Altmuligt > Udstyr til børn > Dukkehuse

Det bedste dukkehus i 2021

Mads Phikamphon

Alle dukkehusene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på flere hundrede anmeldelser er det bedste dukkehus PlanToys Victoriansk. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

PlanToys Victoriansk

PlanToys Victoriansk

🥇 det bedst anmeldte dukkehus

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1949 DKK hos Coolshop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for dukkehus. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat vores robot til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 over de bedste dukkehuse.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få dit nye dukkehus til en god pris.

Hvis du ikke har så mange penge til dit nyt dukkehus kan du også overveje et brugt model.

Det med pladsen

Når du skal vælge dukkehus, så skal du også lige være opmærksom på om du har plads nok. Ikke alle dukkehuse er nemlig lige store.

Det vil være så ærgeligt at stå med et nyt dukkehus som der ikke er plads til.

PS: Sådan har vi fundet det bedste dukkehus

For at finde det bedste dukkehus har vi udvalgt 3 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 314 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte dukkehus.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange dukkehuse. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra flere hundrede anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste dukkehus.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad flere hundrede anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste dukkehus

Bedst anmeldt af dukkehusene er PlanToys Victoriansk. Lige nu står det til 1949 DKK hos Coolshop. Selvom et er godt anmeldt, så må det siges at være et dyrt dukkehus. Prisen er nemlig noget over gennemsnittet for dukkehuse.

PlanToys Victoriansk

PlanToys Victoriansk

🥇 det bedst anmeldte dukkehus

4.75 stjerner baseret på 3 anmeldelser

1949 DKK hos Coolshop

Ret vilde 100% af PlanToys Victoriansk anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Sylvanian Families Med Møbler Landsted. Lige nu står det til 749 DKK hos Coop.

Sylvanian Families Med Møbler Landsted

Sylvanian Families Med Møbler Landsted

🥈 det bedst anmeldte billige dukkehus
🥉 det billigste dukkehus

4.14 stjerner baseret på 25 anmeldelser

749 DKK hos Coop


Det billige Sylvanian Families Med Møbler Landsted koster 1200 DKK mindre end PlanToys Victoriansk. I iskolde procenter svarer det til en besparelse på 62%. Men uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste dukkehus med gennemsnittet for alle de andre dukkehuse, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af PlanToys Victoriansk virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (PlanToys Victoriansk er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Sylvanian Families Med Møbler Landsted er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Sylvanian Families Med Møbler Landsted er her de blå barer).Det er ikke kun indefor dukkehuse at mærket PlanToys klarer sig rigtig godt. Det gør det også indefor andre typer produkter som fx. sparegrise og dukkehuse.

Det bedste billige dukkehus kommer som nævnt fra Sylvanian Families. Sylvanian Families klarer sig ligesom PlanToys også fremragende indefor andre andre typer produkter. For Sylvanian Families fx. kategorier som sparegrise og dukkehuse.

3 konkurrenter

Udover det bedste dukkehus herover, så findes der også en sjat andre gode dukkehuse. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Hape Dukke Familie Hus

4.34.5 stjerner

Lige efter de bedste dukkehuse har vi Hape Dukke Familie Hus. I anmeldelserne får det hele 4.3 ud af 5 stjerner

Det står lige nu til 971 DKK hos ProShop.
Læs mere

Hammerbrætter

Hammerbrætter

De bedste hammerbrætter. Hammerbrætter fra 108 DKK.

Babypuder

Babypuder

De bedste babypuder. Priserne starter på 249 DKK.

Lægesæt

Lægesæt

De bedste lægesæt. Lægesæt fra 178 DKK.

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj

De bedste aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøj fra 105 DKK.

Babysengetøj

Babysengetøj

De bedste babysengetøj. Priserne starter på 299 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*