Altmuligt > Beauty sager > Concealere

Den bedste concealer i 2021

Mads Phikamphon

Alle concealerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet tusindvis af anmeldelser af concealere, så er Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude den bedste concealer til både damer og mænd.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

🥇 den bedst anmeldte concealer
🥉 den billigste concealer

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

60 DKK hos Amazon DE
99 DKK hos Nice Hair
190 DKK hos HQ Hair

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god concealer. Derfor har vi fundet en masse modeller der får virkeligt gode anmeldelser på nettet.

For at hjælpe folk som dig med at vælge en ny concealer, så har vores robot fundet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 59 listen her over nogle af de bedste concealere.

De mange anmeldelser er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge en concealer der passer til hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad modellerne koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få din nye concealer til en god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge en concealer. I listen her starter priserne på 60,- DKK for den billigste concealer til 263,- DKK for den dyreste concealer.

En del folk går efter en concealer fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline.

PS: Hvordan vi har fundet den bedste concealer

For at kunne finde frem til den bedste concealer, så har vi udvalgt 59 forskellige concealere fra mærker som Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline.

Efter vi har udvalgt concealerne har Find Hold robotten indsamlet 102.237 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste concealer.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte concealer

Den bedst anmeldte concealer er Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude. Den står lige nu til 60 DKK hos Amazon DE.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

🥇 den bedst anmeldte concealer
🥉 den billigste concealer

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

60 DKK hos Amazon DE
99 DKK hos Nice Hair
190 DKK hos HQ Hair

Fantastisk nok er kun 0% af Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude anmeldelserne i bunden med 1-2 stjerner👍Såfremt vi tager og sammenligner den bedste concealer med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet herunder. Som du ret klart kan se, så er Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude virkelig en del bedre anmeldt end de andre concealer modeller. Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude er de blå barer, mens gennemsnittet for alle concealerne er de grå.Den bedste model stammer som nævnt fra Maybelline. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor andre typer produkter som concealere.

Hvis du jagter en concealer til damer, så er den bedst anmeldte NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Nude. Den står nu til 53 DKK hos Amazon DE.

Inden du vælger , så bør du notere dig at den allerbedste concealer ikke er beregnet specifikt til enten mænd/damer. Dvs. at du nok godt kan vælge denne som mand.

Vil du have en concealer specielt beregnet til damer, så er det modellen nedenfor du må gå efter.Concealere fra de store mærker

Mange går efter en concealer fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

De store concealer mærker vi valgte at se nærmere på er Bare Minerals, Clinique, Lancome og Maybelline. Vi har fundet den bedst anmeldte model fra hvert af disse mærker.

Ser vi på Bare Minerals concealerne, så får Bare Minerals Bareskin Serum Light flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 210 DKK hos Amazon DE.

Bare Minerals Bareskin Serum Light anmeldelserne ligger i den rigtigt gode ende. Lækre 93% er på 4-5 stjerner.Ser vi på Clinique concealerne, så får Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 263 DKK hos Amazon DE.

Anmeldelserne af Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork ligger utroligt godt, da hele 100% er på 4+ ud af 5 stjerner.Ser vi på Lancome concealerne, så får Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 320 Bisque flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 182 DKK (før 216) hos Escentual.

Ser vi på Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 320 Bisque anmeldelserne, så har vi usædvanligt høje 90% på 4-5 stjerner.Ser vi på Maybelline concealerne, så får Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude flest stjerner i anmeldelserne. For tiden står den til 60 DKK hos Amazon DE.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude

🥇 den bedst anmeldte concealer
🥉 den billigste concealer

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

60 DKK hos Amazon DE
99 DKK hos Nice Hair
190 DKK hos HQ Hair

Vildt nok er kun 0% af anmeldelserne af Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EYE6.8 Ml Nude i den triste ende med 1-2 stjerner.10 konkurrenter til bedste concealer

Ved siden af den bedste concealer herover, så findes der selvfølgelig også andre gode concealere. De modeller ser vi hurtigt lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller er det bedste valg, hvis du slet ikke lide concealerne herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste concealere har vi GOSH Copenhagen GOSH High COVERAGE5.5 Ml 006 Honey. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 79 DKK hos Nice Hair.GOSH Copenhagen GOSH

5.05 stjerner

Lige herefter kommer GOSH Copenhagen GOSH. Den får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 79 DKK hos Nice Hair.Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork

5.05 stjerner

Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Cork er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den står for tiden til 275 DKK hos Nice Hair.YOUNGBLOOD Ultimate Medium

5.05 stjerner

YOUNGBLOOD Ultimate Medium er også blandt de bedst anmeldte modeller, da den får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud til 169 DKK hos Hair Outlet.YOUNGBLOOD Ultimate Medium Tan

4.85 stjerner

YOUNGBLOOD Ultimate Medium Tan på samme måde godt placeret i mange anmeldelser.

