Altmuligt > Hvidevarer > Opvaskemaskiner > Bordopvaskemaskiner

Den bedste bordopvaskemaskine i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordopvaskemaskinerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket en hel del anmeldelser for 2 forskellige bordopvaskemaskiner. Den bedste bordopvaskemaskine er Bosch SKS62E32EU. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Bosch SKS62E32EU

Bosch SKS62E32EU

🥇 den bedst anmeldte bordopvaskemaskine
🥉 den billigste bordopvaskemaskine

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2845 DKK hos Amazon DE
3199 DKK hos Elgiganten
3348 DKK hos Wupti

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at kigge på anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder også for bordopvaskemaskine, så derfor har vi udvalgt en masse bordopvaskemaskiner som allesammen får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne satte vi sat vores robot🤖 til at indsamle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 2 liste med de bedste bordopvaskemaskiner.

Det er en god start at kigge på anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der passer til hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste bordopvaskemaskine til en rigtig god pris.

Hvis du ikke har penge til din ny bordopvaskemaskine kan du også kigge på en brugt model.

PS: Hvordan vi finder frem til den bedste bordopvaskemaskine

For at kunne finde den bedste bordopvaskemaskine, så har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har Find Hold robotten indsamlet 4 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte bordopvaskemaskine.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange bordopvaskemaskiner. Vi har i stedet fokuseret på at samle data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne mener er den bedste bordopvaskemaskine.

Det betyder du ikke behøver vælge baseret på hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine

Den bedst anmeldte bordopvaskemaskine er Bosch SKS62E32EU. Lige nu står den til 2845 DKK (før 2987) hos Amazon DE.

Bosch SKS62E32EU

Bosch SKS62E32EU

🥇 den bedst anmeldte bordopvaskemaskine
🥉 den billigste bordopvaskemaskine

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

2845 DKK hos Amazon DE
3199 DKK hos Elgiganten
3348 DKK hos Wupti

Kigger vi på anmeldelserne af Bosch SKS62E32EU, så har vi helt usædvanlige 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Såfremt vi sammenligner den bedste bordopvaskemaskine med de andre bordopvaskemaskiner, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave et diagram som det herunder. Som du kan se, så er anmeldelserne af Bosch SKS62E32EU en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller. Bosch SKS62E32EU er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det er ikke blot indefor bordopvaskemaskiner at mærket Bosch klarer sig godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som stangstøvsugere, håndmixere, plæneklippere og robotplæneklippere.

Konkurrenterne

Udover den bedste bordopvaskemaskine herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode bordopvaskemaskiner. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller er det bedste valg for dig, hvis du slet ikke lide bordopvaskemaskinerne herover.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik.
Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner

2.02 stjerner

Bosch SKS50E42EU Bordopvaskemaskiner har vi placeret lige uden for de bedste bordopvaskemaskiner, da den får ret gode 2 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 100% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Den er billigst hos Elgiganten. Hos Elgiganten står den til 3044 DKK.
Læs mere

Dampovne

Dampovne

De bedst anmeldte dampovne. Dampovne fra 3637 DKK.

Emhætter

Emhætter

Alle de bedste emhætter. Fremragende emhætter til priser fra 649 DKK.

Fryseskabe

Fryseskabe

De bedste modeller. Fryseskabe fra 3738 DKK.

Gaskomfurer

Gaskomfurer

De bedst anmeldte gaskomfurer. Gaskomfurer fra 2299 DKK.

Indbygningsemhætter

Indbygningsemhætter

Alle de bedste indbygningsemhætter. Fremragende indbygningsemhætter til priser fra 649 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*