Altmuligt > Sportsudstyr > Cykelcomputere > Brugte cykelcomputere

Køb af brugt cykelcomputer vs. ny cykelcomputer

Mads Phikamphon

Alle cykelcomputerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

I tilfælde af der ikke er super mange penge i dit budget, så kan du kigge på at købe en brugt cykelcomputer - men der er dog enkelte ting du må overveje før du går efter at købe brugt.

Først skal du tænke igennem hvor mange penge du vil spare når du køber brugt. Se også på præcis hvordan landet ligger omkring din garanti og valgmuligheder.

Køb brugt og spar penge

Vigtigst ved at købe brugt er at tænke over hvor mange penge du i virkeligheden kan spare sammenlignet med at købe nyt. De sidste par dage har vi kigget på en pæn sjat annoncer for brugte modeller. Normalt ligger prisen for en brugt cykelcomputer ca. 400 kr.

Såfremt der må gode anmeldelser på bordet, så ligger de allerbilligste nye modeller på ca. 170 kr.

Herunder er en af de billige nye modeller med gode anmeldelser:

Du vil kunne se mange af de bedste nye cykelcomputere her.

Garanti når du køber brugt

Din garanti er slet ikke den samme når du vælger at købe brugt som hvis du køber en ny cykelcomputer. Det er derfor måske værd at tænke på hvorvidt du kan spare nok penge på at gå efter en brugt model, at det matcher at du nok får ingen eller kortere garantiperiode.

Husk at der typisk er to års garanti på nye varer, så hvor meget af garantiperioden der er i rest afhænger af hvor gammel den brugte model er.

Måske er du heldig og der aldrig bliver brug for garantien, men det kan du naturligvis ikke være garanteret forever.

Din garanti virker selvfølgelig kun såfremt du har kvitteringen. Uden kvittering ingen garanti.

Færre modeller

Når du vælger at købe en brugt cykelcomputer, så er der sjældent ret mange forskellige modeller at vælge imellem.

Såfremt du vælger at købe en ny cykelcomputer, så er der næsten altid en del modeller at vælge udfra, så du kan fokusere på modellerne der har de bedste anmeldelser.

Hvis du vælger at købe brugt bliver du med andre ord nødt til at nøjes med hvad der lige er til salg af brugte cykelcomputere netop nu. Udvalget bliver altså en del begrænset når du vælger at købe brugt.

Såfremt du vælger at købe nyt, så er det næsten altid ret nemt at få varen bragt hjem - uanset det koster lidt.

Det er sjældent sådan når du vælger at købe en brugt model. Der kommer du til selv at være ansvarlig for at få varen bragt hjem.

Brugt og miljø

Men uanset om det viser sig at være en ide for dig at købe brugt eller ej, så vil miljøet omkring os ihvertfald blive gladere for dig hvis du køber brugt. Hvis miljøet bestemmer, så er det nemlig altid det bedste valg at købe en brugt cykelcomputer.

Hvis det er vores miljø som skal afgøre om du skal købe nyt eller brugt, så må du med andre ord helt sikkert købe en brugt model.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*