Altmuligt > Elektronik > Ventilatore > Bordventilatore

Den bedste bordventilator i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordventilatorene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet en hel del anmeldelser så er den bedste bordventilator Profi Care Krom. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Profi Care Krom

Profi Care Krom

🥇 den bedst anmeldte bordventilator
🥉 den billigste bordventilator

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for bordventilator. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 2 liste over de bedste bordventilatore.

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye bordventilator.

Din nye bordventilator skal formodentlig i en stikkontakt. Husk derfor at kigge efter at stikket matcher hvis du går efter at købe din bordventilator i udlandet.

PS: Hvordan vi finder den bedste bordventilator

For at finde den bedste bordventilator har vi udvalgt 2 forskellige modeller.

Herefter har vores robot indsamlet 20 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte bordventilator.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi gået efter at indsamle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste bordventilator.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedste bordventilator

Bedst anmeldt af bordventilatorene er Profi Care Krom. Lige nu står den til 499 DKK hos Coop.

Profi Care Krom

Profi Care Krom

🥇 den bedst anmeldte bordventilator
🥉 den billigste bordventilator

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Profi Care Krom anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis vi sammenligner den bedste bordventilator med alle de andre bordventilatore, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Profi Care Krom noget bedre end anmeldelserne af alle de andre bordventilatore. Profi Care Krom er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Det er ikke kun indefor bordventilatore at mærket Profi Care klarer sig virkeligt godt. Det gør det også indefor produkter som fx. bordventilatore.

De 2 konkurrenter

Udover den bedste bordventilator lige herover, så findes der også en sjat andre spændende bordventilatore. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
THERMEX Gordon 40

3.84 stjerner

THERMEX Gordon 40 har vi placeret lige uden for de bedste bordventilatore, da den får hele 3.8 ud af 5 stjerner

Netop nu er den billigst hos ProShop. Der står den til 1093 DKK.
Læs mere

Gulvventilatore

Gulvventilatore

De allerbedste gulvventilatore. Gulvventilatore fra 696 DKK.

Tårnventilatore

Tårnventilatore

De bedste tårnventilator modeller. Fremragende tårnventilatore fra 319 DKK.

Damprensere

Damprensere

De allerbedste damprenser modeller. Damprensere fra 359 DKK.

Tæpperensere

Tæpperensere

De allerbedste tæpperensere. Tæpperensere fra 1442 DKK.

Vinduesvaskere

Vinduesvaskere

De bedste vinduesvasker modeller. Fremragende vinduesvaskere fra 79 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*