Altmuligt > Hvidevarer > Opvaskemaskiner > Bordopvaskemaskiner

Den bedste bordopvaskemaskine i 2020

Alle bordopvaskemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket en hel del anmeldelser for 9 forskellige bordopvaskemaskiner. Den bedste bordopvaskemaskine er Electrolux ESF2400OW. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Electrolux ESF2400OW

Electrolux ESF2400OW

🥇 den bedste anmeldte bordopvaskemaskine

3.13 stjerner baseret på 21 anmeldelser

1899 DKK hos Wupti
2499 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for bordopvaskemaskine, så derfor har vi udvalgt en masse bordopvaskemaskiner som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 liste med de bedste bordopvaskemaskiner.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste bordopvaskemaskine til en rigtig god pris.

Hvordan vi finder den bedste bordopvaskemaskine

For at finde den allerbedste bordopvaskemaskine har vi udvalgt 9 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt bordopvaskemaskinerne har vores robot indsamlet 47 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste bordopvaskemaskine.

Det betyder du ikke behøver vælge model udfra hvad en bestemt anmelder mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er det bedste valg.


Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine er Electrolux ESF2400OW. Lige nu står den til 1899 DKK hos Wupti.

Electrolux ESF2400OW

Electrolux ESF2400OW

🥇 den bedste anmeldte bordopvaskemaskine

3.13 stjerner baseret på 21 anmeldelser

1899 DKK hos Wupti
2499 DKK hos Elgiganten


Såfremt vi sammenligner den bedste bordopvaskemaskine med de andre bordopvaskemaskiner, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Electrolux ESF2400OW en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Electrolux ESF2400OW er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Konkurrenterne

Udover den bedste bordopvaskemaskine herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode bordopvaskemaskiner. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bordopvaskemaskinerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Bosch SKS62E32EU Bordopvaskemaskiner

1.82 stjerner

Bosch SKS62E32EU Bordopvaskemaskiner har vi placeret lige uden for de bedste bordopvaskemaskiner, da den får ret gode 1.8 ud af 5 stjerner

Den er billigst hos Whiteaway, hvor den også er på tilbud. Hos Whiteaway står den til 2849 DKK.Electrolux ESF2300DW

1.31.5 stjerner

I anmeldelserne får Electrolux ESF2300DW 1.3 stjerner ud af 5, så den er også tæt på de bedste modeller og helt fantastisk er blot 34% er på triste 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 2999 DKK hos Elgiganten.Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner

0.50.5 stjerner

Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner er også blandt de bedst anmeldte bordopvaskemaskiner, da den får 0.5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget, meget usædvanligt er kun 25% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den står for tiden til 2438 DKK hos Elgiganten.Scandomestic SFO 2202

Scandomestic SFO 2202 er også blandt de bedst anmeldte bordopvaskemaskiner, da den får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 3749 DKK hos Wupti.Bosch SKS51E32EU

Bosch SKS51E32EU på samme måde godt anmeldt.

Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 3499 DKK.Logik TRANSPORTABELLDW2PB19N

Her på siden har vi desuden Logik TRANSPORTABELLDW2PB19N, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 1666 DKK. Logik TRANSPORTABELLDW2PB19N er således den billigste bordopvaskemaskine på denne side.Scandomestic SFO100

Med på listen har vi ligeså Scandomestic SFO100, da den i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Wupti. Hos Wupti står den til 1749 DKK.Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

Med på listen har vi også Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner. Den får i anmeldelserne 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den står for tiden til 2995 DKK hos Computersalg.
Læs mere

Emhætter

Emhætter

De bedste modeller. Emhætter fra 399 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

De bedst anmeldte fryseskabe. Fryseskabe fra 1149 DKK.

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

Alle de bedste indbygningsemhætter. Fremragende indbygningsemhætter til priser fra 649 DKK.

Indbygningsovne

Indbygningsovne

De bedste modeller. Indbygningsovne fra 114 DKK.

Induktionskomfurer

Induktionskomfurer

De bedst anmeldte induktionskomfurer. Induktionskomfurer fra 3999 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*