Altmuligt > Beauty sager > Deodoranter

Den bedste deodorant i 2021

Mads Phikamphon

Alle deodoranterne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser og fundet frem til at Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. er den bedste deodorant til både damer og mænd.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

🥇 den bedst anmeldte deodorant

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

192 DKK hos Escentual
229 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideAnmeldelser og features

Når du har brug for en ny deodorant, så er det vigtigt at gå efter en model der bliver godt anmeldt. Derved kan du nemlig undgå at købe en mindre god model.

Efter at have fundet de mange deodoranter har vi sat sat Find Hold robotten i gang med at finde anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 52 liste over de bedst anmeldte deodoranter👍

De mange anmeldelser er en god start, men det er også vigtigt at vælge en deodorant der matcher hvad du har brug for. Vi har derfor også set på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. Derved kan du få din nye deodorant til en rigtig god pris.

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nydeodorant. Her i vores liste starter priserne på 35,- DKK for den billigste deodorant til hele 269,- DKK for den dyreste model.

Hvordan vi finder den bedste deodorant

For at finde frem til den allerbedste deodorant har vi udvalgt 52 forskellige deodoranter.

Efter vi har udvalgt deodoranterne har robotten fundet 9.950 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste deodorant.

Derved behøver du ikke vælge model udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge deodorant udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste deodorant

Bedst anmeldt af deodoranterne er Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.. Lige nu står den til 192 DKK (før 227) hos Escentual. På trods af en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr deodorant. Prisen ligger nemlig lidt over den gennemsnitlige pris for de anmeldte deodoranter.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

🥇 den bedst anmeldte deodorant

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

192 DKK hos Escentual
229 DKK hos Nice Hair

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. er på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis dit budget ikke er voldsomt stort så kan du overveje Biotherm Homme Day Control. Lige nu står den til 115 DKK (før 175) hos Nice Hair.

Biotherm Homme Day Control

Biotherm Homme Day Control

🥈 den bedst anmeldte billige deodorant

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

115 DKK hos Nice Hair
130 DKK hos Computersalg
174 DKK hos ProShop

Vildt nok er kun 0% af Biotherm Homme Day Control anmeldelserne på triste 1-2 stjerner.Den billige Biotherm Homme Day Control koster netop nu 77 DKK mindre end modellen ovenfor. Du kan med andre ord spare 40%👍

Såfremt vi sammenligner den allerbedste deodorant med de andre deodorant modeller, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Det er ret klart at Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. er noget bedre anmeldt end alle de andre deodorant modeller. Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er de grå.Den billigere model Biotherm Homme Day Control er ligeså bedre end gennemsnittet for alle deodoranterne. Check bare diagrammet lidt længere nede. Biotherm Homme Day Control er her de øverste blå barer.Mærket Yves Saint Laurent som den bedste deodorant stammer fra klarer sig ligeså virkeligt godt indefor kategorier som deodoranter, foundations og eau de toiletter.

Som nævnt ovenfor, så kommer den allerbedste billige model fra Biotherm Homme. Biotherm Homme klarer sig ligeså godt indefor produkter som deodoranter, foundations og eau de toiletter.

Bedste økologiske deodorant

Såfremt du er vild med økologisk deodorant, så er den bedst anmeldte økologiske model deodorant Herban Cowboy Deo Stick Dusk Herre Natural Grooming 80 G. Den står nu til 105 DKK hos Med24.Søger du efter herre deodorant, så får Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 192 DKK (før 227) hos Escentual.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr.

🥇 den bedst anmeldte deodorant

5.05 stjerner baseret på 14 anmeldelser

192 DKK hos Escentual
229 DKK hos Nice Hair

Helt utrolige 100% af anmeldelserne af Yves Saint Laurent YSL Y For MenStick 75 Gr. er på 4 eller 5 stjerner🤩Søger du efter en deodorant til damer, så får Meraki Deo Roll-on Northern Dawn 50 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 45 DKK (før 50) hos Apopro.Alle 10 konkurrenter

Udover den bedste deodorant ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende deodoranter. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Ikke værst såfremt du ikke helt kan lide deodoranterne ovenfor, for så kan det være en af de 10 modeller herunder vil være det helt rigtige valg ifht. hvad du har brug for.

For modellerne har vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik på nettet👍
Lacoste L

5.05 stjerner

Lige udenfor de bedste deodoranter har vi Lacoste L'Homme Intense STICK 75ML. I anmeldelserne får den nemlig hele 5 ud af 5 stjerner. Vi har helt utrolige 100% af anmeldelserne på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair. Hos Nice Hair står den til 215 DKK.Versace Deodorant Spray

5.05 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Versace Deodorant Spray 5 stjerner ud af 5, så den er også ret tæt på de allerbedste modeller og fantastisk nok er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Billig Parfume. Der er den også på tilbud til 269 DKK.Hugo Boss The Scent Stick 75 Ml

5.05 stjerner

Hugo Boss The Scent Stick 75 Ml får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne og meget usædvanligt er blot 0% er i bunden med 1-2 stjerner👍

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 119 DKK.Chloe 100 Ml

5.05 stjerner

Chloe 100 Ml får ligeså gode anmeldelser. Den får nemlig 5 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Billig Parfume, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Billig Parfume står den til 199 DKK.Loreal Paris L’Oreal Paris Men Expertspray Thermic Resist 45 C 150ML

