Altmuligt > Beauty sager > Cremer

De bedste cremer i 2021

Mads Phikamphon

Alle cremerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har checket tusindvis af anmeldelser af forskellige cremer modeller, så er Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml den bedste creme til både kvinder og mænd.

Vil du helst have en helt bestemt type creme, så ser vi nærmere på ansigtscremer, fodcremer, håndcremer m.m. længere nede.

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for creme. Vi har derfor udvalgt en hel del modeller som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange cremer har vi sat vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave lister over de bedste cremer👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye creme til en rigtig god pris.

Valg af creme

Der findes flere forskellige typer cremer, så derfor har vi lavet et par sider der beskæftiger sig med de enkelte typer cremer. Forhåbentlig kan vi derved hjælpe til med at finde den helt rigtige creme.

Et par af de typer du kan kigge på er ansigtscremer, fodcremer, håndcremer, natcremer, øjencremer, fugtighedscremer og dagcremer.

Typisk ligger prisen på ansigtscremer omkring 300 DKK, fodcremer omkring 100 DKK, håndcremer omkring 100 DKK, natcremer omkring 200 DKK, øjencremer omkring 300 DKK, fugtighedscremer omkring 100 DKK og dagcremer omkring 700 DKK.

Husk dog at disse priser alle gennemsnitlige priser. For alle typer er der selvfølgelig ret stor forskel mellem den billigste og den dyreste model.

Er du klar på flere forskellige typer cremer, så kan du roligt læse videre. Lige herunder kigger vi nemlig nærmere på de bedste af de 122 cremer vi har valgt udfra deres fremragende anmeldelser på nettet.

PS: Sådan finder vi frem til den bedste creme

For at kunne finde den bedste creme, så har vi udvalgt 122 forskellige modeller.

Derefter har Find Hold robotten indsamlet 10.379 anmeldelser, så vi har kunne finde den absolut bedst anmeldte creme.

For at sikre vi dækker forskellige behov, så har vi kigget på en del slags cremer. Fra ansigtscremer over fodcremer til håndcremer.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste creme.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad tusindvis af anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste creme

Bedst anmeldt af cremerne (uanset creme type) er Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml. Lige nu står den til 110 DKK (før 130) hos Apopro.

Fantastisk nok er kun 0% af anmeldelserne af Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml i bunden med 1-2 stjerner.Mærket Pudderdserne som den bedste creme stammer fra fremstår også fremragende indefor kategorier som fx. cremer og fodcremer.

Den bedst anmeldte ansigtscreme

Af de ansigtscremer modeller vi har set på, så er Pharmaceris A VITA-SENSILIUM50 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 104 DKK hos Med24.

Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af Pharmaceris A VITA-SENSILIUM50 Ml er på 4+ stjerner ud af 5.Hvis du vil se på de andre ansigtscreme modeller, så kan du se alle ansigtscremerne her.

Den bedst anmeldte fodcreme

Af de fodcremer modeller vi har set på, så er Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 110 DKK (før 130) hos Apopro.

Udover at være den bedste fodcreme, så er Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml også den bedst anmeldte creme på tværs af alle typer cremer.

Meget usædvanligt er kun 0% af anmeldelserne af Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml i bunden med 1-2 stjerner.Pudderdserne Pudderdåserne ALT-I-EN100 Ml er naturligvis ikke den eneste fodcreme. Du kan se de andre modeller her.

Når du ser på cremer så er det værd at huske på at fodcremer i de fleste tilfælde har en ret lav pris hvis du sammenligner andre typer cremer. Såfremt dit budget ikke er voldsomt stort, så kan det altså godt være en ide at sammenligne de forskellige fodcremer.

Den bedst anmeldte håndcreme

Af de håndcremer modeller vi har set på, så er Ecooking 75 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 90 DKK hos Med24.

Vildt nok er blot 0% af anmeldelserne af Ecooking 75 Ml på triste 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil se på de andre håndcreme modeller, så kan du se alle håndcremene her.

