Altmuligt > Værktøj > Save > Dyksave

Den bedste dyksav i 2021

Mads Phikamphon

Alle dyksavene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har checket anmeldelser for 3 forskellige dyksave. Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA er den bedste dyksav. Hvorfor den er det bedste valg kigger vi lidt nærmere på herunder.

Indholdet på denne sideOvervej anmeldelser og features

Uanset hvad du skal købe, så er det en rigtigt god at kigge på anmeldelser inden du vælger en model. Det gælder også for dyksav. Vi har derfor valgt en masse modeller der allesammen får rigtigt gode anmeldelser.

Efter at have fundet modellerne har vi sat sparket vores robot i gang med at indsamle anmeldelser på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 3 liste over de bedst anmeldte dyksave.

Udover at kigge på anmeldelser, så har vi også kigget på hvilke features hver model har, samt hvad modellen koster i udvalgte butikker på nettet. På den måde kan du få en af de bedste dyksav til en god pris.

Hvis dit budget er begrænset, så kan du selvfølgelig overveje at købe en brugt dyksav.

Mange folk går efter en dyksav fra et bestemt mærke. Længere nede på denne side har vi derfor taget et kik på de bedste modeller fra mærker som Festool.

Din nye dyksav skal formodentlig i en af dine stikkontakter. Husk derfor at kigge efter at stikket matcher hvis du går efter at købe din nye dyksav i udlandet.

Sådan har vi fundet den bedste dyksav

For at finde den allerbedste dyksav har vi udvalgt 3 forskellige modeller fra store mærker som Festool.

Efter vi har udvalgt modellerne har robotten fundet 91 anmeldelser, så vi har kunne finde frem til den bedst anmeldte dyksav.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af de mange dyksave. I stedet har vi gået efter at samle data fra en hel del anmeldelser. På den måde kan du se hvad flertallet af anmeldelserne synes er den bedste dyksav.

Derved skal du ikke vælge udfra hvad en tilfældig anmelder synes. I stedet, så får du mulighed for at vælge dyksav udfra hvad en hel del anmeldere synes er bedst.


Den bedst anmeldte dyksav

Den bedst anmeldte dyksav er Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA. Lige nu står den til 5200 DKK (før 8125) hos Toolster.

Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA anmeldelserne ligger fantastisk godt. Lækre 100% ligger på 4-5 stjerner.Sammenligner vi de mange anmeldelser af den bedste dyksav med gennemsnittet for alle de andre dyksav modeller, så kan vi lave diagrammet lidt længere nede. Som du kan se, så er anmeldelserne af Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA noget bedre end anmeldelserne af alle de andre dyksave (Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå barer).Dyksave fra de store mærker

For mange er det vigtigt at vælge en dyksav fra et af de store, populære mærker. Lad os derfor kikke nærmere på nogle af de bedste dyksave fra disse mærker.

Der er naturligvis flere store mærker, men i denne omgang nøjes vi med at se nærmere på modellerne fra Festool.

Den bedst anmeldte Festool dyksav vi har fundet frem til er en Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA. Toolster har den netop nu til 5200 DKK (før 8125).

Ser vi på Festool Akku-Tauchsäge TSC 55 Li 5,2 REB Plus SCA anmeldelserne, så har vi ret vilde 100% på 4-5 stjerner.Boblerne

Ved siden af den bedste dyksav herover, så findes der også andre gode dyksave. Dem ser vi hurtigt lidt nærmere på herunder. Måske kan det være at en af de modeller er det rigtige valg, hvis du ikke helt lide dyksavene herover.

For hver af modellerne har vi også den billigste pris vi har fundet frem til i en dansk online butik.
Festool TS 75 EBQ-Plus

4.75 stjerner

Lige efter de bedste dyksave har vi Festool TS 75 EBQ-Plus. Den får nemlig hele 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Vi har helt vildt høje 92% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er lige nu på tilbud til 3998 DKK hos Toolster. Festool TS 75 EBQ-Plus er derved den billigste dyksav i listen her over de bedst anmeldte modeller.Festool 561580 Tauchsäge TS 55 REBQ-Plus-FS

4.44.5 stjerner

Herefter har vi Festool 561580 Tauchsäge TS 55 REBQ-Plus-FS, der i anmeldelserne får 4.4 ud af 5 stjerner. Dvs. anmeldelserne ligger i den gode ende. Lækre 88% er på 4-5 stjerner.

Den er netop nu på tilbud til 4498 DKK hos Toolster.
Læs mere

Bajonetsave

Bajonetsave

Alle de bedste bajonetsav modeller. Fremragende bajonetsave fra 1195 DKK.

Håndsave

Håndsave

De allerbedste håndsav modeller. Håndsave fra 75 DKK.

Rundsave

Rundsave

De allerbedste rundsave. Fremragende rundsave fra 143 DKK.

Stiksave

Stiksave

Alle de bedste stiksav modeller. Fremragende stiksave fra 175 DKK.

Båndsave

Båndsave

De allerbedste båndsav modeller. Båndsave fra 1599 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*