Altmuligt > Værktøj > Save > Dyksave

Den bedste dyksav i 2021

Mads Phikamphon

Alle dyksavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 3 forskellige dyksave. Festool Akku-Tauchsäge er den bedste dyksav. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Festool Akku-Tauchsäge

Festool Akku-Tauchsäge

🥇 den bedst anmeldte dyksav

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

7223 DKK hos Toolster
9838 DKK hos Amazon DE

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for dyksav. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste over de bedst anmeldte dyksave.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste dyksav til en god pris.

Hvis dit budget er begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe en brugt dyksav.

Mange folk går efter en dyksav fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Festool.

Din nye dyksav skal formodentlig i en af dine stikkontakter. Husk derfor at kigge efter at stikket matcher hvis du går efter at købe din nye dyksav i udlandet.

Sådan har vi fundet den bedste dyksav

For at finde den allerbedste dyksav har vi udvalgt 3 forskellige modeller fra store mærker som Festool.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 92 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte dyksav.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange dyksave. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste dyksav.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge dyksav udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte dyksav

Den bedst anmeldte dyksav er Festool Akku-Tauchsäge. Lige nu står den til 7223 DKK (før 8025) hos Toolster. Uanset en får gode anmeldelser, så må den siges at være en lidt dyr dyksav. Prisen er nemlig lidt over gennemsnitsprisen for dyksave.

Festool Akku-Tauchsäge

Festool Akku-Tauchsäge

🥇 den bedst anmeldte dyksav

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

7223 DKK hos Toolster
9838 DKK hos Amazon DE

Ser vi på anmeldelserne af Festool Akku-Tauchsäge, så har vi ret vilde 100% på 4+ stjerner ud af 5🤩Hvis dit budget er begrænset så kan du overveje Festool TS 75 EBQ-Plus. Den står lige nu til 3998 DKK (før 4806) hos Toolster.

Festool TS 75 EBQ-Plus

Festool TS 75 EBQ-Plus

🥈 den bedst anmeldte billige dyksav
🥉 den billigste dyksav

4.75 stjerner baseret på 79 anmeldelser

3998 DKK hos Toolster
4168 DKK hos Amazon DE

Ser vi på anmeldelserne af Festool TS 75 EBQ-Plus, så ligger helt vildt høje 92% på 4+ stjerner ud af 5.Vælger du at købe den billige Festool TS 75 EBQ-Plus i stedet for Festool Akku-Tauchsäge herover, så vil du spare 3225 DKK. I kolde procenter svarer det til en besparelse på 45%. Uanset besparelsen, så skal du naturligvis huske at der ikke er tale om samme dyksav.

Hvis vi sammenligner den bedste dyksav med alle de andre dyksav modeller, så kan vi baseret på anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede.

Som du tydeligt kan se, så er Festool Akku-Tauchsäge noget bedre anmeldt end alle de andre dyksave. Festool Akku-Tauchsäge er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer.Noget billigere Festool TS 75 EBQ-Plus er også en del bedre end gennemsnittet for alle modellerne. Se bare diagrammet herunder (Festool TS 75 EBQ-Plus er her de øverste blå barer).Som tidl. nævnt, så kommer den bedste billige model fra Festool. Nogle andre kategorier som Festool klarer sig virkeligt godt indefor er boremaskiner, pandekagepander, strygestål og alarmer.

Dyksave fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en dyksav fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste dyksave fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Festool.

Den bedst anmeldte Festool dyksav vi har fundet frem til er en Festool Akku-Tauchsäge. Toolster har den netop nu til 7223 DKK (før 8025).

Festool Akku-Tauchsäge

Festool Akku-Tauchsäge

🥇 den bedst anmeldte dyksav

5.05 stjerner baseret på 2 anmeldelser

7223 DKK hos Toolster
9838 DKK hos Amazon DE

Festool Akku-Tauchsäge anmeldelserne ligger utroligt godt. Glimrende 100% er på 4 eller 5 stjerner.Boblerne

Ved siden af den bedste dyksav herover, så findes der også andre gode dyksave. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide dyksavene herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Festool 561580 Tauchsäge TS 55 REBQ-Plus-FS

4.44.5 stjerner

Lige efter de bedste dyksave har vi Festool 561580 Tauchsäge TS 55 REBQ-Plus-FS. Den får nemlig hele 4.4 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 4498 DKK hos Toolster.
Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

De allerbedste bajonetsave. Fremragende bajonetsave fra 1195 DKK.

Håndsave

Håndsave

Alle de bedste håndsav modeller. Fremragende håndsave fra 127 DKK.

Rundsave

Rundsave

De allerbedste rundsav modeller. Rundsave fra 131 DKK.

Stiksave

Stiksave

De allerbedste stiksave. Fremragende stiksave fra 175 DKK.

Båndsave

Båndsave

Alle de bedste båndsav modeller. Fremragende båndsave fra 1599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*