Altmuligt > Beauty sager > Eau de toiletter

Den bedste eau de toilette i 2021

Mads Phikamphon

Alle eau de toilettene herunder kan købes hos Amazon og flere andre butikker. Hvis du klikker på et link og køber noget, så kan jeg tjene en mindre kommision. Min kommision ændrer ikke den pris du betaler.

Vi har kigget på tusindvis af anmeldelser og derved fundet frem til at Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml er den bedste eau de toilette til både kvinder og mænd.

Indholdet på denne sideOvervej både anmeldelser og features

Det er en god ide at vælge en god eau de toilette. Vi har derfor fundet en hel del modeller der allesammen får virkeligt gode anmeldelser rundt omkring på nettet.

Efter at have fundet de mange modeller satte vi sat Find Hold robotten i gang med at samle anmeldelser rundt omkring på nettet. Derefter har vi har kunne sammenligne anmeldelserne og lave denne top 10 liste med de bedst anmeldte eau de toiletter.

Det er et godt udgangspunkt at kigge på anmeldelserne. Men ligeså vigtigt er det at vælge en eau de toilette der modsvarer hvad du har brug for, så vi har derfor også kigget på features for modellerne og præcis hvad hver eneste model koster i rundt omkring på nettet. Derved kan du få det bedste eau de toilette til en rigtig god pris👍

I det hele taget er det værd at overveje prisen når du skal vælge en nyeau de toilette. Her i vores liste svinger priserne fra fornuftige 147,- DKK for den billigste eau de toilette til hele 537,- DKK for den dyreste model.

Sådan har vi fundet den bedste eau de toilette

For at finde frem til den allerbedste eau de toilette har vi udvalgt 10 forskellige eau de toiletter.

Efter vi har udvalgt eau de toilettene har robotten fundet 9.741 anmeldelser. Takket være de mange anmeldelser har vi kunne finde frem til den bedst anmeldte model.

Det er værd at bemærke at vi ikke selv tester nogen af modellerne. I stedet har vi haft som mål at finde data fra tusindvis af anmeldelser. På den måde kan du se hvad hovedparten af anmelderne synes er den bedste eau de toilette.

Derved skal du ikke vælge model udfra hvad en tilfældig anmelder mener. I stedet, så giver de mange anmeldelser dig mulighed for at vælge eau de toilette udfra hvad tusindvis af anmeldere mener er den bedste model.


Den bedste eau de toilette

Bedst anmeldt af eau de toilettene er Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml. Den står lige nu til 537 DKK (før 630) hos Escentual. Uanset en har fået gode anmeldelser, så må den siges at være en smule dyr eau de toilette. Prisen er nemlig noget over den gennemsnitlige pris for de viste eau de toiletter.

Fantastisk nok er blot 0% af anmeldelserne af Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml i bunden med blot 1 eller 2 stjerner.Hvis budgettet er begrænset så kan du overveje Mont Blanc Spirit EDT. Lige nu står den til 147 DKK hos Computersalg. Helt sikkert en bedre pris end Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml som blev fremhævet lige før.

Mont Blanc Spirit EDT

Mont Blanc Spirit EDT

🥈 den bedst anmeldte billige eau de toilette
🥉 den billigste eau de toilette

4.75 stjerner baseret på 1.635 anmeldelser

147 DKK hos Computersalg
179 DKK hos Coolshop
193 DKK hos Escentual

Helt vildt høje 93% af anmeldelserne af Mont Blanc Spirit EDT er på 4 eller 5 stjerner.Beslutter du dig for at købe den billige Mont Blanc Spirit EDT i stedet for Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml ovenfor, så sparer du netop nu 390 DKK. I procenter svarer det til at du sparer 73%👍 Uanset den store besparelse, så bør du lige huske at de to eau de toiletter ikke er ens.

Tager vi og sammenligner de mange anmeldelser af den allerbedste eau de toilette med gennemsnittet for de andre eau de toilette modeller, så kan vi lave et diagram som det lidt længere nede på denne side.

Som du ret klart kan se, så er de mange anmeldelser af Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml noget bedre end anmeldelserne af de andre eau de toilette modeller (Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml er de blå barer, mens gennemsnittet for alle eau de toilettene er de grå).Den billigere model Mont Blanc Spirit EDT er også noget bedre end gennemsnittet for alle eau de toilettene. Se blot diagrammet lidt længere nede (Mont Blanc Spirit EDT er her de blå barer).Det er ikke blot indefor eau de toiletter at Yves Saint Laurent klarer sig særdeles godt. Mærket gør det også godt indefor produkter som foundations og eau de toiletter.