5.05 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er Loreal Paris L’Oreal Paris Men Expertspray Thermic Resist 45 C 150ML. Den får 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne af denne model ligger altså utroligt godt. Glimrende 100% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

For tiden er den til den billigste pris hos Nice Hair. Der er den også på tilbud til 35 DKK. Loreal Paris L’Oreal Paris Men Expertspray Thermic Resist 45 C 150ML er derved den billigste model her på siden.MADARA HERBAL50 Ml

5.05 stjerner

På samme måde ret godt anmeldt er MADARA HERBAL50 Ml. Den får 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne og vildt nok er blot 0% er på 1 eller 2 stjerner👍

For tiden er den til den billigste pris hos Med24. Der står den til 95 DKK.Lowengrip Count On ME50 Ml

5.05 stjerner

En af de øvrige glimrende deodoranter er Lowengrip Count On ME50 Ml. Den får i anmeldelserne 5 stjerner ud af 5 og vildt nok er kun 0% er på 1 eller 2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 95 DKK.Lacoste L.12.12 BLANC150ML Spray

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Lacoste L.12.12 BLANC150ML Spray, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger fantastisk godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Coolshop. Der står den til 114 DKK.Dr. Hauschka ROSE50 Ml

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså Dr. Hauschka ROSE50 Ml, da den i anmeldelserne får 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger altså utroligt godt. Hele 100% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 104 DKK.VICHY Mineral Deo Roll-On 48H 50 Ml

5.05 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi ligeså VICHY Mineral Deo Roll-On 48H 50 Ml, da den i anmeldelserne får 5 stjerner og fantastisk nok er blot 0% er på 1-2 stjerner.

Netop nu er den til den bedste pris hos Med24. Der står den til 108 DKK.Et par deodorant modeller mere

Ved siden af de spændende deodorant modeller ovenfor, så har vi samlet anmeldelser for modeller som viste sig ikke at få ligeså gode anmeldelser.

Nogle af de andre deodoranter vi har sammenlignet anmeldelser for har vi samlet i den lækre liste lige herunder.

Utroligt nok så findes der deodoranter som får ned til under virkeligt triste 2 stjerner i anmeldelserne😧

4.8Clarins Care 50ML
4.7Meraki Deo Roll-on Northern Dawn 50 Ml
4.7Giorgio Armani Armani CODESPRAY150 Ml
4.7Prada Luna Rossa DSP 150ML
4.7PACO RABANNE Olympea Spray 150 Ml
4.6PACO RABANNE 1 Million Spray 150 Ml
4.6Hugo Boss The Scent Spray 150 Ml
4.6Cacharel NoaSpray 150 Ml
4.6Issey Miyake L'eau D'Issey Stick
4.6Mont Blanc Legend Deo Stick
4.5Davidoff Cool Water Man Deo Stick
4.5Clarins Eau RessourcanteSpray 100 Ml
4.5Versace Eros DSP Szklo 100ML
4.5Hugoboss HUGO BOSS NO.6 Deo Spray 150ML
4.5Narciso Rodriguez For Her Spray 100 Ml
4.4Clarins Men Daily Value Pack Roll-OnDuo
4.4Versace Eros Flame PERFUMED100ML
4.4Chloé Chloe NomadeSpray 100 Ml
4.4Herban Cowboy Deo Stick Dusk Herre Natural Grooming 80 G
4.4Calvin Klein Ck One Spray 150 Ml
4.4Versace Bright Crystal PERFUMED50 Ml
4.4Weleda Salvia 100 Ml
4.4Dr. Organic Lavender 50 Ml
4.4Dr. Organic Hemp Oil 50 Ml
4.4Helena Rubinstein NuditRoll-On 50 Ml
4.3Dolce & Gabbana Light Blue -Stick 50 Ml
4.3Shiseido Anti-PerspirantRoll-On 50 Ml
4.3Weleda Roll-on 24H Citrus 50 Ml
4.3Weleda Pomegranate Roll ON50ML
4.2Nuxe Men 24HR Protect Deo 50 Ml
4.2La Roche-Posay 24H Deo Roll-On 50 Ml
4.0Jean Paul Gaultier Classique Deo SPRAY150 Ml
4.0Aurelia Botanical Cream 110 G
4.0Dr. Organic Coconut 50 Ml
4.0Ben&Anna Ben & Anna NaturligPapertube Persian Lime
3.9Ahava Magnesium Rich 50 Ml.
3.6Ben&Anna Ben & Anna NaturalNordic Timber Papertube
3.0Narciso Rodriguez Bleu Noir For HimStick 75 Gr.
1.0Paco Rabanne Pure XS For HerSpray 150ML

Læs mere

Fodcremer

Fodcremer

De bedst anmeldte modeller. Fremragende fodcremer fra 35 DKK.

Foundations

Foundations

Alle de bedst anmeldte foundation modeller. Fremragende foundations fra 35 DKK.

Highlightere

Highlightere

Alle de allerbedste modeller. Fremragende highlightere til priser fra 39 DKK.

Håndcremer

Håndcremer

De bedst anmeldte modeller. Fremragende håndcremer fra 37 DKK.

Hårkure

Hårkure

Alle de bedst anmeldte hårkur modeller. Fremragende hårkure fra 127 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*