Altmuligt > Hvidevarer > Opvaskemaskiner > Bordopvaskemaskiner

Den bedste bordopvaskemaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordopvaskemaskinerne herunder kan k√łbes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker p√• et link og k√łber noget, s√• kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision √¶ndrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket en hel del anmeldelser for 6 forskellige bordopvaskemaskiner. Den bedste bordopvaskemaskine er Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

ūü•á den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
4999 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal k√łbe nyt af, s√• er det en god ide at kigge p√• anmeldelser p√• nettet inden du k√łber. Det g√¶lder ogs√• for bordopvaskemaskine, s√• derfor har vi udvalgt en masse bordopvaskemaskiner som allesammen f√•r s√¶rdeles gode anmeldelser p√• nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robotūü§Ė til at indsamle anmeldelser rundt omkring p√• nettet, s√• vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 6 liste med de bedste bordopvaskemaskiner.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste bordopvaskemaskine til en rigtig god pris.

I det hele taget er det v√¶rd at holde √łje med prisen n√•r du skal v√¶lge en bordopvaskemaskine. Her i vores liste starter priserne p√• 1899,- DKK for den billigste bordopvaskemaskine til 6160,- DKK for den dyreste model.

Hvis du ikke lige har så mange penge til din ny bordopvaskemaskine kan du evt. overveje en brugt model.

Mange folk går efter en bordopvaskemaskine fra bestemte mærker, så længere nede på denne side har vi taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra Bosch.

Hvordan vi finder den bedste bordopvaskemaskine

For at finde den allerbedste bordopvaskemaskine har vi udvalgt 6 forskellige modeller fra populære mærker som Bosch.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 263 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte bordopvaskemaskine.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange bordopvaskemaskiner. I stedet har vi haft som mål at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste bordopvaskemaskine.

Derved beh√łver du ikke v√¶lge udfra hvad en eller to tilf√¶ldige anmeldere synes. I stedet, s√• giver de mange anmeldelser dig mulighed for at v√¶lge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine er Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner. Lige nu står den til 3499 DKK hos Elgiganten.

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

ūü•á den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
4999 DKK hos Wupti

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Electrolux ESF2400OW. Den står lige nu til 1899 DKK hos Elgiganten.

Electrolux ESF2400OW

Electrolux ESF2400OW

ūü•ą den bedst anmeldte billige bordopvaskemaskine
ūü•Č den billigste bordopvaskemaskine

3.63.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser

1899 DKK hos Elgiganten


Beslutter du dig for at k√łbe den billige Electrolux ESF2400OW fremfor Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner herover, s√• sparer du lige nu 1600 DKK. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 46%. Uanset den store besparelse, s√• skal du naturligvis huske at de to bordopvaskemaskiner ikke er ens.

Sammenligner vi anmeldelserne af den allerbedste bordopvaskemaskine med gennemsnittet for alle de andre bordopvaskemaskiner, så kan vi lave et diagram som det herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner virkelig bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner er de blå barer, mens gennemsnittet for alle bordopvaskemaskinerne er gråt).Det billigere alternativ Electrolux ESF2400OW er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram (Electrolux ESF2400OW er her de blå barer).Det er ikke blot indefor bordopvaskemaskiner at m√¶rket Bosch klarer sig godt. Det g√łr det ogs√• indefor andre typer produkter som mikrob√łlgeovne, h√•ndmixere, pl√¶neklippere og robotpl√¶neklippere.

Den allerbedste billige bordopvaskemaskine kommer som nævnt fra Electrolux.

Electrolux klarer sig ligesom Bosch ogs√• rigtig godt indefor andre kategorier. For Electrolux fx. kategorier som mikrob√łlgeovne, h√•ndmixere, pl√¶neklippere og robotpl√¶neklippere.

Bordopvaskemaskiner fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at de vælger en bordopvaskemaskine fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor tage og kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes selvf√łlgelig flere store og popul√¶re m√¶rker indefor bordopvaskemaskiner, men i denne omgang vil vi n√łjes med at kigge n√¶rmere p√• udvalget fra Bosch.

Den bedst anmeldte Bosch bordopvaskemaskine vi har fundet er en Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner. Elgiganten har den lige nu til 3499 DKK.

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner

ūü•á den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

3499 DKK hos Elgiganten
4999 DKK hos Wupti

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Bosch SKS62E38EU Bordopvaskemaskiner er på 4 eller 5 stjerner.Konkurrenterne

Udover den bedste bordopvaskemaskine herover, s√• findes der selvf√łlgelig ogs√• en sjat andre gode bordopvaskemaskiner. De modeller kigger vi hurtigt lidt n√¶rmere p√• nu. Det kan jo v√¶re at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bordopvaskemaskinerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Bosch SKS62E32EU

4.75 stjerner

Bosch SKS62E32EU har vi placeret lige uden for de bedste bordopvaskemaskiner, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2999 DKK.Electrolux ESF2300DW

2.02 stjerner

Electrolux ESF2300DW får også ret gode anmeldelser. Den får 2 ud 5 stjerner og helt fantastisk er blot 51% er på triste 1-2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2799 DKK.Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner

2.02 stjerner

Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner får også ret gode anmeldelser. Den får 2 ud 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 100% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 2898 DKK.
Læs mere

Dampovne

Dampovne

De bedst anmeldte dampovne. Dampovne fra 3499 DKK.

Emhætter

Emhætter

Alle de bedste emhætter. Fremragende emhætter til priser fra 399 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

De bedste modeller. Fryseskabe fra 1149 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte gaskomfurer. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

Alle de bedste indbygningsemhætter. Fremragende indbygningsemhætter til priser fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*