Altmuligt > Udstyr til børn > Dukkehuse

Det bedste dukkehus i 2020

Alle dukkehusene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Baseret på en hel del anmeldelser er det bedste dukkehus Plantoys Dukkehus. Hvorfor det er det bedste valg kigger vi nærmere på længere nede på denne side.

Plantoys Dukkehus

Plantoys Dukkehus

🥇 det bedste anmeldte dukkehus

4.24.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

1799 DKK hos Coop

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en god ide at kigge på anmeldelser inden du køber. Det gælder også for dukkehus. Vi har derfor udvalgt en masse modeller som allesammen får gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet modellerne har vi sat vores robot til at indsamle anmeldelser i den helt store stil, så vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 7 over de bedste dukkehuse.

Vi har også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i nogle udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få dit nye dukkehus til en god pris.

I det hele taget er det virkeligt værd at holde øje med prisen når du skal vælge dukkehus. Her i vores liste går priserne fx. fra 400,- DKK for det billigste dukkehus til 1799,- DKK for den dyreste model.

Plads nok

Som du måske har bemærket, så er alle dukkehuse ikke lige store. Nogen er større end andre, så husk at checke at du har plads nok til dit nye dukkehus.

PS: Sådan har vi fundet det bedste dukkehus

For at finde det bedste dukkehus har vi udvalgt 7 forskellige modeller.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot indsamlet 263 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til det absolut bedst anmeldte dukkehus.

Bemærk at vi ikke selv har testet nogen af de mange dukkehuse. I stedet har vi fokuseret på at samle data fra en hel del anmeldelser, så du kan se hvad flertallet af anmeldelserne synes er det bedste dukkehus.

Det betyder du ikke behøver vælge udfra hvad en bestemt anmelder synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser her på siden dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er det bedste valg.


Det bedste dukkehus

Bedst anmeldt af dukkehusene er Plantoys Dukkehus. Lige nu står det til 1799 DKK (før 1999) hos Coop. Selvom et er godt anmeldt, så må det siges at være et dyrt dukkehus. Prisen er nemlig en del over gennemsnittet for dukkehuse.

Plantoys Dukkehus

Plantoys Dukkehus

🥇 det bedste anmeldte dukkehus

4.24.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

1799 DKK hos Coop


Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Gurli Gris I Træ. Lige nu står det til 400 DKK hos Coop. Det må siges at være en noget andet pris end Plantoys Dukkehus ovenfor.

Gurli Gris I Træ

Gurli Gris I Træ

🥈 det bedst anmeldte billige dukkehus
🥉 det billigste dukkehus

4.24.5 stjerner baseret på 23 anmeldelser

400 DKK hos Coop


Køber du det billige Gurli Gris I Træ fremfor Plantoys Dukkehus, så kan du spare 1399 DKK. Du kan med andre ord spare|Med andre ord kan du spare 78%. Men uanset besparelsen, så skal du selvfølgelig huske at de to dukkehuse ikke er samme model.

Sammenligner vi anmeldelserne af det bedste dukkehus med gennemsnittet for alle de andre dukkehuse, så kan vi lave diagrammet herunder.

Som du kan se, så er anmeldelserne af Plantoys Dukkehus virkelig en del bedre end anmeldelserne af alle de andre modeller (Plantoys Dukkehus er de blå barer, mens gennemsnittet er gråt).Det billigere alternativ Gurli Gris I Træ er også en del bedre end gennemsnittet. Se bare dette diagram (Gurli Gris I Træ er her de blå barer).7 konkurrenter

Udover det bedste dukkehus herover, så findes der også en sjat andre gode dukkehuse. Dem kigger vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Alletiders hvis du ikke kan lide modellerne herover, for så kan det være en af modellerne herunder er det helt rigtige valg for dig.

For hver af produkterne viser vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik.
Plantoys To Go

4.24.5 stjerner

Lige efter de bedste dukkehuse har vi Plantoys To Go. I anmeldelserne får det hele 4.2 ud af 5 stjerner

Det er lige nu på tilbud til 899 DKK hos Coop.Hape Dukke Familie Hus

4.14 stjerner

Herefter kommer Hape Dukke Familie Hus, der i anmeldelserne får 4.1 ud af 5 stjerner

Det er lige nu på tilbud til 839 DKK hos Coop.Sylvanian Families Med Møbler Landsted

4.04 stjerner

Sylvanian Families Med Møbler Landsted er blandt de bedst anmeldte dukkehuse, da det får 4 ud 5 stjerner

Det er lige nu på tilbud til 561 DKK hos Coop.Small Foot Dukkehus

3.33.5 stjerner

Small Foot Dukkehus er blandt de bedst anmeldte dukkehuse, da det får 3.3 ud 5 stjerner

Det er lige nu på tilbud til 649 DKK hos Coop.
Læs mere

Lægesæt

Lægesæt

De bedste lægesæt. Lægesæt fra 150 DKK.

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj

De bedste aktivitetslegetøj. Priserne starter på 45 DKK.

Byggesæt

Byggesæt

De bedste byggesæt. Byggesæt fra 98 DKK.

Kasseapparater

Kasseapparater

De bedste kasseapparater. Kasseapparater fra 141 DKK.

Køredragter

Køredragter

De bedste køredragter. Priserne starter på 300 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*