Altmuligt > Cykelsko

De bedste cykelsko i 2021

Mads Phikamphon

Alle cykelskoene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket hundredevis af anmeldelser og derved fundet frem til at DMT KR1 Racer er de bedste cykelsko til både damer og mænd.

DMT KR1 Racer

DMT KR1 Racer

🥇 de bedst anmeldte cykelsko

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2261 DKK hos Cykelexperten

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det vigtigt at kigge på anmeldelser inden du vælger hvad du skal købe. Det gælder også for cykelsko. Vi har derfor fundet en masse modeller der allesammen får fremragende anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at indsamle anmeldelser i den helt store stil. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 75 over de bedst anmeldte cykelsko.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelser. Men du skal også vælge et par cykelsko der passer til dine behov, så vi har derfor også kigget på features for hver af modellerne og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du forhåbentlig spare penge på dine nye cykelsko.

Det er virkeligt værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge cykelsko. I listen her går priserne fx. fra 679,- DKK for de billigste cykelsko til 2261,- DKK for de dyreste cykelsko.

Mange folk går efter et par cykelsko fra et bestemt mærke. Vi har derfor taget et kik på de bedste modeller fra store mærker som Giro, Northwave og Scott.

PS: Hvordan vi finder frem til de bedste cykelsko

For at kunne finde de bedste cykelsko, så har vi udvalgt 75 forskellige modeller fra mærker som Giro, Northwave og Scott.

Efter vi har udvalgt cykelskoene har vores robot indsamlet 659 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til de absolut bedst anmeldte model.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. I stedet har vi fokuseret på at finde data fra hundredevis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne synes er de bedste cykelsko.

På den måde behøver du ikke vælge model udfra hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge cykelsko udfra hvad hundredevis af anmeldere synes er det bedste valg.


De bedste cykelsko

Bedst anmeldt af cykelskoene er DMT KR1 Racer. Lige nu står de til 2261 DKK (før 2599) hos Cykelexperten. Selvom et par har fået gode anmeldelser, så må de siges at være et par dyre cykelsko. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for cykelsko.

DMT KR1 Racer

DMT KR1 Racer

🥇 de bedst anmeldte cykelsko

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

2261 DKK hos Cykelexperten

DMT KR1 Racer anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Glimrende 100% ligger nemlig på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Scott Road COMP'20. Lige nu står de til 679 DKK (før 799) hos Cykelexperten. Helt sikkert en noget andet pris end DMT KR1 Racer som blev fremhævet lige før.

Scott Road COMP'20

Scott Road COMP'20

🥈 de bedst anmeldte billige cykelsko
🥉 de billigste cykelsko

5.05 stjerner baseret på 3 anmeldelser

679 DKK hos Cykelexperten

Kigger vi på Scott Road COMP'20 anmeldelserne, så ligger helt usædvanlige 100% på 4-5 stjerner.De billige Scott Road COMP'20 koster netop nu 1582 DKK mindre end DMT KR1 Racer herover. I procenter er det ensbetydende med en besparelse på 70%.

Men uanset besparelsen, så skal du lige minde dig selv om at de to cykelsko ikke er samme model.

Hvis vi tager og sammenligner de bedste cykelsko med alle de andre modeller, så kan vi udfra anmeldelserne lave diagrammet herunder.

Som du ret klart kan se, så er anmeldelserne af DMT KR1 Racer virkelig en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller. DMT KR1 Racer er de blå barer, mens gennemsnittet for alle cykelskoene er gråt.Det billigere alternativ Scott Road COMP'20 er også noget bedre end gennemsnittet. Se blot dette diagram. Scott Road COMP'20 er her de blå barer.Det er ikke blot indefor cykelsko at mærket DMT klarer sig særdeles godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som cykelsko.

I modsætning til de bedste cykelsko, så kommer de allerbedste billige model fra mærket Scott. Scott klarer sig på samme måde som DMT også rigtig godt indefor andre andre typer produkter. For Scott fx. kategorier som cykelsko.

