Altmuligt > Udstyr til børn > Brystpumper

Den bedste brystpumpe i 2021

Mads Phikamphon

Alle brystpumperne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 7 forskellige brystpumper. Den bedste brystpumpe er Beurer BY40. Herunder går vi i dybden med hvorfor den er det bedste valg ifht. de andre brystpumper.

Beurer BY40

Beurer BY40

🥇 den bedst anmeldte brystpumpe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

752 DKK hos Kitchentime
799 DKK hos Apopro
899 DKK hos Med24

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god brystpumpe, så derfor har vi udvalgt adskillige modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

For at hjælpe dig godt på vej med at vælge en ny brystpumpe, så har robotten samlet en masse anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi kunne lave denne top 7 liste over de bedste brystpumper.

Anmeldelser er godt, men du skal også vælge en model der modsvarer det du har brug for. Derfor har vi også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og hvad hver eneste model koster i udvalgte butikker. På den måde kan du få det bedste brystpumpe til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge brystpumpe. Her i vores liste går priserne fx. fra 132,- DKK for den billigste brystpumpe til 1950,- DKK for den dyreste model.

Opladning

Når du kigger på en brystpumpe, så skal du huske på at der sikkert er et batteri som du skal oplade i ny og næ. Der følger derfor formodentlig en oplader med som skal i stik. Hvis du har købt din brystpumpe i udlandet skal du lige sikre dig at stikket passer i din danske stikkontakt.

PS: Sådan finder vi den bedste brystpumpe

For at finde den bedste brystpumpe har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 1.855 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte brystpumpe.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange brystpumper. I stedet har vi gået efter at samle data fra mange hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste brystpumpe.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Den bedst anmeldte brystpumpe

Den bedst anmeldte brystpumpe er Beurer BY40. Den står lige nu til 752 DKK hos Kitchentime.

Beurer BY40

Beurer BY40

🥇 den bedst anmeldte brystpumpe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

752 DKK hos Kitchentime
799 DKK hos Apopro
899 DKK hos Med24

Ser vi på anmeldelserne af Beurer BY40, så har vi ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Lansinoh MANUEL1 Stk. Den står lige nu til 373 DKK (før 439) hos Apopro.

Lansinoh MANUEL1 Stk

Lansinoh MANUEL1 Stk

🥈 den bedst anmeldte billige brystpumpe

4.44.5 stjerner baseret på 1.244 anmeldelser

373 DKK hos Apopro
399 DKK hos Helsebixen


Køber du den billige Lansinoh MANUEL1 Stk fremfor Beurer BY40 herover, så kan du spare 379 DKK. Det svarer til du sparer 50%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af den bedste brystpumpe med gennemsnittet for alle de andre brystpumper, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du tydeligt kan se, så er Beurer BY40 virkelig bedre anmeldt end alle de andre brystpumper (Beurer BY40 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Noget billigere Lansinoh MANUEL1 Stk er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Lansinoh MANUEL1 Stk er her de blå barer).Den bedste brystpumpe kommer som nævnt fra Beurer. Dette mærke fremstår ligeså rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. lysterapilamper, søvnsensore, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige brystpumpe fra lansinoh. lansinoh klarer sig også rigtig godt indefor andre typer produkter som fx. lysterapilamper, søvnsensore, blodtryksmålere og pulsoximetere.

Brystpumper drivmidler

Det kan være du synes det er vigtigt at den nye brystpumpe har et bestemt drivmiddel, så derfor har vi, for overskuelighedens skyld, lavet en liste herunder med de bedste brystpumper med forskellige drivmidler som elektrisk.

Præcis hvad der er det bedste drivmiddel afhænger selvfølgelig af dine behov. Dvs. man kan ikke nødvendigvis sige at en type brystpumper er bedre end andre typer.

Den bedste elektrisk brystpumpe

Den bedst anmeldte elektrisk brystpumpe vi har kunne finde finde er en Beurer BY40. Den står lige nu til 752 DKK hos Kitchentime.

Beurer BY40

Beurer BY40

🥇 den bedst anmeldte brystpumpe

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

752 DKK hos Kitchentime
799 DKK hos Apopro
899 DKK hos Med24

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Beurer BY40 er på 4+ stjerner ud af 5🤩Konkurrenterne

Udover den bedste brystpumpe lige herover, så findes der også en sjat andre spændende brystpumper. Dem kigger vi lige lidt nærmere på herunder. Det kan jo være at en af modellerne herunder er det rette valg for dig, hvis du af en eller andre grund ikke lide brystpumperne herover.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Chicco NaturallyMebrystpumpe

4.54.5 stjerner

Lige efter de bedste brystpumper har vi Chicco NaturallyMebrystpumpe. I anmeldelserne får den hele 4.5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Hele 87% er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står lige nu til 799 DKK hos Coolshop.Philips Avent Electronic Natural DobbeltBrystpumpe

4.34.5 stjerner

Herefter kommer Philips Avent Electronic Natural DobbeltBrystpumpe, der i anmeldelserne får 4.3 ud af 5 stjerner

Den står lige nu til 1950 DKK hos Lekmer.Tommee Tippee CTN MANUEL1 Stk

4.14 stjerner

Tommee Tippee CTN MANUEL1 Stk er blandt de bedst anmeldte brystpumper, da den får 4.1 ud 5 stjerner

Den står lige nu til 299 DKK hos Apopro.Beurer MANUELBY15

4.04 stjerner

Beurer MANUELBY15 er blandt de bedst anmeldte brystpumper, da den får 4 ud 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den står lige nu til 318 DKK hos Kitchentime.NUK Brystpumpe

3.43.5 stjerner

NUK Brystpumpe ligeså godt anmeldt. Den får nemlig 3.4 ud af 5 stjerner

Den står lige nu til 132 DKK hos Lekmer.

NUK Brystpumpe er også den billigste brystpumpe.
Læs mere

Aktivitetstæpper

Aktivitetstæpper

De bedste aktivitetstæpper. Aktivitetstæpper fra 334 DKK.

Ammeindlæg

Ammeindlæg

De bedste ammeindlæg modeller. Ammeindlæg fra 79 DKK.

Ammepuder

Ammepuder

De allerbedste ammepuder. Priserne starter på 599 DKK.

Autostole

Autostole

De bedste autostole. Autostole fra 199 DKK.

Barnevogne

Barnevogne

De bedste barnevogn modeller. Barnevogne fra 699 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*