Altmuligt > Boligudstyr > Drikkeglas

Det bedste drikkeglas i 2021

Mads Phikamphon

Alle drikkeglassene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på en hel del anmeldelser for 4 forskellige drikkeglas. Det bedste drikkeglas er Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.. Hvorfor det er det bedste drikkeglas ser vi nærmere på lidt længere nede på denne side.

Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.

Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.

🥇 det bedst anmeldte drikkeglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

340 DKK hos Noru

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for drikkeglas, så derfor har vi udvalgt en hel del drikkeglas som hver og en får rigtigt gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange drikkeglas satte vi vores robot til at finde anmeldelser på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 4 liste over de bedste drikkeglas👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men det er også vigtigt at vælge en model der matcher hvad du har brug for, så derfor har vi også set på features for hvert eneste model og hvad de koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få et af de bedste drikkeglas til en rigtig god pris.

Det er værd at holde øje med prisen når det er tid til at vælge et drikkeglas. I listen her svinger priserne fra fornuftige 50,- DKK for det billigste drikkeglas til 340,- DKK for det dyreste drikkeglas.

PS: Hvordan vi har fundet det bedste drikkeglas

For at kunne finde frem til det bedste drikkeglas, så har vi udvalgt 4 forskellige drikkeglas.

Derefter har Find Hold robotten fundet 5 anmeldelser, så vi har kunne finde det bedst anmeldte drikkeglas.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange drikkeglas. Vi har i stedet gået efter at samle data om en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne mener er det bedste drikkeglas.

Derved skal du ikke vælge baseret på hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så giver anmeldelserne dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere tænker er bedst.


Det bedst anmeldte drikkeglas

Det bedst anmeldte drikkeglas er Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.. Lige nu står det til 340 DKK hos Noru. Uanset et er godt anmeldt, så må det siges at være et smule dyrt drikkeglas. Prisen ligger nemlig noget over gennemsnittet for de viste drikkeglas.

Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.

Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk.

🥇 det bedst anmeldte drikkeglas

5.05 stjerner baseret på 1 anmeldelser

340 DKK hos Noru

Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk. anmeldelserne ligger altså fantastisk godt. Glimrende 100% af anmeldelserne ligger på 4 eller 5 stjerner🤩Hvis budgettet ikke er voldsomt stort så kan du overveje Muurla Pippi Langstrømpe Fra. Det står lige nu til 50 DKK hos Legebutikken. Det må siges at være en væsentligt bedre pris end Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk. drikkeglasset ovenfor.

Muurla Pippi Langstrømpe Fra

Muurla Pippi Langstrømpe Fra

🥈 det bedst anmeldte billige drikkeglas
🥉 det billigste drikkeglas

3.03 stjerner baseret på 2 anmeldelser

50 DKK hos Legebutikken


Det billige Muurla Pippi Langstrømpe Fra koster 290 DKK mindre end modellen ovenfor. I kolde procenter svarer det til at du sparer 85%. Uanset den store besparelse, så skal du selvfølgelig huske at der jo ikke er tale om samme drikkeglas.

Sammenligner vi alle anmeldelserne af det bedste drikkeglas med gennemsnittet for alle de andre modeller, så kan vi lave diagrammet herunder. Som du tydeligt kan se, så er anmeldelserne af Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk. en del bedre end anmeldelserne af de andre modeller (Broste Copenhagen Blå Hammered 4 Stk. er de øverste blå barer, mens gennemsnittet for alle modellerne er gråt).Det billigere alternativ Muurla Pippi Langstrømpe Fra er ligeså bedre end gennemsnittet. Check blot dette diagram (Muurla Pippi Langstrømpe Fra er her de øverste blå barer).Det er ikke kun indefor drikkeglas at mærket Broste Copenhagen fremstår virkeligt godt. Det gør det også indefor kategorier som drikkeglas.

Det bedste billige drikkeglas kommer som tidl. nævnt fra Muurla.

Muurla klarer sig ligesom Broste Copenhagen også godt indefor andre produkter. For Muurla fx. kategorier som drikkeglas.

Konkurrenterne

Udover det bedste drikkeglas ovenfor, så findes der selvfølgelig også en sjat andre fremragende drikkeglas. De modeller kigger vi lidt nærmere på nu. Det kan jo være at en af de modeller vi kigger nærmere på nu er det rigtige valg for dig. Fx. hvis du ikke helt lide drikkeglassene herover.

For modellerne viser vi også den bedste pris vi har fundet frem til i en dansk butik👍
Broste Copenhagen Amber 4 Stk.

4.04 stjerner

Broste Copenhagen Amber 4 Stk. har vi placeret lige uden for de allerbedste drikkeglas, da det får ret gode 4 ud af 5 stjerner. Ret vilde 100% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Det er billigst hos Noru. Hos Noru står det til 276 DKK.Bloomingville Grå

1.01 stjerne

I anmeldelserne får Bloomingville Grå 1 stjerner ud af 5, så det er også ret tæt på de bedste modeller og utroligt nok er kun 100% er i bunden med 1-2 stjerner.

Det er til den bedste pris hos Trendy Living. Hos Trendy Living står det til 54 DKK.
Læs mere

Rødvinsglas

Rødvinsglas

Alle de bedste modeller. Fremragende rødvinsglas fra 58 DKK.

ølglas

ølglas

De bedst anmeldte ølglas modeller. Priserne starter på 259 DKK.

Champagneglas

Champagneglas

Alle de allerbedste champagneglas. Fremragende champagneglas til priser fra 218 DKK.

Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Alle de bedste modeller. Fremragende hvidvinsglas fra 51 DKK.

Bourgogneglas

Bourgogneglas

De bedst anmeldte bourgogneglas modeller. Priserne starter på 219 DKK.

Vandglas

Vandglas

Alle de allerbedste vandglas. Fremragende vandglas til priser fra 69 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*