Jagter du herre cykelsko, så får Giro Sko Code Techlace de bedste anmeldelser. De står lige nu til 1499 DKK (før 2399) hos Cykelexperten.

For god ordens skyld, så bør du dog huske på at de allerbedste cykelsko ovenfor ikke er beregnet specifikt til mænd/damer. Mænd burde i mange tilfælde derfor godt kunne vælge disse selvom de ikke er specielt til mænd.

Vil du have et par cykelsko specifikt beregnet til mænd, så er det modellen herunder du må gå efter.

Kigger vi på anmeldelserne af Giro Sko Code Techlace, så ligger helt usædvanlige 100% på 4+ ud af 5 stjerner.Jagter du et par cykelsko til damer, så får Giro Empire E70 KnitWomen Grå de bedste anmeldelser. De står lige nu til 939 DKK (før 1799) hos Cykelexperten.

Ligesom med cykelskoene til mænd ovenfor, så må du huske på at de allerbedste cykelsko ikke er specifikt til enten mænd eller damer. Du kan rimeligt sikkert godt vælge disse fremfor en model specielt til damer.

Vil du have et par cykelsko specielt til damer, så er det modellen nedenfor du skal gå efter.

Giro Empire E70 KnitWomen Grå anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% er på 4-5 stjerner.Cykelsko fra de store mærker

For mange er det vigtigt at gå efter et par cykelsko fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor se nærmere på nogle af de bedste cykelsko fra disse mærker.

De store og populære mærker vi kigger nærmere på herunder er Giro, Northwave og Scott. For hvert af mærkerne har vi fundet den bedst anmeldte cykelsko.

Af de forskellige Giro modeller, så er Giro Sko Code Techlace bedst anmeldt. Cykelexperten har de lige nu til 1499 DKK (før 2399).

Ser vi på anmeldelserne af Giro Sko Code Techlace, så ligger ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5.Af de forskellige Northwave cykelsko, så får Northwave Jet 2 flest stjerner i anmeldelserne. Cykelexperten har de lige nu til 321 DKK (før 599).

Helt usædvanlige 100% af Northwave Jet 2 anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Baseret på de forskellige Scott cykelsko, så er Scott Road Comp Boa Yellow/Black bedst anmeldt. Cykelexperten har de or tiden til 849 DKK (før 999).

Scott Road Comp Boa Yellow/Black

Scott Road Comp Boa Yellow/Black

🥈 de bedst anmeldte billige cykelsko
🥉 de billigste cykelsko

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

849 DKK hos Cykelexperten

Anmeldelserne af Scott Road Comp Boa Yellow/Black ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% ligger nemlig på 4+ stjerner ud af 5.Alle 10 konkurrenter

Udover de bedste cykelsko herover, så findes der selvfølgelig også en sjat andre gode cykelsko. De modeller kigger vi hurtigt lidt nærmere på nu. Alletiders hvis du ikke helt kan lide modellerne ovenfor, for så kan det være en af modellerne herunder vil være det helt rigtige valg.

For produkterne viser vi også den bedste pris vi har kunne finde i en dansk butik👍
Giro Sko Code Techlace

5.05 stjerner

Giro Sko Code Techlace har vi placeret lige uden for de allerbedste cykelsko, da de får hele 5 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

De er billigst hos Cykelexperten, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 1499 DKK.Giro Empire VR90 Sort/lime

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Giro Empire VR90 Sort/lime 5 stjerner, så de er også tæt på de allerbedste cykelsko. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

De er billigst hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 1099 DKK.Giro Empire VR90 Sort/lime

5.05 stjerner

Giro Empire VR90 Sort/lime får også gode anmeldelser. De får nemlig 5 ud 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

De er billigst hos Cykelexperten, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 1099 DKK.Giro Empire E70 KnitWomen Grå

5.05 stjerner

Giro Empire E70 KnitWomen Grå får ligeså ret gode anmeldelser. De får nemlig 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 939 DKK.Giro Sentrie Techlace

5.05 stjerner

Her på siden har vi også Giro Sentrie Techlace, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 1699 DKK.Giro Sentrie Techlace

