Altmuligt > Sportsudstyr > Dykkercomputere

Den bedste dykkercomputer i 2021

Mads Phikamphon

Alle dykkercomputerne herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Udfra en hel del anmeldelser er den bedste dykkercomputer Scubapro A1. Hvorfor den er det bedste valg ser vi nærmere på herunder.

Scubapro A1

Scubapro A1

🥇 den bedst anmeldte dykkercomputer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2499 DKK hos Diving 2000

Indholdet på denne sideSe på både anmeldelser og features

Hvis du skal vælge en ny dykkercomputer, så er det en god ide at du går efter en model der har fået gode anmeldelser. På den måde kan du undgå at lave et fejlkøb.

For at hjælpe dig med at vælge en ny dykkercomputer, så har vores robot samlet massevis af anmeldelser af hver eneste model og sammenlignet anmeldelserne. På den måde har vi kunne lave denne top 4 liste over nogle af de bedste dykkercomputere.

De mange anmeldelser er godt, men du skal også vælge en dykkercomputer der passer til det du har brug for. Vi har derfor også kigget på hvilke features de forskellige modeller har og præcis hvad modellerne koster i udvalgte butikker. Derved kan du få din nye dykkercomputer til en god pris.

I det hele taget er det værd at holde øje med prisen når du skal vælge en dykkercomputer. Her i vores liste starter priserne på 1129,- DKK for den billigste dykkercomputer til 7899,- DKK for den dyreste model.

Opladning

Som du nok allerede ved, så har langt de fleste dykkercomputere et batteri som skal holdes opladt inden du får noget ud af produktet. Til de fleste dykkercomputere følger der derfor en oplader med. Opladeren skal i stikkontakten, så husk at sikre dig at stikket passer med en dansk stikkontakt hvis du vælger at købe din dykkercomputer i en udenlandsk butik. Det er jo så ærgeligt at stå uden batterier når du endelig modtager din nye dykkercomputer.

PS: Hvordan vi finder den bedste dykkercomputer

For at finde frem til den bedste dykkercomputer har vi udvalgt 4 forskellige dykkercomputere.

Efter vi har udvalgt modellerne har vores robot fundet 97 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte dykkercomputer.

Bemærk at vi ikke selv tester nogen af de mange dykkercomputere. I stedet har vi haft som mål at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste dykkercomputer.

Derved behøver du ikke vælge udfra hvad en eller to tilfældige anmeldere synes. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge model udfra hvad en hel del anmeldere synes er den bedste model.


Den bedste dykkercomputer

Bedst anmeldt af dykkercomputerne er Scubapro A1. Lige nu står den til 2499 DKK hos Diving 2000.

Scubapro A1

Scubapro A1

🥇 den bedst anmeldte dykkercomputer

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

2499 DKK hos Diving 2000

Scubapro A1 anmeldelserne ligger altså virkeligt usædvanligt godt. Lækre 100% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner🤩Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Scubapro Bottom Timer Digital 330. Lige nu står den til 1129 DKK hos Diving 2000.

Scubapro Bottom Timer Digital 330

Scubapro Bottom Timer Digital 330

🥈 den bedst anmeldte billige dykkercomputer
🥉 den billigste dykkercomputer

3.94 stjerner baseret på 14 anmeldelser

1129 DKK hos Diving 2000


Den billige Scubapro Bottom Timer Digital 330 koster 1370 DKK mindre end Scubapro A1 herover. Med andre ord kan du spare 55%. Uanset den store besparelse, så skal du naturligvis huske at de to dykkercomputere ikke er ens.

Hvis vi sammenligner den allerbedste dykkercomputer med alle de andre dykkercomputere, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Det er klart at Scubapro A1 er en del bedre anmeldt end alle de andre dykkercomputer modeller. Scubapro A1 er de blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Den billigere model Scubapro Bottom Timer Digital 330 er også en del bedre end gennemsnittet for alle dykkercomputerne. Se bare diagrammet lidt længere nede. Scubapro Bottom Timer Digital 330 er her de blå barer.Mærket Scubapro som den bedste dykkercomputer stammer fra fremstår ligeså rigtig godt indefor kategorier som fx. dykkercomputere, dykkerknive, dykkermasker og snorkler.

4 konkurrenter

Udover den bedste dykkercomputer ovenfor, så findes der også en sjat andre fremragende dykkercomputere. Dem kigger vi lidt nærmere på herunder. Alletiders såfremt du ikke kan lide dykkercomputerne herover, for så kan det være en af de 4 modeller herunder er det helt rigtige valgifht. hvilken dykkercomputer du har brug for.

For hver af produkterne har vi også den billigste pris vi har kunne finde i en dansk butik på nettet.
Scubapro GALILEO G2M. Farveskærm

4.64.5 stjerner

Lige efter de bedste dykkercomputere har vi Scubapro GALILEO G2M. Farveskærm. I anmeldelserne får den nemlig hele 4.6 ud af 5 stjerner. Hele 85% af anmeldelserne er på 4+ ud af 5 stjerner.

For tiden er den billigst hos Diving 2000. Der står den til 7899 DKK.Suunto EON Corem. Farveskærm Lime

4.24.5 stjerner

I anmeldelserne får Suunto EON Corem. Farveskærm Lime 4.2 stjerner, så den er også super tæt på de bedste dykkercomputere

Lige nu er den til den bedste pris hos Diving 2000. Der står den til 5510 DKK.
Læs mere

Dykkerknive

Dykkerknive

De bedste modeller. Dykkerknive fra 199 DKK.

Dykkermasker

Dykkermasker

De bedst anmeldte dykkermasker. Dykkermasker fra 149 DKK.

Foam rollers

Foam rollers

Alle de bedste foam rollers. Fremragende foam rollers til priser fra 189 DKK.

Fodboldmål

Fodboldmål

De bedste modeller. Fodboldmål fra 399 DKK.

Snorkler

Snorkler

De bedst anmeldte snorkler. Snorkler fra 119 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*