Altmuligt > Beauty sager > Concealere

Den bedste concealer i 2021

Mads Phikamphon

Alle concealerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser af concealere, så er GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey den bedste concealer til både damer og mænd.

GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey

GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey

🥇 den bedst anmeldte concealer
🥉 den billigste concealer

5.05 stjerner baseret på 13 anmeldelser

79 DKK hos Nice Hair
89 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god concealer. Derfor har vi fundet en masse modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny concealer, så har vores robot fundet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 132 listen her over nogle af de bedste concealere.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en concealer der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye concealer til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en concealer. I listen her starter priserne på 79,- DKK for den billigste concealer til 299,- DKK for den dyreste concealer.

En del folk går efter en concealer fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste concealer

For at kunne finde frem til den bedste concealer, så har vi udvalgt 132 forskellige concealere fra mærker som Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline.

Efter vi har udvalgt concealerne har Find Hold robotten indsamlet 394.034 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste concealer.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte concealer

Den bedst anmeldte concealer er GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey. Den står lige nu til 79 DKK (før 89) hos Nice Hair.

GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey

GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey

🥇 den bedst anmeldte concealer
🥉 den billigste concealer

5.05 stjerner baseret på 13 anmeldelser

79 DKK hos Nice Hair
89 DKK hos Amazon DE

Anmeldelserne af GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey ligger altså utroligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner🤩Såfremt vi tager og sammenligner den bedste concealer med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey virkelig en del bedre anmeldt end de andre concealer modeller. GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey er de blå barer, mens gennemsnittet for alle concealerne er de grå.Den bedste model stammer som nævnt fra GOSH Copenhagen. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor andre typer produkter som concealere og highlightere.

Hvis du jagter en concealer til damer, så er den bedst anmeldte Bare Minerals Bareskin Serum Fair. Den står nu til 299 DKK (før 329) hos Nice Hair.

Inden du vælger , så bør du notere dig at den allerbedste concealer ikke er beregnet specifikt til enten mænd/damer. Dvs. at du nok godt kan vælge denne som mand.

Vil du have en concealer specielt beregnet til damer, så er det modellen nedenfor du må gå efter.

Kigger vi på Bare Minerals Bareskin Serum Fair anmeldelserne, så ligger usædvanligt høje 91% på 4 eller 5 stjerner.Concealere fra de store mærker

Mange går efter en concealer fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store concealer mærker vi valgte at se nærmere på er Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Ser vi på Bare Minerals concealerne, så får Bare Minerals Bareskin Serum Fair flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 299 DKK (før 329) hos Nice Hair.

Helt vildt høje 91% af anmeldelserne af Bare Minerals Bareskin Serum Fair er på 4+ stjerner ud af 5.Ser vi på Clinique concealerne, så får Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 252 DKK hos Amazon DE.

Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 93% er på 4-5 stjerner.Ser vi på Lancome concealerne, så får Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 090 Ivoire flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 200 DKK hos Escentual.

Checker vi Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 090 Ivoire anmeldelserne, så har vi helt utrolige 100% på 4 eller 5 stjerner🤩Ser vi på Maybelline concealerne, så får Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Fair flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 99 DKK (før 110) hos Nice Hair.

Hele 87% af anmeldelserne af Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Fair er på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter til bedste concealer

Ved siden af den bedste concealer herover, så findes der selvfølgelig også andre gode concealere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide concealerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Delilah Cosmetics Delilah Take Cover Radiant CREAM3.5 Ml 8002 Stone

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste concealere har vi Delilah Cosmetics Delilah Take Cover Radiant CREAM3.5 Ml 8002 Stone. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner🤩

Den står for tiden til 199 DKK hos Nice Hair.Delilah Cosmetics Delilah Take Cover Radiant CREAM3.5 Ml 8004 Cashmere

5.05 stjerner

Lige herefter kommer Delilah Cosmetics Delilah Take Cover Radiant CREAM3.5 Ml 8004 Cashmere. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 129 DKK hos Nice Hair.Estee Lauder Double Wear Instant FIX12 Ml 3N Medium

5.05 stjerner

Estee Lauder Double Wear Instant FIX12 Ml 3N Medium er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den står for tiden til 245 DKK hos Nice Hair.Dr. Hauschka Light Reflecting

