Altmuligt > Værktøj > Boremaskiner > Borehammere

Den bedste borehammer i 2021

Mads Phikamphon

Alle borehammererne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på en hel del anmeldelser, så er AEG BBH18BL den bedste borehammer. Hvorfor den er den bedste borehammer ser vi lidt nærmere på lidt længere nede på denne side.

AEG BBH18BL

AEG BBH18BL

🥇 den bedst anmeldte borehammer
🥉 den billigste borehammer

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

1190 DKK hos Amazon DE
1695 DKK hos Toolster

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Hvis du har brug for en ny borehammer, så er det en rigtig god ide at du går efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 3 liste med de bedst anmeldte borehammere👍

De mange anmeldelser er en god start, men ligeså vigtigt er det at vælge en borehammer der modsvarer hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye borehammer til en rigtig god pris.

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nyborehammer. I listen her starter priserne på 1190,- DKK for den billigste borehammer til hele 4238,- DKK for den dyreste borehammer.

Opladere

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har langt de fleste borehammere modeller et batteri som du bør holde opladt inden du får noget brugbart ud af dit nyindkøb. Derfor følger der formodentlig en batterioplader med som skal sættes i stikkontakten. Hvis du har valgt at købe din ny borehammer i en udenlandsk butik , så skal du sikre dig at opladerens stik matcher din stikkontakt.

Sådan finder vi frem til den bedste borehammer

For at kunne finde frem til den allerbedste borehammer, så har vi udvalgt 3 forskellige borehammere.

Efter vi har udvalgt borehammererne har robotten fundet 8 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste borehammer.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge borehammer udfra hvad en hel del anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste borehammer

Bedst anmeldt af borehammererne er AEG BBH18BL. Lige nu står den til 1190 DKK hos Amazon DE.

AEG BBH18BL

AEG BBH18BL

🥇 den bedst anmeldte borehammer
🥉 den billigste borehammer

5.05 stjerner baseret på 5 anmeldelser

1190 DKK hos Amazon DE
1695 DKK hos Toolster

AEG BBH18BL anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste borehammer med gennemsnittet for de andre borehammer modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er nok ret klart at AEG BBH18BL er væsentligt bedre anmeldt end de andre borehammer modeller (AEG BBH18BL er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle borehammererne er de grå).Det er ikke kun indefor borehammere at AEG fremstår virkeligt godt. Mærket gør det også godt indefor kategorier som bajonetsave, borehammere, stiksave og arbejdslamper.

Alle 3 konkurrenter til bedste borehammer

Ved siden af den bedste borehammer ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende borehammere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Godt såfremt du ikke helt synes om borehammererne lige herover, for så kan det jo være en af de 3 modeller herunder vil være det bedste valgifht. hvilken borehammer du har brug for.

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Festool AkkuBHC 18 Li 3.1 I-Compact Bluetooth

5.05 stjerner

Lige udenfor de allerbedste borehammere har vi Festool AkkuBHC 18 Li 3.1 I-Compact Bluetooth. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Toolster. Der er den også på tilbud til 4415 DKK.Festool Akku-Bohrhammer

5.05 stjerner

Lige herefter har vi Festool Akku-Bohrhammer. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Toolster, hvor den står til 4860 DKK.
Læs mere

Slagboremaskiner

Slagboremaskiner

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende slagboremaskiner fra 2249 DKK.

Dyksave

Dyksave

Alle de bedst anmeldte dyksav modeller. Fremragende dyksave fra 4089 DKK.

Save

Save

Alle de allerbedste modeller. Fremragende save til priser fra 175 DKK.

Håndsave

Håndsave

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende håndsave fra 253 DKK.

Overfræsere

Overfræsere

Alle de bedst anmeldte overfræser modeller. Fremragende overfræsere fra 3740 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*