Altmuligt > Tasker > Computertasker

Den bedste computertaske i 2020

Alle computertaskerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet flere hundrede anmeldelser for 13 forskellige computertasker. Targus Newport Convertible er den bedste computertaske. Hvorfor den er det bedste valg ser vi lidt nærmere på nedenfor.

Targus Newport Convertible

Targus Newport Convertible

🥇 den bedste anmeldte computertaske

4.54.5 stjerner baseret på 117 anmeldelser

393 DKK hos Computersalg
699 DKK hos Coop
837 DKK hos ProShop

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for en ny computertaske, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For hver eneste model har vores robot fundet anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave denne top 13 over nogle af de bedst anmeldte computertasker.

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en computertaske der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få en af de bedste computertaske til en god pris👍

Det er virkeligt værd at overveje prisen når det er tid til at vælge nycomputertaske. I listen her svinger priserne fra fornuftige 226,- DKK for den billigste computertaske til hele 1799,- DKK for den dyreste computertaske.

Mange går efter en computertaske fra bestemte mærker. Vi har derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som Targus.

Hvordan vi har fundet den bedste computertaske

For at kunne finde den allerbedste computertaske, så har vi udvalgt 13 forskellige modeller fra populære mærker som Targus.

Efter vi har udvalgt computertaskerne har robotten fundet 344 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste computertaske.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge computertaske udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte computertaske

Den bedst anmeldte computertaske er Targus Newport Convertible. Lige nu står den til 393 DKK hos Computersalg.

Targus Newport Convertible

Targus Newport Convertible

🥇 den bedste anmeldte computertaske

4.54.5 stjerner baseret på 117 anmeldelser

393 DKK hos Computersalg
699 DKK hos Coop
837 DKK hos ProShop

Hele 88% af anmeldelserne af Targus Newport Convertible er på 4-5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Targus CityLite. Den står lige nu til 226 DKK hos ProShop.

Targus CityLite

Targus CityLite

🥈 den bedst anmeldte billige computertaske
🥉 den billigste computertaske

4.24.5 stjerner baseret på 83 anmeldelser

226 DKK hos ProShop
279 DKK hos Coop


Beslutter du dig for at købe den billige Targus CityLite i stedet for Targus Newport Convertible ovenfor, så sparer du lige nu 167 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 42%👍

Hvis vi tager og sammenligner den allerbedste computertaske med alle de andre modeller, så kan vi baseret på de mange anmeldelser lave diagrammet lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er Targus Newport Convertible en del bedre anmeldt end alle de andre computertaske modeller. Targus Newport Convertible er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Targus CityLite er ligeså bedre end gennemsnittet for alle computertaskerne. Check bare diagrammet lidt længere nede (Targus CityLite er her de øverste blå barer).Computertasker fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter en computertaske fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte computertasker fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære computertaske mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Targus.

Den bedst anmeldte Targus computertaske vi har fundet er en Targus Newport Convertible. For tiden har vi den til 393 DKK hos Computersalg.

Targus Newport Convertible

Targus Newport Convertible

🥇 den bedste anmeldte computertaske

4.54.5 stjerner baseret på 117 anmeldelser

393 DKK hos Computersalg
699 DKK hos Coop
837 DKK hos ProShop

Targus Newport Convertible anmeldelserne ligger altså i den gode ende. Lækre 88% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.De 10 bobler

Ved siden af den bedste computertaske lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende computertasker. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide computertaskerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Targus Newport

4.34.5 stjerner

Lige efter de allerbedste computertasker har vi Targus Newport. Den får nemlig hele 4.3 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger godt, da glimrende 87% ligger på 4 eller 5 stjerner.

Den står netop nu til 504 DKK hos ProShop.Targus Balance EcoSmart

3.94 stjerner

Herefter har vi Targus Balance EcoSmart. Den får i anmeldelserne 3.9 ud af 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 399 DKK hos Coop.Targus Groove X2 Slimcase

3.33.5 stjerner

Targus Groove X2 Slimcase er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 3.3 ud 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 299 DKK hos Coop.Pierre Waxy Buffalo Brun

2.52.5 stjerner

Pierre Waxy Buffalo Brun er blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 2.5 ud 5 stjerner

Den er netop nu på tilbud til 1799 DKK hos Coop.Pierre 14" Slim

1.82 stjerner

Pierre 14" Slim ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 1.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 692 DKK.Pierre White Line

1.72 stjerner

Pierre White Line ligeså ret godt placeret i mange anmeldelser. Den får 1.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne

For tiden er den til den billigste pris hos Computersalg. Der står den til 1515 DKK.Pierre 15.4" Classic Line Lady

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Pierre 15.4" Classic Line Lady. I anmeldelserne får den 0 stjerner og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 1199 DKK.Pierre Classic Line Lady

I slutningen af listen med de bedste modeller har vi Pierre Classic Line Lady, der i anmeldelserne får 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Den står netop nu til 914 DKK hos ProShop.Pierre Waxy Buffalo

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Pierre Waxy Buffalo. I anmeldelserne får den 0 stjerner og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 1793 DKK.Pierre 14" New Classic Line

Her i slutningen af listen med de bedste modeller har vi Pierre 14" New Classic Line. I anmeldelserne får den 0 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 764 DKK.
Læs mere

Pusletasker

Pusletasker

Alle de bedst anmeldte pusletaske modeller. Fremragende pusletasker til priser fra 246 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*