5.05 stjerner

Her på siden har vi også Giro Sentrie Techlace, der i anmeldelserne får 5 stjerner ud af 5. Vi har helt usædvanlige 100% af anmeldelserne på 4-5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 949 DKK.Northwave Jet 2

5.05 stjerner

Med på listen har vi også Northwave Jet 2. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Helt usædvanlige 100% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 321 DKK.Northwave Jet 2

5.05 stjerner

Med på listen har vi også Northwave Jet 2. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Vi har ret vilde 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 321 DKK.Northwave Jet 2

5.05 stjerner

Med på listen har vi også Northwave Jet 2. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger virkeligt usædvanligt godt, da glimrende 100% er nemlig på 4 eller 5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 321 DKK.Northwave Jet 2

5.05 stjerner

Med på listen har vi også Northwave Jet 2. De får i anmeldelserne 5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger virkeligt usædvanligt godt. Hele 100% er nemlig på 4+ ud af 5 stjerner.

De er til den bedste pris hos Cykelexperten, hvor den også er på tilbud. Hos Cykelexperten står de til 321 DKK.Et par cykelsko modeller mere

Udover de spændende cykelsko herover, så har vi checket anmeldelser for en sjat modeller som viste sig ikke at få helt så gode anmeldelser.

Nogle af de andre modeller vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i listen lige herunder.

Skræmmende nok så findes der modeller der får ned til under 3 stjerner😧

5.0Giro Imperial Race
5.0Giro Imperial Race
5.0Giro Imperial Race
5.0Giro Factor Techlace
5.0Giro Factor Techlace
5.0Giro Factor Techlace
5.0Scott MTB Comp Boa Lady
4.9Giro Raes Techlace Woman Pink
4.8Giro Sko Code Techlace
4.8Giro Imperial Race
4.7Giro Empire E70 KnitWomen Grå
4.7Giro Empire E70 KnitWomen Grå
4.7Giro Sentrie Techlace
4.7Giro Sentrie Techlace
4.7Giro Imperial Race
4.7Giro Imperial Race
4.7Giro Imperial Race
4.6Giro Empire E70 KnitMen
4.6DMT KR3 Racer
4.6Scott MTB Comp Boa Lady
4.6Scott MTB Comp Boa Lady
4.6Scott MTB Comp Boa Lady
4.5Giro Sko Code Techlace
4.5Giro Empire E70 KnitMen
4.5Giro Empire E70 KnitWomen Grå
4.5DMT KR3 Racer
4.5Giro Sentrie Techlace
4.5Giro Sentrie Techlace
4.5Giro Sentrie Techlace
4.5Giro Sentrie Techlace
4.3Giro Empire SLX Sort/sølv
4.3Giro Empire VR 70 Knit
4.3Giro Empire E70 KnitMen
4.2Giro Empire VR90 Sort/lime
4.2Giro Empire E70 KnitMen
4.1Giro Empire VR90 Sort/lime
4.1Giro Raes Techlace Woman Pink
4.0Giro Empire VR90 Sort/lime
4.0Giro Empire VR 70 Knit
4.0Giro Raes Techlace Woman Pink
4.0Giro Sante Dame Racer OUTLET
3.2Giro Raes Techlace Woman
3.2Giro Raes Techlace Woman
3.2Giro Raes Techlace Woman
3.0DMT KM 3 MTB
3.0DMT KM 3 MTB
3.0Giro Empire VR 70 Knit
2.0Northwave Jet 2

Læs mere

Gummistøvler

Gummistøvler

De bedste modeller. Gummistøvler fra 89 DKK.

Løbesko

Løbesko

De bedst anmeldte løbesko. Priser fra 1000 DKK.

Vandresko

Vandresko

Alle de bedste vandresko. Fremragende vandresko fra 1099 DKK.

Skoovertræk

Skoovertræk

De bedste modeller. Skoovertræk fra 254 DKK.

Badesko

Badesko

De bedst anmeldte badesko. Priser fra 129 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*