Altmuligt > Elektronik > Brødristere

Den bedste brødrister i 2021

Mads Phikamphon

Alle brødristerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har fundet tusindvis af anmeldelser, så er DeLonghi Icona Elements den bedste brødrister. Lige herunder ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre brødristere.

DeLonghi Icona Elements

DeLonghi Icona Elements

🥇 den bedst anmeldte brødrister

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

664 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny brødrister, så er det vigtigt at du går efter en model der får gode anmeldelser. Derved kan du undgå at købe noget bras.

Efter at have fundet de mange brødristere satte vi sparket vores robot i gang med at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 125 liste over de bedste brødristere👍

Anmeldelserne er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features modellerne har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye brødrister til en rigtig god pris.

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nybrødrister. I listen her svinger priserne fra fornuftige 143,- DKK for den billigste brødrister til hele 1963,- DKK for den dyreste brødrister.

Mange går efter en brødrister fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra mærker som Bosch, KitchenAid, OBH Nordica og SMEG.

Kigger du efter en særlig slags en brødrister, så kan du se på en retro brødrister.

Opladere og er der plads nok

Som du formodentlig allerede er bevidst om, så har hovedparten af alle brødristere et batteri som du bør holde opladt før du får noget ud af dit nyindkøb.

Såfremt du vælger en brødrister til batterier, så bør du lige se på hvorvidt du har lidt batterier klar derhjemmeeller om der følger batterier med fra starten af.

Som du måske har set, så er alle modellerne ikke samme størrelse. Nogen modeller er noget større end andre. Husk derfor at overveje om du har pladsen til din nye brødrister!

Det vil jo være max. møgærgeligt at ende op med en ny brødrister som du så ikke har pladsen til.

Hvad med brødrister designet

Ved siden af anmeldelser og features, så skal du sikkert også skænke designet af din nye brødrister en tanke. For de fleste er det nemlig vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt forkert ud.

Såfremt designet betyder noget for dig, så bør du overveje farve og materialer på din nye brødrister. Matcher den valgte model med dit køkken?

Her til sidst skal du også overveje præcis hvordan det bliver at holde din nye brødrister ren. Alt efter det valgte design, så kan modellen være mere eller mindre omstændig at holde ren.

Hvordan vi finder frem til den bedste brødrister

For at kunne finde den allerbedste brødrister, så har vi udvalgt 125 forskellige modeller fra populære mærker som Bosch, KitchenAid, OBH Nordica og SMEG.

Herefter har robotten fundet 46.315 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste brødrister.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge brødrister udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


Den bedste brødrister

Bedst anmeldt af brødristerne er DeLonghi Icona Elements. Den står lige nu til 664 DKK hos ProShop.

DeLonghi Icona Elements

DeLonghi Icona Elements

🥇 den bedst anmeldte brødrister

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

664 DKK hos ProShop

Kigger vi på DeLonghi Icona Elements anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Philips HD2581/00. Lige nu står den til 200 DKK hos ProShop. Helt sikkert en bedre pris end DeLonghi Icona Elements som blev fremhævet lige før.

Philips HD2581/00

Philips HD2581/00

🥈 den bedst anmeldte billige brødrister

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

200 DKK hos ProShop
249 DKK hos Elgiganten

Rigtig godt er blot 0% af Philips HD2581/00 anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Philips HD2581/00 i stedet for DeLonghi Icona Elements ovenfor, så sparer du lige nu 464 DKK. Med andre ord kan du spare 70%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to brødristere ikke er de samme modeller.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af den bedste brødrister med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Det er ret tydeligt at DeLonghi Icona Elements er noget bedre anmeldt end de andre brødristere (DeLonghi Icona Elements er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå barer).Noget billigere Philips HD2581/00 er ligeså bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Check blot diagrammet herunder (Philips HD2581/00 er her de øverste blå barer).Mærket DeLonghi som den bedste model kommer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som brødristere, varmeblæsere, olieradiatorer og vandfiltre.

Som nævnt ovenfor så kommer den bedste billige model fra Philips.

Philips fremstår også godt indefor produkter som fx. brødristere, varmeblæsere, olieradiatorer og vandfiltre.

Brødristere fra de store mærker

Mange folk går op i at vælge en brødrister fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor tage et kik på nogle af de bedste brødristere fra de store mærker.

De store og populære mærker vi valgte at se nærmere på herunder er Bosch, KitchenAid, OBH Nordica og SMEG. Vi har helt præcis fundet den bedst anmeldte model fra hvert mærke.