5.05 stjerner

Dr. Hauschka Light Reflecting er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 123 DKK hos Coolshop.Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 090 Ivoire

4.85 stjerner

Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 090 Ivoire på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner🤩

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 219 DKK.Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla

4.85 stjerner

Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne ligger bestemt godt. Hele 93% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 275 DKK.Clinique Brush

4.85 stjerner

I slutningen af listen har vi Clinique Brush. I anmeldelserne får den 4.8 stjerner. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger utroligt godt, da glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 165 DKK.Bare Minerals Bareskin Serum Fair

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Bare Minerals Bareskin Serum Fair. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Vi har usædvanligt høje 91% af anmeldelserne af denne model på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 299 DKK.Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Ivory

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Ivory. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Vi har helt vildt høje 93% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 275 DKK.Bare Minerals Multi-TaskingBroad Spectrum SPF20 2 Gr. Bisque

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Bare Minerals Multi-TaskingBroad Spectrum SPF20 2 Gr. Bisque. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger rigtigt godt. Lækre 94% er på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 249 DKK.Endnu flere concealere

Ved siden af de fremragende modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre concealere vi har sammenlignet anmeldelser for.

Som du kan se, så er der concealere modeller som får helt ned til under virkeligt dårlige 2 stjerner i anmeldelserne.

