Altmuligt > Hjelme > Cykelhjelme

Den bedste cykelhjelm i 2021

Mads Phikamphon

Alle cykelhjelmene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Efter at have fundet mange hundrede anmeldelser af forskellige cykelhjelme, så er Hövding 3.0 Airbag den bedste cykelhjelm til både damer og mænd.

Hövding 3.0 Airbag

Hövding 3.0 Airbag

🥇 den bedst anmeldte cykelhjelm

4.75 stjerner baseret på 74 anmeldelser

1999 DKK hos Cykelexperten
2295 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Når du har brug for en ny cykelhjelm, så er det en rigtig god ide at gå efter en model der bliver godt anmeldt. På den måde kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

For at hjælpe folk godt på vej med at vælge en ny cykelhjelm, så har Find Hold robotten indsamlet en masse anmeldelser af de forskellige cykelhjelme og sammenlignet anmeldelserne. Derved har vi lavet denne top 17 liste over de bedst anmeldte cykelhjelme.

Anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for. Derfor har vi også set på hvilke features de forskellige modeller har og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få din nye cykelhjelm til en rigtig god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at overveje prisen når du skal vælge nycykelhjelm. Her i vores liste svinger prisen fx. fra 250,- DKK for den billigste cykelhjelm til hele 1999,- DKK for den dyreste model.

Mange folk går efter en cykelhjelm fra bestemte mærker. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedst anmeldte modeller fra mærker som ABUS.

Hvordan vi finder den bedste cykelhjelm

For at finde den allerbedste cykelhjelm har vi udvalgt 17 forskellige modeller fra populære mærker som ABUS.

Herefter har vores robot fundet 2.189 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte cykelhjelm.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra mange hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste cykelhjelm.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad mange hundrede anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste cykelhjelm

Bedst anmeldt af cykelhjelmene er Hövding 3.0 Airbag. Lige nu står den til 1999 DKK (før 2695) hos Cykelexperten. På trods af en får gode anmeldelser, så må den siges at være en meget dyr cykelhjelm. Prisen ligger nemlig en hel del over gennemsnittet for de viste cykelhjelme.

Hövding 3.0 Airbag

Hövding 3.0 Airbag

🥇 den bedst anmeldte cykelhjelm

4.75 stjerner baseret på 74 anmeldelser

1999 DKK hos Cykelexperten
2295 DKK hos Coop

Anmeldelserne af Hövding 3.0 Airbag ligger usædvanligt godt. Hele 98% ligger på 4+ stjerner ud af 5.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år. Lige nu står den til 250 DKK hos Legebutikken. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end Hövding 3.0 Airbag ovenfor.

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år

🥈 den bedst anmeldte billige cykelhjelm
🥉 den billigste cykelhjelm

4.64.5 stjerner baseret på 615 anmeldelser

250 DKK hos Legebutikken

Anmeldelserne af SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år ligger altså godt. Hele 89% af anmeldelserne er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Den billige SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år koster 1749 DKK mindre end modellen herover. Du kan med andre ord spare 87%.

Uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to cykelhjelme ikke er de samme modeller.

Hvis vi tager og sammenligner den bedste cykelhjelm med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet lidt længere nede.

Det er nok ret tydeligt at Hövding 3.0 Airbag er en del bedre anmeldt end de andre cykelhjelme. Hövding 3.0 Airbag er de blå barer, mens gennemsnittet for alle cykelhjelmene er de grå barer.Noget billigere SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år er også noget bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se blot diagrammet herunder. SFR CYKELHJELM49-52 Cm 2-6 år er her de blå barer.Det er ikke blot indefor cykelhjelme at mærket Hövding klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som cykelhjelme.

Som nævnt ovenfor, så kommer den bedste billige model fra SFR. SFR klarer sig også særdeles godt indefor produkter som fx. cykelhjelme.

Jagter du herre cykelhjelm, så får ABUS Scraper Kid 3.0 Orange de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 399 DKK hos Cykelexperten.

For god ordens skyld, så bør du dog huske på at den bedste cykelhjelm ovenfor ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor godt kunne vælge denne selvom den ikke er specielt til mænd.

Hvis du vil have en cykelhjelm specifikt beregnet til mænd, så er det modellen herunder du må gå efter.

Checker vi ABUS Scraper Kid 3.0 Orange anmeldelserne, så ligger hele 86% på 4 eller 5 stjerner.Søger du efter en cykelhjelm til damer, så får ABUS Scraper Kid 3.0 Orange de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 399 DKK hos Cykelexperten.

Præcis ligesom med cykelhjelmene til mænd herover, så skal du lige huske på at den bedste cykelhjelm ovenfor ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Du kan altså ret sikkert gå efter denne fremfor en model specifikt beregnet til damer.

Hvis du vil have en cykelhjelm specifikt beregnet til damer, så er det modellen herunder du må gå efter.

