Altmuligt > Sportsudstyr > Cykelcomputere

Den bedste cykelcomputer i 2021

Mads Phikamphon

Alle cykelcomputerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at vi har kigget på tusindvis af anmeldelser, så er CatEye Velo 7 VL-520 den bedste cykelcomputer. Lidt længere nede på denne side ser vi på hvorfor den er det bedste valg sammenlignet med de andre modeller.

CatEye Velo 7 VL-520

CatEye Velo 7 VL-520

🥇 den bedst anmeldte cykelcomputer
🥉 den billigste cykelcomputer

4.64.5 stjerner baseret på 3.251 anmeldelser

179 DKK hos Cykelexperten

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god cykelcomputer. Derfor har vi fundet en del modeller der får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

For hver eneste model har Find Hold robotten fundet en masse anmeldelser og sammenlignet dem, så vi derved har kunne lave top 6 listen her over nogle af de bedst anmeldte cykelcomputere.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en cykelcomputer der matcher hvad dine behov er, så vi har derfor også set på features for modellerne og præcis hvad de koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få en af de bedste cykelcomputer til en rigtig god pris👍

Det er værd at overveje prisen når det er tid til at vælge en nycykelcomputer. I listen her starter priserne på 159,- DKK for den billigste cykelcomputer til hele 2786,- DKK for den dyreste cykelcomputer.

Såfremt du ikke lige har penge til din ny cykelcomputer, så kan du evt. kigge på en brugt model.

En del folk går efter en cykelcomputer fra bestemte mærker. Vi har derfor et på de bedst anmeldte modeller fra store mærker som CatEye.

Hvis du har specielle ønsker til din ny cykelcomputer, så kan du evt. se på trådløs cykelcomputer.

Hvordan vi finder frem til den bedste cykelcomputer

For at kunne finde frem til den allerbedste cykelcomputer, så har vi udvalgt 6 forskellige cykelcomputere fra populære mærker som CatEye.

Herefter har Find Hold robotten fundet 5.491 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. Vi har i stedet haft som mål at finde data om tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste cykelcomputer.

Derved behøver du ikke vælge model baseret på hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver vi dig mulighed for at vælge cykelcomputer udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste cykelcomputer

Bedst anmeldt af cykelcomputerne er CatEye Velo 7 VL-520. Den står lige nu til 179 DKK hos Cykelexperten.

CatEye Velo 7 VL-520

CatEye Velo 7 VL-520

🥇 den bedst anmeldte cykelcomputer
🥉 den billigste cykelcomputer

4.64.5 stjerner baseret på 3.251 anmeldelser

179 DKK hos Cykelexperten

Checker vi anmeldelserne af CatEye Velo 7 VL-520, så ligger hele 87% på 4-5 stjerner.Tager vi og sammenligner alle anmeldelserne af den allerbedste cykelcomputer med gennemsnittet for de andre modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du ret klart kan se, så er CatEye Velo 7 VL-520 en del bedre anmeldt end de andre cykelcomputer modeller (CatEye Velo 7 VL-520 er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle cykelcomputerne er de grå).Den allerbedste model stammer fra mærket CatEye. Dette mærke klarer sig ligeså særdeles godt indefor kategorier som cykelcomputere.

Cykelcomputere fra de store mærker

Mange folk går efter en cykelcomputer fra et af de store og populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste cykelcomputere fra disse mærker.

Der findes klart nok adskillige store og populære cykelcomputer mærker, men for nu vil vi nøjes med at se på udvalget fra CatEye.

Den allerbedst anmeldte CatEye cykelcomputer vi har fundet er en CatEye Velo 7 VL-520. Den står for tiden til 179 DKK hos Cykelexperten.

CatEye Velo 7 VL-520

CatEye Velo 7 VL-520

🥇 den bedst anmeldte cykelcomputer
🥉 den billigste cykelcomputer

4.64.5 stjerner baseret på 3.251 anmeldelser

179 DKK hos Cykelexperten

Checker vi anmeldelserne af CatEye Velo 7 VL-520, så ligger hele 87% på 4-5 stjerner.Alle 6 konkurrenter til bedste cykelcomputer

Ved siden af den bedste cykelcomputer ovenfor, så findes der selvfølgelig også andre fremragende cykelcomputere. De modeller ser vi lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det bedste valg. Fx. hvis du slet ikke lide cykelcomputerne herover🙂

For de viste modeller har vi også den bedste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet👍
Garmin Edge 830

4.54.5 stjerner

Garmin Edge 830 har vi placeret lige uden for de allerbedste cykelcomputere, da den får ret gode 4.5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 88% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den står for tiden til 2786 DKK hos Computersalg.CatEye Padrone Trådløs

4.54.5 stjerner

Lige herefter har vi CatEye Padrone Trådløs. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 93% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den står for tiden til 419 DKK hos Cykelexperten.CatEye Strada WIRELESS8

4.04 stjerner

CatEye Strada WIRELESS8 er også blandt de rigtig godt anmeldte modeller, da den får 4 ud 5 stjerner i anmeldelserne

Den er for tiden på tilbud til 359 DKK hos Cykelexperten.
Læs mere

Cykelhandsker

Cykelhandsker

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende cykelhandsker til priser fra 129 DKK.

Cykelholdere

Cykelholdere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende cykelholdere til priser fra 280 DKK.

Cykelstole

Cykelstole

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende cykelstole fra 146 DKK.

Kæderensere

Kæderensere

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende kæderensere til priser fra 129 DKK.

Rygskjolde

Rygskjolde

Alle de bedst anmeldte modeller. Fremragende rygskjolde til priser fra 599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*