Altmuligt > Tasker > Computertasker

Den bedste computertaske i 2021

Mads Phikamphon

Alle computertaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet flere hundrede anmeldelser for 8 forskellige computertasker. Pierre 15.4" Classic Line Lady er den bedste computertaske. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Pierre 15.4" Classic Line Lady

Pierre 15.4" Classic Line Lady

🥇 den bedst anmeldte computertaske

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1073 DKK hos ProShop
1154 DKK hos Engsig

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for en ny computertaske, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 8 over nogle af de bedst anmeldte computertasker.

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en computertaske der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste computertaske til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nycomputertaske. I listen her svinger priserne fra fornuftige 252,- DKK for den billigste computertaske til hele 1845,- DKK for den dyreste computertaske.

Mange går efter en computertaske fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Targus.

Hvordan vi har fundet den bedste computertaske

For at kunne finde den allerbedste computertaske, så har vi udvalgt 8 forskellige modeller fra populære mærker som Targus.

Efter vi har udvalgt computertaskerne har robotten fundet 476 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste computertaske.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge computertaske udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte computertaske

Den bedst anmeldte computertaske er Pierre 15.4" Classic Line Lady. Lige nu står den til 1073 DKK hos ProShop. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en dyr computertaske. Prisen ligger nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de anmeldte computertasker.

Pierre 15.4" Classic Line Lady

Pierre 15.4" Classic Line Lady

🥇 den bedst anmeldte computertaske

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

1073 DKK hos ProShop
1154 DKK hos Engsig

Pierre 15.4" Classic Line Lady anmeldelserne ligger utroligt godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Targus Newport. Den står lige nu til 275 DKK hos Computersalg. Helt sikkert en noget andet pris end Pierre 15.4" Classic Line Lady computertasken som blev fremhævet lige før.

Targus Newport

Targus Newport

🥈 den bedst anmeldte billige computertaske

4.75 stjerner baseret på 242 anmeldelser

275 DKK hos Computersalg
277 DKK hos ProShop
749 DKK hos Coop

Targus Newport anmeldelserne ligger altså usædvanligt godt. Lækre 95% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner👍Den billige Targus Newport koster netop nu 798 DKK mindre end Pierre 15.4" Classic Line Lady ovenfor. Det er det samme som at du kan spare 74%👍 Uanset den store besparelse, så bør du lige huske at der jo ikke er tale om den samme computertaske.

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste computertaske med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er Pierre 15.4" Classic Line Lady en del bedre anmeldt end alle de andre computertaske modeller. Pierre 15.4" Classic Line Lady er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Targus Newport er ligeså bedre end gennemsnittet for alle computertaskerne. Check bare diagrammet lidt længere nede (Targus Newport er her de øverste blå barer).Mærket Pierre som den bedste computertaske stammer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som computertasker.

Som nævnt ovenfor, så kommer den allerbedste billige model fra Targus. Targus klarer sig ligeså godt indefor produkter som computertasker.

Computertasker fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en computertaske fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte computertasker fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære computertaske mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Targus.

Den bedst anmeldte Targus computertaske vi har fundet er en Targus Newport. For tiden har vi den til 275 DKK hos Computersalg.

Targus Newport

Targus Newport

🥈 den bedst anmeldte billige computertaske

4.75 stjerner baseret på 242 anmeldelser

275 DKK hos Computersalg
277 DKK hos ProShop
749 DKK hos Coop

Lidt vilde 95% af anmeldelserne af Targus Newport er på 4-5 stjerner👍De 8 bobler

Ved siden af den bedste computertaske lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende computertasker. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide computertaskerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Pierre Waxy Buffalo Brun

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste computertasker har vi Pierre Waxy Buffalo Brun. Den får nemlig hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 1845 DKK hos ProShop.Targus Newport Convertible

4.64.5 stjerner

Herefter har vi Targus Newport Convertible. Den får i anmeldelserne 4.6 ud af 5 stjerner. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den står netop nu til 583 DKK hos ProShop.Pierre 14" Slim

4.54.5 stjerner

Pierre 14" Slim er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt, da glimrende 100% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den står netop nu til 674 DKK hos ProShop.Targus CityLite

4.44.5 stjerner

Targus CityLite er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4.4 ud 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 86% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 287 DKK hos ProShop. Targus CityLite er således den billigste computertaske her på siden.Targus Groove X2 Slimcase

4.44.5 stjerner

Targus Groove X2 Slimcase på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

Den får 4.4 ud af 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Hele 100% ligger på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står netop nu til 332 DKK hos ProShop.Targus CityLite Grå

4.34.5 stjerner

Targus CityLite Grå ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 252 DKK. Targus CityLite Grå er således den billigste computertaske her på siden.
Læs mere

Pusletasker

Pusletasker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende pusletasker til priser fra 118 DKK.

Bæltetasker

Bæltetasker

De bedst anmeldte modeller. Fremragende bæltetasker fra 114 DKK.

Skuldertasker

Skuldertasker

Alle de bedst anmeldte skuldertaske modeller. Fremragende skuldertasker til priser fra 809 DKK.

Køletasker

Køletasker

Alle de allerbedste modeller. Fremragende køletasker til priser fra 96 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*