Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Brødknive

Den bedste brødkniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle brødknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 10 forskellige brødknive. Den bedste brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for brødkniv. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 over de bedste brødknive.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste brødkniv til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge brødkniv. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 95,- DKK for den billigste brødkniv til 1550,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en brødkniv fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Fiskars.

PS: Sådan har vi fundet den bedste brødkniv

For at finde den bedste brødkniv har vi udvalgt 10 forskellige modeller fra mærker som Fiskars.

Herefter har vores robot indsamlet 610 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte brødkniv.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste brødkniv.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte brødkniv

Den bedst anmeldte brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Lige nu står den til 1199 DKK hos Coop. Selvom en får gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr brødkniv. Prisen er nemlig noget over gennemsnitsprisen for brødknive.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

1199 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Endeavour 22.5 Cm er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Kai WASABI23 Cm. Den står lige nu til 589 DKK hos Kitchentime.

Kai WASABI23 Cm

Kai WASABI23 Cm

🥈 den bedst anmeldte billige brødkniv

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

589 DKK hos Kitchentime

Helt utrolige 100% af Kai WASABI23 Cm anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Køber du den billige Kai WASABI23 Cm fremfor Endeavour 22.5 Cm, så kan du spare 610 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 51%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme brødkniv.

Hvis vi sammenligner den bedste brødkniv med alle de andre brødknive, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Endeavour 22.5 Cm noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Endeavour 22.5 Cm er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Kai WASABI23 Cm er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Kai WASABI23 Cm er her de blå barer).Det er ikke kun indefor brødknive at mærket Endeavour klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Den bedste billige brødkniv kommer fra Kai. Kai klarer sig ligesom Endeavour også virkeligt godt indefor andre andre typer produkter. For Kai fx. kategorier som brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Brødknive fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en brødkniv fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Fiskars.

Den bedst anmeldte Fiskars brødkniv vi har kunne finde er en Fiskars Brödkniv 21CM Norr. Computersalg har den netop nu til 327 DKK.

Kigger vi på anmeldelserne af Fiskars Brödkniv 21CM Norr, så ligger usædvanligt høje 93% på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste brødkniv herover, så findes der også en sjat andre gode brødknive. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide brødknivene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Global GNM-09

5.05 stjerner

Lige efter de bedste brødknive har vi Global GNM-09. Den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coolshop, hvor den står til 799 DKK.Kai CLASSIC23 Cm

4.95 stjerner

Herefter kommer Kai CLASSIC23 Cm, der i anmeldelserne får 4.9 ud af 5 stjerner. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 1550 DKK hos Kitchentime.Zwilling Gourmet

4.75 stjerner

Zwilling Gourmet er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 419 DKK hos Coop.Zwilling Four Star

4.75 stjerner

Zwilling Four Star er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Helt vildt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står lige nu til 579 DKK hos Coop.Fiskars Brödkniv 21CM Norr

4.75 stjerner

Fiskars Brödkniv 21CM Norr ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.7 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu billigst hos Computersalg, hvor den står til 327 DKK.Victorinox 23 Cm

4.64.5 stjerner

Victorinox 23 Cm ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså bestemt godt. Hele 94% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 706 DKK.Fiskars ESSENTIAL23 Cm

4.54.5 stjerner

Her i slutningen af siden her har vi Fiskars ESSENTIAL23 Cm, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 88% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Computersalg, hvor den står til 95 DKK.

Fiskars ESSENTIAL23 Cm er den billigste brødkniv i listen her over de bedst anmeldte modeller.Fiskars 23CM Edge

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi også Fiskars 23CM Edge, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Den står lige nu til 167 DKK hos Computersalg.
Læs mere

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedste grøntsagsknive. Fremragende grøntsagsknive fra 59 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De bedste kokkekniv modeller. Priser fra 109 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De allerbedste køkkenknive. Køkkenknive fra 275 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste jagtknive. Fremragende jagtknive fra 448 DKK.

Steakknive

Steakknive

De bedste steakkniv modeller. Priser fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De allerbedste lommeknive. Lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De bedste foldeknive. Fremragende foldeknive fra 125 DKK.

Urteknive

Urteknive

De bedste urtekniv modeller. Priser fra 369 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De allerbedste skrælleknive. Skrælleknive fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De bedste dykkerknive. Fremragende dykkerknive fra 199 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De bedste knivsæt modeller. Priser fra 349 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*