Altmuligt > Elektronik > Dehydratorer

Den bedste dehydrator i 2020

Alle dehydratorer herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra flere hundrede anmeldelser er den bedste dehydrator Sba Model ED5. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Sba Model ED5

Sba Model ED5

🥇 den bedste anmeldte dehydrator

4.34.5 stjerner baseret på 210 anmeldelser

432 DKK hos Amazon DE
449 DKK hos Kitchentime
468 DKK hos Whiteaway

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det skader ikke at vælge en god dehydrator. Vi har derfor fundet adskillige modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat vores robot🤖 til at samle anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 13 liste med de bedste dehydratorer.

Det er en rigtig god start at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der modsvarer hvad dine behov er, så derfor har vi også kigget på features for modellerne og hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du få det bedste dehydrator til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en dehydrator. Her i vores liste starter priserne på 236,- DKK for den billigste dehydrator til 3145,- DKK for den dyreste model.

Din nye dehydrator skal temmeligt stikkert i en stikkontakt, så du skal kigge efter at stikket matcher såfremt du går efter at købe din dehydrator i en udenlandsk webshop.

Dehydrator design

Udover anmeldelserne, så bør du også tænke over designet af din nye dehydrator. For mange er det jo vigtigt at sikre, at den passer ind i dit køkken og at den ikke ser helt skæv ud.

Du bør altså overveje om farve og materialer matcher dit køkken eller ej. Hvis den ikke passer ind, så skal du måske overveje en anden dehydrator.

Til sidste bør du også tænke på hvordan det vil være at gøre din nye dehydrator ren og pæn. Afhængig af designet, så kan dehydratoren nemlig være mere eller mindre besværlig at rengøre.

PS: Sådan har vi fundet den bedste dehydrator

For at finde frem til den bedste dehydrator har vi udvalgt 13 forskellige dehydratorer.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 311 anmeldelser. Derved har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte dehydrator.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange modeller. I stedet har vi haft som mål at indsamle data fra flere hundrede anmeldelser. På den måde kan du se hvad de fleste anmeldere synes er den bedste dehydrator.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere mener er den bedste model.


Den bedst anmeldte dehydrator

Den bedst anmeldte dehydrator er Sba Model ED5. Lige nu står den til 432 DKK (før 670) hos Amazon DE.

Sba Model ED5

Sba Model ED5

🥇 den bedste anmeldte dehydrator

4.34.5 stjerner baseret på 210 anmeldelser

432 DKK hos Amazon DE
449 DKK hos Kitchentime
468 DKK hos Whiteaway

Sba Model ED5 anmeldelserne ligger i den gode ende. Glimrende 89% er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Esperanza EKD002. Den står lige nu til 236 DKK (før 236) hos Computersalg.

Esperanza EKD002

Esperanza EKD002

🥈 den bedst anmeldte billige dehydrator
🥉 den billigste dehydrator

3.53.5 stjerner baseret på 26 anmeldelser

236 DKK hos Computersalg
238 DKK hos ProShop


Beslutter du dig for at købe den billige Esperanza EKD002 fremfor Sba Model ED5 herover, så sparer du netop nu 196 DKK. I iskolde procenter svarer det til at du sparer 45%.

De 10 konkurrenter til bedste dehydrator

Ved siden af den bedste dehydrator lige herover, så findes der også andre spændende dehydratorer. Dem ser vi lige lidt nærmere på herunder. Godt hvis du ikke synes om modellerne lige herover, for så kan det jo være en af modellerne herunder er det bedste valg for dig.

For hver af de viste modeller viser vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk online butik.
Graef GRDA506

4.24.5 stjerner

Graef GRDA506 har vi placeret lige uden for de bedste dehydratorer, da den får ret gode 4.2 ud af 5 stjerner. Vi har usædvanligt høje 92% af anmeldelserne af denne model på 4+ stjerner ud af 5.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 1199 DKK.Sba ED6 6 Hylder

4.04 stjerner

Lige herefter kommer Sba ED6 6 Hylder, der i anmeldelserne får 4 stjerner. Vi har hele 86% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Computersalg, hvor den står til 1298 DKK.Gastroback Design 46600

4.04 stjerner

Gastroback Design 46600 får også temmeligt gode anmeldelser. Den får 4 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Coop. Der er den også på tilbud til 649 DKK.OBH Nordica 6775 Food Whi/transparent/yellow

OBH Nordica 6775 Food Whi/transparent/yellow er også blandt de bedst anmeldte dehydratorer, da den får 0 ud 5 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er for tiden på tilbud og til den billigste pris hos Kitchentime, hvor den står til 449 DKK.Gastronoma Food Transparent

Ligeså ret godt anmeldt er Gastronoma Food Transparent. Den får 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 376 DKK.Sencor SFD 742RD Food Whi/red

Ligeså ganske godt anmeldt er Sencor SFD 742RD Food Whi/red. Den får nemlig 0 ud af 5 stjerner og meget, meget usædvanligt er blot 0% er på triste 1 eller 2 stjerner👊

Netop nu er den til den bedste pris hos ProShop. Der står den til 424 DKK.Emerio FD-109543 Food

Emerio FD-109543 Food er placeret til sidst her i vores liste, hvilket heldigvis stadig betyder den er en glimrende dehydrator.

Den får 0 stjerner i anmeldelserne og utroligt nok er kun 0% er i den triste ende med 1-2 stjerner.

Den er for tiden til den billigste pris hos ProShop, hvor den står til 318 DKK.WMF KitchenMinis Snack

En af de øvrige interessante dehydrator er WMF KitchenMinis Snack. Den får i anmeldelserne 0 stjerner ud af 5 og meget, meget usædvanligt er kun 0% er i bunden med 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos ProShop. Der står den til 821 DKK.Arie 616 B-Dry

En af de øvrige glimrende dehydrator er Arie 616 B-Dry, der i anmeldelserne får 0 stjerner ud af 5 og utroligt nok er kun 0% er på triste 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Computersalg. Der er den på tilbud til 342 DKK.Uden Timer, 4 Plader

En af de øvrige interessante dehydrator er Uden Timer, 4 Plader. Den får i anmeldelserne 0 stjerner ud af 5 og utroligt nok er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den billigste pris hos Kitchentime. Der er den også på tilbud til 1719 DKK.
Læs mere

Elkedler

Elkedler

De allerbedste modeller. Elkedler fra 60 DKK.

Kaffekværne

Kaffekværne

De bedst anmeldte kaffekværn modeller. Kaffekværne fra 112 DKK.

Dampstrygejern

Dampstrygejern

Alle de allerbedste dampstrygejern modeller. Fremragende dampstrygejern fra 89 DKK.

Dampstationer

Dampstationer

De allerbedste modeller. Dampstationer fra 343 DKK.

Hånddampere

Hånddampere

De bedst anmeldte hånddamper modeller. Hånddampere fra 199 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*