Den får nemlig 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har utrolige 95% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Hair Outlet, hvor den står til 169 DKK.Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 320 Bisque

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 320 Bisque. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Vi har helt vildt høje 90% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 219 DKK.Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Clinique Beyond Perfecting POWDER+30 Ml Vanilla. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt. Glimrende 93% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 275 DKK.Estee Lauder Double WearSPF 02 7 Ml

4.75 stjerner

I slutningen af listen har vi Estee Lauder Double WearSPF 02 7 Ml. I anmeldelserne får den 4.7 stjerner. Usædvanligt høje 94% af anmeldelserne af denne model er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 245 DKK.Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Breeze

4.64.5 stjerner

I slutningen af listen har vi Clinique Beyond PERFECTING+30 Ml Breeze. I anmeldelserne får den 4.6 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Den er for tiden til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den står til 275 DKK.Endnu flere concealere

Ved siden af de fremragende modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi listen med nogle af de andre concealere vi har sammenlignet anmeldelser for.

Som du kan se, så er der concealere modeller som får helt ned til under temmeligt dårlige 3 stjerner i anmeldelserne.

4.6Bare Minerals Full COVERAGE2.5 Gr. 15 Deep Neutral
4.6So Eco Brush
4.5YOUNGBLOOD Ultimate Fair
4.5Bare Minerals Full COVERAGE2.5 Gr. 10 Tan-Neutral
4.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics True MATCH6.8 Ml Rose Vanilla
4.5Jane Iredale ENLIGHTEN1
4.4Yves Saint Laurent YSL All HOURS5 Ml 7 Coffee
4.4Smashbox Studio Skin Flawless 24 HOUR8 Ml Medium Cool Peach
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Nude
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Born To Glow RADIANT5.3 Ml
4.4NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Born To Glow RADIANT5.3 Ml Walnut
4.4Maybelline Fit Me 15 Fair
4.4Maybelline Fit ME6.8 Ml 25 Medium
4.4Maybelline Fit ME6.8 Ml 03 Porcelain
4.4TheBalm TIMEBALM7.5 Gr. Medium/Dark
4.4TheBalm TIMEBALM7.5 Gr. Dark
4.4Estee Lauder Double Wear STAY-IN-PLACE7 Ml 1C Light
4.4Clinique Anti-Blemish CLEARING10 Ml Shade 2
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Natural
4.4NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop True
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Pale
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup CAN'T Stop WON'T Stop CONTOUR3.5 Ml Mahogany
4.3NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup Color CorrectingPalette 1.5 Gr.
4.3NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Light Ivory
4.2NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Porcelain
4.2Maybelline Fit ME6.8 Ml 55 Hazelnut
4.2Maybelline Super Stay Full Coverage Under EYE6 Ml 15 Light
4.2Maybelline Super Stay Full Coverage Under EYE6 Ml 25 Medium
4.1Jane Iredale Zap&Hide BLEMISH6.2 Gr. Z2
4.1Shiseido Correcting GELSTICK2.5 Gr. 401 Tan
4.0Embryolisse Correcting Care 8 Ml Pink
4.0Embryolisse Correcting Care 8 Ml
4.0Lancome Effacernes Longue TENUESPF30 15 Ml 02SABLE
4.0Shiseido SELF-REFRESHING5.8 Ml 401 Tan
4.0Max Factor Radiant LIFT7 Ml 02 Light
4.0Green People Blemish Banish 10 Ml.
3.9Lancome Teint Idole Ultra Wear CAMOUFLAGE12ML 260 Bisque
3.9Max Factor Mastertouch Under-Eye Fair 306
3.8NYX Professional Makeup NYX Prof. Makeup HD Studio PHOTOGENIC3 Gr. Yellow
3.7Avene CouvranceConcealer Pen
3.5LOreal Paris L'OREAL Paris Cosmetics Infaillible More THAN11 Ml 326 Vanilla
3.4Benecos NaturalPerfekt Coverage 5 Ml
3.0Bjorn Axen RootIntense Black 80 Ml
2.8Shiseido SELF-REFRESHING5.8 Ml 301 Medium

Læs mere

Cremer

Cremer

Alle de bedst anmeldte cremer. Fremragende cremer til priser fra 29 DKK.

Deodoranter

Deodoranter

Alle de bedste modeller. Fremragende deodoranter fra 23 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

De bedst anmeldte modeller. Priser fra 35 DKK.

Foundations

Foundations

Alle de bedst anmeldte foundations. Fremragende foundations til priser fra 35 DKK.

Highlightere

Highlightere

Alle de bedste modeller. Fremragende highlightere fra 59 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*