Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Brødknive

Den bedste brødkniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle brødknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 14 forskellige brødknive. Den bedste brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

798 DKK hos Trendy Living
999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for brødkniv. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 14 over de bedste brødknive.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste brødkniv til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge brødkniv. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 119,- DKK for den billigste brødkniv til 1899,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en brødkniv fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Fiskars.

PS: Sådan har vi fundet den bedste brødkniv

For at finde den bedste brødkniv har vi udvalgt 14 forskellige modeller fra mærker som Fiskars.

Herefter har vores robot indsamlet 1.022 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte brødkniv.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste brødkniv.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte brødkniv

Den bedst anmeldte brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Lige nu står den til 798 DKK (før 999) hos Trendy Living. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr brødkniv. Prisen er nemlig lidt over gennemsnitsprisen for brødknive.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

798 DKK hos Trendy Living
999 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Endeavour 22.5 Cm er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Kai WASABI23 Cm. Den står lige nu til 499 DKK hos Kitchentime.

Kai WASABI23 Cm

Kai WASABI23 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige brødkniv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

499 DKK hos Kitchentime

Helt utrolige 100% af Kai WASABI23 Cm anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Køber du den billige Kai WASABI23 Cm fremfor Endeavour 22.5 Cm, så kan du spare 299 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 37%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme brødkniv.

Hvis vi sammenligner den bedste brødkniv med alle de andre brødknive, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Endeavour 22.5 Cm noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Endeavour 22.5 Cm er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Kai WASABI23 Cm er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Kai WASABI23 Cm er her de blå barer).Det er ikke kun indefor brødknive at mærket Endeavour klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Den bedste billige brødkniv kommer fra Kai. Kai klarer sig ligesom Endeavour også virkeligt godt indefor andre andre typer produkter. For Kai fx. kategorier som brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Brødknive fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en brødkniv fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Fiskars.

Den bedst anmeldte Fiskars brødkniv vi har kunne finde er en Fiskars FF23 Cm. Kitchentime har den netop nu til 119 DKK.

Fiskars FF23 Cm

Fiskars FF23 Cm

🥉 den billigste brødkniv

4.85 stjerner baseret på 65 anmeldelser

119 DKK hos Kitchentime

Anmeldelserne af Fiskars FF23 Cm ligger altså virkeligt godt, da hele 96% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner👍Boblerne

Udover den bedste brødkniv herover, så findes der også en sjat andre gode brødknive. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide brødknivene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Global GNM-09

5.05 stjerner

Lige efter de bedste brødknive har vi Global GNM-09. Den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coolshop, hvor den står til 999 DKK.Professional Secrets 23 Cm

5.05 stjerner

Herefter kommer Professional Secrets 23 Cm, der i anmeldelserne får 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 729 DKK hos Kitchentime.Samura DAMASCUS23CM

5.05 stjerner

Samura DAMASCUS23CM er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 5 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 809 DKK hos Kitchentime.Kai CLASSIC23 Cm

4.95 stjerner

Kai CLASSIC23 Cm er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 4.9 ud 5 stjerner. Utrolige 97% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 1899 DKK hos Kitchentime.Fiskars FF23 Cm

4.85 stjerner

Fiskars FF23 Cm ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner👍

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 119 DKK.

Fiskars FF23 Cm er den billigste brødkniv i listen her over de bedst anmeldte modeller.Victorinox Brødknivplasthåndtag

4.85 stjerner

Med i listen har vi også Victorinox Brødknivplasthåndtag, der i anmeldelserne får 4.8 stjerner. Vi har lidt vilde 96% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står lige nu til 239 DKK hos Kitchentime.Zwilling Gourmet

4.75 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Zwilling Gourmet, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 449 DKK.Zwilling Four Star

4.75 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Zwilling Four Star, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coop, hvor den står til 699 DKK.Fiskars Brödkniv 21CM Norr

4.75 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Fiskars Brödkniv 21CM Norr, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 359 DKK.Victorinox Palisander

4.75 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Victorinox Palisander, der i anmeldelserne får 4.7 stjerner

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 369 DKK.
Læs mere

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedste grøntsagsknive. Fremragende grøntsagsknive fra 67 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De bedste kokkekniv modeller. Priser fra 109 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De allerbedste køkkenknive. Køkkenknive fra 14046 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste jagtknive. Fremragende jagtknive fra 233 DKK.

Steakknive

Steakknive

De bedste steakkniv modeller. Priser fra 98 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De allerbedste lommeknive. Lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De bedste foldeknive. Fremragende foldeknive fra 67 DKK.

Urteknive

Urteknive

De bedste urtekniv modeller. Priser fra 113 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De allerbedste skrælleknive. Skrælleknive fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De bedste dykkerknive. Fremragende dykkerknive fra 119 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De bedste knivsæt modeller. Priser fra 335 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*