Altmuligt > Køkkenudstyr > Knive > Brødknive

Den bedste brødkniv i 2021

Mads Phikamphon

Alle brødknivene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 9 forskellige brødknive. Den bedste brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

798 DKK hos Trendy Living
999 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for brødkniv. Vi har derfor valgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 9 over de bedste brødknive.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få det bedste brødkniv til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge brødkniv. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 89,- DKK for den billigste brødkniv til 1529,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en brødkniv fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Fiskars.

PS: Sådan har vi fundet den bedste brødkniv

For at finde den bedste brødkniv har vi udvalgt 9 forskellige modeller fra mærker som Fiskars.

Herefter har vores robot indsamlet 608 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte brødkniv.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. I stedet har vi fokuseret på at indsamle data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste brødkniv.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte brødkniv

Den bedst anmeldte brødkniv er Endeavour 22.5 Cm. Lige nu står den til 798 DKK (før 998) hos Trendy Living.

Endeavour 22.5 Cm

Endeavour 22.5 Cm

🥇 den bedst anmeldte brødkniv

5.05 stjerner baseret på 15 anmeldelser

798 DKK hos Trendy Living
999 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Endeavour 22.5 Cm er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Zwilling Gourmet. Den står lige nu til 449 DKK hos Coop.

Zwilling Gourmet

Zwilling Gourmet

🥈 den bedst anmeldte billige brødkniv

4.75 stjerner baseret på 13 anmeldelser

449 DKK hos Coop

Usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af Zwilling Gourmet er på 4-5 stjerner.Køber du den billige Zwilling Gourmet fremfor Endeavour 22.5 Cm, så kan du spare 349 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 44%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at der ikke er tale om samme brødkniv.

Hvis vi sammenligner den bedste brødkniv med alle de andre brødknive, så kan vi udfra anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du kan se, så er Endeavour 22.5 Cm noget bedre anmeldt end alle de andre modeller. Endeavour 22.5 Cm er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt.Det billigere alternativ Zwilling Gourmet er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Zwilling Gourmet er her de blå barer).Det er ikke kun indefor brødknive at mærket Endeavour klarer sig fremragende. Det gør det også indefor produkter som fx. brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Den bedste billige brødkniv kommer fra Zwilling. Zwilling klarer sig ligesom Endeavour også virkeligt godt indefor andre andre typer produkter. For Zwilling fx. kategorier som brødknive, knivblokke, opbevaringsbokse og urteknive.

Brødknive fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en brødkniv fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at kigge nærmere på modellerne fra Fiskars.

Den bedst anmeldte Fiskars brødkniv vi har kunne finde er en Fiskars Brödkniv 21CM Norr. Computersalg har den netop nu til 323 DKK.

Kigger vi på anmeldelserne af Fiskars Brödkniv 21CM Norr, så ligger usædvanligt høje 93% på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Udover den bedste brødkniv herover, så findes der også en sjat andre gode brødknive. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af de modeller er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide brødknivene herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk online butik.
Global GNM-09

5.05 stjerner

Lige efter de bedste brødknive har vi Global GNM-09. Den får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Coolshop, hvor den står til 799 DKK.Kai CLASSIC23 Cm

4.95 stjerner

Herefter kommer Kai CLASSIC23 Cm, der i anmeldelserne får 4.9 ud af 5 stjerner. Utrolige 96% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 1529 DKK hos Kitchentime.Zwilling Four Star

4.75 stjerner

Zwilling Four Star er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 699 DKK hos Coop.Fiskars Brödkniv 21CM Norr

4.75 stjerner

Fiskars Brödkniv 21CM Norr er blandt de bedst anmeldte brødknive, da den får 4.7 ud 5 stjerner. Usædvanligt høje 93% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den står lige nu til 323 DKK hos Computersalg.Victorinox 23 Cm

4.64.5 stjerner

Victorinox 23 Cm ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.6 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså bestemt godt, da glimrende 94% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 1069 DKK.Fiskars ESSENTIAL23 Cm

4.54.5 stjerner

Fiskars ESSENTIAL23 Cm ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger i den gode ende, da glimrende 88% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den er lige nu billigst hos Kitchentime, hvor den står til 89 DKK.

Fiskars ESSENTIAL23 Cm er den billigste brødkniv i listen her over de bedst anmeldte modeller.Fiskars 23CM Edge

4.44.5 stjerner

Med på listen her har vi også Fiskars 23CM Edge, da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner

Den står lige nu til 189 DKK hos Kitchentime.
Læs mere

Grøntsagsknive

Grøntsagsknive

De bedste grøntsagsknive. Fremragende grøntsagsknive fra 67 DKK.

Kokkeknive

Kokkeknive

De bedste kokkekniv modeller. Priser fra 69 DKK.

Køkkenknive

Køkkenknive

De allerbedste køkkenknive. Køkkenknive fra 299 DKK.

Jagtknive

Jagtknive

De bedste jagtknive. Fremragende jagtknive fra 499 DKK.

Steakknive

Steakknive

De bedste steakkniv modeller. Priser fra 199 DKK.

Lommeknive

Lommeknive

De allerbedste lommeknive. Lommeknive fra 67 DKK.

Foldeknive

Foldeknive

De bedste foldeknive. Fremragende foldeknive fra 68 DKK.

Urteknive

Urteknive

De bedste urtekniv modeller. Priser fra 173 DKK.

Skrælleknive

Skrælleknive

De allerbedste skrælleknive. Skrælleknive fra 60 DKK.

Dykkerknive

Dykkerknive

De bedste dykkerknive. Fremragende dykkerknive fra 199 DKK.

Knivsæt

Knivsæt

De bedste knivsæt modeller. Priser fra 349 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*