Ser vi på Bosch brødristere modellerne, så får Bosch TAT8611 de bedst anmeldelser. ProShop har den or tiden til 473 DKK.Kigger vi på KitchenAid modellerne, så får KitchenAid Artisanmatteret Hvid de bedst anmeldelser. Netop nu har vi KitchenAid Artisanmatteret Hvid til 1963 DKK hos ProShop.

Anmeldelserne af KitchenAid Artisanmatteret Hvid ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Kigger vi på OBH Nordica modellerne, så får OBH Nordica Toaster Quattro de bedst anmeldelser. Netop nu har vi OBH Nordica Toaster Quattro til 599 DKK hos Coop.

OBH Nordica Toaster Quattro

OBH Nordica Toaster Quattro

4.85 stjerner baseret på 5 anmeldelser

599 DKK hos Coop

Helt utrolige 100% af OBH Nordica Toaster Quattro anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.Kigger vi på SMEG modellerne, så får Smeg Rød de bedst anmeldelser. Netop nu har vi Smeg Rød til 1590 DKK hos Elgiganten.

Smeg Rød

Smeg Rød

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1590 DKK hos Elgiganten

Kigger vi på Smeg Rød anmeldelserne, så har vi helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner🤩Alle 10 konkurrenter til bedste brødrister

Ved siden af den bedste brødrister lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende brødristere. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide brødristerne herover.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Smeg Rød

5.05 stjerner

Smeg Rød har vi placeret lige uden for de bedste brødristere, da den får ret gode 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne ligger nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Elgiganten, hvor den står til 1590 DKK.KitchenAid Artisanmatteret Hvid

5.05 stjerner

I anmeldelserne får KitchenAid Artisanmatteret Hvid 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de bedste modeller. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 1963 DKK.KitchenAid Crème

5.05 stjerner

Ganske tæt på toppen har vi desuden KitchenAid CrèmeI anmeldelserne får den 5 ud 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 935 DKK.Russell Hobbs Retro Red

5.05 stjerner

Russell Hobbs Retro Red får også gode anmeldelser. Den får 5 ud 5 stjerner og fantastisk nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er til den billigste pris hos ProShop. Hos ProShop står den til 562 DKK.OBH Element Toaster

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden OBH Element Toaster, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Coolshop, hvor den står til 259 DKK.Blaupunkt TSS801SS Toaster TSS801SS

5.05 stjerner

Med i listen har vi desuden Blaupunkt TSS801SS Toaster TSS801SS, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 595 DKK.Adler AD 6608

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Adler AD 6608. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 332 DKK.Smeg Sort

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Smeg Sort. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er netop nu til den billigste pris hos Elgiganten, hvor den står til 1590 DKK.Jouéco 80056 Wooden Toaster

5.05 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Jouéco 80056 Wooden Toaster. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er netop nu til den billigste pris hos Legetøjseksperten, hvor den står til 143 DKK. Jouéco 80056 Wooden Toaster er derved den billigste brødrister her på siden.KitchenAid Midline RØD

4.95 stjerner

KitchenAid Midline RØD er placeret i bunden i listen over de bedste modeller, hvilket heldigvis stadig betyder den er en god brødrister.

Den får 4.9 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 931 DKK.Et par brødrister modeller mere

De gode modeller ovenfor er ikke de eneste modeller vores robot har samlet anmeldelser for. Lige herunder har vi en liste med nogle af de andre brødristere vi har samlet anmeldelser for.

Som du kan se i listen, så er der brødristere modeller som får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner i anmeldelserne😮

