Altmuligt > Chokolader

De bedste chokolader i 2020

Alle chokoladerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har sammenlignet anmeldelser for 76 forskellige chokolader. Kraft Foods DaimPose er den bedste chokolade. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på længere nede på denne side.

Søger du en helt bestemt type chokolade, så går vi også i dybden med mørke chokolader nedenfor.

Kraft Foods DaimPose

Kraft Foods DaimPose

🥇 den bedste anmeldte chokolade

4.85 stjerner baseret på 528 anmeldelser

79 DKK hos Elgiganten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for chokolade. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave lister over de bedst anmeldte chokolader.

De mange anmeldelser er godt, men det er også vigtigt at vælge en chokolade der passer til det du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få det bedste chokolade til en god pris👍

De forskellige slags chokolader

Der findes flere forskellige typer chokolader, så derfor har vi lavet et par lister der beskæftiger sig med de enkelte typer chokolader. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe dig med at købe den helt rigtige chokolade.

Du kan fx. overveje nogen af de forskellige mørk chokolade modeller.

Gennemsnitligt ligger prisen på mørke chokolader omkring 0 DKK. Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer chokolader er der selvfølgelig stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer chokolader, så kan du trygt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 76 chokolader vi har valgt pga. deres gode anmeldelser på nettet.

Udover at kigge på de flere forskellige typer chokolader, så tager vi også et kik på de bedst anmeldte modeller fra store og populære mærker som Easis.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste chokolade

For at kunne finde den bedste chokolade, så har vi udvalgt 76 forskellige modeller fra store mærker som Easis.

Efter vi har udvalgt chokoladerne har vores robot indsamlet 1.030 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den absolut bedst anmeldte model.

For at være sikre på at dække forskellige behov, så har vi checket mange slags chokolader.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af de mange modeller. Vi har i stedet fokuseret på at indsamle data om hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad de fleste anmeldere mener er den bedste chokolade.

På den måde behøver du ikke vælge baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere synes. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er den bedste model.


Smag og kvalitet

Alt chokolade er ikke samme gode kvalitet, så det er vigtigt at du ikke lader prisen på chokoladen styre hvad du går efter. Du skal også huske at undersøge at den chokolade du vælger har en smag du synes om.

Den bedst anmeldte chokolade

På tværs af alle de forskellige typer chokolader er den bedst anmeldte chokolade Kraft Foods DaimPose. Lige nu står den til 79 DKK hos Elgiganten. På trods af en er godt anmeldt, så må den siges at være en dyr chokolade. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de anmeldte chokolader.

Kraft Foods DaimPose

Kraft Foods DaimPose

🥇 den bedste anmeldte chokolade

4.85 stjerner baseret på 528 anmeldelser

79 DKK hos Elgiganten

Kraft Foods DaimPose anmeldelserne ligger usædvanligt godt. Lækre 95% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Vivani Pebermyntechokolade Ø. Lige nu står den til 22 DKK (før 25) hos Netspiren. Det må siges at være en noget andet pris end Kraft Foods DaimPose chokoladen ovenfor.

Vivani Pebermyntechokolade Ø

Vivani Pebermyntechokolade Ø

🥈 den bedst anmeldte billige chokolade

3.63.5 stjerner baseret på 50 anmeldelser

22 DKK hos Netspiren
25 DKK hos Helsebixen
29 DKK hos Mecindo


Køber du den billige Vivani Pebermyntechokolade Ø fremfor modellen ovenfor, så sparer du 57 DKK. Det betyder du kan spare 72%👍

Den bedste mørk chokolade

Af alle de mørke chokolader er den bedst anmeldte Vivani 99% Mørk 80 G. Lige nu står den til 26 DKK hos Mecindo.Vivani 99% Mørk 80 G er ikke den eneste mørk chokolade. Du kan se de andre mørke chokolader her.

Hvis du jagter en chokolade til børn, så er den bedst anmeldte Vivani Kids Ø 100 G. Den står netop nu til 22 DKK hos Helsebixen.

Meget, meget usædvanligt er kun 0% af anmeldelserne af Vivani Kids Ø 100 G i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.Økologisk chokolader

Hvis du leder efter en øko chokolade, så er den bedst anmeldte Superfruit Gojibær M. 200 G. Den står lige nu til 72 DKK hos Med24.Chokolader fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter en chokolade fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste chokolader fra disse mærker.

Der er klart nok flere store chokolade mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Easis.

Den bedst anmeldte Easis chokolade vi har fundet frem til er en EASIS Mørk. Med24 har den or tiden til 30 DKK.

Utroligt nok er kun 0% af anmeldelserne af EASIS Mørk i bunden med 1-2 stjerner.
Læs mere

Mørke chokolader

Mørke chokolader

De allerbedste modeller. Priser fra 2 DKK.

Teer

Teer

De bedst anmeldte teer. Teer fra 14 DKK.

Kaffebønner

Kaffebønner

Alle de bedste kaffebønne modeller. Fremragende kaffebønner til priser fra 35 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*