Præcis ligesom med fodcremer, så ligger de fleste håndcremer i den billige ende sammenlignet med de andre cremer. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at overveje en håndcreme hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Den bedst anmeldte øjencreme

Af de øjencremer modeller vi har set på, så er Beauté Pacifique A-vitamin Øjencreme 15 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 185 DKK hos Coolshop.

Anmeldelserne af Beauté Pacifique A-vitamin Øjencreme 15 Ml ligger altså fantastisk godt, da hele 100% af anmeldelserne ligger på 4+ ud af 5 stjerner🤩Hvis du vil se på de andre øjencreme modeller, så kan du se alle øjencremene her.

Den bedst anmeldte fugtighedscreme

Af de fugtighedscremer modeller vi har set på, så er Lavera Basis Q10 50 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 114 DKK (før 135) hos Helsebixen.

Lavera Basis Q10 50 Ml

Lavera Basis Q10 50 Ml

4.64.5 stjerner baseret på 254 anmeldelser

114 DKK hos Helsebixen

Lavera Basis Q10 50 Ml anmeldelserne ligger altså godt. Glimrende 89% af anmeldelserne er nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis du vil se på de andre fugtighedscreme modeller, så kan du se alle fugtighedscremene her.

Præcis ligesom med fodcremer, så ligger de fleste fugtighedscremer i den billige ende sammenlignet med de andre cremer. Igen betyder det at du bør bruge lidt tid på at overveje en fugtighedscreme hvis dit budget ikke er lidt begrænset.

Den bedst anmeldte dagcreme

Af de dagcremer modeller vi har set på, så er Rnsbl Rønsbøl Day Cream SPF 15 50 Ml den bedst anmeldte. Lige nu står den til 99 DKK hos Nice Hair.

Meget usædvanligt er blot 0% af anmeldelserne af Rnsbl Rønsbøl Day Cream SPF 15 50 Ml på 1 eller 2 stjerner.Hvis du vil se på de andre dagcreme modeller, så kan du se alle dagcremene her.

I tilfælde af du drømmer om en dagcreme, så skal du lige huske at dagcremer er ret meget dyrere end andre cremer. Du skal med andre ord ikke blive overrasket når du kigger på priserne på dagcremene med andre typer cremer.

Søger du efter cremer til mænd, så får BIOselect Men's Hydrating Cream 50 Ml. de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 224 DKK (før 249) hos Netspiren.

Du skal dog notere dig at den allerbedste creme ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor uden problemer kunne bruge denne selvom den ikke er beregnet specifikt til mænd.

Vil du have en creme specielt til mænd, så er det modellen nedenfor du bør gå efter.

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af BIOselect Men's Hydrating Cream 50 Ml. er på 4+ ud af 5 stjerner🤩Leder du efter en creme til damer, så får Vichy Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care 50ML de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 84 DKK (før 126) hos Escentual.

Som med cremerne til mænd ovenfor, så må du lige huske at den allerbedste creme ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Du kan rimeligt sikkert vælge denne fremfor en model specielt til damer.

Vil du have en creme specielt til damer, så er det modellen nedenfor du bør gå efter.Den bedste økologiske creme

Søger du efter en økologisk creme, så får Madara Age Defence Day Cream de bedste anmeldelser. Den står lige nu til 259 DKK hos Coolshop.

Helt usædvanlige 100% af Madara Age Defence Day Cream anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.
Læs mere

Ansigtscremer

Ansigtscremer

Alle de allerbedste ansigtscremer. Fremragende ansigtscremer til priser fra 53 DKK.

Fodcremer

Fodcremer

De bedste modeller. Fremragende fodcremer fra 35 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De bedst anmeldte håndcreme modeller. Priserne starter på 29 DKK.

Natcremer

Natcremer

Alle de allerbedste natcremer. Fremragende natcremer til priser fra 102 DKK.

øjencremer

øjencremer

De bedste modeller. Fremragende øjencremer fra 119 DKK.

Fugtighedscremer

Fugtighedscremer

De bedst anmeldte fugtighedscreme modeller. Priserne starter på 53 DKK.

Dagcremer

Dagcremer

Alle de allerbedste dagcremer. Fremragende dagcremer til priser fra 84 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*