Altmuligt > Sportsudstyr > Cykelhandsker

De bedste cykelhandsker i 2021

Mads Phikamphon

Alle cykelhandsker herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på tusindvis af anmeldelser, så er GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske de allerbedste cykelhandsker til både kvinder og mænd.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge et par gode cykelhandsker. Derfor har vi valgt en del modeller der får rigtig gode anmeldelser.

For at hjælpe folk som dig med at vælge et par nye cykelhandsker, så har robotten fundet massevis af anmeldelser af de forskellige modeller og sammenlignet dem. På den måde har vi kunne lave top 115 listen her over de bedste cykelhandsker.

Anmeldelserne er godt, men ligeså vigtigt er det at vælge et par cykelhandsker der modsvarer hvad dine behov er. Vi har derfor også kigget på hvilke features modellerne har og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste cykelhandsker til en rigtig god pris.

Mange går efter et par cykelhandsker fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor kigget på de bedst anmeldte modeller fra mærker som GripGrab.

Sådan finder vi frem til de bedste cykelhandsker

For at kunne finde de allerbedste cykelhandsker, så har vi udvalgt 115 forskellige modeller fra populære mærker som GripGrab.

Herefter har robotten fundet 3.941 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til de bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er de bedste cykelhandsker.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så får du mulighed for at vælge cykelhandsker udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er bedst.


De bedst anmeldte cykelhandsker

De bedst anmeldte cykelhandsker er GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske. De står lige nu til 320 DKK (før 378) hos Amazon UK.

Kigger vi på anmeldelserne af GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Såfremt vi tager og sammenligner de bedste cykelhandsker med de andre cykelhandsker modeller, så kan vi udfra alle anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede. Som du tydeligt kan se, så er GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske noget bedre anmeldt end de andre cykelhandsker. GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske er de blå barer, mens gennemsnittet for alle cykelhandsker er de grå barer.De bedste model kommer fra GripGrab. Dette mærke klarer sig ligeså virkeligt godt indefor produkter som cykelhandsker, skoovertræk, hjelmhuer og balaclavaer.

Hvis du leder efter herre cykelhandsker, så er de bedst anmeldte GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske. De står netop nu til 320 DKK (før 378) hos Amazon UK.

Ret vilde 100% af anmeldelserne af GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du søger efter et par cykelhandsker til damer, så er de bedst anmeldte GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske. De står netop nu til 320 DKK (før 378) hos Amazon UK.

Ret vilde 100% af anmeldelserne af GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske er på 4+ ud af 5 stjerner.Hvis du søger efter et par cykelhandsker til børn, så er de bedst anmeldte GripGrab X-Trainer Jr. Cykelhandske Rød. De står netop nu til 118 DKK hos Amazon UK.

Ser vi på anmeldelserne af GripGrab X-Trainer Jr. Cykelhandske Rød, så ligger ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5.Cykelhandsker fra de store mærker

Mange går efter et par cykelhandsker fra et af de store og populære mærker, så lad os kikke nærmere på nogle af de bedste modeller fra disse mærker.

Der findes naturligvis adskillige store og populære mærker, men for nu vil vi nøjes med at kigge på udvalget fra GripGrab.

De allerbedst anmeldte GripGrab cykelhandsker vi har fundet frem til er et par GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske. Netop nu har vi GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske til 320 DKK (før 378) hos Amazon UK.

Ret vilde 100% af anmeldelserne af GripGrab Supergel XC Touchscreen Cykelhandske er på 4+ ud af 5 stjerner.Boblerne

Ved siden af de bedste cykelhandsker lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende cykelhandsker. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide cykelhandsker herover.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
GripGrab Rouleur Cykelhandske

5.05 stjerner

Lige efter de allerbedste cykelhandsker har vi GripGrab Rouleur Cykelhandske. I anmeldelserne får de nemlig hele 5 ud af 5 stjerner og meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

De står netop nu til 249 DKK hos Cykelexperten. GripGrab Rouleur Cykelhandske er således de billigste model i listen her over de bedst anmeldte modeller.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black

5.05 stjerner

I anmeldelserne får GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black 5 stjerner ud af 5, så de er også ret tæt på de bedste modeller. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

De står for tiden til 399 DKK hos Cykelexperten.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black M

5.05 stjerner

GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black M er også blandt de rigtig godt anmeldte cykelhandsker, da de får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.

De står for tiden til 399 DKK hos Cykelexperten.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black XL

5.05 stjerner

GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Black XL er også blandt de rigtig godt anmeldte cykelhandsker, da de får 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt utrolige 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

De står for tiden til 399 DKK hos Cykelexperten.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange

5.05 stjerner

GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

De får 5 ud af 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 399 DKK.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange M

5.05 stjerner

GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange M på samme måde ret godt placeret i anmeldelserne.