Checker vi ABUS Scraper Kid 3.0 Orange anmeldelserne, så ligger hele 86% på 4 eller 5 stjerner.Søger du efter en cykelhjelm til børn, så får Rawlink Til Børn de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 250 DKK hos Coop.

Rawlink Til Børn

Rawlink Til Børn

4.64.5 stjerner baseret på 19 anmeldelser

250 DKK hos Coop

Kigger vi på Rawlink Til Børn anmeldelserne, så har vi utrolige 95% på 4 eller 5 stjerner👍Ifht. alle de andre cykelhjelme, så er Rawlink Til Børn billigere end modellerne til de voksne.

Cykelhjelme fra de store mærker

For mange er det relativt vigtigt at vælge en cykelhjelm fra et af de store, populære mærker, så lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedst anmeldte modeller fra disse mærker.

Der findes naturligvis flere store og populære mærker, men i denne omgang vil vi nøjes med at kigge nærmere på udvalget fra ABUS.

Kigger vi på ABUS modellerne, så får ABUS Scraper Kid 3.0 Grøn de bedst anmeldelser. Lige nu har vi ABUS Scraper Kid 3.0 Grøn til 399 DKK hos Cykelexperten.

Checker vi ABUS Scraper Kid 3.0 Grøn anmeldelserne, så har vi hele 85% på 4 eller 5 stjerner.10 konkurrenter

Udover den bedste cykelhjelm herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode cykelhjelme. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Ikke værst hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Rawlink Til Børn

4.64.5 stjerner

Lige udenfor de bedste cykelhjelme har vi Rawlink Til Børn. I anmeldelserne får den hele 4.6 ud af 5 stjerner. Lidt vilde 95% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner👍

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 250 DKK.

Husk dog at Rawlink Til Børn er målrettet børn.Rawlink Til Børn Blå

4.64.5 stjerner

I anmeldelserne får Rawlink Til Børn Blå 4.6 stjerner, så den er også super tæt på de bedste cykelhjelme. Helt vildt høje 92% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 150 DKK.

Husk dog at Rawlink Til Børn Blå ligeså er beregnet til børn.SFR Lilla 49-52 Cm 2-6 år

4.64.5 stjerner

SFR Lilla 49-52 Cm 2-6 år får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.6 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Legebutikken. Hos Legebutikken står den til 250 DKK.Volare Til Børn

4.54.5 stjerner

Volare Til Børn får også gode anmeldelser. Den får nemlig 4.5 ud 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er billigst hos Coop. Hos Coop står den til 199 DKK.

Husk dog at Volare Til Børn ligeså er beregnet til børn.ABUS Scraper Kid 3.0 Grøn

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden ABUS Scraper Kid 3.0 Grøn, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Cykelexperten. Der står den til 399 DKK.ABUS Scraper Kid 3.0 Orange

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi desuden ABUS Scraper Kid 3.0 Orange, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Cykelexperten. Der står den til 399 DKK.Batman 3D

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Batman 3D, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne ligger altså godt. Lækre 88% af anmeldelserne ligger på 4-5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Legetøjseksperten. Der står den til 288 DKK.SFR Metallic Blå 49-52 Cm.

4.44.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså SFR Metallic Blå 49-52 Cm., da den i anmeldelserne får 4.4 stjerner. Vi har hele 85% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den billigst hos Legebutikken. Der står den til 250 DKK.SFR Grøn 49-52 Cm 2-6 år

4.34.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså SFR Grøn 49-52 Cm 2-6 år, da den i anmeldelserne får 4.3 stjerner

Netop nu er den billigst hos Legebutikken. Der står den til 250 DKK.Rawlink Urbantil Børn Og Voksne

4.24.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså Rawlink Urbantil Børn Og Voksne, da den i anmeldelserne får 4.2 stjerner

Netop nu er den billigst hos Coop. Der står den til 250 DKK.

Husk dog at Rawlink Urbantil Børn Og Voksne ligeså er beregnet til børn.Flere cykelhjelme

Udover de fremragende modeller herover, så har vi også sammenlignet anmeldelser for flere modeller der viste sig ikke at have helt så gode anmeldelser. 5 af de andre cykelhjelm modeller vi har checket anmeldelser for har vi i listen herunder:

4.2ABUS Scraper Kid 3.0
4.0Volare Til Børn Blue Stars
4.0ABUS Scraper 3.0 ACE Grøn
3.9Mustang Til Børn Blå
3.7Volare Børne Batman

Læs mere

Skihjelme

Skihjelme

De bedste modeller. Fremragende skihjelme fra 949 DKK.

Dunjakker

Dunjakker

De bedst anmeldte dunjakke modeller. Priser fra 279 DKK.

Flyverdragter

Flyverdragter

Alle de allerbedste flyverdragter. Fremragende flyverdragter fra 750 DKK.

Regnjakker

Regnjakker

De bedste modeller. Fremragende regnjakker fra 248 DKK.

Regntøj

Regntøj

De bedst anmeldte regntøj modeller. Priser fra 112 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*