4.9Keukenaccessoires Playgo Broodrooster
4.8Russell Hobbs Elegance
4.8Bosch TAT8611
4.8Smeg TSF01
4.8SMEG 50'S Style
4.8Smeg Pink
4.8OBH Nordica Toaster Quattro
4.8Smeg Krom
4.7KitchenAid Artisansort
4.7Kitchenaid Rød
4.7Philips HD2650/90
4.7Smeg Pastel Grøn
4.7Sage Toast Select Luxe
4.7Kitchenaid 5KMT2116EER
4.7Coop Stål
4.6Profi Cook Toaster Til 4 Brød
4.6KitchenAid CONTOUR2 Skiver
4.6OBH Inox Horizon 2639
4.6KitchenAid Midline
4.6Bomann TA 1577 CB Toaster Blackberry
4.6Philips Viva Collection
4.6Bosch ComfortLine TAT6A114
4.6Bosch TAT8612
4.6Russell Hobbs BUBBLE2 Skiver Grøn
4.6Cloer CL3710
4.6Braun PurEase HT3010 WH
4.6Wilfa CT-1000S
4.6Sage Toaster
4.6Severin Børstet Stål-Sort
4.6Russell Hobbs RH2437156
4.6Russell Hobbs RH2437056
4.6Smeg Krom
4.6Goki Wooden Toaster
4.6Theo Klein Bosch Toaster
4.6Bigjigs Toys Wooden Toaster With Wooden Bread Play Food And Role Play For Children
4.5Russell Hobbs Textures Plus
4.5OBH Nordica Classic 2632 Flat
4.5KitchenAid Artisanrød
4.5Bosch TAT6A913
4.5Bosch TAT7203
4.5Russell Hobbs 2 Skivers Retro
4.5Russell Hobbs Retro 21682-56 Vintage
4.5Russell Hobbs COLOURS2 Skiver Rød
4.5Ariete Vintage 0156
4.5Nedis KABT510EGY Toaster Grey
4.5Dualit New Gen 2S
4.5Severin 2-SLICE Børstet Stål-Sort
4.5Cloer CL6269
4.5Smeg Brødrister Creme
4.5KidKraft Legesæt Espresso
4.5Kidkraft Moderne Metallic Toaster Til Børn
4.4Profi Cook PC-TA 1170
4.4Wilfa TO-1W
4.4WMF Lono 2-I-161110086
4.4Kitchenaid Classic Toaster 5KMT2115EOB
4.4Bosch TAT8613
4.4Grundig Red Sense TA 6330
4.4WMF STELIO
4.4KitchenAid Artisancrème
4.4Bosch ComfortLine
4.4Russell Hobbs 21391-56
4.4Braun PurEase HT3110BK
4.4Russell Hobbs Adventure 24080-56
4.4Ariete Vintage 0155
4.4Ariete Vintage 0155
4.4Bestron Vintage
4.4Nedis KABT510EPK Toaster Pink
4.4Profi Cook Brød Rister
4.4Morphy Richards ACCENTS240002 EE
4.3WMF Lono
4.3Kenwood Electronics 0WTTP22002
4.3Grundig TA 5620
4.3Philips Daily Collection HD4825 Metal Compact
4.3Krups ProAroma KH 1518
4.3Bosch TAT7S25 Kompakt-Toaster Grau Schwarz
4.3Kenwood TCX751BK
4.3Graef GRTO61EU
4.3WMF KitchenMinisLongslot
4.2Wilfa Steel
4.2KitchenAid Artisangrafit Metal
4.2Russell Hobbs Chester 2S Toaster Polishe
4.2Electrolux 7000-SERIE
4.2Wilfa TO-1B
4.1Morphy Richards Evoke
4.1Graef GRTO62EU
4.1Bomann Estate TA 1371 CB
4.1Smoby Tefal Toaster
4.0Siemens TT86103
4.0Coop 2-I-1 Toaster &
4.0Edco BLACK&DECKER
4.0Electrolux EAT7800
4.0Krups ProAroma KH 1511
4.0Tristar BR-1013
4.0Camry Premium
4.0Graef TO90 Mat Stål Alu-silver
4.0Graef TO 91
4.0Ariete Moderna 0149
3.9Gastroback Design Toaster Pro 2S
3.9Unold 8915 OnyxDuplex
3.9Magimix Vision Toaster Black/Steel
3.9DeLonghi Argento Flora CT021.GR
3.9Graef 4 Skiver
3.9Severin 4 Skiver
3.9Breville 203014
3.9Eichhorn Wooden Toaster
3.6Coop
3.6WMF KITCHENMINIS1 Skive
3.4Dualit Lite Gloss Blank Rød 2 Skiver
3.1OBH Manhattan 2268
2.6Adler Toaster
2.0OBH Manhattan 2267
1.0OBH Nordica Flad 2635

Læs mere

Dehydratorer

Dehydratorer

Alle de allerbedste dehydrator modeller. Fremragende dehydratorer til priser fra 207 DKK.

Elkedler

Elkedler

Alle de allerbedste modeller. Fremragende elkedler fra 57 DKK.

Kaffekværne

Kaffekværne

De bedst anmeldte kaffekværn modeller. Fremragende kaffekværne fra 152 DKK.

Dampstrygejern

Dampstrygejern

Alle de allerbedste dampstrygejern modeller. Fremragende dampstrygejern til priser fra 99 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

Alle de allerbedste modeller. Fremragende dampstationer fra 415 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*