Altmuligt > Beauty sager > Eau de parfums

Den bedste eau de parfum i 2021

Mads Phikamphon

Alle eau de parfumene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har fundet tusindvis af anmeldelser og fundet frem til at Lancome Idole 25 Ml er den bedste eau de parfum til både mænd og kvinder.

Lancome Idole 25 Ml

Lancome Idole 25 Ml

🥇 den bedst anmeldte eau de parfum

5.05 stjerner baseret på 12 anmeldelser

301 DKK hos Computersalg
348 DKK hos ProShop
351 DKK hos Nice Hair

Indholdet på denne sideCheck både anmeldelser og features

Næste uanset hvad du skal købe nyt af, så er det en god ide at sammenligne anmeldelser på nettet inden du køber. Det gælder selvfølgelig også for eau de parfum, så derfor har vi udvalgt en hel del eau de parfums som hver og en får særdeles gode anmeldelser på nettet.

Efter at have fundet de mange eau de parfums satte vi vores robot til at finde anmeldelser rundt omkring på nettet, så vi har kunne sammenligne de mange anmeldelser og lave denne top 16 liste med de bedste eau de parfums👍

Det er en god start at kigge på de mange anmeldelser. Men ligeså vigtigt er det at vælge en model der matcher hvad dine behov er, så derfor har vi også set på features for modellerne og hvad de koster i rundt omkring på nettet. På den måde kan du (hvis vi krydser fingre🙂) spare lidt på din nye eau de parfum.

Hvordan vi finder frem til den bedste eau de parfum

For at kunne finde den allerbedste eau de parfum, så har vi udvalgt 16 forskellige modeller.

Herefter har Find Hold robotten indsamlet 4.537 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde den absolut bedst anmeldte model.

For god ordens skyld skal vi bemærke at vi ikke selv har testet nogen af modellerne. Vi har i stedet fokuseret på at finde data om tusindvis af anmeldelser, så du kan se hvad hovedparten af anmelderne mener er den bedste eau de parfum.

På den måde behøver du ikke vælge model baseret på hvad en enkelt eller to anmeldere mener. I stedet, så giver anmeldelserne her på siden dig mulighed for at vælge eau de parfum udfra hvad tusindvis af anmeldere tænker er det bedste valg.


Den bedste eau de parfum

Bedst anmeldt af eau de parfumene er Lancome Idole 25 Ml. Lige nu står den til 301 DKK hos Computersalg.

Lancome Idole 25 Ml

Lancome Idole 25 Ml

🥇 den bedst anmeldte eau de parfum

5.05 stjerner baseret på 12 anmeldelser

301 DKK hos Computersalg
348 DKK hos ProShop
351 DKK hos Nice Hair

Rigtig godt er kun 0% af Lancome Idole 25 Ml anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner.Såfremt vi sammenligner den allerbedste eau de parfum med de andre eau de parfums, så kan vi baseret på alle anmeldelserne lave et diagram som det lidt længere nede på denne side. Som du kan se, så er de mange anmeldelser af Lancome Idole 25 Ml en del bedre end anmeldelserne af alle de andre eau de parfum modeller. Lancome Idole 25 Ml er de øverste blå barer, mens gennemsnittet er de grå.Det er ikke blot indefor eau de parfums at mærket Lancome fremstår godt. Det gør det også indefor kategorier som eau de parfums.

Søger du efter en eau de parfum til mænd, så får Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDP 60 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 438 DKK hos Computersalg.

Ser vi på Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDP 60 Ml anmeldelserne, så ligger hele 87% på 4-5 stjerner.Søger du efter en eau de parfum til damer, så får Lancome Idole 25 Ml de bedste anmeldelser. Den står nu til 301 DKK hos Computersalg.

Lancome Idole 25 Ml

Lancome Idole 25 Ml

🥇 den bedst anmeldte eau de parfum

5.05 stjerner baseret på 12 anmeldelser

301 DKK hos Computersalg
348 DKK hos ProShop
351 DKK hos Nice Hair

Særdeles godt er blot 0% af anmeldelserne af Lancome Idole 25 Ml i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.De 10 konkurrenter til bedste eau de parfum

Ved siden af den bedste eau de parfum ovenfor, så findes der også andre fremragende eau de parfums. Dem ser vi lidt nærmere på herunder. Godt såfremt du ikke synes om eau de parfumene herover, for så kan det jo være en af de 10 modeller herunder er det bedste valgifht. hvilken eau de parfum du har brug for.

