Altmuligt > Cykelbukser

De bedste cykelbukser i 2021

Mads Phikamphon

Alle cykelbukserne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet en hel del anmeldelser og fundet frem til at Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts er de bedste cykelbukser til både damer og mænd.

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

🥇 de bedst anmeldte cykelbukser

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1421 DKK hos Chain Reaction Cycles
1499 DKK hos Cykelexperten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe nyt af, så er det vigtigt at se på anmeldelser på nettet inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for cykelbukser, så derfor har vi fundet en del cykelbukser der får særdeles gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 liste med de bedst anmeldte cykelbukser.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge et par cykelbukser der modsvarer hvad dine behov er, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du (hvis vi krydser fingre) spare lidt på dine nye cykelbukser.

En del folk går efter et par cykelbukser fra et bestemt mærke. Vi har derfor et på de bedste modeller fra store mærker som Assos.

PS: Hvordan vi finder frem til de bedste cykelbukser

For at kunne finde frem til de bedste cykelbukser, så har vi udvalgt 7 forskellige cykelbukser fra store mærker som Assos.

Efter vi har udvalgt cykelbukserne har Find Hold robotten indsamlet 24 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde de absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet gået efter at finde data om en hel del anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er de bedste cykelbukser.

Derved skal du ikke vælge model baseret på hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge cykelbukser udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


De bedste cykelbukser

Bedst anmeldt af cykelbukserne er Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts. Lige nu står de til 1421 DKK hos Chain Reaction Cycles.

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

🥇 de bedst anmeldte cykelbukser

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1421 DKK hos Chain Reaction Cycles
1499 DKK hos Cykelexperten

Særdeles godt er kun 0% af Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Såfremt vi tager og sammenligner de bedste cykelbukser med de andre modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts en del bedre end anmeldelserne af de andre cykelbukser. Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle cykelbukserne er de grå barer.Det er ikke blot indefor cykelbukser at Assos klarer sig godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som cykelbukser.

Cykelbukser fra de store mærker

For mange folk er det relativt vigtigt at gå efter et par cykelbukser fra et af de store mærker, så lad os derfor se nærmere på nogle af de bedst anmeldte cykelbukser fra disse mærker.

Der findes klart nok flere store og populære cykelbukser mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at se nærmere på udvalget fra Assos.

Udfra de forskellige Assos modeller, så får Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts flest stjerner i anmeldelserne. Chain Reaction Cycles har de netop nu til 1421 DKK.

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts

🥇 de bedst anmeldte cykelbukser

5.05 stjerner baseret på 4 anmeldelser

1421 DKK hos Chain Reaction Cycles
1499 DKK hos Cykelexperten

Særdeles godt er blot 0% af Assos T.LAALALAISHORTS_S7 Bibshorts anmeldelserne i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Alle 7 konkurrenter

Udover de bedste cykelbukser ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende cykelbukser. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide cykelbukserne ovenfor, for så kan det være en af de 7 modeller herunder vil være det helt rigtige valgifht. hvilken cykelbukser du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Assos Equipe RS S9 Bibshorts Sort/rød

5.05 stjerner

Assos Equipe RS S9 Bibshorts Sort/rød har vi placeret lige uden for de allerbedste cykelbukser, da de får hele 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og bestemt godt nok er kun 0% er på triste 1 eller 2 stjerner.

For tiden er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 1599 DKK.Assos Equipe RS S9 Bibshorts ProfBlack

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Assos Equipe RS S9 Bibshorts ProfBlack 5 stjerner, så de er også super tæt på de allerbedste cykelbukser og bestemt godt nok er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner.

De er til den billigste pris hos Cykelexperten. Hos Cykelexperten står de til 1599 DKK.Assos MILLE GT Bib Shorts Blå

4.85 stjerner

Assos MILLE GT Bib Shorts Blå får også gode anmeldelser. De får 4.8 ud 5 stjerner og alletiders er kun 0% er i den triste ende med 1 eller 2 stjerner.

De er til den billigste pris hos Cykelexperten. Hos Cykelexperten står de til 999 DKK. Assos MILLE GT Bib Shorts Blå er således de billigste cykelbukser her på siden.Assos T.rallyShorts S7MTB

4.75 stjerner

Assos T.rallyShorts S7MTB får ligeså gode anmeldelser. De får nemlig 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne og særdeles godt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

For tiden er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der er de på tilbud til 1727 DKK.Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5 og meget usædvanligt er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

For tiden er de til den billigste pris hos Cykelexperten. Der står de til 2099 DKK. Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights er således de billigste cykelbukser her på siden.Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights

4.54.5 stjerner

På samme måde ganske godt anmeldt er Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights. De får nemlig 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og fantastisk nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👍

For tiden er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 2099 DKK. Assos MILLE GT ULTRAZ Winter Bib Tights er således de billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.
Læs mere

Skibukser

Skibukser

Alle de bedst anmeldte skibukser modeller. Fremragende skibukser til priser fra 270 DKK.

Cykelhjelme

Cykelhjelme

Alle de allerbedste modeller. Fremragende cykelhjelme fra 150 DKK.

Dunjakker

Dunjakker

De bedst anmeldte modeller. Fremragende dunjakker fra 279 DKK.

Flyverdragter

Flyverdragter

Alle de bedst anmeldte flyverdragt modeller. Fremragende flyverdragter til priser fra 750 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*