 150,- DKK for den billigste bordlampe til hele 1649,- DKK for den dyreste model.

Hvis budgettet er i den lave ende, så kan du selvfølgelig også overveje at købe en brugt bordlampe.

Opladere

Når du ser på bordlamper, så skal du huske på at der ret sikkert er et batteri som skal oplades efter behov. Til de fleste bordlamper følger der en oplader med. Opladeren skal du sætte i stik, så husk at sikre dig at opladerens stik matcher en dansk stikkontakt såfremt du køber din bordlampe i i en udenlandsk webshop.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste bordlampe

For at kunne finde den bedste bordlampe, så har vi udvalgt 27 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 889 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte bordlampe.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange bordlamper. Vi har i stedet gået efter at samle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste bordlampe.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere tænker er bedst.


Den bedste bordlampe

Bedst anmeldt af bordlamperne er Herstal Vienda BORDE14. Lige nu står den til 549 DKK hos Coop.

Herstal Vienda BORDE14

Herstal Vienda BORDE14

🥇 den bedst anmeldte bordlampe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

549 DKK hos Coop
579 DKK hos Kitchentime

Helt usædvanlige 100% af Herstal Vienda BORDE14 anmeldelserne er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Petite Nuit Kanin. Lige nu står den til 150 DKK hos Coop. Helt sikkert en noget andet pris end Herstal Vienda BORDE14 som blev fremhævet lige før.

Petite Nuit Kanin

Petite Nuit Kanin

🥈 den bedst anmeldte billige bordlampe
🥉 den billigste bordlampe

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

150 DKK hos Coop

Checker vi anmeldelserne af Petite Nuit Kanin, så ligger helt utrolige 100% på 4+ stjerner ud af 5.Den billige Petite Nuit Kanin koster netop nu 399 DKK mindre end Herstal Vienda BORDE14 herover. Det svarer til du sparer 73%👍 Men uanset besparelsen, så bør du naturligvis huske at de to bordlamper ikke er samme model.

Såfremt vi sammenligner den bedste bordlampe med de andre bordlampe modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du tydeligt kan se, så er Herstal Vienda BORDE14 virkelig bedre anmeldt end de andre bordlamper. Herstal Vienda BORDE14 er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bordlamperne er de grå barer.Noget billigere Petite Nuit Kanin er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. Petite Nuit Kanin er her de blå barer.Mærket Herstal som den bedste model kommer fra fremstår ligeså godt indefor produkter som fx. lamper og bordlamper.

Som nævnt så kommer den bedste billige bordlampe fra Petite Nuit.

Petite Nuit fremstår ligeså rigtig godt indefor kategorier som fx. lamper og bordlamper.

Hvis du søger efter en bordlampe til børn, så er den bedst anmeldte Kids Concept Star Lyseblå. Den står netop nu til 364 DKK hos Amazon DE.10 konkurrenter til bedste bordlampe

Ved siden af den bedste bordlampe lige herover, så findes der også andre spændende bordlamper. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Halo Design Baltimore

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste bordlamper har vi Halo Design Baltimore. I anmeldelserne får den hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 1299 DKK hos Coop.Belid Picasso

5.05 stjerner

Herefter kommer Belid Picasso. Den får i anmeldelserne 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 1649 DKK hos Coop.Halo Design The World Globe Sort/hvid

5.05 stjerner

Halo Design The World Globe Sort/hvid er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩

Den står netop nu til 599 DKK hos Coop.DybergLarsen DL31 Opal

5.05 stjerner

DybergLarsen DL31 Opal er blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5🤩

Den står netop nu til 1499 DKK hos Coop.DybergLarsen Denver

5.05 stjerner

DybergLarsen Denver ligeså godt placeret i mange anmeldelser. Den får nemlig 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coop. Hos Coop står den til 499 DKK.Dyberg-Larsen Dyberg Larsen ROMA Genopladelig

5.05 stjerner

På listen har vi også Dyberg-Larsen Dyberg Larsen ROMA Genopladelig, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 699 DKK.DybergLarsen Moon

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også DybergLarsen Moon, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 399 DKK.Dyberg-Larsen Skagen

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Dyberg-Larsen Skagen, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 419 DKK.Spring Copenhagen LED-lampe Snowball

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også Spring Copenhagen LED-lampe Snowball, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 499 DKK.FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U4

4.95 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også FDB Møbler Philip Bro & Dögg Guðmundsdóttir Hiti U4, da den i anmeldelserne får 4.9 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Lige nu er den til den bedste pris hos Coop. Der står den til 1899 DKK.Endnu flere modeller

De spændende bordlampe modeller herover er slet ikke de eneste modeller vi har checket anmeldelser for.

Nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Der findes faktisk bordlamper modeller der får helt ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner.

4.8Halo Design Bronx
4.7Leitmotiv Bonnet
4.6EGLO Banker Grøn/messing
4.6Halo Design Rivoli Sort/mat Kobber
4.6Kids Concept Star Lyseblå
4.6Leitmotiv Hood Gul
4.6Kartell Bourgie Krystal
4.5Leitmotiv Hobby LM672
4.3Halo Design Midi Safir Hvid/krom
4.1Halo Design Safir Hvid/metal
4.0DybergLarsen Stockholm
4.0DybergLarsen Ocean
3.7EGLO Brenda
3.3DybergLarsen DL20 Opal
2.0Herstal Viendamessing/hvid E14

Læs mere

Lysterapilamper

Lysterapilamper

Alle de allerbedste lysterapilamper. Fremragende lysterapilamper til priser fra 358 DKK.

Arbejdslamper

Arbejdslamper

De bedste modeller. Arbejdslamper fra 558 DKK.

Gulvlamper

Gulvlamper

De bedst anmeldte gulvlampe modeller. Gulvlamper fra 278 DKK.

Væglamper

Væglamper

Alle de allerbedste væglamper. Fremragende væglamper til priser fra 125 DKK.

Loftslamper

Loftslamper

De bedste modeller. Loftslamper fra 1016 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*