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Yves Saint Laurent YSL Mon Paris EDP 50 Ml

4.85 stjerner

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris EDP 50 Ml har vi placeret lige uden for de bedste eau de parfums, da den får ret gode 4.8 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Usædvanligt høje 90% af anmeldelserne af denne model er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 599 DKK.Yves Saint Laurent YSL Libre For Her EDP 50 Ml

4.85 stjerner

I anmeldelserne får Yves Saint Laurent YSL Libre For Her EDP 50 Ml 4.8 stjerner ud af 5, så den er også super tæt på de bedste modeller. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt. Glimrende 94% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 399 DKK.Cacharel Yes I Am EDP 30 Ml

4.75 stjerner

Cacharel Yes I Am EDP 30 Ml får ligeså ret gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner i anmeldelserne. Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af denne model er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 259 DKK.Ralph Lauren Woman EDP 30 Ml

4.75 stjerner

Ralph Lauren Woman EDP 30 Ml får også gode anmeldelser. Den får 4.7 ud 5 stjerner. Hele 86% af anmeldelserne er på 4+ stjerner ud af 5.

Den er billigst hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 399 DKK.NUXE Perfume

4.64.5 stjerner

Med i listen har vi desuden NUXE Perfume, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Dvs. at anmeldelserne ligger altså godt. Lækre 89% af anmeldelserne er nemlig på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos ProShop. Hos ProShop står den til 250 DKK. NUXE Perfume er således den billigste eau de parfum i listen her over de bedst anmeldte modeller.Cacharel Yes I Am EDP 50 Ml

4.64.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Cacharel Yes I Am EDP 50 Ml, der i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Helt vildt høje 91% af anmeldelserne er på 4-5 stjerner.

Den er billigst hos Nice Hair, hvor den faktisk også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 459 DKK.Ralph Lauren Woman EDP 100 Ml

4.64.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså Ralph Lauren Woman EDP 100 Ml, da den i anmeldelserne får 4.6 stjerner. Vi har hele 87% af anmeldelserne på 4 eller 5 stjerner.

Den er billigst hos Made4Men. Hos Made4Men står den til 610 DKK.CLEAN Rain 60 Ml

4.54.5 stjerner

Med på siden her har vi ligeså CLEAN Rain 60 Ml. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner

Den er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 476 DKK.CLEAN Warm Cotton 30 Ml

4.54.5 stjerner

Med på listen over de bedste modeller har vi også CLEAN Warm Cotton 30 Ml. Den får i anmeldelserne 4.5 stjerner. Dvs. at anmeldelserne af denne model ligger altså godt. Glimrende 86% af anmeldelserne ligger nemlig på 4-5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Med24. Hos Med24 står den til 316 DKK.CLEAN Fresh Laundry 30 Ml

4.54.5 stjerner

Med på listen her har vi ligeså CLEAN Fresh Laundry 30 Ml, da den i anmeldelserne får 4.5 stjerner

Den er billigst hos Med24. Hos Med24 står den til 356 DKK.Et par eau de parfums mere

Ved siden af de fremragende modeller ovenfor, så har vi også sammenlignet anmeldelser for et par modeller der viste sig ikke at have ligeså gode anmeldelser. 5 af de andre eau de parfums vi har checket anmeldelser for har vi i den lækre liste herunder:

4.5Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDP 60 Ml
4.4CLEAN Cool Cotton 30 Ml
4.2CLEAN Ultimate 60 Ml
4.1CLEAN Shower Fresh 30 Ml
4.1Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDP 100 Ml

Læs mere

Fugtighedscremer

Fugtighedscremer

Alle de bedste modeller. Fremragende fugtighedscremer til priser fra 52 DKK.

Hårfjernere

Hårfjernere

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 797 DKK.

Muskelstimulatorer

Muskelstimulatorer

Alle de bedst anmeldte muskelstimulatorer. Fremragende muskelstimulatorer fra 1595 DKK.

Rensemælk

Rensemælk

Alle de bedste modeller. Fremragende rensemælk til priser fra 67 DKK.

Balsam

Balsam

De bedst anmeldte modeller. Priserne starter på 99 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*