Den allerbedste billige model kommer fra Mont Blanc.

Mont Blanc klarer sig på samme måde som Yves Saint Laurent også virkeligt godt indefor andre kategorier. For Mont Blanc fx. kategorier som foundations og eau de toiletter.

Hvis du leder efter herre eau de toilette, så er den bedst anmeldte Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml. Den står nu til 537 DKK (før 630) hos Escentual.

Meget usædvanligt er kun 0% af Yves Saint Laurent YSL Y For Men EDT 100 Ml anmeldelserne i bunden med 1 eller 2 stjerner.Søger du efter en eau de toilette til damer, så får Cacharel Amor Amor 30 Ml de bedste anmeldelser. Den står netop nu til 199 DKK (før 310) hos Nice Hair.

Helt fantastisk er kun 0% af anmeldelserne af Cacharel Amor Amor 30 Ml i bunden med blot 1-2 stjerner.Alle 10 konkurrenter til bedste eau de toilette

Ved siden af den bedste eau de toilette lige herover, så findes der selvfølgelig også andre spændende eau de toiletter. De modeller ser vi lige lidt nærmere på nu. Måske kan det være at en af modellerne herunder er det bedste valg, hvis du slet ikke lide eau de toilettene herover🙂

For hver af de viste modeller har vi også den billigste pris vi har kunne finde frem til i en dansk butik på nettet.
Mont Blanc Montblanc Legend EDT 50 Ml

4.75 stjerner

Mont Blanc Montblanc Legend EDT 50 Ml har vi placeret lige uden for de bedste eau de toiletter, da den får ret gode 4.7 ud af 5 stjerner i anmeldelserne. Det betyder at anmeldelserne af denne model ligger altså rigtigt godt, da glimrende 92% af anmeldelserne er på 4 eller 5 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 226 DKK.Mont Blanc Legend 100 Ml

4.64.5 stjerner

Anmeldelserne giver i gennemsnit Mont Blanc Legend 100 Ml 4.6 stjerner, så den er også super tæt på de allerbedste eau de toiletter. Dvs. at anmeldelserne ligger særdeles godt. Hele 90% er nemlig på 4+ stjerner ud af 5.

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 288 DKK.Mont Blanc Legend 30 Ml

4.64.5 stjerner

Mont Blanc Legend 30 Ml får også gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner. Vi har hele 89% af anmeldelserne af denne model på 4-5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 148 DKK.Mont Blanc Emblem Intense Edt Spray

4.64.5 stjerner

Mont Blanc Emblem Intense Edt Spray får også gode anmeldelser. Den får 4.6 ud 5 stjerner. Vi har helt vildt høje 91% af anmeldelserne på 4+ ud af 5 stjerner.

Den er til den billigste pris hos Coolshop. Hos Coolshop står den til 325 DKK.Cacharel Amor Amor 30 Ml

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Cacharel Amor Amor 30 Ml, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5 og helt fantastisk er kun 0% er i bunden med blot 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Nice Hair, hvor den også er på tilbud. Hos Nice Hair står den til 199 DKK.Cacharel Amor Amor 50 Ml

4.54.5 stjerner

Med i listen har vi desuden Cacharel Amor Amor 50 Ml, der i anmeldelserne får 4.5 stjerner ud af 5 og ret godt er blot 0% er på triste 1-2 stjerner.

Den er til den bedste pris hos Computersalg. Hos Computersalg står den til 210 DKK.
Læs mere

Vådservietter

Vådservietter

De bedst anmeldte modeller. Fremragende vådservietter fra 21 DKK.

Aftershaves

Aftershaves

Alle de bedst anmeldte aftershave modeller. Fremragende aftershaves fra 84 DKK.

Neglesakse

Neglesakse

Alle de allerbedste modeller. Fremragende neglesakse fra 63 DKK.

Barberskum

Barberskum

De bedst anmeldte modeller. Fremragende barberskum fra 29 DKK.

Barberkoste

Barberkoste

Alle de bedst anmeldte barberkost modeller. Fremragende barberkoste fra 544 DKK.


Kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*