De får 5 ud af 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

Netop nu er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der er de også på tilbud til 359 DKK.GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange XXL

5.05 stjerner

I slutningen af siden her har vi GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange XXL. I anmeldelserne får de 5 stjerner. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

De står for tiden til 399 DKK hos Cykelexperten.GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black

5.05 stjerner

I slutningen af siden her har vi GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger utroligt godt. Hele 100% er på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 399 DKK.GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black

5.05 stjerner

I slutningen af siden her har vi GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 399 DKK.GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black

5.05 stjerner

I slutningen af siden her har vi GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black, der i anmeldelserne får 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Netop nu er de til den bedste pris hos Cykelexperten. Der står de til 399 DKK.Endnu flere modeller

Ved siden af de gode modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. Lige herunder har vi en liste med nogle af de andre cykelhandsker vi har samlet anmeldelser for.

5.0GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske Black
5.0GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske
5.0GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske
5.0GripGrab Aero TT Raceday Cykelhandske
5.0GripGrab SuperGel Cykelhandske Rød
5.0GripGrab X-Trainer Jr. Cykelhandske Rød
5.0GripGrab Raptor Cykelhandske
5.0GripGrab Raptor Vindtæt Letvægts Raceday Vinterhandske Sort/Hvid
5.0GripGrab Rebel Cykelhandske
5.0GripGrab Rebel Cykelhandske
5.0GripGrab Rebel Cykelhandske
5.0GripGrab Rebel Cykelhandske
4.7GripGrab Freedom Strikket Kortfingret Cykelhandske Red
4.7GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange XL
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske Blå
4.6GripGrab Easyrider Cykelhandske Blå
4.6GripGrab WorldCup Cykelhandske Sort/Hvid
4.5GripGrab ProGel Cykelhandske
4.5GripGrab ProGel Cykelhandske
4.5GripGrab ProGel Cykelhandske
4.5GripGrab ProGel Cykelhandske
4.5GripGrab Vertical InsideGrip Full Finger Glove Fluo Orange
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Rød
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Rød
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Rød
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Blå
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Blå
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske Blå
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske
4.5GripGrab SuperGel Cykelhandske
4.4GripGrab Rouleur Cykelhandske
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske Navy
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske Navy
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske Rød
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske Rød
4.4GripGrab ProGel Cykelhandske Rød
4.4GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske
4.4GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske
4.4GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske
4.4GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske
4.4GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske Rød
4.4GripGrab Racing INSIDEGRIP™ Cykelhandske
4.4GripGrab Racing INSIDEGRIP™ Cykelhandske
4.4GripGrab Racing INSIDEGRIP™ Cykelhandske
4.4GripGrab SuperGel Cykelhandske Rød
4.4GripGrab Easyrider Cykelhandske Blå
4.4GripGrab WorldCup Cykelhandske Sort/Hvid
4.4GripGrab Shark Cykelhandske
4.4GripGrab Shark Cykelhandske
4.4GripGrab Shark Cykelhandske
4.4GripGrab Shark Cykelhandske Blå
4.3Giro LX Læder
4.3GripGrab Racing INSIDEGRIP™ Cykelhandske
4.3GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.3GripGrab Easyrider Cykelhandske Blå
4.3GripGrab Shark Cykelhandske
4.3GripGrab Shark Cykelhandske
4.3GripGrab Shark Cykelhandske Blå
4.3GripGrab Rebel Cykelhandske
4.2Giro LX Læder
4.2GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske Rød
4.2GripGrab Solara Ultratynd Cykelhandske Rød
4.2GripGrab Ride Cykelhandske
4.1GripGrab Easyrider Cykelhandske
4.1GripGrab Shark Cykelhandske Blå
4.0GripGrab Freedom Strikket Kortfingret Cykelhandske Red
4.0GripGrab Freedom Strikket Kortfingret Cykelhandske Navy
4.0GripGrab Freedom Strikket Kortfingret Cykelhandske Navy
4.0GripGrab ProGel Cykelhandske Navy
4.0GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.9GripGrab X-Trainer Jr. Cykelhandske Blå
3.9GripGrab Ride Cykelhandske
3.9GripGrab Ride Cykelhandske
3.7GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.6GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.6GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.6GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.6GripGrab WOMEN'S Progel Cykelhandske
3.5GripGrab WOMEN'S Rouleur Cykelhandske
3.3GripGrab WOMEN'S Rouleur Cykelhandske
3.0GripGrab WOMEN'S Rouleur Cykelhandske
3.0GripGrab WOMEN'S Rouleur Cykelhandske
3.0GripGrab WOMEN'S Rouleur Cykelhandske

Læs mere

Skihandsker

Skihandsker

De bedst anmeldte skihandsker modeller. Fremragende skihandsker fra 749 DKK.

Cykelholdere

Cykelholdere

Alle de allerbedste cykelholder modeller. Fremragende cykelholdere til priser fra 50 DKK.

Cykelstole

Cykelstole

Alle de allerbedste modeller. Fremragende cykelstole fra 120 DKK.

Kæderensere

Kæderensere

De bedst anmeldte kæderenser modeller. Fremragende kæderensere fra 34 DKK.

Rygskjolde

Rygskjolde

Alle de allerbedste rygskjold modeller. Fremragende rygskjolde til priser fra 599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*