Altmuligt > Elektronik > Ventilatore > Bordventilatore

Den bedste bordventilator i 2021

Mads Phikamphon

Alle bordventilatorene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet en hel del anmeldelser så er den bedste bordventilator Profi Care Krom. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på nedenfor.

Profi Care Krom

Profi Care Krom

🥇 den bedst anmeldte bordventilator

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at se på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for bordventilator. Vi har derfor udvalgt en del modeller som får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller har vi sat sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste over de bedste bordventilatore.

Det er en god start at kigge på anmeldelserne. Men det er også vigtigt at vælge en model der modsvarer hvad du har brug for, så derfor har vi også kigget på features for hvert eneste model og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre) spare nogle penge på din nye bordventilator.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge bordventilator. Her i vores liste går priserne fx. fra 155,- DKK for den billigste bordventilator til 1089,- DKK for den dyreste model.

Din nye bordventilator skal ret sikkert i en stikkontakt. Husk derfor at kigge efter at stikket passer hvis du går efter at købe din bordventilator i udlandet.

PS: Hvordan vi finder den bedste bordventilator

For at finde den bedste bordventilator har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten indsamlet 23 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte bordventilator.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange bordventilatore. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste bordventilator.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere mener er bedst.


Den bedste bordventilator

Bedst anmeldt af bordventilatorene er Profi Care Krom. Lige nu står den til 499 DKK hos Coop.

Profi Care Krom

Profi Care Krom

🥇 den bedst anmeldte bordventilator

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

499 DKK hos Coop

Helt usædvanlige 100% af Profi Care Krom anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan. Lige nu står den til 155 DKK hos ProShop. Det må siges at være en noget andet pris end Profi Care Krom ovenfor.

Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan

Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan

🥈 den bedst anmeldte billige bordventilator
🥉 den billigste bordventilator

3.74 stjerner baseret på 3 anmeldelser

155 DKK hos ProShop
299 DKK hos Elgiganten


Den billige Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan koster 344 DKK mindre end Profi Care Krom herover. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 69%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at de to bordventilatore ikke er de samme modeller.

Hvis vi sammenligner den bedste bordventilator med alle de andre bordventilatore, så kan vi udfra de mange anmeldelser lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Profi Care Krom noget bedre end anmeldelserne af alle de andre bordventilatore. Profi Care Krom er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder. Nedis FNTB10CWT30 Cooling Fan er her de blå barer.Det er ikke kun indefor bordventilatore at mærket Profi Care klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor produkter som fx. bordventilatore.

Modsat den bedste bordventilator, så kommer den bedste billige model fra mærket Nedis. Nedis klarer sig ligesom Profi Care også rigtig godt indefor andre produkter. For Nedis fx. kategorier som bordventilatore.

De 3 konkurrenter

Udover den bedste bordventilator lige herover, så findes der også en sjat andre spændende bordventilatore. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Ikke værst hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg ifht. dine behov.

For hver af modellerne viser vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
THERMEX Gordon 40

3.84 stjerner

THERMEX Gordon 40 har vi placeret lige uden for de bedste bordventilatore, da den får hele 3.8 ud af 5 stjerner

Netop nu er den billigst hos Computersalg. Der står den til 1089 DKK.
Læs mere

Gulvventilatore

Gulvventilatore

De allerbedste gulvventilatore. Gulvventilatore fra 375 DKK.

Tårnventilatore

Tårnventilatore

De bedste tårnventilator modeller. Fremragende tårnventilatore fra 188 DKK.

Damprensere

Damprensere

De allerbedste damprenser modeller. Damprensere fra 124 DKK.

Tæpperensere

Tæpperensere

De allerbedste tæpperensere. Tæpperensere fra 1511 DKK.

Vinduesvaskere

Vinduesvaskere

De bedste vinduesvasker modeller. Fremragende vinduesvaskere fra 89 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*