4.7Estee Lauder Double WearSPF 02 7 Ml
4.7IDUN Minerals Perfect Under EyeLight
4.6Bare Minerals Bareskin Serum Light
4.6Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 320 Bisque
4.6Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Linen
4.6Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Creamwhip
4.6Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Breeze
4.6YOUNGBLOOD Ultimate Medium
4.6YOUNGBLOOD Ultimate Medium Tan
4.6Bare Minerals Multi-TaskingBroad Spectrum SPF20 2 Gr. Summer Bisque
4.6Bare Minerals Full COVERAGE2.5 Gr. 05 Light/Medium-Neutral
4.6Bare Minerals Brush Maximum Coverage
4.6So Eco Brush
4.6Bare Minerals CorrectingBroad Spectrum SPF20 2 Gr. Light 2
4.6Bare Minerals CorrectingBroad Spectrum SPF20 2 Gr. Dark 2
4.5Yves Saint Laurent YSL All HOURS5 Ml 7 Coffee
4.5Bare Minerals Bareskin Serum Medium Golden
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Fair
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Honey
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Buff
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Cool Ivory
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Light Honey
4.5Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Warm Olive
4.5Maybelline Fit ME05 Ivory
4.5L'Oréal True Match Touch 1N Ivoire
4.5Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork
4.5Clarins INSTANT15ML 1
4.5Clarins INSTANT15ML 2
4.5TheBalm Blend A HandAndBrush
4.5Bare Minerals Full COVERAGE2.5 Gr. 15 Deep Neutral
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH6.8 Ml Rose Vanilla
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH6.8 Ml Golden
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH6.8 Ml
4.5Lancome Effacernes Longue TENUESPF30 15 Ml 01PASTEL
4.5Jane Iredale ENLIGHTEN1
4.5Jane Iredale DISAPPEAR12 Gr. Medium Light
4.4Smashbox Studio Skin Flawless 24 HOUR8 Ml Light Neutral
4.4Helena Rubinstein MAGIC15 Ml 03 Dark
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Light
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Brightener
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Neutralizer
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Caramel
4.4Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Tan
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Nude
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Medium Olive
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Mahogany
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Deep Espresso
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Born To Glow RADIANT5.3 Ml Light Ivory
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Born To Glow RADIANT5.3 Ml
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Born To Glow RADIANT5.3 Ml Walnut
4.4Maybelline Fit Me 15 Fair
4.4Maybelline Fit ME6.8 Ml 25 Medium
4.4Maybelline Fit ME6.8 Ml 35 Deep
4.4Maybelline Fit ME6.8 Ml 03 Porcelain
4.4TheBalm TIMEBALM7.5 Gr. Medium/Dark
4.4TheBalm TIMEBALM7.5 Gr. Mid-Medium
4.4TheBalm TIMEBALM7.5 Gr. Dark
4.4Bare Minerals Full COVERAGE2.5 Gr. 10 Tan-Neutral
4.4Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACE7 Ml 1C Light
4.4LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Infaillible More THAN11 Ml 324 Oatmeal
4.4Lancome Effacernes Longue TENUESPF30 15 Ml 02SABLE
4.4Clinique Anti-Blemish CLEARING10 Ml Shade 1
4.4Clinique Anti-Blemish CLEARING10 Ml Shade 2
4.4Elf Cosmetics FlawlessBrush
4.4Elf Cosmetics 16HR CAMO6 Ml Light
4.4So Eco &Brush
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Alabaster
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light Ivory
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Natural
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop True
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Mocha
4.4Perricone MD NMFair
4.4Perricone MD NMLight
4.4Perricone MD NMTan
4.3Smashbox Studio Skin Flawless 24 HOUR8 Ml Medium Cool Peach
4.3Bare Minerals Bareskin Serum Dark To Deep
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Pale
4.3Maybelline Fit ME6.8 Ml 30 Cafe
4.3Maybelline Fit ME08 Nude
4.3Shiseido Correcting GELSTICK2.5 Gr. 401 Tan
4.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Infaillible More THAN11 Ml 343 Truffle
4.3LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Infaillible More THAN11 Ml 326 Vanilla
4.3Elf Beautifully Bare LightweightStick 3.3 Gr. Medium/Dark
4.3Elf Cosmetics 16HR CAMO6 Ml Fair
4.3Elf Cosmetics 16HR CAMO6 Ml Medium Sand
4.3Elf Cosmetics 16HR CAMO6 Ml Tan Walnut
4.3L'Oréal Paris Infallible More THAN10ML 336 Toffee
4.3Shiseido SELF-REFRESHING5.8 Ml 401 Tan
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Porcelain
4.2Maybelline Fit ME6.8 Ml 55 Hazelnut
4.2Makeup Revolution Ultra Cover AndPalette 10 Gr. Medium To Dark
4.2Maybelline Super Stay Full Coverage Under EYE6 Ml 15 Light
4.2Maybelline Super Stay Full Coverage Under EYE6 Ml 25 Medium
4.1NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Color CorrectingPalette 1.5 Gr.
4.1Clarins INSTANT15ML 3
4.1Lancome Effacernes Longue TENUESPF30 15 Ml 03AMBRE
4.0NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Yellow
4.0Jane Iredale Zap&Hide BLEMISH6.2 Gr. Z2
4.0Embryolisse Correcting Care 8 Ml Pink
4.0Embryolisse Correcting Care 8 Ml
4.0Elf COSMETICS3 Gr. Ivory
4.0Max Factor Radiant LIFT7 Ml 02 Light
4.0Green People Blemish Banish 10 Ml.
3.9Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 260 Bisque
3.9Max Factor Mastertouch Under-Eye Fair 306
3.9Clinique AIRBRUSH1.5 Ml Illuminator
3.9Cutex BB NAIL13.6 Ml
3.9Shiseido SELF-REFRESHING5.8 Ml 301 Medium
3.9Max Factor Radiant LIFT7 Ml 01 Fair
3.8New Cid Cosmetics New Cid I-CONCEAL3.9 Ml Medium Dark
3.7Avene CouvranceConcealer Pen
3.5Jane Iredale Active-Light 2 Gr. No. 1
3.3Lancome Effacernes Longue TENUESPF30 15 Ml 04ROSE
3.3Jane Iredale ENLIGHTEN2
3.1Benecos NaturalPerfekt Coverage 5 Ml
3.0Bjorn Axen RootIntense Black 80 Ml
3.0Benecos NaturalPerfekt Coverage 5 Ml Light
2.8Dr. Hauschka 03 Nutmeg
1.0Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 435 Suede

Læs mere

Cremer

Cremer

Alle de bedst anmeldte cremer. Fremragende cremer til priser fra 15 DKK.

Deodoranter

Deodoranter

Alle de bedste modeller. Fremragende deodoranter fra 29 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 32 DKK.

Foundations

Foundations

Alle de bedst anmeldte foundations. Fremragende foundations til priser fra 35 DKK.

Highlightere

Highlightere

Alle de bedste modeller. Fremragende highlightere fra 49 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*